OMG VET NI HUR GLAD JAG ÄR JUST NU, IT'S SIIIIICK :D ♥

Tack blogg.se, trodde aldrig att något av mina inlägg skulle komma med på första sidan, men det gjorde det jag är så inihelvete glad just nu! Mitt statistik ligger på över 500, så alltså har jag nått ännu ett av mina bloggmål! Så tacktacktacktacktack! ♥ Ni fattar verkligen inte hur glad jag är!
Okej, nu när jag har dampat klart över dethär, här är lite om min dag med Karolina!
Det är så synd att vi inte träffas oftare, men eftersom att hon bor i USA är det ju lite svårt ;) Idag hade vi iallafall skitkul, vi åkte till Kaanan trots allt och badade som galningar...typiskt oss ;)
Jag är helt skakig i händerna, så här kommer lite bilder istället för text:
Mycket fokus på fotografen? Eller inte...
En söt american-pancake-nyckelring, jag får en sån varje gång hon kommer hit ;) Och min gamla har blivit så sliten...
Och en tröja med en söt liten vovvsipoffsing (ja, det är ett ord) på, och ett nagellack :D

Wiiiie!

Idag kommer Karolina från USA hit! Vi träffas typ 1-2 gånger om året (alltför sällan alltså) så det är jättekul när vi väl träffas. Lite synd bara att det inte är något direkt badväder idag, molnigt och så blåser det. Jaja, förhoppningsvis blir det bättre i eftermiddag eller imorgon...
.
Som vanligt har jag sovit för lite, eller jag har sovit ganska länge men vaknat hur många gånger som helst under natten, så mina påsar under ögonen skulle rymma 20 liter -.-' Men som tur är finns det smink, thank god att man är tjej, fan vad jobbigt att inte kunna dölja sina "små skönhetsfel" med täckstift och puder ;)
.
Dagens outfit: (ser ni hur brun jag har blivit? *stoooolt* :D)
Lillasyster ♥

Gud vad jag hatar rubriker

Idag blev det Kaanan med Amie och Anna, jag höll på att svettas bort i värmen! Sen var det en massa grönt gegg i vattnet, skitäckligt, men vi badade iallafall. Jag svalde säkert 1 liter av det där snuskiga vattnet, men det som inte dödar dig gör dig bara starkare, eller hur?  ;)
.
Efter att vi cyklat hem åkte jag direkt till fotbollsträningen, där höll vår tränare Manuel nåt typ tal om hur viktigt det är att komma på träningar, framförallt nu inför Piteå (en stor fotbollscup). Och eftersom att jag har gått på alla träningar fick jag en egen applåd (tydligen får man det när man har gjort något bra...typ). Heja mej! :D
.
Här är lite bilder från dagen:
Jag hade legat på mage på min handduk och när jag satte mig upp hade det blivit två blöta fläckar efter min överdel, Anna trodde att det var ett rumpavtryck så hon skrev RUMPA i fläcken. Fiiint ;)
Och mina nya mobilskal som äntligen har kommit! :D

Godmorgon!

Jag vaknade 8 imorse på grund av några byggarbetare som typ skyfflade sten utanför mitt fönster. Mysigt sätt att vakna på liksom -.-
Idag ska jag till Kaanan med Anna och kanske Amie, det ska bli 30 grader, så det ska bli så jävla skönt att bada nu.
Det blev bara ett kort inlägg menmen ;)
Vad ska ni göra idag? :)

Om anonyma läsare och taskiga kommentarer

Ibland (inte särskilt ofta) får jag taskiga kommentarer, typ dåliga försök att dissa mig och göra så att jag blir ledsen. Good luck, jag låter inte någon anonym tönt utan liv som mår bättre av att försöka få andra att må dåligt göra mig ledsen...fatta hur patetiskt?
Och jag kan lova att dom som skriver sånna kommentarer har dåligt självförtroende och försöker hitta fel hos andra, fel som inte ens existerar, bara för att få personen att bli ledsen, arg och må lika dåligt som personen som skrev den taskiga kommentaren.
.
Så till dig som skriver sånna kommentarer: Skaffa ett liv, ta itu med dina egna problem i stället för att ge andra nya problem utan anledning. Och om du nu har ett starkt behov att försöka göra folk ledsna, var inte anonym. Det är både fegt, patetsikt och onödigt, eftersom att man har ditt IP nummer.
.
Till dig som fått en eller flera taskiga kommentarer: Ta inte åt dig, ibland kan det vara svårt, men tänk såhär: Du har iallafall ett bättre liv än en person som bara kan må bra av att göra andra ledsna och bryta ner folks självförtroende. Plus att inget av det som står i kommentaren är det minsta sant, så tro aldrig det.
Hoppas att ni fattar den fina *host* bilden ;)

Förlåt för dålig uppdatering...

...men den här veckan har jag inte haft tid, ork eller lust. Jag har varit jättetrött efter alla träningar och sen har jag träffat kompisar ganska mycket. Och bloggen är faktiskt inte första prioritering i mitt liv ;)
Men jag ska bli lite bättre på att blogga iallafall, nu har det ju bara blivit 1 inlägg om dagen kvar, och på det sättet kommer man inte in på blogg.se's Mest-aktiva-lista, och dit ska jag fan :)
.
Imårrn ska jag försöka slänga in ett kort inlägg innnan jag åker till Kaanan med Manda och kanske Åsa, det är inte säkert att hon kan. Och sen blire säkert ett när jag kommer hem, och kanske också ett mobil-inlägg mitt på dagen. Så Mest-aktiva-listan: Here I come! :D
.
Lite bilder på mig i mina heta *hosthost* fotbollskläder...osminkad och med påsar under ögonen ;)

Frågestund!

Just nu har jag lite bloggtorka, det händer ju inte så mycket under sommarlovet så det finns inte så mycket att skriva om ;)
Så nu tänkte jag ha en frågestund! Du kan fråga vad du vill, personligt eller om bloggen, så svarar jag i slutet av veckan. Om du länkar till din blogg kommer jag också att skriva vem som har ställt frågorna och skriva en länk så att man kan klicka in sig på din blogg, så det blir lite reklam också ;) Vet inte om ni hängde med där, haha...
Så varsegod, ställ frågor om mig och min blogg som du vill ha svar på, så får du en länkning till din blogg!
Juste, tack alla söta läsare som berömmer min blogg och bloggdesign, blir lika glad varje gång! :')

Min blogg laggar...

...så det är därför vissa inlägg inte går att kommentera, men nu har jag fixat det...hoppas jag :P
.
Idag vaknade jag upp till regn, åska och blixtar...inte det minsta sol, jag som hade tänkt åka och bada idag. Men aja, jag får hoppas att det blir bättre väder tills på måndag när jag, Åsa och Manda ska till Kaanan.
Så idag kommer jag nog bara att ligga i soffan att lata mig, sen kanske jag gör lite reklam på bloggtrafik (bli medlem där om ni inte redan är det, en skitbra hemsida har minst 5-dubblat min besöks-statistik) och sen ska jag läsa massa bloggar ;)
.
Någon som har tips på lite nya bra bloggar som jag kan läsa? :)
Lite bilder från igår:Hur jag gör mina designer

Många av mina kommentarer handlar om mina designer och läsare som undrar hur jag gör (och nej, det är inte skryt, det är ett faktum).
Och trots att jag har skrivit flera inlägg om hur jag gör kommer frågan tillbaka...SÅ nu kommer jag (för sista gången) att göra ett inlägg om hur man gör snygga och personliga designer :) :
.
*Det här är då ett sätt som jag i stort sätt har kommit på själv (japp, jag tar åt mig äran!) och det är inte säkert att det fungerar för alla, men det är bara att leta upp olika photoshop att ladda ner, vissa är gratis i 30 dagar så under den tiden kan du fixa och lägga in designen...
.
Nu gör jag en gratis design här, som ni sen kan använda om ni vill, det är bara att kopiera hela texten från rutan längst ner och sen gå in på "Design" uppe i menyn, sen "Redigera Stilmall", ta bort allt som står där och lägg in den kopierade texten.
Ett tips är att förhandsgranska innan så att du ser om allt är som det ska. Koden i rutan blev väldigt ihoptryckt, men jag har kollat så den borde funka...
Annars är ett tips att använda temat "Fashion" som finns här på blogg.se eftersom att det är lättast att lägga in koder i (det är det temat som jag alltid använder!)...som vanligt är jag dålig på att förklara ;)
.
Jag vet inte hur många gånger jag säger ordet "okej" i den här videon -.-' Och jag vet att jag pratar sluddrigt, förklarar konstigt och är allmänt förvirrande, men jag försökte iallafall.
Och juste, när jag helt plötsligt börjar snacka om hur viktigt det är att headret är "800", så menar jag 800 px i bredd...vilket jag tydligen glömde säga :P

body { margin: 0px; padding:0px; background: #000000 url(http://i45.tinypic.com/6p6bk6.png); } a { color: #99cc66; } a:hover {color: #ffffff;} #wrapper { clear:none; margin: 0px auto; padding: 0px; width: 800px; background-color: #FFFFFF; } #wrapper:after { content: "."; display: block; height: 0; clear: both; visibility: hidden; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: #FFFFFF url(https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1321363/images/2010/bored2_95375654.png) no-repeat right center; padding-left: 0px; padding-bottom:0px; padding-top:0px; margin: 0px 0px 20px; width: 800px; height: 350px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 0px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } #content { overflow: hidden; width: 538px; position:relative; left:0px; padding: 20px 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; width:538px; float: right; margin: 0px 10px 0px 0px; }html>body #content { width: 538px } #header a { color: #ffffff; text-decoration: none; font-family: arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 0px; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 14px; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; height: 30px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #ff0066; margin: 0px; padding: 0px; width: 170px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #FFFFFF; font-family: comic sans ms, Helvetica, sans-serif; font-size: 20px; font-weight: bold; padding:10px 10px 10px 0px; color: #ff0066; margin: 0px 0px 10px; text-transform: uppercase; } .navheader { font-family: arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 15px; font-weight: bold; color: #6699cc; padding:5px 5px 0px; margin-bottom:0px; background-color:#ffffff; text-transform: uppercase; } .nav { font-family: comic sans ms, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 14px; font-weight: bold; color: #99ff66; margin: 0px; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 5px 10px 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 6px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #ff99cc; } .nav a:hover { color: #ffffff; } /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: arial, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px; font-weight: normal; color: #000000; line-height: 150%; margin: 0px 0px 10px; background-color: #ffffff; padding: 10px; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: arial, arial, sans-serif; font-size: 10px; font-weight: normal; color: #99cc66; text-align:right; } .entrymeta a { color: #ff0066; } .entrymeta a:hover { color: #ffffff; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; background-color:#99cc66; padding:5px; color: #FFFFFF; } .commenttext { font-family: scomic sans ms, arial, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #000000; line-height: 130%; } .commentmeta { font-family: comic sans ms, arial, sans-serif; font-size: 10px; font-weight: normal; color: #ff0066; margin: 10px 0px 20px 0px } .commentmeta a { color: #6699cc; } .commentmeta a:hover { color: #ffffff; } .commentform { font-family: comic sans ms, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #000000; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 2px solid #CCCCCC; border-bottom: 0px solid #CCCCCC; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #000000; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px segoe print, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 2px solid #CCCCCC; background-color:#FFFFFF; padding:2px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 2px solid #CCCCCC; background-color:#FFFFFF; padding:2px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 0px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; margin: 12px 0px 12px 0px; padding: 10px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #666666; font-family : arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #666666; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #666666; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #666666; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; color: #666666; } #calendar table tr td ul li { color: #666666; } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { font-family: Verdana, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; margin: 0px 0px 0px 0px; padding-left: 16px; } #profile h4{ font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 14px; font-weight: bold; color: #666666; text-transform: uppercase; padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 6px 0px; } #profile p{ }

Har ni några frågor om videon eller annat är det bara att fråga! :)
Juste, här har ni färgkoderna!

Godmorgon och glad midsommar! :D

Godmorgon till alla er som är vakna nu, själv fick jag gå upp vid halv 9 idag för att hinna städa och fixa mig tills våra gäster kommer. Liket lever liksom, och mina påsar under ögonen är inte att leka med...MEN jag kan iallafall njuta av tydligare solbränna och ränder efter min trekants-bikini! Så dagen på Kaanan lönade sig som tur var, även om jag kan erkänna att jag slarvade lite med solkrämen och är aaaningen röd idag. Skulle kanske ha lyssnat lite på mina egna tips från det förra inlägget? ;)
.
Så, idag är det midsommar! Helt ärligt vet jag inte ens vad det är man firar, men man får äta god mat och tårta så jag är glad iallafall :D
Och ikväll ska jag plocka 7 olika sorters blommor och lägga under kudden, så ska man drömma om den man ska gifta sig med...Jag ska inte ens gifta mig så det känns lite onödigt, menmen, jag kanske drömmer om min "soulmate"...eller inte, jag tror inte riktigt på sånt. Men det är ju en gammal tradition så jag antar att jag borde prova någongång ;)
.
Vad ska ni göra idag då? Bara vara hemma eller åka och dansa "små grodorna"? :P
Dagens outfit: Oversize t-shirt från Lindex, jeans kjol från JC och halsband från underbara Egypten :)
Min lillasyster goes model, haha: (min) klänning från Vero Moda

Tips för en långvarig och snygg solbränna!

Jag hatar när solbrännan börjar blekna och man blir sådär fult vinterblek igen...Dessutom hjälper det ju inte att jag har två kompisar som är solbända året om.
Så här har ni dom bästa tipsen för att få solbrännan att hålla i sig längre: (och bli snyggare)
Även om man inte brukar bränna sig (som jag), borde man ändå smörja in sig för att skydda sig mot farlig UV-strålning. Jag vet, alla håller på att tjata om hudcancer och att det inte är bra och blablabla. Och visst, nästan alla som får hudcancer överlever, men det är ju faktiskt några procent som inte gör det, så varför chansa? Dessutom har en massa hudläkare upptäckt att man tydligen får fler rynkor när man blir äldre om man inte tar hand om huden. Och det gillar vi inte, så jag tar hellre solkräm än blir skrynklig som vuxen (mer än nödvändigt alltså).
Använd peeling varje gång du duschar. Det bästa tycker jag är en peeling som både är duschkräm och peeling, eftersom att man kan använda den istället för både tvål och peeling.
Man använder det föra att ta bort döda hudceller, eftersom att när hudcellerna "trillar av" gör solbrännan det också.
Använd en peeling med runda korn, eftersom att dom inte skadar huden utan bara "förnyar". För att få ännu bättre effekt kan man använda skrubbhandske.
För att inte huden ska flagna av är det viktigt att återfukta; dricka massor av vatten för att och använda bodylotion. Gärna med aloe vera eftersom att det är lugnande för huden och minskar den svidande känslan som blir när man har bränt sig.
Maraton-sola inte, då ökar bara risken för att bränna sig och få en kortvarig solbränna, så alltså lönar sig inte dom där timmarna i solen som man försökt blir brun på, brännan kommer varken blir snygg eller bra för kroppen.
Så gå istället en promenad, spela fotboll eller simma några kilometer innan du lägger dig igen...
Sminka dig inte så mycket och låt huden vila. Sminket kommer att lägga sig som en varm mask i alla porer och alltså kommer du inte att bli brun i ansiktet alls. Så skit i foundation och concealer och låt huden andas och bli slät av sig själv. Då kommer du se både naturligare och bättre ut :)
Ett tips är att använda ett läppsyl med lite solskyddsfaktor i, så slipper du torra och spruckna läppar i sommar ;)
.
Tips på olika produkter:

Slut på blogg-lust...

Så innan jag drar till Anna lägger jag in en Veckans blogg-tävling! Så om du är intresserad av att vara med är det bara att skicka en kommentar :) Lägg också in en länk till min blogg på din/er blogg och skriv att ni är med för att få fler röster. Sen mejlar jag vinnaren och skickar några små frågor om bloggen :)

My poor feet

Efter en hel dag på grönan sätter verkligen spår på fötterna, man blir hur trött som helst! Tur att jag hade sköna skor iallafall...
.
Vi åkte typ allting, utom fritt fall. Tydligne har min höjdskräck gått över. Delvis. Vi åkte uppskjutet och trots att den är 55 meter började jag inte hyperventliera eller gråta *stolt* :D Däremot skrek jag som fan när vi släpptes ner, och tydligen var det bara jag som gjorde det så alla kollade på mej när vi kom ner igen. Lite pinsamt sådär, men iochförsej satt Anna och sjöng med i pop expressen, också väldigt högt...Så vi gjorde nog bort oss rätt mycket båda två.
.
Här är lite bilder från dagen:
Vår lunch, fet och onyttig, sooo us ;)
Vårt mellanmål, inte heller världens hälsomat. Men wattahell, man lever bara en gång och dessutom skulle det inte skada om jag gick upp några kilon, haha.
(Anna is hot like always :P)
Anna cooling åker tufftuff-tåget...dagens höjdpunkt!
Vi på "snurrkarusellen", egentligen ville vi ha girafferna men några ungar tog dom så vi fick nöja oss med lejon ;)
Och lite bilder vi tog på vägen hem:

Gröna Lund here we come! :D

Imårrn blir det grönan för Anna och mej! Det krävdes lite övertalning och puppy eyes, men till slut gick mina föräldrar med på det. Dom är ganska beskyddande, vilket jag tycker är bra, hellre att dom bryr sej för mycket om vad jag gör än tvärt om.
Så imårrn tar vi pendeltåg till centralen, och sen buss 47 till skansen. Japp, jag har stenkoll på hur vi ska åka ;)
.
Det ska bli hur kul som helst att åka dit, jag kommer åka allt utom fritt fall och blå tåget. Fritt fall vill jag inte åka eftersom att jag har extrem höjdskräck. Om jag befinner mej på en höjd över 4 meter får jag panikanfall och kan ibland inte röra benen...Och om jag då är 100 meter över marken i en liten stol kommer jag: 1. Börja hyperventliera 2. Förmodligen börja gråta av paniken 3. Börja skaka
Det var det som hände när jag åkte uppskjutet iallafall. Aaaaningen pinsamt...
.
Och blå tåget kommer jag inte åka eftersom att det är läskigt. Sådeså.
.
Jag får se om jag hinner slänga in ett inlägg imårrn innan jag åker, annars skriver jag runt halv 8 tiden när jag kommer hem :)
Insane som är på bilden här nedanför är skitkul. Ett litet tips är dock att gå på toan innan ;)
Det här året ska jag åka Extreme, sist jag var på grönan var den trasig. Typiskt va?
Och weidot jag ska åka med :D ♥

Mina senaste designer

Nu har ju jag haft rätt många designer beställda, tydligen vill alla ha en ny sommar-design just nu. Så jag har haft rätt mycket att göra, men det är alltid lika kul att fixa bloggdesigner :)
Så här är dom senaste:
.
Här är en design som var väldigt kul att göra, jag fick ju leta upp en massa bilder på snygga killar utan tröja ;) Anna hjälpte mej att hitta bilder, och sen gjorde jag resten. Klicka här är bloggen.
.
Den här gjorde jag till Lina Westrin, en av dom svåraste designerna jag har gjort på länge, men den var skitkul att göra eftersom att den är väldigt annorlunda från dom jag brukar göra ;)
.
Här är ett header som jag gjorde till Lilly, fast hon fixade så att det blev "suddigt" i kanterna...
.
Och till sist min favoritdesign: ANNAS :D (vi gjorde den tillsammans)
Nu när jag har gjort klart dom flesta är det fritt fram att beställa, det är bara ett skicka ett mejl. Klicka här för att komma till min kontaktsida :)

Vad hände med den globala uppvärmningen??

Skulle inte vädret bli varmare av våra utsläpp och inte tvärt om?? Jag är så trött på bajsväder och moln! Jag vill ha sommarväder, det är ju sommarlov för fan!
.
Idag har jag suttit och följt det kungliga bröllopet. Not. Det har varit på i bakgrunden medan jag hållit på med datan, eftersom att mamma håller på att tjata om att det är bra för kulturnånting. Men Victoria var jättefin iallafall, och det var kul att se alla kungligheter som kom i sina fina klänningarna. Dom gamla tanterna var ju bara för söta där dom gick (=mer eller mindre haltade, hehe) fram  på blåa (?) mattan i 0.0001km/h :)
.
Här kommer lite "I'm bored and trying to find something to do with my webcam"-bilder från dagen:
Dagens outfit: Jeanskjol, jeansväst och dubbla linnen

Ändrad åsikt

I början tyckte jag att det kungliga bröllopet kändes så överdrivet, jag menar, det såldes Victroia-och-Daniel-choklad, servetter, vykort och dvd-er. Men jag kan nog säga att jag har ändrat min uppfattning lite. När man ser alla fina klänningar, hur glada Daniel och Victoria ser ut och alla designers som pratat om hur dom tror att bröllopsklänningen ska se ut, så börjar jag också se fram emot det.
Själv hoppas jag på en lång, vit klänning med kort ärm och låååångt släp. Ser framemot och ser hur den ser ut ;)
Jag hoppas verkligen inte att hon inspireras av drottning Silvias bröllopsklänning, förlåtförlåtförlåt, men den var hemsk! Ful passform, överdrivet hög hals och långa ärmar. Not my cup of tea om jag säger så :P
Förmodligen kommer bröllopet bli jättefint, Victoria är huuur söt som helst och har alltid fina klänningar. Och grattis till Victoria och Daniel! :)
Victoiras fantastiska klänning igår. Love it!

Blixtar och dunder, magiska under

Usch vad jag hatar den låten! Och deras danssteg och kläder, så hemska ;)
Idag har det regnat, åskat, blixtrat och blåsit (eller jag vet inte om man säger blåsit...aja, i min värld gör man det, hehe). Jag och Anna som tänkt åka till Kaanan och bada, det hade nog inte varit så lyckat...Gah vad jag hatar det här vädret, när ska det bli varmt och bad-väder?!
.
Så Anna och jag har haft ett Bubble Struggle maraton (yes, we are geeks and we're proud :P) och fixat en bloggdesign till henne. Jag ska lägga in lite bilder på mina designer sen, så kan dom som vill beställa se vad jag har gjort :)
Juste, just nu har jag ganska många på kö som vill beställa design, så om ni vill ha en måste ni mejla! Annars tar det mycket längre tid för mej eftersom att jag måste söka upp er och fråga hur den ska se ut.
Så för att beställa en design skickar du ett mejl (klicka på "Kontaka mej"-skylten till vänster) där du skriver hur den ska se ut och skickar bilder, sen skickar jag ett mejl tillbaka där jag skriver om jag har några frågor och hur lång tid det kan ta att göra designen.
Hur får man fler läsare?

Svar: Okej, först av allt; jag har inte jättemånga besökare, men jag är skitglad för dom jag har :) Och om man jämför med min statistik förut kan jag ju säga att den har höjts väldigt mycket :)
Det finns några hemsidor som gör att man kan få massor av besökare till sin blogg eller hemsida. Min favorit måste vara bloggtrafik. Det är genom den jag har slagit alla mina besökrekord, och minst 3-dubblat min statistik, så den funkar verkligen ;)
En annan som jag nyligen blivit medlem på är viraltrafik, så jag vet inte om den fungerar, men många andra bloggar har tipsat om. Så jag antar att den funkar... :P
.
Jag hoppas att sidorna funkar lika bra för er som dom gör för mej ;)

With a camera in my hand #2


3 olika sminkningar

Nu har jag satt ihop 3 olika sminkningar till Annas och min "photoshoot" imorgon :) Alla kommer att bli skitfina, men jag får se vilken hon gillar mest...Jag tror att den med röda läppar och vita ögon kommer att ge snyggast bilder. Vilken tror ni blir bäst?

Hello old lady...again

Min svanskota/rumpa känn helt svullen, mina lår värker och jag har fått ett glidsår på knät. Om ni låter mej känna efter lite kommer jag säkert på fler ställen där det gör ont ;) Nej, men vi körde rugby på fotbollsträning, det gick väl sådär. Jag är inte ett fan av att kasta bollar med händer (förutom inkast då, som jag faktiskt är bra på) och inte att attackera någon som kommer i 100 km/h heller...Okej, det gör man ju i fotboll också, men rugby var skitjobbigt!
.
Idag har jag inte gjort så mycke, jag har fixat en design till Linnéa, just nu har jag massor av designer att fixa så nu måste jag sluta skriva och börja "jobba" ;)

Sämst i köket, men förhoppningsvis bättre på fotbollsplanen

Idag blir det en sån där slappdag när man knappt orkar lyfta götten från soffan. Så jag har passat på att fixa lite med bloggdesignen, jag började på en meny tillexempel, men det ska komma lite fler kategorier senare :)
.
Nu har jag precis ätit lunch, jag skulle steka fiskpinnar eftersom att det är bland det lättaste man kan göra, men tydligen klarar jag inte ens det. Dom blev heeelt brända, så jag fick fixa en pasta sallad istället. Vi hade inte så många grejer hemma, så jag slängde ihop typ pasta, sallad, mini tomater, olivolja, salladskrydda och nån nöt-blandning...Det blev faktiskt gott, otroligt nog ;)
.
Men förhoppningsvis går det bättre på fotbollsplanen ikväll än vad det gjorde i köket...nu ska jag städa upp efter mina små missöden...hehe

FATTA HUR GLAAAAD JAG ÄR JUST NU! :D

Nytt besöksrekord, igen!:D Tack till alla söta läsare som läser och kommenterar min blogg, det är ni som gör det värt att fortsätta ♥

manda :P

heej nu e de manda som skriver :D emma kom just på mej :O vi ska titta på emmas gamla bebis filmer :P
puss

Hairspray x2

Just nu sitter jag med Manda och kollar på Haispray. Jag såg den imårse också, men den är så bra att man kan se den over and over again...sen så är det ju inte helt fel att det vimlar av snygga killar heller. Tummen upp för det ;)
Zac Efron med backslick är hur fin som helst...killarna är ju nästan hela poängen med att titta på filmen?
.
Idag har Manda och jag kört bubble struggle *geeks*, kollat på CSI och film och handlat glass. Självklart tog Manda den dyraste glassen och eftersom att hon inte hade några pengarfick jag betala. Tur att hon är så söt och jag är så snäll ;)
.
Nu ska vi fortsätta titta, tänkte gå ut idag men det här pissvädret ger sej ju aldrig! Jag kanske borde fixa ett flygplan som jag skrev i förra inlägget.
.
Sååå, vad har ni gjort idag? Behöver fortfarande tips på vad man kan göra en grådaskig dag som denna :P
Love you! ♥

Vart tog sommaren vägen?

Någon mer än jag som undrar vad som hände med sommaren?! Nu har det regnat och varit grått hur länge som helst (okej, typ 2 dagar, but it feels like forever!)
Jag vill åka och bada, ligga på stranden och bli brun och titta på fina solbrända killar med magrutor! Och nu går ju inte det, jävla regn helvete som förstör min sommar -.-
Om det inte blir bra väder den här veckan kommer jag personligen sno ett flygplan, flyga upp bland molnen och röja undan så att solen kan lysa igen. Och ja, i min värld är det möjligt!!
Så idag har jag bara suttit vad datan och slöat. Låter väl som ett kul sätt att starta sommarlovet på? Eller inte...
Imårrn ska jag iallafall träffa älsklingen Manda, så hon kanske lyser upp min dag lite iallafall ;)
.
Har någon av er något bra tips på vad man kan göra när det regnar ute? Behöver verkligen lite vettig sysselsättning...
Heh, osminkad och värsta slappa outfiten. I feel hot today -.-

Vad smink kan göra

Jag letade runt lite på internet och hittade några kul "förvandlingar" som gjort på skådespelare/skådespelerskor. Viss har blivit fulare, medan andra fått en annan hudfärg och så vidare...den blev väldigt kort och kansnke inte världens bästa, menmen.
Jag vet att det krävs mer än bara lite smink, men rubriken får ändå bli Vad smink kan göra ;) Hope you'll enjoy!

Det kommer förmodligen en del 2 senare, så håll utkik! :)

Kör försiktigt och rädda liv

Det här är en video som jag först såg på en blogg, och sen har jag själv letat upp den och tittat på den några gånger.
Varje gång fylls mina ögon av tårar, och jag gråter aldrig till Youtube klipp. Men den här är så hemsk, synen från alla bilolyckorna tillsammans med låten och känslan man får kommer nog aldrig att lämna mej helt. Visst, jag vet att den inte är på riktigt, men sånna här saker händer ju.
Värst tycker jag att det är med barnen som dör pågrund av att någon vuxen kör aningen för fort, släpper vägen med blicken en sekund för att till exempel svara i mobilen eller plocka upp något ur väskan.
Det är så onödigt. Jag menar, det spelar väl ingen roll om du kommer några minuter försent till jobbet och på det sättet undviker att någon förlorar sitt liv? Man behöver inte stressa, man behöver inte utmana ödet. Kör försiktigt och håll ögonen på vägen, på det sättet skulle man rädda så många liv. Och jag tycker inte att det är så himla mycket begärt.
Just av den här anledningen är jag rädd för att skaffa körkort i framtiden, att jag kanske glömmer bort vad som kan hända, pressar lite extra på gaspedalen. För att vaddå? För att spara 2 minuter av min tid och komma till jobbet exakt i tid. Isåfall väljer jag att rädda någons liv och komma 2 minuter försent.
Jag vet att kvalitén inte är den bästa och att videon hakar upp sej, men jag hoppas verkligen att ni förstår vad jag menar.
Jag vill hellre se små barn växa upp än att vi slösar bort det bara för att vi inte tänker oss för.


Old lady...

Jag har ont i höften, magen och låren nu efter matchen. Känner mej som en gammal tant -.- Matchen idag förlorade vi, men det var skitkul att spela den! Jag försökte tänka på det som tränarna sagt om att vi måste bli tuffare och ligga nära, så jag körde ganska hårt. Det är så kul att tackla omkull någon, då känner man verkligen sann skadeglädje och så kna man springa vidare med bollen. Love that feeling ;)
.
Jag blir som en helt annan person på planen, där knuffas man, håller fast och kör armbågar i ryggen på motspelarna utan att be om ursäkt, men utanför planen ber man om ursäkt så fort man råkar putta till någon lite?
Men man lär sej att om man är snäll på fotbollsplanen och inte tacklas och så, då blir man knuffad 100 gånger värre än om man står på sej. Och dessutom känner man knappt alla sparkar man får eftersom att det enda som man ser är bollen och medspelarna...
.
Jag älskar kicken man får när man dribblar av någon och springer helt ensam över halva planen, då känns det som att ingen kan komma ikapp en...sen får man helt plötsligt en knuff i ryggen och wipplash-skador när nacken knäcker till ;) Men innan dess är det en skitskön känsla.
.
Nu blev det är ett fotbolls inlägg, men aja, ni får leva med det ;)
Här kommer några av mina favorit-fotbolls-klipp: (även om ni inte gillar fotboll kommer ni att älska klippen!)
.
Först har vi "världens fjolligaste domare", love it!
Fotbollstabbar, alla är inte så kul, men vissa är riktigt bra. Älskar killen som slår in bollen i målet med handen ;)

Yeeey, ny design...igen

Jag vet inte om ni har sett att jag har en ny design, det kan ta några dagar för vissa datorer att visa den nya, men om ni inte orkar vänta på att era datorer ska visa den nya designer kan ni kommentera, då ser man den så fort kommentaren är skickar. Och det är faktiskt sant, inte ett trick för att få fler kommentarer, jag gör alltid så när jag vill se någons nya design och det funkar alltid för mej iallafall ;)
.
Den här deignen blir lite mer 3D, mer som jag hade förut. Jag har självklart inte tagit bort den gamla mintgröna, jag har sparat alla uppgifter så att det går fort att lägga in den igen om jag blir sugen på att byta...vilket jag förmodligen blir om några dagar ;)
Anledningen till att jag gjorde en ny design var att jag ville prova att göra en med en "mönstrad" bakgrund, och inte b ara enfärgad...och såhär blev resultatet...
.
Som ni ser har jag varit lite lat och behållt alla typsnitt och vissa färger, men jag orkar verkligen inte göra om ALLTING varje gång jag fixar en design, så jag behåller dom delar som går att behålla :)
.
Här är två före och efter bilder:
Före:
Efter:

Smink från e.l.f

Jag hittade just en ny (eller ny för mej iallafall) hemsida där man kan köpa smink till ett bra pris. Me like ;)
Här är ett litet kollage (sooo Emma style som Kissie säger, är det bara jag som tycker att det låter sjukt töntigt?) med mina favoriter från hemsidan:

Solbränna, here I come!

Det blev väldigt varmt och soligt iallafall, mina böner måste ha blivit hörda...eller ja, mina klagomål iallafall ;)
Jag var skitsugen på att ta ett premiär-bad med Anna, men sen fick jag inte det! Gah vad jag hatar att vara tonåring ibland, men vi kunde sola lite iallafall, och ta bilder såklart ;)
Så vi cyklade dit (ca 5 kilometer, kände mej jätteduktig som lyckades trampa på hela vägen) och när vi kom dit var den vanligtvis överfulla stranden nästan helt tom! Så jäkla skönt.
Sen låg vi bara och stekte någon timma och sen köpte vi glass och cyklade hem. Så det här var en riktgigt skön dag ;)
Här är lite bilder:
Dagens outfit, typ boheme-stil: oversize T-shirt med nitar, kaki-grön bikini med blommor, blekta, trasiga jeansshorts, liten väska med flätade remmar och flätade flipflops :)
Gårdagens outfit, lite mer punkig: Mörkgrått linne, rutiga badshorts och matchande bikini :)
Dagens fina konstverk ;)

Goodmorning sunshines!

Ah vad skönt med sovmorron! Anna och jag vaknade runt 10 imorse och tog sen en låååång frukost framför Disney channel (I know, we are like sooo cool -.-)
Bi hade tänkt åka till Kaanan idag och bada, men det här jävla vädret blir ju aldrig bra! Allt man ber om är lite sol liksom?!
Så idag blir det kanske lite (rump-)träning med Anna och sen glass från röda kiosken ;)
Nu ska vi fixa lite mer på vår nya bloggdesign till vår fotoblogg, jag lägger in en länk när den är klar...
Dagens låt: Baby got back med Sir Mix A Lot, har fastnat på den efter att jag såg på Vänner-avsnittet där Rachel och Ross sjunger den för Emma. Och det störande är att jag bara kan dom första tre meningarna; "I like bog butts and I cannot lie, you other brothers can't deny, when a girl walks in with an ittybitty waste and a round thing in your face..." och sen nånting mer...skitstörande! Här får ni låten så att ni också kna fastna på den, det borde inte bara vara jag som behöver lida av den här HEMSKA låten ;)
Våra heta hopp-bilder från igår, lägg gärna märke till Annas galna min och mitt äckliga ben (lårmuskeln ser heeelt störd ut? :O)

With a camera in my hand

Idag följde jag med Anna och hennes familj till Kaanan-badet och spelade minigolf. Man kan ju lista ut vem som förlorade *host*
.
Efter det gick vi ut och fotade, precis som igår. Igår var temat typ...fantasy/skog-nånting, och idag blev det mer 50-tal/punk...Ni kan få se några bilder från både igår och idag: (sminkning: Jag Modell: Anna Fotograf: Båda)
Det blev i en väldigt blandad ordning, men där var några bilder :) Vi ska fixa en fotoblogg snart när hon kommer hit, så håll utkik efter en länk ;)
Och juste, anledningen till att jag inte bloggat idag har varit extrem bloggtorka, jag ska bli bättre snart!

Bilder från hela sjuan

Här är ett kollage från hela sjuan, från början till slut! Hope you'll enjoy!

Freeeeeedooooooom :D

SOMMARLOVSOMMARLOVSOMMARLOV suckers! Fan vad glad jag är! :D
Nu har jag officiellt sommarlov, freeeedoooom!!
Idag hade vi ju skolavslutning, alla tjejer var så fina och alla killar var....som vanligt -.- Utom några få som hade skjorta på sej, sånna killar gillar vi ;)
I aulan delades det ut stipendium, blev så sugen på att få det i nian! Så det är ett nytt mål inför nästa år...
Sen fick vi våra omdömen, alla "väl" utom i slöjd och idrott...och livskunskap (fast det kunde man inte få "väl" i). Så jag är skitnöjd :D
Nu ska jag och Chatnapa kolla på Vänner, skriver mer senare!
.
Såhär såg vi ut idag:
Och i klassrummet med världens finaste:

And here is the winner!


Klicka!

1. Med vilka tre ord skulle du beskriva din blogg?


En riktigt svår fråga faktiskt, men det är nog:

Annorlunda, Färgglad och Sprudlande


2. Vem är din största bloggförebild?


Min syster, HannaH har faktiskt varit min förebild till det här med bloggandet. Hon kanske inte har en sådär as känd blogg, men den är faktiskt jätte bra. Hon skriver mycket text i sina inlägg, och hon vågar vara sig själv i sin blogg.


3. Vilka är de bästa egenskaperna hos en blogg tycker du?


Man ska ha bra uppdatering! Mycket bilder och Lagomt mycket text i inläggen. Lagomt mycket, vad jag tycker, är cirka sex rader kanske :)


4. Vad är ditt bästa tips för att få fler läsare till sin blogg?


Bloggtrafik ofc! Haha, nämen mycket uppdatering, och länka sin blogg på facebook om man har det ;). Och om du har en bra blogg så fortsätter dom ju att titta på den ^^


Några egna rader:


Tack alla vänner och okända som har röstat på mig! Vart verkligen otroligt glad för att jag vann :).

Fastän det bara var något litet så betydde det faktiskt mycket för mig :DAndra plats: www.ohsmaart.blogg.se

 

Tredje plats: www.chatiiiis.blogg.se

 

Synd att inte alla superbra bloggar kunde vinna! Men Cornelia förtjänade vinsten, en jättesöt blogg som ägs av en lika söt tjej ;)


Imårrn har jag SOMMARLOV!!!!

Japp, idag var det sista dagen i skolan. Kommer faktiskt att sakna sjuan väldigt mycket, har varit ett sjukt bra år med världens sötaste människor!
Idag städade vi mest, vi fick skrubba skåpen och bänkarna. Mitt skåp tog lång tid efter som att NÅGON *hosthatnapahost* skrivet CWH och ritat ett skitstort hjärta på insidan av dörren -.-' Sen fick vi veta att vi ska byta mentor. Kommer åttan bli bästa året eller?! :D Vår mentor är lite...hm...speciell. Fast hon gillar mej (förmodligen för att jag är friends) så jag borde väl inte klaga ;)
Sen fick vi hålla en tyst minut för en tjej i första ring som omkommit i en bilolycka i helgen, jättehemskt. Lite läskigt att man faktiskt visste vem hon var, och nu kommer man aldrig se henne mer? Tycker synd om dom som var nära kompisar med henne...
.
Efter skolan gick jag och Anna hem till mej och fixade naglarna (fick göra om min ringfinger-nagel 5 gånger. Duktigt -.- )
Lite bilder:
Dagens outfit: (nya linnen från H&M och Gina)
Alla topsar jag använde för att fixa allt nagelacks-kladd...hehe...
'
Ajjabajja Emma, men jag behövde ju visa klistermärket på min nagel ;) (den vita klumpen i hörnet, den är finare i verkligheten :P)

Heldag i Vällingby!

Jag vet, jag har varit jättedålig på att blogga den här helgen, men ni har ju varit duktiga på att kommentera ändå ;)
Idag var jag i Vällingby med Anna hela dagen. Hon skulle hitta smycken till avslutningen och jag skulle hitta ett nagellack. Baaaara ett nagellack, inga andra onödiga saker...ehm, ja...Sen lyckades 3 linnen, en väska och en jeans-kjol hamna i mina shoppingpåsar på något obegripligt sätt ;)
.
Jag provade säkert 100 olika plagg idag, men det är helt sjukt hur fula saker det finns! Och varför är det modernt med olika längder på tröjor och klänningar, så att det ser ut som att man bara slängt på sej lite tyg? -.-
Men jag lyckades ju hitta lite grejer iallafall, så jag borde inte klaga :P
.
Här är lite bilder: (ni får låtsas om att jag inte har en sjukt konstig hårdag när håret står ut åt alla möjliga håll -.-)
Såhär såg det ut när vi var klara med shoppingen. Vem skulle hjälpa vem att handla egentligen?
Och som dom tjockisar vi är åt vi förstås en hel del under dagen...MEN eftersom att vi gick oavbrutet hela dagen brändes ju alla kalorier bort, så egentligen kan man ju säga att vi inte åt någonting ;)
Här är det jag köpte:

Oooops...

Jag glömde heeelt bort att blogga idag! Oooopsie...
Men jag har först varit i Barkaby och Vällingby, och efter det var det match. Det blev 1-1, men seriöst, vi ägde skiten ur dom iallafall...
I barkaby letade jag smycken och sandaler till avslutningen, och otroligt nog hittade jag allt jag behövde! Både halsband, armband, örhängen och sandaler. Ni får en bild på skorna nu, resten får ni se på tisdag när skolavslutningen är ;)
.
Nu ska jag räkna lite röster inför Veckans blogg-tävlingen, men just nu leder iallafall chokladpraliin.blogg.se...Så fortsätt rösta så att er favorit vinner!
.
Dagens inköp (minus smyckena som blir en överraskning, tihi):
Sandalerna (ni kanske får en idé om hur smyckena ser ut om jag säger att dom verkligen matchar skorna?)
Sköna flipflops till stranden
Nya fotbollsskor...och nej, mina ben är inte så feta, det är bara benskydden ;)
Och lite kul i bilen med Maja...

Deltagarna i Veckans blogg-tävlingen!

Så, nu är det dags att börja rösta på era favoriter! Alla har fått varsitt nummer, så att det ska bli lättare att rösta :)

Man får lägga två röster, men på olika bloggar, så man får alltså inte rösta på samma blogg två gånger. Lägg gärna in länkar och annat på era bloggar så att era läsare kan röst! Lycka till, jag kommer att meddela den som vunnit i börjn av nästa vecka!

1. www.chokladpraliin.blogg.se

2. www.linntilltusen.blogg.se

3. www.thasisters.blogg.no

4. www.ohsmaart.blogg.se

5. www.hilledille.blogg.no

6. www.iseliinma.blogg.no

7. www.jjejje.blogg.se

8. www.martinastork.blogg.se

9. www.synnechristin.blogg.no

10. www.isalei.blogg.no

11. www.tigerhonan.net

12. www.chatiiiis.blogg.se
Så börja rösta! :)

Siiiiista dagen och sista chansen!

Idag var det sista riktiga skoldagen! SOMMARLOV HERE I COME! :D
Ska bli så skönt, ni anar inte (eller jo, om ert sommarlov också börjar snart gör ni nog det). Det här har varit ett av mina bästa år, men det är så jävla skönt att det är ööööver! IIIIHH!
.
Och gissa vem som fick "väl" i NO??? JAG! För att jag är en "Jättedocktig tjej" enligt min lärare ;) Not bad ha?
Alla våra lektioner idag var skitkorta, så det blev många och långa raster, så det var en skitskön sista dag...Det kändes lite som att jag gick i trans (heter det så? Låter ju som något man sätter på hästen? :P) hela dagen, var så trött! Men nu är det helg och sen är det bara måndag kvar som är en städdag och sen skolavslutning!
.
Har ni haft en bra dag också? Hope so...
Dagens outfit:
Och juste, idag är det sista chansen att anmäla sej till Veckans blogg-tävlingen, sätter ihop listan med alla bidrag snart :) Kom ihåg att ni måste länka mej på er blogg också!

Tävla om att bli veckans blogg! :)

Nu startar min första Veckans blogg-tävling!
Såhär går det till: Du skickar en kommentar med ditt bloggnamn (eller den du nu vill "nominera"). Sen länkar du mej på din blogg och skriver typ "Rösta på mej som veckans blogg hos oldbabydoll.blogg.se!", sen får dina läsare/kompisar rösta på dej, den med flest röster vinner. Priset blir en länkning plus en liten intervju där du svarar på några frågor som jag mejlar :)
.
Så nu kan ni anmäla er! Om nu ingen skulle anmäla sej kommer jag att sluta med Veckans blogg, så passa på ;)

Okej, för första gången på länge kommer jag inte på nån rubrik...

Slutade 4 idag, men med en massa håltimmar så det var inte så hemskt ;) OCH vi fick en massa bra nyheter, they really made my day!
Först hade vi matte, med Fiiiisbet, då körde vi nåt tråkigt mattespel. Sen berättade hon att vi ska få en ny mattelärare! AHHHH fattar hur glada vi blev :D Äntligen slipper vi den dåliga läraren...Sen är det nån ny som ska bli vår nya lärare, så vi har inte ens träffat honom/henne. Såklart hoppas jag på en snygg, ung, solbränd, underbar, superbra, rolig kille...vad var det jag pratade om?
Juste, mattelärare...hehe :P
.
Sen berättade vår engelska lärare (så jävla dålig, har inte lärt mej ett skit under hela sjuan) att vi ska få en ny lärare där också! Jätteskönt...
Efter engelskan gick jag och Chatnapa till Coop och köpte glass, sen gick vi till svandammen med Noelia, Anna och Evelina.
Sen kom Rickard och Becka och...ja, typ kastade gräs på varandra :P Lite udda...
.
Här är lite bilder från dagen.
Dagens outfit:

I'm bored...

I vanliga fall brukar jag kolla på The annoying orange, men tydligen har jag sett alla? Vilket liv man har alltså -.-
Såååååå nu blir en liten fråga: Jag tänkte ha en ny kategori här på bloggen, nämligen veckans blogg. DÅ tänkte jag att jag skulle utse "Veckans blogg", ni skickar in ert bloggnamn eller den blogg ni nu vill ska vara med och så utser jag en vinnare...eller så röstar ni, har inte bestämt mej än ;) Sen meddelar jag vinnaren att den har vunnit och skickar några frågor (som handlar om bloggen, inte pinsamt eller överdrivet privat eller så...). Sen publicerar ajg det här på bloggen :) Så vad tycker ni, borde jag ha en sån kategori eller är det en jättedålig idé...?

Två nya hål och slingor

Idag slutade vi 12 i skolan, så jag klippte mej vid två (behövdes verkligen!) och efter passade jag på att ta två till hål i öronen. Så nu har jag 3 i vänster och 2 i höger :) För varje hål killen tog på mej gjorde jag värsta ljudet, typ "IIIhhhp"...men  det var inte så farligt faktiskt, stack bara till lite ;)
.
I skolan hände typ inget, vi kollade på tecknade "Robin Hood", spelade franska charader...det var typ det, skitskön dag :D
.
Blev så avundsjuk på alla studenter idag! Tydligen var det nån studentdag-sak, så hela skolgården kryllade av studenter! Alla var så fina, shit vad jag längtar tills jag tar studenten! Tjejerna var så fina, nästan alla hade skitsöta klänningar (nån hade byxor! HUR KAN MAN? GAH! -.-)
.
Nu måste jag till träningen, skriver senare ;)
Efter skolan när jag, Mickan, Ida och Chatnapa åt på pizzeria, skitgott!
Dagens outfit:
Ett av mina nya hål :D (det längst ut i kanten)

This is summer to me!

Stranden, sol, bikinis och solbränna. Ligga på stranden med kompisar och titta på muskler, äta glass och bada ;) Eller gå runt och prova helt sjuka kläder i Vällingby och spendera alla pengar på kläder och smink man egentligen inte behöver...Eller jogga vid stranden och sen kasta sej i vattnet innan man joggar hem igen, det finns en massa saker som är "sommar" för mej, så jag har satt ihop ett kollage (sooo Emma style som jag hade sagt om jag var Kissie eller Dessie ;P)...så, vad är sommar för er? :)

En vecka kvar!

Idag är det precis en vecka kvar till skolavslutningen för mej! Är så glaaaad :D Har dessutom köpt sandaler, klänning (men det visste ni nog redan) och halsband, så nu är det bara örhängen kvar. Jag letar efter bigga, gnistrande ringar som passar till halsbandet...
.
Den här dagen började skitdåligt, först försov jag mej en halvtimma, sen när jag kört värsta powerwalk till skolan och precis skulle gå in ringer Chatnapa och säger att vi har håltimme! JÄVLA SKIIIIT! Vår lärare hade inte sagt nånting, så alla stog där och var skitsura...kul morgon va? -.-
.
Sen när jag kom hem bakade jag muffins, det blev chokladmuffins med frosting, jättgoda :) Såhär ser dom ut:
Men lite av smeten försvann innan den hamnade i formarna...vet inte varför, det var inte alls jag som åt upp smten iallafall...ehm...*hosthost* ;)
Nu måste jag göra klart SO-arbetet, skriver lite senare :)