Gott nytt år (igen)!

Nyår är faktiskt inte något jag bryr mig särskilt mycket om, visst, ett nytt år är kul, men framför allt är det ju en möjlighet att köpa nya kläder ;)
Nu när mina kusiner, deras familj, mormor och morfar är här blir det ändå en rätt kul kväll. Men jag tänker inte spendera den här framför datan, så jag tänkte bara önska er ett gott nytt år och presentera mina nyårslöften:
-Bli snällare (jag tycker såklart att jag är supersnäll, men vissa håller inte med...heh)
-Hålla mer ordning (mitt rum...tänker jag inte ens börja prata om)
Är det någon annan som har nyårslöften?
Ja, jag har en foundation-fläck på handen. Gulligt. Eller inte
I alla fall, gott nytt år! Mer bilder och sånt kommer imorgon!

Ute i pulkabacken

Nyårsafton idag, hade nästan glömt det! :)
Idag tog jag med mig kameran ut i den lilla pulkabacken. Maja och mina kusiner åkte pulka och jag fotade (många bilder blev det). Jag testade lite nya inställningar, försöker ju fortfarande att lära mig allt på min nya kamera.
Det var kul, jag blev på åkt av min kusin i en förvånansvärt hård pulka (som tur var kom det med på bild), fick massor av snö uppsprutad i ansiktet och tog massor av bilder!
Här är resultatet!

Smartface.

Jag: Fett coolt, om 9 år kommer klockan vara 20.20, den 20/20 år 2020.
Maja: Ah fast...det finns ju inte 20 månader?
Jag: *tänker efter* FAN! Nu har jag spenderat dom senaste dagarna med att vara jätteexalterad över det! -.-
.
Smartface.

Sämsta fotografen?

Jag bad min mosters man Rickard att fota oss i pulkabacken, jag menar, jag ställde in alla inställningar så han behövde bara trycka på en knapp och rikta kameran. He-re-gud.
Suddiga med stort S beskriver nog bilderna bäst, av alla foton han tog gick kanske tre att använda. Om ens det.
Okej nu ska jag sluta "svartmåla" honom säger han, annars ska han stämma min blogg. Troligt.
Men här kommer bilderna i alla fall. Imorgon ska vi ut och åka pulka igen, då ska jag visa hur man verkligen fotar ;)

I'm off to the pulkabacke

Nu har mina älskade kusiner kommit hit, så uppdateringen blir nog inte den bästa de kommande dagarna. Imorgon (nyårsafton) kommer mormor och morfar hit, så både kusinerna, deras föräldrar och mommo och moffa (mina smeknamn från när mitt sätt att prata inte var det bästa, men de verkar hålla i sig). Jättemysigt!
'
Men jag kan inte fattat att det redan gått ett helt år?? Det känns som att det bara var någon månad sen jag firade att min första termin i sjuan var över, och nu har jag plötsligt klarat min första termin i åttan, utan större skador eller men för livet.
.
I allafall, mer om året som varit kommer sen, now I'm off to the pulkabacke med kusinerna! Vi kan låtsas att det är för mina kusiners skull (10 och 5 år gamla...eller unga snarare), men det var egentligen min idé. Man kan inte bli för gammal för att åka pulka, så är det bara!

Mellandagsrea!

Japp, anledningen till att jag inte bloggat idag är att jag varit på mellandagsrea med Anna!
Vi var där vid 10, jag var helt död. Men det var nästan inga där (duuh, vilka no lifers vill gå runt i Kista galleria klockan 10 på morgonen? Typ Anna och jag). Vi letade som galningar efter mellanblå, tajta jeans. Jag fick skavsår på händerna av att dra av mig jeans, hur lyckas man med det egentligen??
.
Efter en alldeles för lång tid, och säkert 20 par jeans, hittade Anna ett par som var typ...himlen förklädda i ett par jeans (aningens överdrift). 400:- fattigare, men mycket gladare åt mina skavsårs-skadade händers vägnar, lämnade vi JC med varsitt par likadana jeans (det kommer att se otroligt töntigt ut om vi går bredvid varandra i skolan med exakt likadana jeans, men det är smällar man får ta).
.
Förutom det blev det två baslinnen, en bustier/bh (=skitsnygg, men jag föredrar att inte lägga upp bild...i guess you get why) och en myströja.
En mysig, men utmattande (6 timmars intensivshopping blir värsta träningspasset kombinerat med tortyr för fötterna) dag med väldens bästa! ♥

Jag tipsar: Smyckesträd!

En av mina julklappar det här året var ett smyckesträd, alltså ett metallträd att hänga smycken på.
Jag har ganska mycket smycken, och det ser så fult ut när de bara ligger utspritt...Så därför passar det jättebra i mitt rum!
Så, dagens tips om du har mycket smycken: Köp ett smyckesträd, ca 200:- på guldfynd eller andra smyckesaffärer!

'Mårrnmårrn

(↑Hatar verkligen när folk säger så....fast nu gjorde jag det ändå)
Jag vaknade av ett telefonsamtal från Anna. Det har blivit lite av hennes grej att väcka mig på det sättet...
Vi ska träffas efter lunch, köpa upp hela godis-hyllan i mataffären och ladda inför mellandagsrean imorgon!
.
Nu ska jag städa, behövs verkligen...och så ska jag sätta upp mitt nya smyckesträd!
Vad ska ni göra idag då? :)
Ni får en bild på mig med min kamera, den enda jag hittade. Ser ni hur liiiiten den är?


Seventeen forever

Jag har hittat min nya drog-låt; Seventeen forever. Snacka om att fastna i huvudet.
Anyway, idag kommer Anna hit! Det känns som att jag inte har träffat henne på hur länge som helst, trots att det bara var typ...mindre än en vecka sen.
Vi ska spela playstation move (om jag lyckas bärga bort min syster som står som fastklistrad framför TVn) och guitar hero. Efter att ha skrivit det fattar jag hur nördiga vi verkar. Jaja, vem är inte lite nördig då och då?
Sen måste jag hjälpa henne med hennes bloggdesign, jag är ju trots allt proffs...typ. Enligt Anna i alla fall.
Okej, nu ska jag försöka fixa mitt internet som har f*ckat upp sig (ajabaja så får man inte säga)
Skriver mer sen!

Hemma!

Efter åtta timmar i bilen, mitt i snöstormen, känner jag mig inte sådär supersugen på att skriva en lång text om vad jag gjort idag.
Och ni vet vad man säger, en bild säger mer än tusen ord!
Efter att ha tittat igenom dessa bilder förstår jag att jag kommer att få spendera mitt liv ensam...jaja, tur att jag ska bli nunna då ;)

Mys-outfit (tidsinställt)

Eftersom att jag spenderar dagen i en bil på väg hem till Stockholm, får ni ett tidsintällt mode-inlägg. Eller ja, om det är mode kan ju diskuteras, det är en mys-outfit i alla fall.

Jag ♥ fotografering!

Framför allt med min nya kamera! Visst, det är inte värsta expert-kameran, men den duger för mig och mina amatörfoton! :)
Idag vågade jag mig ut och fota lite, innan har det varit minus 30 grader, och en frusen kamera känns inte så lockande.
.
Jag, mamma och pappa gick ut på en promenad, var är bättre att fota än den svenska vintern, liksom?
Jag testade att fota med zoom, utan zoom, med blixt, utan blixt, på nära håll, långt ifrån...ja, jag testade det mesta.
Tyvärr hade jag ingen modell att testa porträtt-funktionen på, utom pappa som gärna ville att jag skulle fota när han gjorde chins.
Charmig familj jag har...
.
Det är sjukt skönt med en egen kamera, mamma och (framför allt) pappa, har varit smått överbeskyddande med familjens digitalkamera innan.
Okej då, jag kanske råkade tappa vår alldeles nya kamera i golvet en gång...och ja, den råkade gå sönder. Pfft. Det kan hända vem som helst.
Min lillasyster älskar att komma med kommentaren "Tappa den inte i golvet bara, höhöhö".
Men nu har jag en helt egen, så nu är det mitt val om jag vill tappa den i golvet, sådeså :)
.
Okej, bilderna från idag: (Med lite redigering)
Med blixt:



Utan blixt:










Grattis papi!

Pappa tillhör en av de människor som mystiskt nog inte verkar tycka om att fylla år. Fast efter 25 fördelsedagar känns det kanske inte lika kul att bli äldre?
Jag glömmer alltid bort att han fyller år, eftersom att han aldrig pratar om det. Jag menar, jag kan gå runt flera veckor innan som i ett enda glädjerus!
Varje födelsedag kommer i alla fall samma replik: "Du ser inte äldre ut än 25, högst!". Då blir vuxna glada och jag framstår som den perfekta dottern (vilket jag såklart är, enligt mig själv. Resten av mina familjemedlemmar håller nog inte riiiiktigt med). A win-win ;)
.
Efter frukosten och en dusch i bacill-vattnet (jag knep ihop munnen så att läpparna svullnade upp, jag tänker inte få in massa avloppsbaskilusker där!) hjälpte jag min kusins pappa att bygga ihop hans bilbana. Alltså min kusins bilbana...inte hans pappa, vilket jag antar att ni fattade.
Jag blev lite förvånad över hur grym jag var på att läsa instruktioner, ingenjör nästa eller?
Jag visade mig också vara nästan pinsamt bra på att köra runt bilarna på bilbanan, jag vann över alla jag körde mot. Jag vet inte om det var rätt sak att skryta om, men nu gjorde jag det ändå.
.
Nu ska jag vara osocial och sitta med uppknäppta jeans och lyssna på Metro Station på Spotify. Välkommen till mitt intressanta liv :I

Happyface x1000

Hur har er julafton varit då?
Jag har haft en jättebra dag, vi har gjort alla "traditionella" saker man måste göra på julen. Ätit julbord, tjockat i sig godis, sett på Kalle Anka...ja, ni vet.
Sen kom tomten, framför allt för min femåriga kusins skulle, men man kan ju inte fira jul utan jultomte? Duh.
Sen blev det julklapps-öppning!
-
Jag måste erkänna, att när min kusins hög med paket växte, kände jag mig faktiskt lite...avundsjuk.
Det var en helt annan sak när man var liten, då fick man massor av paket att bara slita upp. Man fick alltid leksaker, som lego, vilket man spenderade de kommande dagarna med att bygga ihop.
-
Men samtidigt föredrar jag såklart mina egna julklappar! Jag blev hur glad som helst för alla saker jag fick, trots att det inte var så många paket. Till min förvåning fick jag en kamera. Ja, en kamera!
-
Jag hade önskat mig en, men aldrig trott att jag skulle få en! Tänk vilka foton jag kommer att kunna ta, hur kul som helst. Så just nu är det typ happyface x1000!
-
Förutom kameran (som faktiskt hade räckt som enda julklapp) fick jag pengar, en galet snygg ring, ett berlockarmband som kommer att användas mycket framöver, en lumberjack-skjorta som förmodligen också kommer att överanvändas, böcker, en fotboll, ett smyckes-träd och en prenumeration på ett bildredigeringsprogram! Så ni kommer att få se riktiga kick-ass-bilder framöver ;)
.
Mina julklappar verkade också uppskattas, vilket nästan är lika kul som att öppna paket själv!
Så, fick ni det ni önskade er och har ni haft en bra dag? :)
Mer uppdatering kommer imorgon! Ha en fortsatt bra kväll!
Kameran och smycken för dagen. Det blev en överdosering av armband, där jag fick chans att inviga julklappen från Chatnapa ;)

GOD JUL!

Och godmorgon ;)
Idag blir det ingen vidare uppdatering, jag vet att ni har bättre saker för er att göra på julafton än att läsa min blogg, och jag har bättre saker för mig än att blogga!
Men jag vill önska er en god jul, hoppas att ni får en jättebra dag med massor av godis och julklappar.
Som enda bild i det här inlägget får ni min übertuffa God Jul-hälsning som jag jobbader my butt off med ;)


Framme!

Nu har vi kommit fram till Östersund, efter sju långa timmar i bilen!
Här var det massor av julpynt i alla fall, så julkänslan börjar återvända ;)
Nu börjar jag faktiskt längta tills imorgon, framför allt efter att ha sett alla paket. Fast julen handlar såklart mer om att ge...eller nåt.
.
De hade trådlöst här, så min vistelse här känns genast mycket lättare, datanörd som jag är.
Det är över 30 minusgrader ute, den mesta kommer nog att spenderas inomhus. Jag tänker inte riskera att förfrysa nu vid jul. Jag fattar inte hur det kan vara så kallt, ny istid på gång? I alla fall här i Norrland.
Jaja, nu ska jag läsa ikapp lite bloggar!
.
Maja och jag iklädda våra 3D-glasögon. Tyvärr funkade de inte, men med tanke på hur snygg jag var i dem funderar jag på att behålla dem ändå.
Ja, jag är 14 år och har Hello Kitty strumpor. I'm awesome.

Christmas outfit

Eftersom att jag spenderar nästan hela dagen i bilen idag, får ni ett tidsinställt mode-inlägg.
Jag har tittat runt lite, och hittat några av mina favorit plagg plus accessoarer som passar perfekt på julafton! :)
Ha en bra dag!

Två dagar kvar

Två dagar kvar till julafton, och jag känner verkligen ingen längtan. Annars brukar jag känna mig som en tre-åring, helt extatisk redan flera månader innan.
Det kan bero på att vi inte har någon gran uppe i år, eftersom att vi inte ska vara här på julafton, utan i Östersund.
Men så fort vi kommer dit blir jag säkert sådär barnsligt uppspelt igen ;)
.
Imorgon blir det nog ingen uppdatering, eftersom att jag kommer att spendera nästan hela dagen i bilen, men jag ska tidsinställa ett inlägg så blir det någon form av uppdatering i allafall.
.
Nu ska jag se på "Den förlorade dottern" och läsa lite bloggar, skriver mer imorgon om jag hinner!
Annars blir det mer uppdatering på julafton :)
.
Jag tänkte vara lite snäll och fixa frukost till min lillasyster idag; gröt med en smajli på. Nu i efterhand ser jag att det ser ut som att den är helt blodig och dränkt. Jaja, det är tanken som räknas.

Nerds.se

Idag har jag nördat Guitar Hero. Hej, jag har inget liv.
Sen så har jag packat inför imorgon, när vi ska åka till Norrland där vi ska fira jul. utan vatten. Deras avloppssytem har cp-at sig s¨å att bajsvatttnet blandar sig med det vi ska dricka, fast det får man ju inte göra nu. Inte för att jag vill det, men ändå. Jag kommer allts få duscha i bajsvatten.
Det blir en ny erfarenhet.
Det blir säkert mysigt, förutom vattendelen då...
I allafall, sen så har jag...nej, det var nog det; nördat Guitar Hero och packat. Jag tog mig i allafall tid att klä på mig, för ovanlighetens skull, annars brukar jag bara gå i pyjamas.
Nu sitter jag hos Anna, vi ska titta på UglyPeople.se (Svriges stolthet). Inget gör en gladare en lite söta människor nu innan jul ;)





Hej, mitt vinterland

Smart idé att gå ut och fota idag. Ännu smartare att jag inte tittade på termometern innan jag gick ut. 13 minus. Jag har säkert fått tio bestående köldskador. Dessutom blev bilderna inget vidare.
Så, bättre dagar har jag ju haft...
Här är bilderna i allafall!

Godmorgon!

Nästan. Jag vaknade 11 idag, hur skönt som helst. Har dock lite dåligt samvete, Anna och jag skulle träna nu på morgonen, men eftersom att jag vaknade så sent hann vi inte.
Idag ska jag bara ta det lugnt, gå ut och fota lite (man måste ju passa på medan snön ligger kvar). En lugn och skön dag är precis vad jag behöver, och bara njuta av lovet!

Mogna tjejer

Idag har jag, Mickan och Chatnapa varit ute och åkt pulka. Mogna tjejer. Nej, men det var jättekul, och man kan inte vara så seriös hela tiden. Vi hade pulk-race. Jag personligen tycker att jag vann, men Mickan och Chatnapa tyckte att jag fuskade. Jag fattar inte varför alla säger det, jag fuskar aldrig ju! De sa samma sak när vi spelade ZappZerapp...jag tror att de ljuger.
Vi hade i allafall jättemysigt!
Vi bytte julklappar, jag fick en ram med en bild på mig, Mickan, Ida och Chatnapa och armband :D
Älskar er! ♥

Heart-photoshoot



Lång dag framför kameran

Idag har Anna och jag sysselsatt oss med att fota! Nästan hela dagen höll vi på och fota inne i vår smyg (alltså som ett pyttelitet förråd innanför väggen), med galen make up och överdrivet ljus.
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, jag ville egentligen att ljuset skulle bli emr fokuserat på oss, men resultatet blev också bra tycker jag :)
Det blev verkligen massor av bilder, så resten av kvällen kommer jag nog spendera framför datorn med redigeringsprogrammet. Men det är kul, jag älskar ju att redigera!
Här är bilder på dagens make up. Till mitt försvar vill jag bara säga att jag gjorde leopardfläckarna (ja, det skulle föreställa det) på mig själv, vilket inte var helt lätt. Men ja, huvudsaken är att det såg bra ut på fotona ;)
.
Anledningen till mitt "serious-face" är att ni skulle få se hjärtat, om man ser glad ut blir det helt snett. Just so you know. Och jag vet att ni gillar mitt bortslitna nagellack. Hehe.

Make-up mess

Den här dagen har jag städat.
Fast först tog jag såklart en lång sovmorgon, är det helg så är det ;)
Jag har fixat allt mitt smink och alla kläder, ni anar inte vilken oordning det var. Men nu är det fint igen!
Så det är vad jag har gjort denna gråa lördag. Men det var nästan värt det, nu är mitt rum fint igen. Även om det tog ett tag.
Resten av dagen (snarare kvällen) ska jag spedera framför TVn och Bring It On hehe, en av mina favoritfilmer från när jag var yngre. Det finns en galet snygg kille där, Michael Copon...ooooh. Bara så ni vet ;)
.
Nu ska jag slå in lite paket, sen fortsätta att titta på filmen, skriver mer sen!
Ändrade vissa saker i inlägget, för er som märkte att det hänt vissa saker med texten!

Whoa whoah

Nu var första terminen i åttan över, woawoah! Jag är faktiskt nöjd med den här terminen; jag har fått de betyg jag velat (till och med bättre)och kommit närmare mina kompisar.
Men nu ser jag verkligen framemot ett skönt lov! Jag ligger ca 100 timmar efter i sömn känns det som, så jag säger verkligen inte nej till tre veckors sovmornar.
Idag har vi tittat på film och dansat breakedance. Not my cup of tea. Det gick inte sådär super, så jag tror inte att jag joina skolans dansgrupp.
Nu är det bara avslutningen ikväll kvar, sen är jag fri i tre veckor! Det kommer nog bli massor av mysiga dagar med kompisar och familj, extrem-shopping på mellandagsrean (vem älskar inte årets största rea liksom?)
Nu ska jag mysa lite innan jag går till avslutningen.
Ja, går. Jag kommer seriöst frysa ihjäl...

All I want for christmas...

Nu börjar det ju närma sig jul, så jag tänkte sätta ihop ett kollage med några av de överdrivet många sakerna jag vill ha ;)

En dag kvar!

Sen är det jullov! Herrejösses vad skönt...
Nej, men jag har jobbat så mycket den här terminen, verkligen ansträngt mig för att få bra betyg och så, så jag förtjänar ett riktigt skönt lov. Sådeså.
Idag har vi tittat på film, gjort franska julkort och ätit julbord. Jag gillar verkligen inte julbord, det känns bara tråkigt. Vissa saker är ju rätt okej, men det mesta är bara "Hur tänkte den som kom på det här??"
Men ja, hellre det än vanlig skolmat.
På svenskan såg vi "Kick-Ass", så överdrivet bra! Den där lilla tjejen var ju hur grym som helst! Verkligen jättebra, hamnar lätt på min "Favorit-filmer-lista".
Okej, nu ska jag göra en apelsin med nejlikor i, något julpyssel måste ju bli av ;)
Dagens svartvita outfit, med massor av pärlarmband!
Mysigt att gå till skolan i snöstorm, sånna här dagar borde man bara få ligga kvar i sängen...

Woobidoobi

Det blev lite sen uppdatering idag (tack Chatnapa för att du bloggade åt mig! ♥)
I skolan såg vi på film alla lektioner utom engelska, där vi fick tillbaka våra betyg. Gissa vem som fick MVG?! Är hur glad som helst!
Direkt efter skolan åkte jag och mamma till Kista där jag fixade de sista julklapparna plus en nyårs-klänning. Så otroligt skönt att ha det gjort!
Sen fick jag skynda mig hem, äta snabbt och sen ta bussen till Evelina där hela fotbollslaget hade "julmys". Väldigt kul i allafall, det är bra att vi gör saker utanför planen också för att få ett tajtare lag :)
Vi åt godis, lottade ut julklappar och körde "Jag har aldrig...". En jättemysig kväll helt enkelt! Nu ska jag se klart på Desperate Housewifes och sen sova bort det sista av min förkylning!
Nya klänningen, hiss eller diss?
(Lyckat att bilderna blev olika höga...)

Chattis häääära! :)

Hejhej alla Emmas trogna och otrogna läsare! :D Emma kommer typ vara upptagen idag ... typ, så jag bloggar istället för henne! Sen ska hon hjälpa mej att komma på ett bloggnamn! :D
Då ska jag berätta om vår dag då!

Vi har kollat på film på alla lektioner, förutom sista. Först var det en film om hur talet 1 kom till -.-' Vilken g33k spenderade sin tid på at göra en sån film..? "Den är ganska lustig", sa matteläraren - she lied.
Och på NO:n fortsatte vi med att kolla på Ice Age, jättebra film! En kille i vår grupp liknar Sid asmycket, och jag överdriver inte.
Sen kollade vi även på Kick-Ass och typ Blades of Glory (?), bra filmer. Skillnaden mellan Kick-Ass och BladesBLABLA: I Kick-Ass spränger dom en kille i en jättemickro (haha!) och i Blades of Glory är det två killar i tighta kroppsdräkter (och det var inte lika snyggt som det låter ;P)

Nu bjuder jag på mina favoritbilder!:


haha såå söööt! :D

WOHO GO IDA! :D<3

hihi jag fick den hära! tack Emma! :D :* <333


Tueeeeesday

Jag vet inte vad jag ska skriva om idag faktiskt, jag fokuserade större delen av dagen med att inte snora ned allt och alla omkring mig.
Vi fick tillbaka fyra betyg, ganska bra allihopa. På musiken fick vi prova att spela keyboard, elgitarr och trumset. Och hör och häpna (herregud är jag 80 år eller?); Jag klarade det! Min taktkänsla var helt okej, och jag gjorde inget fel överhuvudtaget! A proud moment for me...
Jag fick veta att jag fått MVG i  SO den här terminen, SO som alltid varit ett av mina sämre ämnen.
I NO fick jag VG, min lärare sa att jag förmodligen stannar där. HALLÅ? Borde han inte peppa mig istället? Bara för att han sa så tänker jag fan få MVG. Fast...näeeee.
.
Skriver mer sen!

Veckans outfit



"Bli-frisk"-dag

Fortfarande sjuk, så idag fick jag vara hemma. Så idag blir det en "bli-fisk"-dag för mig, med massor av te, tecken och snabb-nudlar. Så ja, jag överlever.
Men det är ändå inte sådär superkul att vara hemma, jag känner mig fortfarande sjuk och mitt huvud känns svullet :P
Jaja, imorgon kan jag nog gå till skolan igen!
.
Jag tänkte på en sak;
varför yrar man när man har feber?
Jag kommer ihåg en gång för några år sen när jag hade jättemycket feber. Då såg jag påskharen stå och stapla ägg bredvid min säng, sen kom barbapappa och försökte kidnappa mig. Alltså allvarligt, det var det mest udda ögonblicket i mitt liv...Fast ganska kul. Synd att jag inte har feber nu, då kunde jag sysselsätta mig med att yra.
Jaja, nu ska jag fortsätta med min "bli-frisk"-kur, skriver mer sen!
Juste, glad Lucia eller vad man säger ;)

Foton från idag


Still sick

Men det är bättre än igår, då var jag ju dessutom skitsur över att inte kunna spela på cupen. Idag har jag legat i soffan med ett tjockt täcke över mig och tre kuddar under, och kollat på CSI och Criminal Minds. Ibland är det faktiskt mysigt att må dåligt, när alla hämtar saker åt mig och jag får gå i pyjamas hela dagen ;)
Men jag föredrar att vara frisk, hela dagen har det låtit som att en helikopter flyger runt i mitt huvud. Det liksom surrar och jag känner mig helt avdomnad.
.
Jag tog i allafall tag i mitt liv och gick runt och fotade i huset. Vi har tydligen en massa kuliga saker som man kan spendera tid på att fota och sen redigera, och så fick ajg inte så dåligt samvete för att jag legat i soffan och tjockat i mig godis hela dagen.
Bilderna kommer upp senare ikväll.
Mer saker som jag gjort idag: Ryckt loss pormaskar och därmed större delen av min hud på näsan. Inte så mycket faktiskt. Jag har ritat klart mitt Kissie-porträtt, jag lyckades rita en näsa (stolt, jag har aldrig lyckats rita en normal näsa förut..hehe)
Nu ska jag fortsätta med redigeringen, c y l8er!
.
Ni får inget riktigt foto eftersom att jag är så otroligt naturlig idag, och inte på det bra sättet. Därför får ni en halvful fin paint-bild istället. Enda anledningen till tomteluvan är att det är tredje advent idag...jag tror inte ens att jag äger en tomteluva i verkligheten.
Ja, inte världens finaste, men har man tråkigt så har man ;)

Veckans outfit

Jag kom på att jag har haft de flesta Veckans outfit-teman, utom träning. Så, här är Veckans outfit, med just träning-tema ;)

Eff ju si kej

Hur stor otur får man egentligen ha??? Jag har längtat i flera månader efter den här cupen, och nu är jag sjuk!
Vi vann två matcher igår, och förlorade en. Nu ville jag ju vara med när vi vinner (ja, jag tror att vi kan vinna)!
Jag har inte varit sjuk på nästan ett år. Hängig, visst, men inte sjuk. Det var ju j*vligt bra tajming att bli sjuk nu.
.
Klockan 6 i morse vaknade jag av att jag var helt svettig och hyperventilerade, hela halsen var igensvullen och jag var helt täppt i näsan, så jag kunde knappt andas.
Så idag blir det en lat dag i soffan för att jag ska återhämta mig, framför Spartacus och Criminal Minds. Förmodligen blir det massor av tröst-ätande också, men hallå, idag får jag faktiskt tycka synd om mig själv...
.
Förlåt för ett tråkigt inlägg, som ni kanske förstår mår jag inte super vilket förmodligen märks på mina blogginlägg.
Bättre uppdatering kommer sen :)
Bilder från igår:

Mysigaste dagen med världens bästa kompisar ♥

När vi slutade klockan 11 idag gick jag, Ida, Mickan och Chatnapa ner till konditoriet i Spånga. Ida åker till Brasilien på måndag och ska simma sumsim (nu säger vi att det stavas så) i helgen, så då hinner jag inte träffa henne heller, plus att jag ska spela Luciacup. Ida är en av de 16 bästa i Sverige på simning (ja, jag skryter å hennes vägnar, men jag är så stolt över henne ♥).
.
Så vi tog en fika efter skolan. Det är så mysigt att träffas utanför skolan, det blev massor av skratt och söta bilder. Typ.
Jag undrar vad jag skulle göra utan dem, skolan skulle vara så överdrivet tråkig. Men med dem i närheten klarar jag mig ♥
Nu vill Ida att jag ska lägga upp alla bilder, så det blev ett rätt kort inlägg.
Den här helgen blir det dålig uppdatering, ska spela cup (på natten!) så jag kommer att ova på dagarna och kanske inte blogga så mycket. Wish us good luck ;)
Jag måste erkänna att vi ser väldigt smarta ut på den här bilden.
På tal om ingenting, ser inte mina ögon väldigt "sparkly" ut? Jo...jo, det gör dem...
Älskar er världens finaste!

One of those loooong days

Idag blev det nästan pinsamt sen uppdatering; jag slutade 4 och åkte därefter direkt till träningen...sen har jag duschat länge och ätit varma mackor. Snart fortsätter det brutala mordet på min chokladtomte.
Jag får minnesluckor på torsdagar, dagarna är helt enkelt för långa, jag kommer inte ihåg allt. En sak som i allafall gjorde min dag var när vi fick tillbaka våra betyg i franska; MVG! Gissa hur glad jag blev?!
Sen så fick jag agera hjälp-lärare på tekniken eftersom att jag var klar med min ficklampa. Det var nog den fulaste ficklampa of all times. "Du kan ju ge den till någon i julklapp" sa min tekniklärare. Yeah, right. Det skulle isåfall vara till någon jag verkligen ogillar.
.
Nej, nu ska jag göra klart terminens sista läxa! WOOHOOOOO!
Söta cheyer...nja...

Fläskigt kärleksband ♥

Nu var mer än halva veckan avklarad, happy face :D
En helt okej dag, först matte där jag gjorde klart mitt kuliga geometrihäfte. Sen NO, IG-varning på redovisningen som inte riktigt gick lika bra som vi trott.
På svenskan höll jag på med filmrecension, ida och jag funderade på att utveckla meningen "starkt band av kärlek" (vi var inte säkra på att man brukar säga så, men i allafall) så istället blev det "ett fläskigt kärleksband". Lite MVG varning där va?
På SOn diskuterade jag och Chatnapa om man skulle kunna göra en dubbel-mössa av en dubbel D85-bh. Alltså jag har mitt huvud i ena kupan och hon i den andra. Det borde gå, jag har ju faktiskt bildbevis på att man kan använda den ena kupan som en snygg mössa (bild nedan).
Vi kommer att vara snyggast i vinter i får bh-dubbel-mössa, sådeså.

Parenthood

Nu har min pappa kommit in i någon sorts fas där han verkar tro att han innehåller all världens visdom, och nu är det hans plikt som pappa att dela den med mig. Så jag har fått många "goda råd" den senaste tiden...
Jag förstår inte varför föräldrar verkar ha ett sånt galet behov av att dela med sig av olika livskunskaper och råd. Helt ärligt känns det aningen onödigt att försöka mata in goda råd i min hjärna, eftersom att:
.
1. Min hjärna är redan överfull med onödiga saker vi lär oss i skolan.
.
2. Det krävs energi för att ta in alla råd, och den energin använder jag hellre till annat.
.
3. Det är bara allmänt onödigt, jag menar hallå, jag är tonåring. Jag kommer gå emot allt mina föräldrar lärt mig, bara för att liksom. Jag satsar på att lära mig livets läxor på det hårda sättet.
.
Ett råd jag fått; Lägg inte upp fula bilder på nätet, de kommer att finnas kvar där för evigt (duh-duh-duuuuuh) (←dramatisk musik för er som inte fattade det)!
Men nu gör jag det ändå, cause I'm naughty (tihihi)

Tisdagsmys

Usch vilken jobbig dag, har gått och varit jättetrött. Inte kul...
Men efter skolan gick jag och Anna hit och åt glass, så nu känns det helt okej ;)
Vi har pratat om Luciacupen (längtar!), försökt ta en normal puss-på-kinden-bild (ni anar inte vilken problem det var för oss, hehe).
Nej, nu ska vi se på CSI. Har ett grymt bra avsnitt inspelat, så jag skriver mer sen!
Love you! ♥

Gud vad jag älskar måndagar

Eller inte.
Sovmorgon är i allafall skönt, sov till 8, tog en lång dusch och åt frukost. Inte helt fel, och mycket bättre än den vanliga morgonstressen ;)
Måndagar är ändå ganska sköna; mentorstid, livskunskap och bild. Inte speciellt ansträngande, en perfekt start på veckan. På livskunskapen tittade vi på en film om stress, tydligen är nästan alla tjejer i Sverige deprimerade.
Hur tråkigt som helst att titta på, och det handlade bara om tjejer så killarna hade det inte sådär jättekul.
Ja hujeda mig vad jobbigt och stressigt och deprimerande det är att vara tjej, det är på tiden att någon uppmärksammar det. Eller inte. Den enda anledningen till min tillfälliga depression berodde på filmen, tråkigare saker får man leta efter.
.
Nu ska jag göra klart min matteläxa, sen träning. Mysigt att kuta runt i snön som en idiot, men jag måste ta mig sjutton (fint ordval där) börja bli bättre om jag ska få spela mycket på Luciacupen i helgen (woohoo, längtar asmycket!)
Ser ni vilka det är? ;) (okej, såklart ni inte gör om ni inte känner oss...men i allafall)

WTF HAR HÄNT???

Har family guy-personerna bytt röster?? Låter ju het skumt. Och vad var det här för dåligt avsnitt, viktiga budskap och låg humor. Lägre än vanligt alltså. Ville jag ha livsnödvändiga buskap skulle jag ha tittat på något drama på SVT, inte family guy. Vad händer med världen egentligen?
.
I allafall, just nu sitter jag framför TVn med en kopp saffrans-té och lussebulle. Mysstämning på hög nivå. Stämningen är nästan det bästa med december, tycker jag. Allting är så mysigt runt jul! Eller i allafall om man sitter inomhus, ute är det lite för kallt.
Nu ska jag göra klart matteläxan, kulkul. Skriver mer sen.

'Mornin readers!

Vaknade 10 idag, hur skönt so helst med sovmorgon! Ändå är jag skittrött. Idag blir det också en riktigt slö dag, ska städa göra läxor och slutföra teckningen till Chatnapa.
Sen jag vaknade har jag hunnit äta frukost, gjort klart svenskaläxan och just nu tittar jag på Iron Man. Känner mig cool.
Ni får nöja er med den här snabba uppdateringen, mer kommer senare!
Fiiin redigering...

Well, here we go!

Idag har jag spelat match, det räcker med att jag säger att jag sög. Kommer inte ihåg när jag senast spelade så dåligt.
Efter att jag kom hem har jag inte gjort någonting på hela dagen, bara slöat. Men efter veckan som varit har jag ta mig fan tusan förtjänat det.
Imorgon ska de sista läxorna göras och rummet städas, jag kunde ju ha gjort det idag, men varför göra något nu om du kan göra det imorgon? ;) (bra motto tycker jag).
Bloggningen kommer bli bättre som sagt, har varken ork eller lust för tillfället.
Nu måste jag nog resa på mig, innan min rygg fastnar i det här läget för evigt. Wish me good luck.

Raise a bar of your own!

Idag efter skolan gick jag och Anna till Lidl. Bara för att köpa glass. Hej vi har inget liv, liksom.
Jag köpte en "bueno" också, men det blev inte riktigt som reklamen. Jag träffade inte någon snygg kille som lagade mat åt mig helt gratis. Blev lite besviken där om jag ska vara ärlig.
Herregud vilken ful burk. Helt "steril" som Anna beskrev den. Men allvarligt, vem designade den här glassburken? Den personen borde hängas.
Jaa...helt oslagbart. Hela 1 krona billigare!
Nu ska Anna träna mer på sin tantra-sex andning medan vi kollar på TopModel. Hade gött ;)

-"Iskallt" -"Näää, det var tur"

Haha kommer alltid minnas det där, så j*vla kul!↑
Nu var helvetesveckan slut! Nu blir det nog inga fler prov, känns otroligt skönt.
Den här veckan har slitit på mig, har varit både trött och stressad över prov och läxor. Därför har bloggen fått komma i andrahand (om ens det), men nu blir det bättring!
.
Ikväll kommer Anna hit, vi sover verkligen ofta hos varandra har jag kommit på. Menmen, inte mig emot, vi har alltid skitkul :) Löööv ya! ♥
Vi har köpt glass och cookies från Lidl (som har universums godaste chokladglass, oh my god heaven in a box!), hur billigt som helst, perfekt när jag behöver pengar till de sista julklapparna.
.
Nu har jag lite grejs att göra innan hon kommer. Ska redigera film, läsa, rita klart och kolla på Criminal Minds. By the way, är inte Shemar Moore otroligt snygg? Han och "Spartacus" (vet inte vad han heter...måste kollas upp!) är typ Guds gåva till människan!
.
Världens finaste ♥ Synd bara att Ida inte visade sitt vackra ansikte...

Study-fashion

Har haft galet mycket läxor den här veckan, därav den dåliga uppdateringen. Nästa vecka blir det bättre, jag lovar!
Här är i allafall Veckans outfit,med ett passande tema för den här veckan:

Nu var halva veckan avklarad!

Bara två dagar kvar, sen helg! Längtar redan.
Idag har vi haft matte, där jag fick hjälpa Elsa att göra massor av cirklar. Men ja, jag är ju "the master of circles". Typ.
På NOn fortsatte vi med estrar. Jag fick äntligen veta vad det var; "en väldoftande vätska". Kan vara bra att veta det när vi ska redovisa kanske.
Sen hade vi svenska där vi tittade på en italiensk film. He-re-gud. Helt plötsligt hoppade det upp nån zombieliknande pojke upp. Mitt hjärta stannade i ca fem sekunder. Saker som hoppar upp är inte my cup of tea, jag föredrar att ha ett fungerande hjärta.
Sen hade vi två timmars lunch (lunch+håltimme). Snacka om onödig och helt bortslösad tid.
Sen hade vi engelska där inget intressant hände förutom att vår lärare fick ett utbrott. Vad ovanligt.
Nu måste jag plugga på som en galning, har prov imorgon och på fredag.