Dagen före första april!

Jag är verkligen sämst på att luras eftersom att jag ser så skyldig ut (samma sak när jag ljuger) men är ganska lättlurad, men jag hoppas att mina kompisar inte försöker lura mej eftersom att jag kommer att gå på det oavsett vad det är...
Okej, nu ska jag snart på träning så jag får blogga mer sen! Pöss sötisar :*
Dagens outfit: (hade typ 5 minuter på mej att ta fram nåt, så det blev inte världens mest avancerade eller snygga)
Och premiär för mina nya "converse" (copycat enligt Ida)

Herregud -.-'

Såhär går det när man lämnar Chatnapa ensam med laptopen i fem minuter -.-'
Om du inte var så gullig skulle jag bli arg...

Blev lite sen uppdatering

Idag slutade jag 1, vår lärare som vi skulle ha i svenska var sjuk så det blev håltimme sista. På väg hem träffade jag Anna, så hon följde med mej hem och sen åkte vi in till Vällingby. Det blev en bikini överdel från H&M (Efterlyser bikiniunderdel i "jeanstyg"!) och så hittade jag lite grejer att önska mej i födelsedagspresent ;)
Okej, jag ligger på ett jätteskumt sätt och skriver just nu, så jag har skitont i ryggen, skriver mer sen...
Sen ska jag beställa en rosa bikini från bubbleroom.se också :)
Ego-pics hehe...(tagna av Anna, så det räknas bara halvt som egobilder, faktiskt)

A new day, a new week

Chatnapa åkte just hem så nu sitter jag ensam här och bloggar.
Idag fick min mentorsgrupp börja med syslöjd, gick väl inte superbra kan jag erkänna, men jag och Nora har iallafall skitkul vid vår bänk.
Ikväll blir det träning på Spånga IP, vilket gör att jag missar Top Model som börjar idag! Förut var jag extrem Top Model-addict (är kanske det fortfarande?) men jag längtar efter nya säsongen! Jag älskar att titta på alla bitchar som tror att dom är guds gåva till mänskligheten, och sen åker dom ut först av alla...skadeglädje asså.
Okej, nu ska jag göra det som jahg faktiskt satte på datorn för att göra; teknikredovisningstråksak -.-

Argument á la Emma o Chattis

E: Vad vill du ha för oboj, kall eller varm?
C: Men vad tar du?
E: Men jag tar det som du tar.
C: A men jag tar det som du tar.
E: Men så kan du inte sääga?
C: Jo de kan jag. Jag sa ju precis de -.-'
E: Biatch
C: *hostfingerhost*
E: HAHAHAHAHAHA! dessutom är jag kissnödig..
C: Men gå o pissa dårå!
E: Men jag måste strecha blåsan lite XD
C: HAHAHAHA
-senare medan emma e i köket-
E: AAAAAAAHHH!
PANG*
E: Ehm, hörde du det där?
C: Nää ...
Hahaha bäääst <3
//Chattis
PS. skriver fortfarande i hemlighet ... :P

MOAHAHAH

Hej!
Emma VET INTE att jag bloggar nu ...
måste gå!
pöss pöss!
I löve you <3
Hahah
Hoho  jag tvingade henne att göra oboj till mej moahaha vad evil jag är :P
//Chattis

Kommer inte på nån rubrik, menmen...

Jag orkar inte skriva just nu, men här kommer lite bilder:

Haha min snygga frisyr som Moira fixade ;) (och jag som leker modell...eller nåt)
Moira och jag...kladdade lite ;)

Ny bloggdesign?

Just idag stör jag mej extremt mycke på min bloggdesign! It's getting old I think...
Den känns så seriös liksom, och jag ser fan deprimerad ut på varje bild, nej så kan vi inte ha det. Jag börjar jobba på en så snart som möjligt!

Lördag och sovmorron :D

Hade verkligen sett framemot en sovmorron eftersom att jag varit så trött den här veckan, men någon sabbade den genom att väcka mej (*Rickard*) med ett sms där det bara stog "Vaknade jag före dej idag :D". Bajs på honom -.- . Fast iochförsej brukar jag väcka honom också med att smsa "Sover du?" klockan halv 8. Min fina humor asså ;) Jag tänkte väcka Niklas också, men han sov inte så det var inge kul...
Nu ska jag sätta på mej ett par byxor...hehe...och gå och lämna några grejer hos Lilly om hon är hemma. Aja skriver mer se.
Min heta lördagsoutfit med den otroligt snygga tröjan och gammal-gumma-trosor (mamelucker kanske?). Ooh så snyggt.

You are perfect! ♥

Läste just en blogg (*hostkissiesbrorsashost*) och såg att han hade en "Snygg eller Inte"-tävlingsgrej. Tjejer i olika åldrar får alltså skicka in bilder på sej själva så säger han vad han tycker, ful eller snygg och vad dom måste förändra. Det är liksom som en mätare som går från "Ful" till "Snygg", så sätter hanin namnen på tjejerna som har skickat in bilder, och ganska många hade fått "Njaaa...". Det vore ju skitkul, när man skickar in den snyggaste bild man har på sej själv, och får höra att man är mer eller mindre ful, kul liksom?

WHATTAFUCK liksom!? Har man verkligen ett så stort bekräftelsebehov att man skickar in bilder på sej själv till en främmande kille så att han kan såga dej totalt? Är det bara jag som ställer mej frågan: VARFÖR?

Är det för att man ska känna att man duger för killar? I don't get the point...Jag menar, tjejerna var ju söta, dom behöver inte förbättra sej bara för att nån kille säjer det! Alla är fina på sitt sätt och borde inte behöva bli bekräftad av en kille som ite känner dej. Okej, det kanske mest låter som tomma ord, men jag menar det. Alla tjejer jag känner är underbart fina på sitt sätt, även om dom kanske inte tror det! Ni ska inte höra att ni "duger", ni ska höra att ni är underbara och bäst!

Nu blev det lite peptalk sådär på fredagskvällen ;)

Freeeeeeeeedag, och den jobbigaste veckan EVER -.-

Den här veckan har jag varit sjukt trött, stressad, tyckt synd om mej själv, haft ont överallt och varit sur på allt och alla. Så tack till mina underbara kompisar som orkat med mej den här veckan, älskar er mest! ♥
Men nu är ju veckan slut (thank God for that) så jag ska bara andas och ta det lugnt i helgen, precis som jag gjort idag, det är därför bloggningen blev så sen. Men nästa vecka blir det back on track igen ;)
Nu ska jag störa Maja och hennes kompis som ska sova över här. Dom kan vara beredda på att vakna av min fina sångröst imårrn klackan halv sju på morgonen...frågan är vilken låt jag ska väcka dom med? Måste komma på någon riiiktigt störande...
Dagens outfit:
Min och Chatnapas heta bild (huvud av mej och kropp av Chatnapa)

Låååång dag och Manda älskling! ♥

Jag gillar inte torsdagar. At all. Långa, tråkiga och jobbiga på samma gång. Men som tur var väntade Manda på mej när vi slutade. Det är alltid så mysigt att se henne eftersom att vi träffas så sällan, hon är alltid så glad :)
Vi flummade runt och sanckade massa om saker från förut och minnen och sånt. Det är så sjukt skönt att prata om sånt med någon som verkligen varit med om det och vet vad man snackar om. Det saknar jag lite med mina nya kompisar, att man inte har samma sorts minnen ihop. Trots att jag älskar dom och att dom är världens underbaraste skulle jag vilja kunna prata om sånt som man kan göra med riktigt gamla kompisar...Men vi ska skaffa nya minnen tillsammans, right? ;)
Okej det blev en sen uppdatering, men aja.
Här är dagens outfit:
Och lite bilder med Mandis
Älskar dej sweetie!

Djurhus (kom inte på nån bättre rubrik)

Nu tänkte jag starta inlägget i en annan ända:
Dagens oufit: (med Maja som hotfullt smyger omkring bakom min rygg)
Idag blev det djurhuset (i skolan) på NOn. Becka chicken höll mej i handen när vi gick in fågelrummet, fåglarna var typ 5 cm höga och kackerlackorna som fanns där satt ju bara still. Herregud Becka -.-
Det fanns jättesöta lamm som bara var några timmar gamla (men som tydligen bajsade väldigt mycke eftersom att det låg poop överallt, mysigt).
När vi gick in i fågelburen (där det också var bajs överallt) höll jag mej nära Rickard ifall en fågel skulle anfalla. Då skulle den nog attackera honom eftersom att han är längre, Emma smart :D
Här är några bilder från djurhuset:
Gölligt lamm
En panikslagen iller
Läskiga hönor med gigantiska huvuden (?)
Och mina älsklingar:
En...äggkläckningsmaskin?

Utvecklingssamtal :S

Usch, jag hatar verkligen utvecklingssamtal, känns så pinsamt och jobbigt, speciellt eftersom att min mentor alltid tittar en i ögonen och tittar inte bort på typ hela samtalet...scary as hell...
Idag hade vi först...jag kommer faktiskt inte ihåg, sen hade vi fotbollsturnering på idrotten! Skitkul (såklart), jag var med i bästa laget, och vi kom delad förstaplats. Sen hade vi en utvärdering där man skulle svara på frågor om skolan och lärarna och skriva vad man tycker om allt (?).
Efter det gick jag hem till knäppisen (även kallad Anna ♥) och vi tog lite fler bilder (love them, ni får se dom sen). Nu ska jag kolla klart i H&M-katalogen :)

Nya bikinisar:



(brist på rubrik)

Nu börjar ännu en vecka, vilket betyder måndag -.- I don't like mondays...Första hade vi franska, där gjorde vi nån lek (?) där man ska "écrire", "faire du jogging" och massa grejer...inte kul och man känner sej skitdum när man står och joggar mitt i klassrummet.
Sen var det slöjd, då gjorde jag klart mitt emaljerade halsband *stolt* och sen tog jag hem min burk. Min pall som blev klar förra gången var jag väldigt stolöver, men nu när jag ser den en vecka senare tänker jag mest " Jobbade jag med den fula saken i typ 5 veckor?!" Hur ful som helst! Men jag får väl använda den som dörrstopp eller når så gör den någon nytta -.-
Nu ska jag äta och sen ska jag till träningen!
Min heta burk...
...och halsband
Dagens outfit:

Lost

Idag har jag varit allmänt förvirrad, så jag tror inte att jag ska blogga idag. Det kan bli pinsamt imårrn...


Hehe

Maja och jag sitter och tittar på "En riddares historia":
Maja: Vad heter den där killen mitt rött hår, jag tror att det är tre bokstäver...
Jag: Bob (det första namnet jag kommer på)
Maja: Aha
Fem minuter senare:
Maja: Han är väldigt bra i den här filmen
Jag: Vem?
Maja: Bob!
Jag: Vem är Bob?
Maja: Han med rött hår!
Jag: Heter han Bob?
Maja: Men du sa ju det!

Jag blir fotograf och Anna modell ;)

Nu kom Anna och jag precis hem (med blåfrusna tår) från Lunda där vi gick runt och fotade lite. Väldigt amatösmässigt, menmen ;) Jag ville inviga min "nya" kamera (egentligen har jag och Maja haft den hurlänge som helst...
Iallfall, vi var ute och tog lite bilder, eftersom att jag har ett väldigt "vanligt" (=tråkigt) utseende fick Anna leka modell så jag fotade mest. Men jag fick också vara med på några bilder som vi lägger in sen.





Anna gästbloggar:

Haloo :P  Vi tappade min mobil i snön, amazing att den klara sig :D ;) Hehe har inte så mycket att skriva om. Vi var och sålde lite grejor till fotbollen också, sålde typ ingenting XD Aja Emma ska typ ut å äta nu på "Dalanissen" så jag ska väl gå hem snart och äta chokladbollar ;D
Herrå//Anna och
:D

*Pinsamt*


Man kan ju alltid försöka ;)


Freeeeedag!

AAAAAAAAAAAHHH vad skööönt! Den här veckan har inte varit bra för mej känns det som...Jag har varit hur trött som helst så nu ska det bli skönt med lite sovmorgon.
Idag var det engelska första lektionen, så då kollade vi klart på Year one (LOVE that movie!!) sen idrott. Då skulle vi göra en egen dans-rutin, och jag som verkligen inte kan dansa! Jag hatar att göra det när andra ser på, eftersom att jag vet att jag ser så hemsk ut!
Sen var det So, vi har skönaste vikarien (David), så sjukt snäll. Vi håller på att jobba med olika världesdelar och min grupp har Europa. Jag har verklige världens bästa grupp; Chattis och Niklas!
Niklas var seriöst hur duktig som helst idag, han som alltid brukar flumma runt. David kom förbi vårt bord och ba: "Men vad har ni gjort med Niklas? Kan ni inte göra samma sak med Axel?" One word: Diciplin (som Chatnapa sa, jag vet inte...)
Nu ska jag fika med mormor och morfar. Jag har helt glömt bort att skriva att dom kommit hit!
Dagens hotta outfit, men i morse var jag hur trött som helst så det fick bli en oversize (noppig) hoodie som knappt går ner över rumpan:

Converse eller inte converse?

Jupp, det är mitt stora vår/sommar-dilemma. Det orättvisa är att jag hade vilja ha rosa converse sen i december, och nu har alla det? Störande...
Så jag funderar istället på att köpa oäkta coverse och slita ut dom så att dom blir sådär slitna som jag tycker att converse ska vara.
Så jag ska stå emot trenden med äkta converse ;)
Det här är alltså mitt största dilemma just nu; vilka sorts skor jag ska köpa. Välkommen till mitt oviktiga liv liksom...

Trött, oh so trött -.-

Asså just nu är jag sjukt rädd för hur mina påsar under ögonen kommer att se ut imårrn. Jag vet att jag låter som en dum blondin, men idag var det ingen vacker syn i spegeln.
Jag slutade 4 idag. Not najs at all. Jag var så sjuuuuukt trött när vi slutade men Rickard fick mej på liite bättre humör när han sa att han hade träning på Gläntan, vilekt betyder att han kan följa mej nästan hela vägen hem...Så jag behövde iallafall inte gå ensam. Nu ska jag käka muffins som jag fick av Chatnapa och smoothie ;)
Dagens outfit:

Skolkare?

Nope, jag har inte skolkat, men jag har 2 timmars håltimme. Pappa tyckte att jag skulle sitta i biblioteket hela den tiden...han verkar vilja att jag ska bli totalmobbad? :o
Men Chatnapa och jag gick hit istället. Hon har muffins med sej så nu ska vi sitta och tjocka i oss dom och sen ska vi äta lunch...Orkar inte skriva mer, jag kan uppdatera när jag kommer hem från skolan. Klockan 4. Fan. Jag hatar torsdagar, men idag ska vi se på två filmer iallfall, så literoligare än valigt blir det ;)

Maybe not...

Okej, jag ska fortsätta blogga ett liiiitet tag till så får jag se sen...
Iallafall, idag slutade jag 3, med svenska. Vi diskuterade nån fantasy-bild, fattade nog inte riktigt poängen?
Jag orkar inte skriva om dagen, den var ganska tråkig over-all, så det blir inge kul att läsa om ;)
Efter skolan gick jag till Becka. Shit asså, förut träffades vi seriöst varje dag men sen "hände nåt" (Beckas fel -.-) så vi slutade hetl att snacka med varann. Men idag gick jag hem till henne iallafall.
Haha det blev gaanska oseriöst, jag började hyperventilera, stoppade en chokladboll i Beckas latte (och lite andra grejer), bröt Beckas rygg, förolämpade katten Siri och rörde till hela sängen. Yup, this was a good day for me ;)
Sen tittade vi på alla bilder vi tog under tiden vi var oskiljaktiga, inte najs asså. Först av allt: Mitt hår! HERREGUD! Att kalla det a bad hairday är att extrem-underdriva, mitt hår var...inte vackert alls. För det andra: Mina ögonbryn! Asså djungel på hög nivå! Och för det tredje: Mina miner. Inte hot at all...
Här är några bilder från dagen med Becka:
Haha BEcka garvade ihjäl sig när hon såg den här bilden! Det ser inte ut som att mitt huvud hör till kroppen...Becka hade blivit sur om jag inte la upp bilden, så varsego Becka :D
Love U!
Resten av bilderna kommer sen!

Kanske dags att sluta blogga?

Jag har kommit in i en sån där period där jag tycker att detkänns helt meningslöst att blogga. Jag har inget att skriva om, och mitt liv känns tillräckligt fullt utan bloggen. Så jag börjar fundera på att sluta (omg, she did not just write that!)...Det känns helt enkelt inte kul längre. Jag kommer såklart inte ta bort bloggen helt, men jag kommer sluta skriva på den.
Aja, jag får se hur jag gör, men just nu känns det mest inödigt med en blogg som ingen läser?

Äntligen!

Har äntligen hittat en jeansjacka! Eller okej, det finns ju typ 500 olika men nu har jag hjittat en som jag gillar...Den kommer från Kappahl och är mörkblå med dragkedja (jupp, jag är bäst på att förklara ;) )
Idag slutade vi klockan 2, skitskönt. Jag var så sjukt hungrig då eftersom att min lunch bara var en pirog som Chattis och jag köpte i Grottan. Alla klasser verkar ha lunch exakt samtidigt på tisdagar, så det är verkligen helt kaos vid matsalen, köerna går liksom uppför trappan -.-
Jag orkar inte skriva mer (har typ skrivkramp? :o )
Min lunch...
Dagens outfit:
Konstverk à la Emma

Åh vad man älskar måndagar -.-

Ännu en ny vecka, börjar längta sjuuuukt mycke efter sommarlov! Men ett positivt tecken idag var att all snö på vägen och trottoaren påväg till skolan var borta! Hellelujah moment asså!
Idag har det inte varit en av mina bättre dagar; sovit dåligt, bad hairday, sjukt dåligt humör. Inte trevligt...
På franskan fick vi tillbaka proven (det som jag total-nojjade över). 78,5 av 82! Alltså MVG (om vi hade fått betyg i sjuan), snacka om stolt, trodde att jag skulle få sämst men tydligen inte :D
På slöjden blev min missbildade burk klar, jag ska bara låta den torka, och pallen som jag har jobbat skiten ur mej med. Så nu håller jag på med ett emaljerat halsband...vi får väl se hur det går.
Sista lektionen var det datakunskap, och jag fick ha på mej sånna där coola hörlurar med mikrofon :D Jag kände mej som värsta piloten, även om Rickard sa att jag såg ut som en typ datanörd -.- Jäkla glädjedödare asså...
Nu kommer snart Anna, ska jogga till träningen...Så jag skriver mer sen :)
The outfit of today....
Failad bild på Tecia och mej...
Haha och en till failad bild på Becka och mej :P

VAD I HELVETE HAR HÄNT MED MEJ?!

Sitter och tittar på Wipeout, ett av mina favoritprogram ;) Förra säsongen kissa jag nästan på mej av garv varje avsnitt. Men nu sitter jag bara och tänker "Nejmen stackare! Det måste ha gjort pissont!" varje gång nån ramlar. Förut så var det mer "Höhö hoppas det gjorde riktigt ont!" Vad hände med -Skadeglädje är den enda sanna glädjen-? I'm getting to kind mot alla TV-människor...

Vällingby och Alice i Underlandet

Idag blev det sen uppdatering. Igen. Men jag har varit i Vällingby med Anna och sett Alice i Underlandet (skitbra, by the way). Men asså när vi var påväg hem sat värsta peddot på bussen! När vi skulle gå av, han ba: Jasså ska ni gå av nu, och åka hem och äta chips? Han sa det med sjukaste smajlet....eeewwwww....
Det blev ett kort inlägg, men nu börjar Wipeout, det vill man ju INTE missa ;) Hörde att Izza och...hennes kompis från Mammas Pojkar, vad hon nu heter, ska vara med. Man kan ju undra om deras...tillgångar...kommer att explodera av alla stötar och slag de kommer att få i tävlingen. Jag hoppas att ni fattar vad jag menar med tillgångar ;)
Haha, asså mitt ena öga verkar ha något problem med att kolla i kors? Ser helt retarded ut asså...
Och några grejor jag såg på Lindex... ad snygg jag kommer vara i sommar asså ;)

Whatta...?

Jag läste Henriettas blogg och såg att hon hade kollat upp vad hennes namn betyder (JAG VET! Hon har alltid så bra bloggidéer -.-). Så då kollade jag upp vad Emma betyder:
Whatta...? Vaddå "den höga"?
Och en annan skum sak: Om man slår upp Emma i en ordlista står det "Emma: En stoppad fotölj med hög rygg och armstöd"
Herregud -.-
Jag ska byta namn tror jag...till typ Mikaela, det betyder "den som är gud" Najs asså :)

I'm teknisk :D

Nu har jag:
-Fixat nytt internet; Google Chrome. Får mej att känna mej teknisk och modern, hehe :D
-Fixat Skype, iochförsej kom mitt nya internet från att jag laddade ner Skype, men jaja. Erkänn att jag är freakin bäst på det här ;)
Här är lite bilder by moi som jag gjorde på lovet där jag satt mitt ute i skogen:
Ganska slarviga, men aja...

Minnen med Manda sweetie <3

Ibland får jag värsta flashbacks när jag ser eller gör saker som jag har gjort flera år före, och när jag hörde dom här låtarna för några dagar sen fick jag värsta flashbacks från när Manda och jag sjöng singstar hemma hos mej så att fönsterrutorna darrade...haha samma sak igår när jag var i skogen med Åsa älskling; båda fick tillbaka så sjukt många minnen :')
Haha okej, den sista är inte den riktiga videon, men det var den enda jag hittade :P
Får ni nånsin flashbacks bara ni gör något helt vanligt, eller är det bara jag?

En av livets stora frågor:

Vilket språk är "orginalet"?

Till exempel:

Adjö=Svenska
Adieu=Franska
Adios=Spanska

eller:

Farväl=Svenska
Farwell=Engelska

Det är bara några få exempel, men iallafall.
Alltså: Vilket språk var först med dom här (och andra) orden?



 

Litet snabbt inlägg...

Jag ska ju bli bättre på att blogga, så därför kommer här ett litet inlägg.
Idag har vi gäster som vi inte träffar så ofta, vi har spelat teckan (mitt lag vann), bubblan (jag kom 2a) och fia med knuff (JAG VANN!). Tihihi, nu vill dom inte spela mer med mej :P

Haha Maja posar med sina nya "treggings", hot as hell asså ;)


Adda mej på Skype!

Har just skaffat skype, så adda!

mejladress: [email protected]
användarnamn: buggcola


Hoppas ingen såg oss...

Shit vilken dålig uppdatering det har varit den här veckan! Men jag har haft så sjukt mycke att göra och bloggen kommer inte direkt först i mitt lilla liv ;)

Idag var Åsa älskling här och det blev liiite flummigt, speciellt när vi var ute i Lunda och drev runt...hoppas verkligen att ingeen såg oss!
I skolan...kommer jag faktiskt inte ihåg nånting av :o Eller jo, juste, vi frågade ut vår lärare om hennes nya kille, tyvärr ville hon inte berätta så mycke...PÅ idrotten fick vi istället för att ha pingis ha en helt egen gympasal, bara tjerna i klassen, fett najs asså ;)

Jag orkar verkligen inte blogga mer just nu, men jag skriver mer sen :)

Dagens outfit:


...och gårdagens:








Min fina rosett på Mickans sko...som hon sen förstörde -.-



Shopping i Vällingby ;)

Idag blev det en sen uppdatering, men jag kom hem 4, åkte till Vällingby med mami halv 5 och kom hem därifrån klockan 7. Sen var mitt internet helt skumt, det gick inte att göra ett skit så det var först nu jag kunde komma in på nätet...

Idag när jag kom till skolan såg jag att några av killarna höll på att bära ett av skåpen...Lite skumt, men sen fick jag veta att niorna har en ny hobby; att flytta runt skåpen, så nu höll killarna på att flytta tillbaka det. Mitt skåp går iallafall inte att flytta, för det sitter fast. HAHA in your face nior! ;) 

Vi hade franska-prov idag, scary asså men jag hoppas att det gick bra. Det kändes ganska bra iallafall...

Okej, sen i Vällingy handlade jag två tröjor för mitt presentkort som jag fick i julklappar, och sen blev det ett par loose fit jeans, här är lite bilder:







Japp, jag kan helt klart göra två saker samtidigt...not...

Becka och jag sitter på tekniken och håller på att leta fakta om olika uppfinningar, jag håller på att titta på fakta om elbilar och hon håller på med dynamiten.

Becka: Men vad var det för kategorier i Nobel-priset?
Jag: Vänta...
Becka: Men var det typ litteratur och några mer?
Jag: (läser om bilar) Ehm...vänta lite...
Becka: Var det det eller? Hallå?
Jag: (håller fortfarande på att läsa om elbilar) Men aa, elbilar!
Becka: VA? 

Så går det när man försöker göra två saker samtidigt...



Trött...

Shit vad trött jag är just nu, skippade träningen så ikväll blir det 100% soffpotatis...
Är det bara jag som känner mej mer eller mindre döende efter första veckan efter lovet? Tänk då hur det blir efter sommarlovet, som är typ 12 gånger så långt, jag kommer vara helt broke down...

Imårrn är det franskaprov, inte najs, har en känsla av att det kommer att gå riktigt dåligt, fast iochförsig tror jag alltid det och ibland går det ju bra ändå :D

*skrytbild på resultatet av teknikprovet*




Emma goes...ehm...säljare (engelska ordet?)

...är det inte typ salesment? Eller? I've no idea...

Iallafall, sitter här med Anna fepposötis och har just käkat piggelin. Just nu massakerar hon min bag med newbodykläder. Och när jag ändå kommer in på det ämnet (heeeelt random, hade absolut inte planerat att lägga in reklam här...) så behöver jag sälja det för fotbollen, så att vi kan ta oss till Spanien och andra ställen, så om ni är sugna på att köpa trosor, kalsonger, strumpor, t-shirtar, linnen och andra saker är det bara att säja till. Vi säljer även lågenergilampor och postblommor, japp, vi har lite av varje ;)

Så nu ska Anna och jag snart ut också sälja, vi får väl se hur det går...









*FETTOS*

Chattis gästblöggar

Idag är en speciell dag för Chattis är här och gästbloggar!
Jepp that's me!
Är fortfarande lite hostig efter att aa varit sjuk i två veckor (inte näjs)...
P.g.a att vår lärare var sjuk så slapp vi dom två lektionerna.
Sista lektionen blev då matten där jag fick skriva provet (oh no!)!
Sen skuggade Emma och jag Daniel hem till honom och plockade upp ngra askar kakor som vi mste sälja - *pust*!
Försökte sälja lite då o då vid ngra hus påväg hem till emma men ingen var typ hemma?
DAMPDAMPDAMP! Lär er va hemma lite tidigare!
Näjdå, men iaf så gick vi vidare o sålde ... bra väder ... sålde inte ett ...hrm...dugg!
Emma däremot sålde en ask -.-'
Såå blev sen trött o drog hem t emma o fikade lite ;P oboj och macka (om ni vill veta..)
Och nu sitter man här och gästbloggar medan emma sitter och bläddrar i en tidning och snackar om att hon inte kommer bli kär iår (eftersom de stod de i tidningen)...

Hihi drömde om Emma igår natt som plötsligt blev Sara som sedan blev Miley Cyrus hahaha!
Hela jonas bro's va med oxå vilket är lite knäppt :P

Kom igen emma, jag vill inte veta vad som fanns på kändisarnas bröllop!
Ja, hon har värsta föreläsningen för mej just nu - my gosh! *SUCK*
But I gotta live with it!
Tycker att vi ser ut som avatar folk XD

XoXo
//Chattis

Vill ha i vår/sommar!

Jag vet att det blev en sen uppdatering, men jag lovar att jag ska bli bättre nu när skolan börjar. Åh just det, nu var lovet slut...men det ska bli kul att träffa älsklingarna igen iallafall :)

Nu i vintermörkret kommer lite vår/sommar-favotiter!


Äntligen hemma!

Shit vad skönt det är att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst liksom...
Jag har varit hur dålig som helst på att uppdatera bloggen, men så blir det när man sitter mitt ute i skogen och den enda datorn som finns måste "ringa upp" internet. Herrgud vad jag lackade på den -.- Men nu sitter jag här med min lilla söta data och bloggar trådlöst, and it feels great ;)
   
Jag tänkte skriva lite om Åre, men jag antar att ni redan vet vad man gör där. Åker skidor, fikar, åker mer skidor, blablabla...Sen åkte jag ju snowboard också, skulle ju lägga upp en film också när jag åkte, men efter att ha kollat på den upptäckte jag att jag inte såg så cool ut som jag trodde...så det blir nog ingen film.

Här är lite bilder iallafall:




Osminkad och morrontrööt, herregud vad hot man känner sej -.-
 






...och imårrn blire Åre

Idag har det blivit mera skidor, massor av hopp och några vurpor. Såklart. Jag lärde mej en sak idag iallafall: Försök inte hoppa på ett gupp om du inte vet var som finns bakom, det kan finnas stora spadar, två meter djupsnö, massa isbucklor eller barn. Och allt det där fanns bakom guppen jag hoppade på. Men den ända gången jag ramlade var när det var två meter djupsnö, jag fick lite känslan av att drunkna, och pappa stod bredvid och garvade. Tack, liksom...

Jag tror att jag har fått ryggskott av allt hoppande, deet gör skitont i ryggen. Och i benen. Och i resten av kroppen. Det bådar inte gott när vi ska till Åre imårrn, då ska man ju vara tipp topp. Jag har en stark känsla av att jag kommer att bryta något...läskigt.

Och på torsdag är jag helt säker på att jag kommer att bryta något, då ska jag lära mej åka snowboard. Om ni har riktigt tur kanske jag lägger ut en video när jag trillar ner för backen som en gigantisk snöboll med snowboard. Bloggen blir ju lite tråkig när jag inte kan blogga från min lilla laptop och kan lägga in fler bilder. Eller det kanske bara är jag som inbillar mig? ;)









Jättedålig bildkvalitet, I know, men så blir det när man försöker zooma till max med mobilkameran samtidigt som man trycker mobilen mot fönstret...





Andra dagen i Norrland

Det blev ingen bloggning igår, jag var jättetrött efter skidåkningen, så jag orkade verkligen inte. 
Idag satte pappa fast pulkan efter scootern, och så fick Maja och jag dras efter. Scootern och skidor är det roligaste här på vintern, så vi var ute ganska länge och åkte. Älskar känslan när man verkligen rusar fram mellan träden och snön skvätter...haha nu låter jag som en äkta norrlänning, men det är sant ;)

Sen behövde vi åka in till Ramsele och fixa farmors bil, det var något fel på bromsarna...När vi ändå var där åt vi pizza på Rafna, sen behövde jag köpa akvarellpennor, så vi gick in i en färgaffär, men dom hade inga. Ofta att det inte finns vanliga akvarellpennor eller vattenfärg i en färgaffär?

Det bästa med att åka till Ramsele var att det ÄNTLIGEN fanns täckning! Håller på att bli galen utan min mobil. Ja, jag erkänner, jag är beroende...
Nu ska jag gå och leka med min fyraåriga kusin Alexander, han har suttit här brevid hela tiden och hjälpt mig att klicka på mellanslagsknappen ;)



Pappa och Maja tankar scootern