Plastic makes perfect?

Fler och fler som är missnöjda med sitt utseende tar den dyra (och enligt mig onödiga) vägen ut och vänder sig till olika plastikkirurger. Många är nöjda efter att ha fixat till exempel näsan eller läpparna, medan vissa blir beroende och hittar hela tiden nya saker de vill förändra med sin kropp.
Egentligen tror jag att anledningen till att man vill förändra sitt yttre är dåligt självförtroende, och att man genom att "fixa till" delar på sig själv tror att det ska stärka självförtroendet och att man ska tycka bättre om sig själv.
.
Om jag fick bestämma skulle man inte kunna kalla sig läkare om man arbetar med att tala om för människor vad de måste förändra för att bli "perfekta". Men ja, jag bestämmer ju inte och jag antar att jag inte heller har något med det här att göra, men jag tycker att det är så hemsk när man ser "före" och "efter"-bilder på människor som var jättefina innan men som tydligen inte insåg det själva, och såg plastikkirurgi som enda utväg.
.
Jag tror framför allt att vi inspireras av kändisar, och hur de ser ut. Många kändisar har till exempel förstorat brösten, gjort "nose-jobs", sprutat in botox i både läppar och ansikte så att de ser ut som att de fastnat i Carola-fläkten (enligt mig då, jag antar att många är nöjda med ingreppen) eller ändrat andra saker.
Så jag tror att kändisarna är den största anledningen till att plastikkirurgi blivit så populärt, eller vad tror ni?
.
Ingen är perfekt, och jag antar att alla har något som de vill förändra hos sig själva. Men samtidigt är bristerna delar av oss, utan dem vore vi kanske perfekta. Men perfekt är tråkigt, och det är inte mänskligt heller, dessutom dina brister är helt osynliga för alla andra utom dig själv.
.
Här är exempel på "skönhets"-operationer som jag tycker gått överstyr.
Vad tycker ni? Stämmer uttrycket "Plastic makes perfect"?

Pissdag

Idag har jag mått riktigt pissdåligt! Halsen var helt igensvullen och jag hade svårt att andas imorse. Mysigt va? Dessutom började jag må sjukt illa senare på dagen, så jag borde nog egentligen gått hem någon gång mitt på dagen. Men det var bara att skita i det, men nu när jag kom hem var jag verkligen heeelt slut. Så nu har jag bara myst (om det nu är ett ord) med glass :D
.
Nu ska jag jobba med ett nytt, lite längre inlägg, som ni får se senare ikväll!
Bilder från idag:
Dagens outfit:
Vi hade svenska i aulan, och där hittade vi ett kostymrum som Wille hade lite kul i ;)
Tihi, söt uggla jag hittade va?
På väg hem med Becka, älskar dej bebis!

Back to the 80's

Idag inspirerades jag av 80-talet och tog på mig benvärmare. Men helt ärligt, finns det något mysigare än benvärmare? Hur skönt som helst när det är kallt ute.
Så om det skulle bli någon ny trend vet ni att jag var först! ;)
.
Idag började vi 20 i 10 med mentorsråd och livskunskap. Har ännu inte fattat vad någon av de lektionerna har för funktion eftersom att vi inte gör något alls egentligen, menmen, det är inte jag som är lärare (även om jag ibland tror att jag skulle kunna göra det mycket bättre än några av mina lärare).
.
På lunchen gick jag och Chatnapa och jag hem till Mickan. Eller asså, hon följde ju med såklart, det var ju inte direkt så att jag och Chatnapa bröt oss in eller nåt... :P
Där fick vi glass (Wiiie) och jag fick stoppa in fingret i ett torkat krokodilhuvud. Kulkul.
.
Sista lektionen fick jag skitont i halsen, så jag skippar träningen ikväll och stannar hemma och dricker te ;)
Bilder från idag:
Dagens outfit:
Den nya trenden. Eller inte.
Hemma hos Mickan...
Ew...
HAHA, sånt här får vi lära oss att rita på bilden. Dock valde jag inte just detta mönster till bild-uppgiften. I suppose you get why, hehe.
Efter skolan gick jag och Chatnapa och köpte remmar. Ser ni hur duktig jag är på att matcha godiset med mina naglar? ;)
Nu ska jag bara mysa hela kvällen, hoppas ni haft en skön måndag! :)

Och nu var helgen slut...

Varför är helger så korta? De borde vara 4 dagar istället. Minst.
.
Idag har jag gjort läxor (jag vet, duktiga lilla jag. I'm a truuuue role model, eller nåt.). Sen har jag städat (än en gång: duktiga lilla jag) och spelat fotbollsmatch. Det blev 3-3, men shit vilken rolig match! Men jag tror helt ärligt inte att jag kommer att kunna stå imorgon, har ont i hela kroppen...
.
Nu ska jag bara mysa framför TVn hela kvällen, hoppas ni får en bra söndagskväll!
Dagens outfit:
Random bild från igår...
Juste, jag tänkte göra en gratis-design och lägga in här på bloggen som ni sen kan använda på era bloggar. Låter det som en bra idé eller är det bara waste of time? ;)

Mögliga naglar?

Idag har jag träffat Sanna, det var verkligen jättelängesen, men det är lätt att tappa kontakten med kompisar som går i andra skolor.
Dagen började med att jag vaknade klockan 7. Seriöst, liksom?? Inte ens jag brukar vakna så tidigt på helger, snacka om bortslösad sovmorgon. Sen beordrade mamma mig att prova massa kläder inför ett bröllop vi ska på någon gång i september tror jag (som ni ser har jag väldigt bra koll på vad som händer i min familj). Och så har jag målat naglarna, jag tänkte ta en olivgrön färg som matchar mina ögon...typ...men istället ser det nu ut som att mina naglar är helt mögliga! Fail, är allt jag kan säga...
.
Nu ska jag iväg och äta kräftor (eller okej, kräft-klor eftersom att det är det enda jag äter på kräftorna), sen om jag hinner ska jag också börja på ett litet foto-projekt :)
.
Dagens outfit:
Mitt heta nagellack, som by the way inte alls matchade mina ögon.

I L♥VE VINTAGE

Den absolut snyggaste trenden genom alla tider måste väl ändå vara vintage? Älskar verkligen hela stilen, och hur man kan blanda både sött och mer punkigt eller rockigt. Vilken är enligt er den snyggaste trenden?

Det är dags för fredagsmyyyyys

You just gotta love fridays, dessutom slutar vi 11 varje fredag! Eller jag hoppas det iallafall, schemat kan alltid ändras, och med min naturliga otur gör det säkert det ;)
.
Ikväll ska Maja ha filmkväll, och tydligen får inte jag var hemma då?? Hallå, vart ska jag vara hela kvällen då?! Men efter lite övertalning får jag vara hemma ikväll och fixa varma mackor. Inte smart att låta mig ta hand om spisen, kan man ju tycka, menmen.
.
Nu ska jag till mammas jobb, så ska hon skjutsa mig till banken där vi ska fixa ID-kort till mig. Jippi, det betyder att jag får hyra filmer på Coop (ja, det är typ enda anledningen till att jag vill ha ID, fattar inte vad mer jag kan göra med det...).
.
Dagens outfit:
Juste, jag antar att mina fina läsare kommer att rösta på mig så att jag blir veckans blogg och får en länkning här! :)

Tröööött

Idag på idrotten blev jag...
...sparkad i huvudet av Axel som försökte stå på händer.
...slängd i gruset av Adam som försökte "rädda" mig. Det gick väl sådär...
...nertacklad av Joar som försökte stoppa mig.
.
Ingen bra idrotts-lektion för mig alltså. Jag undrar lite varför jag berättar det här, men jag antar att jag vill att ni ska tycka synd om mig ;)
.
I omklädningsrummet träffade jag en tjej som läser min blogg. Blir lika chockad varje gång någon säger att de gillar min blogg, jag har fortfarande inte vant mig vid att jag faktiskt har fler än 10 unika besökare ;)
.
Nu ska jag fixa middag, ni vet jag är ju hur bra som helst på att laga mat. Okej då, jag ska värma panpizza i micron...Jag vågar inte göra något mer avancerat, förmodligen skulle jag elda upp hela huset (seriöst, en gång kom det värsta eldflamman från spisen när jag försökte steka pannkakor, scary. Matlagning är nog inte min grej...). Sen ska jag på spelarmöte och prata om resan till Spanien! :D
Dagens outfit:

Back to work or school

(Vill ni se bilden i större format kan ni klicka på någon av de mindre bilderna )
Ni har kanske sett att Nelly.com har en tävling där man kan vinna presentkort på 3000 kr. Inte helt fel ;)
Så här är min "dröm-outfit". Skulle gärna ha på mig den någon dag i skolan!
Den består alltså av: Oversize kavaj, militärgrönt linne, ljusa trasiga jeans, orange(ish) pumps, väska i höstiga färger, och accessorarer :)
Vad tycker ni?
Gå in HÄR för att tävla ni med.

This is the end...

Det verkar som att sommaren är slut, kommer verkligen att sakna alla soliga dagar på Kanaan! Fast iochförsig får man ju sitta och mysa i stora koftor och dricka te, vilket latmaskar som jag gillar ;)
.
Idag hände inte mycket, jag skämde ut mig igen (det verkar ha blivit min nya grej) genom att trilla ner från en stol. Hur f*n lyckas man? Jag menar, jag satt på stolen, ställde mig upp, sen när jag skulle sätta mig var inte stolen där! Så antingen flyttade någon på den, typ en hustomte eller Niklas eller nåt...Pinsamt iallafall. Men lite typiskt mig ;)
.
Nu ska jag på träning, skriver mer senare!
Dagens outfit:

Om ni undrar varför hela världen plötsligt blir ljusare...

...så är det bara lilla jag!
Som ni ser på den här reklamfilmen blir hela världen ljusare för att tjejen använder Acnicyl. Självklart tror naiva lilla jag på det, så nu ska jag inleda operation lys-upp-världen med hjälp av Acnicyl. Wish me good luck, peolpe!
Och även om inte världen blir ljusare (varför skulle den inte bli det, jag menar apoteket skulle väl aaaaaldrig ljuga om sina hudvårds-/världs-upplysande produkter? Såklart inte...) kanske jag får bättre hud iallafall, och det säger jag inte heller nej till ;)

Varför betala för luft?

Idag hände inget speciellt, på musiken kollade vi på en film om tinnitus, boooooring. Sen skämde jag ut mig totalt på franskan, tomato-face number 1 liksom.
Ja, det var väl det som hände idag. Ännu en dag i mitt högst ointressanta liv, men ni vill ju att jag ska uppdatera mer, så skyll er själva om ni slösar er tid med att läsa om mig ;) Nu låter det som att jag inte gillar mina läsare alls, but you know I do! ♥
.
Efter skolan träffades jag och Anna och gick till Coop för att köpa choklad. Eller jag skulle köpa choklas, Anna har en av sina "nyttiga perioder" igen, hon gör säkert bara så för att jag ska känna mig tjock och onyttig. Eviiiil. Iallfall, på coop såg vi Marabou Choklad med luftbubblor, ni vet den där som det var massa reklam för för länge sen.
Seriöst, den kostar en krona mer än vanlig choklad, och är mycket mindre, plus att den är fylld med luft. Vilket mobboffer betalar för luft?! Så dumt! Eller vad tycker mina smarta läsare? ;)
.
Bilder från idag:
Jag ser framemot att bli gammal. Jag passar i tant-glasögon...eller inte.
Luft-chokladen. Någon som kan förklara för mig  vad poängen är?
Titta vad duktigt jag som köper "bra" choklad. Tihi.
Dagens outfit: Seriöst, stickade tröjor is the shit, hur skönt som helst!

Underbar måndag

Fy...tusan...(duktigt av mig att vårda språket va?) vad jobbigt det var att gå upp imorse! Vi hade sovmorgon till 20 i 10, men bara för att mamma fyller år idag och familjen skulle fira henne på morgonen väckte pappa mig halv 7. Och jag kan erkänna att jag inte är världens charmigaste när någon väcker mig den tiden på dygnet. Men vad gör man inte för familjen, right? ;)
.
Idag hände inte mycket, Chatnapa och jag hade jour, vilket innebär att man får (=måste) skrubba alla borden i matsalen, och det är många. Jippi, liksom. Men efteråt får man glass, bulle och festis vilket lilla tjockis-jag gillar, dessutom sa mattanterna att vi var de bästa jour-eleverna de haft, tihi. Det känns bra att veta att om jag inte lyckas få ett bra jobb kan jag alltid jobba som professionell bords-torkare. Alltid en trygghet ;)
Dagens outfit:

Jag vet vad ni tänker...

...det är ett under att vi inte har pojkvänner. Or not.
Happyface. Eller crazyface. Svårt att avgöra...
Smartface och drug-face.
Jag skulle kolla om kameran funkade. Det gjorde den, som ni ser. Nu vet jag iallafall hur min "jag-sitter-vid-datorn-och-fattar-inte-hur-min-webcam-funkar-så-jag-ser-helt-efterbliven-ut"-min ser ut...Alltid bra att veta i framtiden.
Än en gång ställer ni er säkert frågan: Varför har inte dessa otroligt heta och helt normala människor pojkvänner? Ett sant mysterium. Eller inte ;)

Yesterday...

Som ni kanske märkte struntade jag i att blogga igår, you can't be the perfect blogger (säger man verkligen så?) all the time ;)
.
Igår blev det iallafall Kista centrum med Anna. Vi tittade på Vampires suck, en film som jag tyckte verkade hur kul som helst. Efter att ha sett den har jag bara en sak att säga: So. Not. Worth. The. Money. Där försvann två timmar av mitt liv som jag aldrig får tillbaka liksom.
Nej men allvarligt, så otroligt låg humor, skämt som inte ens jag med min otroligt låga humor tyckte var det minsta kul.
.
Jag kanske log tre gånger under hela filmen, och det var åt skämten som man redan sett i trailern. Så ett tips från mig: Se den inte, vänta tills ni kan hyra den istället ifall ni verkligen vill se den. För att se den på bio var verkligen slöseri med pengar.
.
Det var iallafall mysigt att bara gå runt i Kista, och jag  hittade faktiskt en...(trumvirvel)...stickad tröja! Hallelujah moment liksom! Okej, det kanske inte var världens största glädjemoment, men man ska vara glad för det lilla ;)
.
Bilder från igår!
Inne i Monki's provrum (+dagens outfit)
Nya tröjan!
Skriver mer ikväll!

Första veckan avklarad √

Bara 100 kvar to go -.-
Nej men faktiskt kändes den här första riktiga skoldagen helt okej. Kanske för att vi bara hade två lektioner, men iallafall :P
Vi började 9 och slutade 11, hur skönt är inte det liksom, och vi kanske kommer att sluta så tidigt varje fredag. Jag börjar gilla vårt nya schema ;)
Efter skolan följde Mickan och Chatnapa med mig hit, och eftersom att vi slutade så tidigt och inte åt lunch i skolan fixade vi pannkakor här hemma. Eller...de fixade pannkakor och jag flummade. Som vanligt, liksom, men jag fattar inte varför alla tycker att jag är så konstig, borde de inte ha vant sig vid det här liksom? ;)
Förmodligen kommer en video upp på Chatnapas blogg så får ni se om jag verkligen är så konstig som alla säger...eller nej, gör inte det förresten, jag vill helst inte bli stämplad som psykopat av alla min läsare :P
Dagens outfit:
Och lite bilder från dagen:
Ett bevis på att jag kan vända pannkakor, en dold talang hos mig. Okej, jag kan inte vända pannkakor, jag tog bara den här bilden för att ni skulle tro det :P

Lite nya designer!

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna :)
Jag vet inte om jag redan har visat denhär...lite pinsamt om jag har det. Jaja, jag skyller på guldfiskminne ;)
Okej, jag tror att det var alla för just nu! Skicka gärna ett mejl om ni är intresserade av att beställa en bloggdesign! :)

U just gotta love school ;)

Eller inte...
Idag var hela klassen på Skansen, det underbara stället där jag varit 100 gånger men som jag fortfarande inte tröttnar på. Okej det där var ju liiiite osant, jag är sjukt trött på att alla lärare verkar tro att fjortonåriga elever fortfarande älskar att gå i djurparker som knappt förändrats under alla gånger jag varit där. Man tröttnar liksom efter ett tag ;)
.
Men det hände faktiskt lite kul saker också, till exempel:
.
Adam råkade spreja cider på en tant utanför stationen. Han skulle spruta cider på ett galler (Frågan är varför? Inte så genomtänkt) och då gick det en tant bakom gallret så att det stänkte på henne, sen när hon vände sig om sprang alla iväg åt olika håll, jag vet, så otroligt mogna vi är  ;)
.
Vi träffade några hockey-killar från USA, som var hur roliga som helst!
.
Axel och Anton skulle gå och köpa glass medan alla andra väntade på bussen, sen glömde vi bort dem när bussen kom, så de fick springa efter till nästa hållplats. Skadeglädje på hög nivå ;)
Dagens outfit:
Haha mina sötnosar! ♥
På skansen...
Haha Chatnapas söta happyface!
Allsång på skansen-scenen. Den ser mycket större ut på TV, hehe...
Killarna tigger brända mandlar av Ida :P
Hihi Anton springer efter bussen :D
Nu ska jag äta cookies, jag vet, så gick det med min nyttiga vecka liksom ;)

Mentalsjuk panda

Godmorgon alla läsare!
Just nu sitter jag och kollar på Girl Next Door och fixar klart lite bloggdesigner. Idag är jag ledig hela dagen, så sjukt skönt; först går man i skolan två timmar (vilket räcker för mig ;)) sen är jag ledig nästa dag, alltså idag, och imårrn åker klassen till skansen. Jupp, det här blir en jobbig första vecka för mig ;).
Nu ska jag fixa frukost och sen träffa Anna.
.
Dagens sminkning kallas "jag-missade-att-ta-bort-allt-smink-igår-så-nu-ser-jag-ut-som-en-mentalsjuk-panda". Snygg va? ;) Eller inte...
Vad ska ni göra idag då?

To buy or not to buy, that's the question...

Nu är ju sommaren i stort sett över, hur plågsamt det än är att erkänna det, och det blir både kallare och regnigare.
Så jag har siktet inställt på massvis av fina hoodies och mysiga tjocktröjor, men nu ser jag att Gina Tricot fått in massor av nya, somriga linnen! Varför?!
Samtidigt som jag är helt kär i alla sommriga nyheter måste jag bli lite ekonomisk eftersom att pengarna ska räcka till både vinterjacka, vinterskor och allt sånt. Och det här är dessutom min första vinter där jag ansvarar själv för mina pengar, så jag måste verkligen tänka på att inte slösa så mycket som jag gjort innan...hehe :P
Sen har vi då saker som jag faktiskt behöver. Eller ja, "behöver" är kanske inte rätt ord, men vill ha iallafall ;)
Det är då en hoodie och en stickad tröja. Sen finns det typ 1000 saker till jag "behöver", men nej, nu ska jag inte slösa hela tiden, utan bli mer ekonomisk. Haha som att jag skulle klara det liksom, jag är världens slösigaste person, mini-shoppaholic liksom ;)

Första dagen i skolan.

Snacka om ångest attack när jag klev in genom dörrarna! Jag ville bara springa hem och krypa ned i sängen igen, slippa alla betyg, jobbiga lektioner och sura lärare. Egentligen tycker jag att skolan är helt okej, jag går i en bra skola, har haft turen att få rätt bra lärare i de flesta ämnena och jag har underbara kompisar som gör att skolan för det mesta är rätt okej.
.
Men just sånna här dagar, när man har haft ett långt, skönt lov, känns det förj*ävligt att behöva återvända till verkligheten. Och att jag dessutom ska få betyg det här året dämpar inte ångesten kan jag ju säga. Det var ju typ igår jag gick i sexan och hade ångest inför sjuan, med ny skola och allt, känns det som. Och nu ska jag få betyg, och om två år ska jag börja gymnasiet?! Jag gillar inte hur snabbt allt går ;)
.
Okej, lite bilder:
Vi fick fylla i en blankett-sak med vilka betyg vi ville ha i olika ämnen. Nu i efterhand känns det inte så bra att jag satsar så högt...this is gonna me a tough year for me ;) Men samtidigt måste man ju kämpa lite om man vill komma någonstans i livet...

Ett snabbt inlägg...

...innan jag drar till träningen.
Idag var jag med Chatnapa (och jag högg henne inte med en sked, trots att jag hade chansen flera gånger. Så facebook har inte alltid rätt), vi snackade typ hela dagen, men sånt kan också behövas ibland ;)
.
Bland annat pratade vi om hur skumt det känns att återvända till skolan, man har ju liksom vant sig vid att inte ha något riktigt schema och bara göra som man vill hela dagarna! Så jag är inte helt säker på hur jag kommer överleva den första tiden av åttan :P
.
Nu ska jag äta upp mina russin (mitt nya, nyttigare, godis...även om jag mycket hellre suttit med en chipspåse i handen istället) sen drar jag till träningen!
Och lite random foton jag redigerade för några dagar sen...

Godmorgon alla fina läsare!

Ännu en skitsöt kommentar som betyder jättemycket! Och alla kommentarer har jag fått från personer jag inte ens träffat irl (jag känner mig fett tuff som äntligen fattat vad det betyder, så det är bara därför jag använder det, även om det låter skittöntigt, hehe)
.
Okej idag är det ju sista dagen på sommarlovet...Herregud, nu få jag ännu en ångestattack! Ett år kvar till nästa underbara sommarlov, nu är det bara skola, betyg, läxor som gäller! Ångeeeeeest...
.
Iallafall, idag ska jag träffa Chatnapa. Om hon fortfarande vill träffa mig vill säga, enligt ett facebook-test kommer jag att attackera henne med en sked. Det låter trots allt som något jag skulle kunna göra...
Nu ska jag fixa frukost, skriver mer senare!
.
Haha, en av Chatnapas favoritbilder. Visst blir man helt blown away av min hotness? Eller inte...

My new, healthy lifestyle!

Enligt många i min närhet äter småäter jag väldigt mycket, och gärna godis, chips, läsk, glass, ja ni fattar. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska äta nyttigare och inte småäta hela tiden, och dessutom träna varje kväll. Jag satsar på magmuskler inför nästa sommar ;)
.
Så den hör kommande veckan gäller: Ingen glass, läsk, chips, godis eller annat överdrivet onyttigt. Nu när jag har bestämt mig känns det inte lika bra längre, det har gått ungefär två timmar av min nya diet (eller vad man ska kalla det) och jag har ett helt otroligt sug efter baconchips. Not a good start...
Men förhoppningsvis stöttar ni mig så att jag klarar det ;) Förmodligen klarar jag det inte iallafall, men...eller jo, en vecka utan allt onyttigt ska jag klara, sådeså!

Har jag världens finaste läsare eller?

För mig skulle det helt ärligt räcka om bara de här två personerna följde min blogg, så söta!
Och det stämmer ju faktiskt att jag skrev att man ska strunta i statistiken och inte ge upp, så jag fortsätter att blogga ett litet tag till, sen får jag se ;)
.
Okej, idag har jag städat, mitt rum började likna ett insektsbo med massor av nattfjärilar och sånna där långben-flugor som jag alltid trott varit jätte-myggor. Hur kan jag inte veta hur en mygga ser ut?
.
Nu ska jag hjälpa Maja att göra ett inbjudningskort till hennes filmkväll, mest för att visa alla i familjen hur teknisk jag är, hehe. Det känns inte riktigt som att någon tror på mig när jag säger att jag jag faktiskt är rätt bra på datorer, och pappa säger hela tiden "Det är jag som har lärt dig aaaaallt om datorer" . Yeah right, liksom.

Foton...

Okej, här är lite bilder, ni får nöja er med massa bilder i brist på andra inläggs idéer ;)

Dags att sluta blogga?

Det känns faktiskt så just nu, har verkligen noll blogglust och inget att skriva om, så statistiken ligger väldigt låg för tillfället.
Så jag kanske ska sluta blogga, jag menar den går ju bara neråt ju längre tid som går. Och nej, jag skriver inte det här inlägget för att få massa kommentarer, det är inte min stil liksom att tigga kommentarer från er läsare ;)
.
Okej, ett sista inlägg medan jag funderar på om bloggen är värd att ha kvar kommer iallafall komma, det blir ett fotoinlägg som jag håller på att fixa just nu :)
Lite bilder från igår:

Nu borde läsarna storma in, eller nåt ;)

Godmorgon till alla er som är vakna!
Idag åker förmodligen Anna och jag till Kanaan efter lunch, så typiskt att det ska vara bra väder nu när skolan börjar. Fast iochförsig är det rätt skönt att kunna spendera sina sista sommarlovsdagar på stranden ;)
.
Nu på morgonen har jag registrerat mig på en massa olika sidor och kataloger för att få fler bloggläsare, inte för att jag tror att det funkar, men man ska alltid vara positiv och optimistisk...typ...
.
Okej nu ska jag göra mig iordning. Så fort jag orkar resa på mig, vill säga. Det kan nog ta ett tag ;)
Vad ska ni läsare göra idag då? (Som ni ser fortsätter jag bara skriva det här onödiga inlägget för att slippa resa mig, hehe)
Nej, nu ska jag fan göra mig iordning, jag kan ju inte sitta här hela dagen som värsta soffpotatisen.
(Haha, humor på hög nivå, och visst blir man heeeelt förbluffad över hur kreativ jag kan vara? Kanske inte...)
Och en äkta soffpotatis in action ;)

Orkar inte skriva rubrik

Igår sov Anna här, och i..dag åkte vi till Kanaan. Första riktigt fina dagen på länge, trodde nästan att sommaren var slut ;)
Iallafall, det var hur skönt som helst att bada, även om vi mest låg på klippan och pratade...Eller ja, "pratade". Snarare letade snygga killar, hehe...Men det är inte helt fel det heller, eller hur? ;)
.
På tal om ingenting (jag har inget mer att skriva om så jag försöker fylla ut inlägget med random saker :P); Kan ni fatta att skolan börjar om 5 dagar? 5 dagar!
Fast iochförsig är första dagen bara upprop, och dagen efter det är jag ledig eftersom att vi har enskilda samtal inför åttan, och mitt är samma dag som uppropet.
.
Dagen efter det, alltså torsdag, åker hela klassen till Skansen. Okej, det kanske inte står på förstaplatsen på min lista över favoritplatser i världen, har varit där massor av gånger med både skola och familj, men vad som helst är bättre än att sitta i en skolbänk enligt mig ;)
Så jag tror att jag överlever. Första veckan iallafall, sen vettefan, haha.
.
Jag har redan betygsångest, och terminen har inte en börjat än liksom! Det är inte det att jag är orolig för att jag ska få IG, jag har det rätt lätt i skolan och satsar på VG/MVG i alla ämnen (jag vet, men man måste satsa högt :P), det är bara det att...jag vet inte, men betyg känns så stort, liksom, och läskigt. Eller det kanske bara är jag som nojjar i onödan? ;)
Bilder från idag:

Morgonpigg, typ...

Idag vaknade jag klockan 8 när mamma gick till jobbet, jag har inte vaknat så tidigt på jättelänge. Så nu är jag väldigt trött, men jag ska träffa Anna så jag kan inte ligga och lata mig hela dagen som jag hade tänkt ;) Vi ska gå och handla lite grejer till ikväll när hon ska sova här, så jag antar att jag borde göra mig i ordning...snart...när jag orkar ;)
Skriver mer senare!

Sweet dreams in silver

Nu var det ju ett tag sen ni fick ett mode-inlägg (okej, kanske inte då) så här kommer ett, med bara smycken den här gången! Enjoy ;)



Om jag aldrig bloggar igen...

...kan det vara för att jag fått en hjärtattack, för idag ska vi (=jag och några kompisar) spela fotboll och jag har inte tränat på jättelänge...Förhoppningsvis behöver jag inte springa så mycket, för det kommer jag verkligen inte orka *latmask*
Annars händer inte mycket idag, det blir väl en slappdag som vanligt, jag skyller på att vädret är dåligt och att det är därför jag inte orkar göra något ;)
Nu ska jag gå ut med soporna och sen sopa trappan. Välkommen till mitt glamorösa liv liksom ;) Men jag får iallafall något att göra, skriver mer sen!
.
Juste, ni måste gå in på den här bloggen! Jag hjälpte honom att sätta in designen (som by the way blev hur snygg som helst) och som alla jag hjälper med design och sånt får han en länkning ;) En jättebra blogg värd att följa! :)

I'm gonna get better...

...på att blogga, har varit så dålig på det de senaste dagarna, vilket märks tydligt på både statistik och kommentarer ;)
Men samtidigt som jag vill att statistiken ska höjas vill jag ju göra något annat än sitta och geeka vid datorn hela dagarna. Idag var jag iallafall med Anna, jag tror inte att vi gjorde något annat än att flumma heeela dagen.
.
Vi kollade på konstiga videor på youtube som vi asgarvade åt, hade banan-lipsyl-krig och jag försökte hjälpa en läsare med lite design-problem. Vilket gick sådär eftersom att Anna skrev massa konstiga saker hela tiden, så förlåt till dig som jag försökte hjälpa, jag antar att du inte förstod så mycket ;)
.
Dagens outfit:
Och en bild från igår när jag åkte nerför en såndär...brandmans-stång. Det var skitläskigt ju! Nu vet jag iallafall att jag inte skulle passa som brandman ;)

Lite nya foton!

Det finns verkligen inget intressant att skriva om just nu, men idag har Anna och jag varit ute och fotat så ni får lite bilder istället! :)
Bilder på Anna:
Och på mig:






Boooored.

Idag har nästan inte hänt någonting, så jag orkar inte blogga mer än det här korta inlägget :P
En design som jag gjort till Browni, ni får nöja er med den bilden ;)

Ångeeeest

Det blev lite sen uppdatering idag igen, men som sagt kretsar inte livet runt bloggen och nu vill jag helst ta vara på den sista tiden av sommarlovet. Kan ni fatta att det bara är 11 dagar kvar?!
Jag får alltid sommarlov-ångest i slutet av lovet, tänker att jag har slösat bort sommarlovet och måste vänta ett helt år på nästa, samma sak varje år ;)
Men nu måste jag ändå erkänna att jag saknar mina bebisar i skolan, och jag har bestämt att åttan ska bli det bästa året! Det kan nog bli svårt att toppa sjuan, som var hur bra som helst, men oddsen är med oss iallafall; vi är inte längre yngst på skolan och kommer slippa niornas "ÅHHHH VAD SMÅÅÅ" så fort man går genom en korridor, vi ska få en ny mentor och våra sämsta lärare byts ut!
.
Iallafall, idag träffade jag Chatnapa, vi kollade på Remember me, tryckte i oss glass, chips och festis och pratade om random saker. Eller okej, det var nog mest jag som tryckte i mig alla onyttiga saker, men vafan, det är ju fredag ;)
.
I brist på bild får ni några som Anna och jag tog igår under tiden vi var extremt flummiga och antagligen verkade rätt korkade...
Okej, det här är ju inte världens hetaste bild pågrund av mitt fjortisfejs som jag blir mobbad för här hemma, men ser ni hur söt min bebi är?! Love u! ♥
Som sagt...we look smart :/

Lite foton

Jag får nästan dåligt samvete för att jag varit så dålig på att blogga, det tyder väl på riktigt blogg-beroende? ;)
Iallafall, idag var jag ute och fotade lite, och här är resultatet.

Alltid bra att vara lite före ;)

Idag har det verkligen inte hänt någonting, träffade Anna någon timma innan hon skulle åka luftballong...vill också :(
Sen verkar jag ha stukat foten också, inte så kul, men samtidigt ger det mig en anledning att inte gå ut och jogga. Man måste se allt från den ljusa sidan ;)
.
Iallafall, nu på eftermiddagen har jag satt ihop ett kollage (självklart, det är liksom min grej :P) med olika vinter-outfits. Jag vet att det är för tidigt, men det är alltid bra att vara lite före ;)
Så here you are!

Bilder från Waxholm

Nu har vi kommit hem från Waxholm där vi varit hela dagen och typ..gått runt. Japp, det var precis lika kul som det låter ;)
Nej men faktiskt, det var rätt mysigt att bara gå runt och titta på allt, även om allt i affärerna där var långt ifrån min budget. Ja hittade en jättefin ring som jag funderade på att köpa...tills jag såg att den kostade över 500 spänn, för en ring jag med största sannolikhet inte kommer använda mer än fem gånger i hela mitt liv. Så ingen ring för mig alltså...
Jag får väl kolla runt i lite olika second hand-butiker och se om jag hittar billiga smycken ;)
Bilder från idag:
Så otroligt vackra, måste jag säga... -.-
Jag hade tänkt skriva "motherfuckers" egentligen, men sen kom jag på att mina släktingar ibland läser min blogg, och om de såg att jag skrivit det skulle de förmodligen ge mig någon "Nämen herregud, vårda ditt språk!"-blick och chockat säga "Men sådär kan du väl inte skriva??".
Så för att slippa det bytte jag ut "motherfuckers", bara så att alla vet.
Kom just på att ingen bryr sig, men jaja...ni kan väl låtsas iallafall ;)
Föräldrarna tyckte att de kunde lömna oss såhär medan de tog en fika...eeeeevil är allt jag kan säga...
That's all, som ni ser gillar jag kanoner :P

Nämen titta, ett morgoninlägg ;)

Jag är är faktiskt lite stolt, brukar vara så dålig på att blogga på morgonen.
Idag blir det Waxholm där vi bara ska gå runt hela dagen om jag förstått min mamma rätt. Låter kul...eller inte. Men mina söta kusiner och deras föräldrar följer också med, så jag överlever nog... Och om jag får tråkigt kan jag alltid störa Richard (min mosters man) ;)
.
Okej, dagens outfit:
Och mina...öhm...snygga kusiner och jag ;)

Länktips!

Ofta får jag frågor om olika program jag använder, hur jag får fler blogg-läsare och så vidare. Så nu tänkte jag göra en liten länk-lista med mina favoritsidor :)
So here we go! (Klicka på bilderna för att komma till sidorna)
Bloggtrafik
Bloggtrafik har 4-dubblat min statistik på bara några månader, så ett av mina starkaste tips är att bli medlem här. Och nej, jag säger inte att jag har tusentals besökare, men mycket fler än förut iallafall. Och det är ju alltid kul med nya läsare som förhoppningsvis stannar kvar ;)
BeFunky
Ett väldigt bra gratis-alternativ för oss snålisar ;)
Klicka in er under min katergori "Foton" så kan ni titta på resultatet!
Wix
Det finns också två videor under kategorin "Design" om ni vill veta mer :)
Snygga muspekare
Massor av snygga, gratis muspekare för alla bloggar!
DaFont
Snygga stilar för olika kollage :)
.
Det där var alla för just nu, säg till om det är någon jag glömt!
Nu ska jag se "Farsan" med kusinerna, uppdaterar mer imårrn!


Shopping. Eller nåt...

Nej, det borde inte få kallas "shopping" om man inte handlat mer än 3 saker, då är det mer typ "små handlat".
På min teoretiska (där ser ni, jag kan använda svåra ord, jag väljer bara att inte göra det så ofta) shopping-lista stod det: Stickad tröja, halsband, små silver-örhängen eftersom att jag har haft mina läk-örhängen typ 3 veckor för länge och börjar fundera på att ta ut dem.
.
Efter 5 timmar i Kista där i stort sett alla mina favorit affärer finns och med 600 kronor på kortet kan man ju tänka sig att jag skulle ha köpt en massa onödiga och nödvändiga saker på rean. Men nej.
Jag kom hem med endast en kjol från Cubus, okej visst, den var jättefin och jag hade tänkt köpa en sån för ett tag sen men trott att jag skulle se störd ut i den. Men iallafall, en snygg stickad tröja borde väl inte vara så svårt att hitta, eller?
.
Aja, då har jag ju en anledning att återvända till Kista inom någon vecka eller så ;)
.
Här är dagens outfit:
Och den nya kjolen:

Fashion report

Nu har jag hittat lite nya favoriter som jag gärna skulle låta ta plats i min garderob ;)
Enjoy!
Och lite rea-inköp ;)
Kalla det fjortis-tröjor or whatever, jag älskar de här randiga tröjorna...
Och ett par slitna jeans :)

Foto-dags igen!

Nu var det ju ett tag sen jag var ute och fotade, så jag tog med mig Maja och mina kusiner ut för att ta lite bilder.
Så nu har jag spenderat eftermiddagen med att redigera bilder och titta på Family Guy-avsnitt, gotta love life huh? ;)
Här är resultatet iallafall:
.
Bilder på Jonna:
Bilderna på Vanna:
Och bilderna på mig! (Plus en på Maja)
Hoppas ni gillade dem! Jag ska försöka bli lite bättre på att ta bilder :)

Strunt i rubrik

Idag blir det nog världens slapp-dag, jag är hur trött som helst! Huvudet känns hel avdomnat och jag vill bara gå och lägga mig...dessutom verkar alla här i huset ha ingått någon pakt som går ut på att man måste skrika till varandra oavsett hur nära eller långt ifrån varann man är. Vad hände med "Om-du-vill-prata-med-någon-får-du-gå-till-den-personen-istället-för-att-skrika"-regeln som vi annars brukar ha? -.-
.
Iallafall, idag kommer jag förmodligen inte få något vettigt alls gjort. Jag tänkte följa med mamma och min moster och handla, men jag orkade inte...Sen skulle jag träffa Anna, men eftersom att kusinerna är här gick inte det, plus att jag förmodligen inte skulle ha varit den roligaste personen att ha och göra med just idag ;)
Jaja, jag får väl skylla min tillfälliga ilska på hormoner...eller nåt...
.
Okej, det här var förmodligen tidernas onödigaste inlägg, men vafan, ni vill ju att jag ska uppdatera mer och det här är det enda som just nu finns att skriva om :P
Dagens outfit: