This is halloween, everybody make a scream :)

Jahapp, ännu en högtid att fira :). Tyvärr är jag så tråkig att jag aldrig klär ut mej på halloween (ledsen att göra alla läsare som trodde att jag skulle lägga in bilder på mej som hulken besvikna ;P) och egentligen vet jag inte ens varför man firar? Finns det ens någon vettig anledning till att alla ska klä ut sej till monster och gå runt och skrämma skiten ur alla småbarn? Förutom att det är väääldigt kul då... ;). Men lite firande blev det iallafall; mormor köpte en spök-tårta (finns bild längre ner) och jag, Maja och Jonna gick runt och skrämde varandra :P.

Brukar ni göra något speciellt på halloween? :)




Tydligen tar inte ens min lillasyster min ilska på allvar -.-

Maja ligger på en stor sinring i poolen och jag står bredvid:


Maja: Emma, vi har faktiskt inte bråkat nånting idag! Otroligt va?

Emma: Oj, va coolt...vi bråkade ju i biljardrummet förut.

Maja: Jamen det var ju bara skoj-bråk.

Emma: ? (frågande blick) Inte för mej...

 


Mitt 100 inlägg! :D

Det här blir totalt mitt hundrade inlägg! Det borde jag väl fira på något sätt, men jag vet inte hur...kanske någon läsare har ett tips på något jag kan göra på bloggen? :) Här hos mormor och morfar blir det iallfall fredagsmys med kusinerna :)
Idag har vi varit på Leo's lekland (inte morfar för han jobbade...) och "lekte". Jag tyckte nog att jag var liiite för stor för att hopp runt i bollhav, men det var innan jag såg RUTSCHBANAN! Den var som en hög hoppborg som man kastade sej utför :D Den åkte jag väl typ...ehm...20 gånger? :P Sen fanns det jättemånga klätterställningar och sånt, men dom var inte lika kul...men jag passade Vanna lite så det var helt okej. Nu ska jag springa runt i huset och skrika att jag har skrivit klart mitt hundrade inlägg! Pöss!



Image and video hosting by TinyPic



Nu var det över :)

tror äntligen att min förkylning försvunnit (nästan iallafall)! Hade börjat tröttna ganska rejält -.- .
Idag kom några kompisar till oss hit. Ebba och Max. Vi badade och spelade biljard (tyvärr vann jag inte). Snart ska jag, jonna, Maja och Vanna nog ta ett kvällsdopp i poolen, och innan dess måste jag komma ikapp med lite blogg-saker :) Men jag skriver mer snart! Pöss!


En liten bild på alla kusinerna :D Bry er inte om hur jag ser ut, jag var faktiskt sjuk ;)

 


Mys med kusinerna o.o

Snart kommer kusinerna Jonna och Vanna hit (9 och 4 år) ! Ska bli jättemysigt, eftersom att vi inte träffas så ofta. Vi kommer nog att bada lite under dagarna dom är här (dom ska sova över ända till lördag :D) så vi får hoppas att min förkylning inte blir värre -.- . Febern har iallfall gått ner...igårkväll hade jag 39,1, så det var inte så konstigt att jag frös lite :S. Aja, nu kommer dom snart och jag har lite att göra innan, så jag får skriva mer sen!

Ha en mysig kväll!


Till alla läsare:

Om jag inte att skriver mer under denna veckan, så beror förmodligen på att jag är upptagen med att hosta sönder mina lungor -.- ...Noskapin-tabletterna hjälpte INTE


Snyggingar o.O

Jag har blivit helt beroende av biljard! Mormor och morfar har ett biljardbord nere i källaren, så Maja och har typ spelat 15 rundor sen vi kom hit (1 1/2 dag sen). Mellan rundorna har vi tagit massa fina *host* bilder, jag lägger in en av dom i slutet av inlägget :)
I eftermiddag ska vi ut på stan och handla lite...det ska bli kul, även om jag fortfarande är sjuk :(. Men det går förhoppningsvis snart över! Nu ska jag försöka hjälpa en av mina läsare med ett design problem, får se om det går.

Maja och jag! :D




Massor av kramar till mina kompisar (och läsare, såklart) som jag saknar jättemycke! :'( LOVE U!




Day 1 :)

Är fortfarande lite sjuk, men jag kan iallafall bada i poolen ikväll :D 
Idag har jag, mormor och Maja hälsat på hos gammelmormor, där vi fikade...Annars har det inte hänt så mycke. Tyvärr upptäckte jag att det inte finns något USB-uttag på morfars stenåldersdator, så det kommer nog inte att bli så många bilder. Men jag kan ju ta lite bilder och lägga in när jag kommer hem :) Nu ska jag läsa lite bloggar och gå in på facebook...men jag skriver mer imårrn!


10 minuter kvar!

10 minuter kvar tills vi åker...och jag har fått feber -.-' . Så typiskt; jag blir liksom sjuk en gång om året, och den dagen blir just idag! Aja, det ska bli kul ändå, trots att jag inte kan bada i deras pool ikväll :(. 
Nu måste jag gå och klä på mej, sen ska vi åka! :D

 

Ännu en design klar!

Idag blev jag klar med mikelsens design! Jag tycker att den blev bra, och hon verkade också tycka det :P
Den är gjord i både paint och photofiltre (gratis att ladda ner)....


Mejla om ni också vill ha en special-design, så fixar jag det så fort jag kan :)

 

Haha :D




Au revoir sötisar! :)

Nu åker vi snart till Småland :D Vi ska flyga dit, så det tar bara typ en halvtimme...Nu under lovet blir det nog inte mer än ett inlägg varje dag, men det får ni leva med ;P Jag har precis städat och packat väskan, så nu är jag ready to go!
Det blev bara ett kort inlägg, för jag har lite att göra innan jag åker...

Vad ska ni göra på lovet? :)


Gamla eller nya?






Eller



Läsarnas önskan är min lag ;)

En läsare har önskat att jag ska visa hur man designar sin blogg, så det är klart att jag ska göra det! Men jag hinner ju inte visa hur man gör med alla olika teman, så jag tar det som jag brukar använda: Fashion. Men jag tror att ni fattar... :) Let's begin!


Börja med att välja "fashion" som tema (eller det du nu vill ha, men jag tycker att det här är det lättaste temat att jobba med...)





Sen gör du ditt header och bakgrund i t ex paint...Headret ska vara helst 800x500 (man ser vilken storlek det är nere i hörnet när man markerar den blåa pricken i hörnet...) och bakgunden spelar inte så stor roll om den är enfärgad... 





Sen laddar du upp headret på tinypic och väljer storleken "standard". Då kommer det ju fram massor av koder, eller hur? Du kopierar koden som du ser att jag kopierar på bilden här nedanför... (den börjar med [IMG] någonting) Du gör samma sak med bakgrunden också, koderna ser nästan likadana ut.






Sen går du in på "redigera stilmall" (här på blogg.se) och lägger in koden du har kopierat. Du ser på bilder vart du lägger in den (bakgrunden lägger man in nästan högst upp). Du tar bort själva [IMG] bode i början och slutet (INTE parenteserna!) även om man inte ser så bra på bilden så hoppas jag att ni fattar... :) 

 


Efter det måste du ändra lite mått. Där det står 55px ; tar du bort och skriver istället 500px ;...om du vill att headret ska "flyta ihop" med bakgrunden måste du ändra lite andra koder, men det kan vara ganska svårt, så det får jag förklara någon annan gång :)





Sen sparar du bara (eller förhandsgranskar om du inte är säker på att det blir bra) :) Nu har du gjort en helt egen design! Hoppas ni fattade min förklaring...Skriv gärna hur det gick sen när ni har provat! :D

Ha en superkväll!







Not so funny...

Min känsla just nu stavas H-U-V-U-D-V-Ä-R-K...Men det är väl inget som lite cola och godis kan fixa? :P




HALLELUJA!


YES!

Imårrn tar jag och lillasyster Maja flyget till Småland! Woohoo! Ett höstlov i Stockholm känns ju lagom lockande, så det var tur att vi kunde åka till mormor och morfar :) En hel vecka utan skola! Det gör ju inte saken sämre att mormar och morfar har en inomhus pool också :P Gud vad skönt! Jag vet att jag glömt att skriva att jag ska åka dit här på bloggen, men det är ju inte direkt så att jag kommer att strunta i att blogga...USB-sladden följer såklart med, så bilder blir det också. Okej, nu ska jag fixa klart lite bloggdesigner innan jag åker!


Måste man så måste man...

Idag har jag legat i soffan typ hela dagen (vilket var jätteskönt), eller ja, förutom kanske en halvtimme när jag skulle ut och kratta löv -.-' . Så, vad fick jag då för att gå ut i kylan och kratta upp alla löven? Svar: Ont i ryggen. That's it. Meeen jag måste ju erkänna att min hög blev sjukt snygg :D. Här kommer lite bilder...




Min snygga hög :)



Majas inte lika snygga hög. Ja, jag vet att den är liiite större än min, MEN jag har faktiskt också hjälpt till med den högen (se ring) :I



Mina fina gummistövlar :)

Okej, jag vet, det här var ett HELT onödigt inlägg, men mina läsare måste ju förstå att jag jobbar hårt...eller ja, jobbar iallafall... :P 


 


Videoblogg x2 :D

Åsa och jag tog ut Effie (hennes underbara hund) och filmade lite...här är resultatet!



Om ni undrar varför Åsa skriker "Emma! Vafan göru?!" så är det för att jag trodde att Effie typ skulle hoppa på mej så jag kastade smörkniven på henne...ehm....



Och jag vill bara tillägga att jag INTE är töntig -.-


Hemma hos Åsa <33

ÄNTLIGEN HÖSTOLOV!!! Shit vad skönt, har typ somnat på lektionen den senaste tiden (asså seriöst...idag var det rikitg nära att jag somnade på fysiken :P) Men nu sitter jag hos Åsa (<333) och bloggar lite medan hon leker med sin Piggelin. NY UPPTÄCKT: Den äckligaste glassmaken hittills. I skolan kan man köpa glass i små vita burkar, och smart som jag är kollade jag inte vad det var för smak, eftersom att det såg ut som jordgubb från utsidan...Alltså: min smak blev (trumvirvel) APELSIN/0MOROT! Jag gissade först på paprika men nej, det var tydligen små morotsbitar -.-' Skitäcklig! Tänk inte ens på att köpa den! Ett litet råd från mej...

Ha ett bra höstlov!


Tired...

Guuud vilken jobbig dag! Börjar klockan 8 och slutar 4...skulle lätt kunna tänka mej att ta bort torsdagar från veckan -.-' . Jag var helt skut i huvudet när jag kom hem, och den bästa "medicinen" mot det är såklart varm O'boy, yoghurt och tv!



(tyvärr spilder mycket av O'boyen ut...se fläck :P)


Live från NOn :D

Nu ärChatnapa och jag klara med vår skittråkiga labbrapport -.- . Nu vill jag bara HEM! Klockan är liksom 4, och man orkar bara inte med skolan mer...Aja, jag hinner inte skriva mer, ska visa Daniel min blogg :D







Liiiite ny design...

...men mer än så blir det inte (just nu :P). Så förvänta er inget nytt på ett tag, just nu jobbar jag bara på andras designer.

Här finns en färdig design som jag har gjort, så om du vill ha en design utan att behöva vänta så är det bara att mejla [email protected] så skickar jag koden :D




Sen kan du ju såklart mejla och fråga om en special-design också ;).
 

Har man tråkigt så har man :P










Utvecklingas samtal -.-


Idag slutade i klockan 11, men jag hade utvecklingssamtal så jag fick stanna i skolan -.- . Det gick faktiskt rätt bra, det enda negativa var väl att jag skulle ha mer text i mina mattesvar och räcka upp handen mer på SOn, och det kan jag väl leva med ;). Nu ska fixa lite bloggdesigner, sen blir det mellis (undrar om vi har bullar i frysen?).





(pappa ville vara med på bloggen, så här är han  :D)



Det här är Manda och jag (igår) <333


 

 

Så laaaat...but so what?!

Efter en riktigt tuff dag (eller inte o.o) ska jag nu bara kast mej ner i soffan och njuta av Ungly Betty! HALLELUJA! Har längtat sjukt mycket efter nya säsongen (tisdagar är inte desamma utan "Mode" och Willemina Slater...) Så nu sak jag bara fixa laktos-fri O'boy, sen kommer jag inte att röra mej på typ en timma :D 




 

Ett emo-fjortis-snobb-gettotest :D

Trots att jag inte tror att det här testet gör att man är emo eller fjortis, så kan det ju vara kul att prova :D

Fjortis

Mitt utseende är mitt liv [ ]
Folk har kallat mig korkad [x]
Folk har kallat mig fjortis [ ]
Jag lyssnar på remixade babyröster [ ]
Jag är blond [ ]
Jag tycker att jag är snygg[ ]
Jag festar varje helg [ ]
Jag röker [ ]
Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör [ ]
Totalt: 1

Emo

Jag lyssnar på emo [ ]
Jag är piercad [X]
Jag har svart hår [ ]
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter [/]
Jag gråter ofta [ ]
Jag skär mig/har skurit mig [ ]
Jag vet vad sXe står för [ ]
Jag har snelugg [X]
Jag spelar i ett band [ ]
Jag använder kajal/eyeliner [X]
Jag har blivit kallad emo [ ]
Totalt: 3.5

Snobb

Nästan alla mina kläder är märkeskläder [ ]
Jag använder mycket hårgelé [ ]
Jag tar aldrig bussen [ ]
Pappa betalar [/]
Jag åker utomlands varje år [ ]
Jag spelar golf [ ]
Jag har blivit kallad snobb/brat [ ]
Jag har blivit kallad korkad [X]
Jag posar på mitt klassfoto [ ]
Jag är solbränd året om [ ]
Jag äter på resturang varje vecka[ ]
Totalt: 1,5

Ghetto-kid

Jag använder keps varje dag [ ]
Jag använder stora munktröjor [X]
Jag har häng [ ]
Har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet [ ]
Jag andvänder ord som "din mamma", "mannen" och "yo"[ ]
Jag hejar på mina polare med en dunk i ryggen [ ]
Jag lyssnar på hip-hop [ ]
Jag har slagit ner någon [ ]
Jag har hamnat i bråk med polisen [ ]
Jag hamnar ofta i bråk [ ]
Jag skolkar ofta [ ]
Totalt: 1

Okej, jag blev tydligen mest emo...aja, jag tycker nog inte att jag är något av dom :P



Manda <33

Just nu sitter jag med Manda (<333) och bloggar lite medan hon undersöker mina bilder på mobilen. Idag slutade vi en timma tidigare  (YEY!) så jag gick hem och pluggade franska innan hon kom...Idag har det inte hänt så mycke i skolan, så det kan jag inte skriva om :P. 
Nu ska jag bara lägga in lite bilder, sen ska jag kanske jobba lite på designen till tjej jag har lovat att hjälpa...Så här kommer bilderna!


 

MANDA!! <3333



Huvud:
Chatnapa
Händer: Ida
Skor+Fötter: JAG!


Franska+Bild+Musik


Idag slutde vi klockan 1...snacka om mjukstart på veckan ;). Chatnapa följde med mej hem, men tyvärr blev det inte lika många ego-bilder som förra gången :P. Vi fixade lite med hennes design och så (finns bild i förra inlägget) men sen behövde hon gå hem.

På bilden gjorde vi nån övning där man skulle rita av sin spegelbild på spegeln och sen trycka den på ett papper:S. Okej, jag fattar att det låter lite skumt, men jag kan inte förklara bättre. Här är min snygga bil iallafall :P (alla blev lite konstiga så det är inte bara jag...)





Mickan sa att den var lik mej :( TACK, Mickan! Sååå ful är jag faktiskt inte :P



Chatnapa och jag snodde Niklas storebros jacka (som Niklas hade lånat...). Liiiiiiite stor kankse?

  

Mina designer :)

Som ni kanske vet har jag ju börjat designer till andra bloggar, och nu tänkte jag visa dom två som jag redan gjort (jag håller på med en också...)

Den här har jag och min kompis Chatnapa gjort tillsammans till hennes blogg:




Gissa vem som fick vara med på bilden? :D JAG!


En annan tjej som jag gjorde till (rosen tog jag från photobucket, men jag färgade den själv :D) :



Här är hennes blogg!


Så om du vill ha din bloggdesign fixad är det bara att mejla (eller skriva som kommentar!) :) Självklart är det gratis och du får bestämma hur det ska se ut...



Mrs Soffpotatis?

Idag har det varit slappdag nummer 1 för mej...I och för sej gansak skönt, men ändå. Första tog jag ett bad, sen spelade jag S.K.A.T.E (nytt spel som jag blev liiiiiiite beroende av...). Sen gick jag och la mej i sängen och läste "Expert på att rodna".

Nu ska jag träffa Manda och sen blir det Top Model!
Ha en superkväll!



Italiensk buffé ;)



Min fredags-middag :D


Oooops :S

Jättemånga av bilderna jag har lagt in försvinner, men jag har kommit på varför, så jag ska fixa det :) Bara så ni vet...



Har man mycket fritid så har man ;P

Nu har jag bestämt mej för att börja göra blogg-designer till andra bloggar :D. Gratis, såklart...Har faktiskt redan fått två erbjudanden *stolt*. Jag skriver vad bloggarna heter när jag är klar :) Nu ska jag läsa lite bloggar, skriver mer sen!


Duktiga lilla jag

I morse blev Maja och jag tvingade att göra scones...Det blev inte så lyckat. Maja hade typ aldrig bakat scones, och jag blev lite sur när hon gjorde fel och så...men till slut gick det!




Fina va?





Fuuuuusk...

Som många redan vet har jag inte direkt perfekt hy...Och på mitt header har jag redigerat en av bilderna (den blåa), och jag tänker inte lägga ut orginalet. Men jag kna berätta på ett ungefär hur den såg ut: oplockade ögonbryn, finnar och glans...Nu ska jag visa mina nyfunna redigerings skills ;D

Före:



Dålig bild, men det är inte poängen...

Efter:



Lite skillnad iallfall...

Men bara så att ni vet, dom här två är dom enda bilder jag har redigerat på bloggen!


Två timmars lunch! :D

Idag hade vi två timmars lunch! Vår idrott var inställd, så det var därför...bra för mej som glömt göra SO läxan ;). Såklart blev det MASSOR av bilder på mje och mina kompisar, så jag lägger in några i slutet av inlägget.
Ny upptäckt: Man kan blogga från skolan! Det finns en dator i typ hela skolan som man får surfa fritt på, så det kanske kommer något inlägg därifrån? Nej, nu ska jag jobba lite med designen, det nya headret måste ju tillsättas :D



Självklart är jag skitsnygg som vanligt -.-'




Vi hade en "rättegång" på SO:n och jag var advokat, så jag lånade Idas glasögon :D


 

Såhär tycker Becka om fysik... :P



Turn your heads!



Suddig ego-bild på toaletten...



En av mina favvobilder (tagen av Chatnapa)

Älskar er!


"Gamla" vs Nya



ELLER



Svårt val! Vad tycker du???


What?!



Någon som har en gissning på vad detta kan vara? :P

 


Da hotties :D

Idag slutade vi halv 12, eller kvart över 11 för nån hade ställt om klockan :P. Så Chatnapa följde med mej hem...vi gjorde lite olika saker, bland annat fick jag sminka henne (yey!)



(Så orättvist att hon har typ en meter långa ögonfransar....)

Sen blev såklart MASSOR av ego-bilder på oss två :D



Jo, som sagt var, riktiga hotties, framför allt jag... -.-'



(ingen kommentar)



Mina ögon, shit! :S







Sötnosen och lilla fula jag...



Haha :D






Jag ser det snöar :D


(och Becka älsklingen ville såklart modella...)




Översvämmning...

Just därför ska man inte använda skolans toaletter! Det blir stopp och översvämmnig -.- mysigt liksom...




-.-'

Idag slutade vi klockan 4! Det är veckans längsta (och tråkigaste) dag. Om man inte räknar med torsdagar, fast imårrn slutar vi redan klockan 11.30 (!!!) så då ska sötnosen Chatnapa följa med mej hem.

Nu har vi börjat med fysik i skolan, och efter två lektioner vet jag redan hur det kommer gå på provet: SÄMST! Jag menar, hur ska jag kunna lära mej vad alla ämnen har för delar?! Helt värdelöst...Men visst, jag kan erkänna att vi kan ha kul på NO:n, eller iallfall om man sitter med Becka och Chatnapa :)

Här är vi på NO:n (Daniel filmar första delen...) när vi leker lite med brandfarlig gas -.-' så mooogna alltså!!!

Jag antar att man ser vilken snygging som är jag (o.o)










:D

Idag har Becka och Tecia varit här, eller första kom Tecia och sen Becka...Innan Becka kom förskte Tecia och jag värma äppelknyten i ugnen. Det gick sådär :S...Sen när Becka kom blev det lite flummigt, but that's what friends are for :)

Ikväll blir det fotboll (på en lerig gräsplan, antagligen) så jag har precis ätit...Här är iallafall dagen (+gårdagens) outfit by moi :)



Jag upptäckte att det blev lite åttiotal när jag satte på mej skinnjackan och Dr. Martens liknande kängor... :P






Mitt nya armband från BikBok (wich I löööw :D)



Jag idag...har på mej koftan som jag köpte samtidigt som Becka i Kista (159:- på SALT)




Konstigare saker har väl hänt?

Jag upptäckte just att en av min läsare (thaikalle) äger ett ap-zoo i Thailand...vilket sammanträffande att jag älskar apor då :D. Men konstigare saker har väl hänt? 

Aja, tillbaka till mitt vanliga liv: idag slutade vi klockar 13.15 (!!!), måndagar är den absolut skönaste dagen, no doubt. Det har inte hänt mycke idag...jag har funderat lite på en ny bloggdesign, men jag har ingen superidé än. Kankse nån av mina läsare har någon? Här är iallafall en bild på mina sötnosar (eller iallafall några av dom:P)



(bild by me, såklart :D)

Love U!


Tonat och klart!

Nu är jag helt klar! Äntligen slipper jag min vanliga tråkiga hårfärg...Den blev både mörkare och rödare än jag trodde att den skulle bli, men här kommer lite bilder :)

 

Vad tycks? :)


Miss Stig-Helmer :D

Nu sitter jag här med färg i håret, liknar Stig-Helmer lite tycker jag...Ni vet han i Sällskapsresan? Men förhoppningsvis blir det lite snyggare när färgen har blivit "Ljus guldmahogny" :) Ja får väl lägga in lite bilder när det är klart...


Stig-Helmer


Jag

Jo men visst finns det vissa likheter? :)


Nya reklamskylt som jag gjorde på mobilen...



What do you think? :)


This is it...säg hejdå till min gamla hårfärg! :)

Fast det blir nog inte så jättestor skillnad, men ändå :D




Mysdag med Becka <33

Idag var jag ju i Kista med Becka, som jag skrev i förra inlägget. Vi gick mest runt och kollade, men lite saker köpte vi. Jag köpte ett armband, Becka köpte en väska (skitsnygg, by the way). Sen köpte vi varsin likadan kofta (jag köpte en beige och Becka en grå). Bilder kommer imorgon, tillsammans med ego-bilder på mitt "nya" hår.

Vad gjorde vi mer i Kista då, förutom att knalla runt i flera timmar? Jo, det första som hände var att Becka välte en hylla med väskor på Accent. En jag och kines som stod bredvid började gapskratta, dessutom gick det inte att sätta tillbaka hyllan så en i affären behövde hjälpa oss. Jupp, en typisk Becka grej...
Sen tog vi en fika på Wayne's Coffee. Vi delade på en jordgubb/pistasch-muffin och en mellan latte med smak av vit choklad :).


Sötnosen <33


Erkänn att det ser GOTT ut...

Man märkte verkligen att höga klackar är det nya modet:





Skorna kommer från DinSko

Mer bilder kommer imorgon!



Vilken färg?

Godmorgon sömntutor!
Idag ska jag och Becka åka till Kista eller vällingby (om hon inte vaknar typ klockan 12 och sen måste åka till sin häst...) och gå runt lite. Kanske blir det bio också, men jag vet inte. Isåfall ska vi noig kolla på Year One med Jack Black eller vad han nu heter. 

Ska försöka hitta någon snygg tonings-färg till mitt hår nu i helgen, men jag vet inte riktigt vilken. Jag tror att det blir någon lite mörkare och röd (-ish) ton.

Ingen av dom här känns som ett seriöst alternativ, men om jag var tvungen att välja skulle det nog bli...Magneta ;) Men om du vill ha sånt här hår så kostar det bara 49:-...här hittade jag hårfärgerna!
  


Livet är orättvist...



(ingen har tagit en tugga, det var halvt nör jag fick det!)



Hemma hos Åsa <33

Nu sitter jag och bloggar från Åsas laptop...Man kan ju hoppas att jag får en i julklapp så att jag slipper sno mina kompisars.

Idag tittade vi på en teater, Chilla eller tjalla (gruppen som framförde den heter Ung utan Pung... :S), och den handlade typ om att man måste säga till polisen när något händer som är olagligt. Ja, det var roligare när man kollade på teatern...Den var faktiskt ganska kul, speciellt en kille var jätterolig (och sen gjorde det ju inget att han var ganska söt också :P). Nu ska jag visa Åsa hur man laddar upp bilder på hennes blogg...


Snygga Åsa                      och             Jag


Haha...ännu en snygg bild.... :)


Kan det bli bättre?


Från: Papi <33
Till: Lilla mej :)

Min "måste-ha-för-en-perfekt-kväll" lista:

•Något gott godis som räcker länge

•Citron-ansiktsmask från Yves Rocher

•Riktigt gamla F.R.I.E.N.D.S-avsnitt  
 
•Ett mysigt täcke att svepa in sej i
 

Nu kan min kväll börja!




Pinsamma lilla jag...

Gud vad jag skämdes idag under vår redovisning av "Upptäck Stockolm"! Det kokade i ansiktet och jag önskade VERKLIGEN att ett hål skulle dyka upp under mej så att jag bara kunde försvinna. Men mest synd tycker jag om Becka...Så förlåt till dej älskling <33

Flashback:

Vi jobbade hela dagen med posters som vi sen skulle redovisa. Sen på eftermiddagen skulle vi redovisa, och visa bilder som vi la in direkt från mobilen till datorn, som var kopplad till en projektor. Alltså syntes bilder på en stor duk...Eftersom jag hade dom flesta bilderna på min mobil blev det såklart den som blev kopplad till datorn. Som ni kankse vet sov jag ju över hos Becka igår, och som alltid tog vi "lite" pinsamma bilder (som självklart aldrig skulle visas för NÅGON)...Men ja, ni kan nog lista ut resten själva, och för er som inte kna det kommer här en förklaring: En bild på mej och Becka visades på duken! (där det egentligen skulle ha varit en bild på Gustav Vasa eller något sånt...). Jag tänker inte ens förklara hur bilden såg ut...Dessutom gick det inte att få bort den! Aja, jag antar att ni förstår hur det kändes...pinsamt var det iallafall...



såg väl ut typ såhär...

   

Reklamskyltar á la Emma :)








Sovmorgon

Igår kväll sov jag över hos älsklingen Becka, och Åsa ringde också sen, så alltså två av mina sötnosar på samma ställe! Vi somnade runt 12 - halv 1 och när jag vaknade trodde jag först att klockan var kvart i 7 (typiskt mej att vakna den tiden...), men efter att ha kollat lite närmare på klockan såg jag att den var kvart i 10. Skönt att sova ut lite för en gångs skull :).

Efter att ha ätit frukost (klockan hann bli halv 12 innan dess) cyklade vi till soltunet och träffade några killkompisar. Sen på eftermiddagen var det ju "höstträffen". Vi gjorde massa lekar och sånt barnsligt som man tycker att 13 åringar inte borde hålla på med...Kallt var det också. Jaha, det var väl i stort sätt min dag, imårrn börjar vi halv 10 (I think?).



Jag har kollat runt lite på LapTop:ar i min prisklass, vilket inte är lätt att hitta, men här är iallafall lite bilder på mina favoriter som jag har tittat på idag: (alltså bara utseendet, antagligen dom dyraste :( )










Slumberparty!

Idag har jag varit i Gamla stan hela dagen. Vi fick en karta och massa frågor om platser. Jag tror att det gick bra för min grupp, men jag vet inte :S. Ikväll ska jag sova hos Becka, eftersom att vi är lediga imårrn! Woohoo! Nu ska jag läsa lite bloggar, men här är en bild på mej och sötnosen Becka.



Haha, typiska Emma-Becka-miner...inte särskilt vackra...


Det blir ett kort inlägg...

...för jag ska snart cykla till fotbollsträningen. Idag började Spånga-veckan i vår skola, vilket betyder att man följer ett speciellt tema (vi fick Upptäck Stockholm...). Så imårrn blir det "utflykt" till gamla stan för min mentorsgrupp. Tyvärr är inte älsklingen Becka med där :( men många av mina andra kompisar :). På onsdag är jag ledig fram till klockan 3, då ska hela klassen träffas och "ha det trevligt" som lärarna säger...Kul att träffa kompisarna iallafall! Nu måste jag sticka, men jag skriver mer imårrn!


Äntligen hemma!

Efter 6 timmar på tåget är jag äntligen hemma! Trodde inte att jag skulle hinna blogga nu på kvällen, men vi kom ju hem ganska tidigt. Här är då min helg, men tyvärr inte så många bilder :(. Aja, enjoy!



Dag 1: Fredag på hotellrummet

Det var jättekallt när vi kom fram, så snacka om att jag njöt när jag kastade mej på dom varma sängarna på hotellrummet. På kvällen tittade vi på idol (och by the way: varför gick Camilla vidare?! Moa förtjänade det mycket mer, tycker jag...). Det hände inte direkt så mycket den dagen :P


Den lite tråkiga utsikten från hotellrummet...



Dag 2 Bröllopet

Innan bröllopet gick vi runt på stan och tittade lite...Själva bröllopet började vid 3 i kyrkan. När vi var klara där åkte vi till en fest-lokal där det fanns buffé och godis och bröllopstårta.
En liten bild på brudparet:


Grattis!!!



Det var tyvärr allt jag hann med :( men här är en sista bil på min jätte-macka jag åt på tåget!




Live från bröllopet

Just nu sitter typ alla och äter tårta, men jag tog chansen att blogga istället :) än en gång: jag sätter alltid bloggen först. Jag är ganska trött fast klockan bara är runt sju, men jag får nog hålla mej vaken i minst tre timmar till...på måndag ska jag lägga in lite bilder från bröllopet, men nu ska jag köra mobilspel (lite nördig, men jag har blivit beroende...) Jag skriver mer om sen! XoXo Emma

Kanske sista inlägget...

Känner mej just nu lite ledsen av två anledningar; 1. LapTopen funkade inte trots att pappa hade samlat minst 7 lösenord att låsa upp den mer :'(...2. Jag kanske måste lämna bloggen utan inlägg resten av helgen!
Vi ska ju som sagt åka på bröllop i Norrland, och då är det inte säkert att det finss en dator på hotellet. Tragiskt...

Vad som är lite roligare är att jag följde med Mickan hem efter skolan idag! Hemma hos henne träffade jag hennes skitcoola lillebror Adam och hennes helt underbart söta lillasyster som bara var ett år! Mickan och jag hade äppelprovning i hennes trädgård (dom hade typ 3 olika sortes äppelträd!!!) och här är min lista på dom olika sorterna:

1. Dom små röda äpplena (ingen aning om vad dom heter...)

2. Melon-äpplena

3. Vinter-äpplena! Asså usch vad äckliga! Både jag och Mickan spottade ut direkt, måste vara dom äckligaste äpplena ever!



Nu tillbaka till LapTop-problemet:

Min önskelista blir superkort det här året, eftersom en LapTop är ganska dyr...eller iallafall om man vill ha en bra :I Fick jag välja helt själv (och pengar hade noll betydelse) skulle det bli en rosa Dell för ca 5.000. Men samtidigt är ju mini-laptops jättesöta...svårt val...vad tycker mina läsare är bäst?

Hejdå och ha en bra fredag+helg! Får se om jag hittar en dator!