In a rush

Det får bli ett snabbt inlägg för jag måste verkligen plugga. Har både prov och läxor som jag måste sätta igång med om ja ska lyckas någorlunda.
Idag har vi haft musik, bland annat. Herregud, min motorik och takt-känsla! Jag säger det efter varje musik-lektion men det är sjukt hur dålig den är. Så jag får "träna upp den", hur man nu gör det.
Vi har haft SO, där jag fick massor av frågor om vad svaren på olika frågor var. Hallå, SO är inte ett av mina bästa ämnen direkt, lita inte på att jag svarat rätt.
.
Sen har vi haft hörförståelde-prov i franska. Var det ett skämt eller? Jag fattade ingenting utom något ord här och där, och det kommer man inte långt med.
Så nej, något topp betyg kan jag inte direkt räkna med. Jag är faktiskt väldigt stolt över att jag lyckades svara på alla frågor (även om det blev en hel del gissningar).
Det får gå som det går, nu ska jag lägga all energi på skriv-och läs-delen.
Så mycket mer har inte hänt idag, en person har gett mig arga blickar hela dagen, jag har fått lära mig lite om estrar (fast jag vet fortfarande inte vad det är), börjat på en teckning till Chatnapas nya header och invigt min nya äkta (-ish) burberry-väska.
Nu blire intensivplugg innan middagen, wish me good luck!
"Dagens smycken", om man nu ska ha en sån kategori.
Dagens shopping, följde med mamma en snabbis till Vällingby och handlade klart lite julklappar + två ringar till mig själv. Ibland måste man fan unna sig litegrann ;)

Om ni aldrig mer hör från mig...

...är det för att jag frusit ihjäl under en fotbollsträning, som kommer vara ikväll.
Det borde nästan vara olagligt att utsätta ett fotbollslag för en sån här kyla! Enda anledningen till att jag plågar mig dit är Lucia-cupen, vill man vara med där måste man tränatränaträna. Och jag tänker vara med där, så är det bara ;)
Sen jag kom hem har jag pluggat. Herregud, varför är allt så svårt?
Vad har världen emot mig? (Ja, jag ser det som ett personligt angrepp att just jag inte förstår det vi har i läxa)
Men det får gå, jag menar jag har ju faktiskt försökt, mer kan jag inte göra.
.
Nu ska jag titta runt lite på nätet efter julklappar till mina finaste kompisar, äta nudlar och se på TopModel!
Min fina, tidiga julklapp från Anna :D

Personal chef/slave

Just nu håller bästa Anna på att göra pannkakor till mig ♥
Egentligen borde det kanske vara tvärtom eftersom att hon är gäst men eftersom att hon är min personliga slav/kock/bästa vän får hon göra det åt mig. Jo jag vet, generöst av mig.
Dock börjar jag redan ångra att jag låter henne göra smeten, jag har en stark känsla att jag kommer få äggskal eller något i min pannkaka. Jaja.
Efter lunchen ska vi till Vällingby  och handla julklappar, vet i stort sätt redan vad jag ska köpa.
Sen ska jag unna mig någonting också, jag har inte köpt något onödigt på jättelänge (faktiskt). Tänkte köpa en Lanvin for H&M-tröja, men jag vet inte, det känns inte riktigt som min stil om jag ska vara ärlig.
Och vad är grejen med alla kragar och rosetter?
Men något hittar jag säkert ;)
Nu ska jag hjälpa bästis med pannkakorna, hon+spis=not so good.
Nej men vadå smått efterblivna? Och ingen kommentar om min hand asså. Lite "my germs"-varning va? ;)
Just det, vad tycker ni om nya designen? Juldesigner är bland det tråkigaste att göra enligt mig, men den blev ändå helt okej.
Kan ni inte se designen än kan ni skicka en kommentar, vilket gör att sidan uppdateras och designen visas! :)

Chunky Monkey och en störd TV

Ungefär så såg min kväll ut igår, när Anna och jag var barnvakter. Efter att barnen somnat försökte vi sätta igång DVD'n för att se på Harry Potter (nej vaddå töntiga?) men det gick inte sådär jättebra.
Så vi på Spartacus och åt Ben and Jerry-glass!
Egentligen tycker jag inte att 0.4 liter glass är värt 50 spänn, men ibland får man unna sig. Jag köpte Chunky Monkey, mycket godare än den verkade.
.
Anna och jag fick över 300 kronor var för 7 timmars barnvaktning (okej, det där ordet hittade jag på, men ni fattar), där försvann mina pengaproblem inför julen. Jag var lite orolig över att pengarna kanske inte skulle räcka till julklappar och sånt, men nu är jag helt lugn.
.
Imorse vaknade jag av att jag slog mig själv. Anna hade tagit tag i min arm och slog den i mitt huvud för att jag skulle vakna. Skönare sätt har jag ju vaknat på kan jag säga...Men sen åt vi frukost och började titta på Harry Potter, sen gick jag hem :)
Nu ska jag plugga, och göra en snabb bloggdesign, min har ju värsta hösttemat så jag tänker göra en mer "julinspirerad".
Skriver mer senare!
(Egentligen gårdagens outfit, men jaja)

Definition of extreme hottness

Kommertarer överflödiga.
Det är allt ni får i blogg-väg för idag, nu ska jag och Anna vara barnvakt åt några random barn, jag gör det helt gratis. Jag, I'm a saint.
Sen ska vi se Harry Potter och tjocka i oss Ben and Jerrys, för er som bryr er!









Jaaaa.....Det finns nästan ingen ursäkt för hur vi ser ut på de här bilderna...

Sharm el Sheik, Egypten 2010 ♥

Äntligen är inlägget och bilderna här!
Det här var nog den bästa resa jag gjort, så otroligt kul!
Hotellet vi bodde (Iberotel Fanara) på var vi på förra gången också, men stranden är verkligen helt oslagbar. Korallrev bara några meter ut med massor av färgglada fiskar!
Det roligaste vi gjorde var nog, ja allt var ju kul, men det bästa tycker jag var att bara vara på hotellet, hur tråkigt det än låter. Jag skulle kunna leva på den stranden ;)
.
Det mest udda var nog alla arabiska killar (snarare män eller gubbar) som "flirtade" med oss.
Mest på skämt, men ändå. En kille frågade till exempel om jag var gift. Öh, nej?
Sen var det lite jobbigt när alla var så , liksom, och försökte mer eller mindre dra in oss i affärerna.
Prutningen som skedde varje gång man skulle köpa något var inte heller särskilt kul, men det fick min duktiga pappa sköta åt mig, haha.
.
Men resan var verkligen hur kul som helst, träffade massor av roliga (och framför allt udda) männinskor!
Det var väldigt...intressant att se hur annorlunda Egypten är från Sverige! Helt klart den bästa resan jag gjort! :)
.
Jag kommer inte att skriva så mycket, det blir framför allt bilderna (jag struntar i att redigera, annars kommer jag att få hålla på hela natten) från resan, enjoy!
Okej, det här var typ det sötaste jag sett, en Nemo-bebis! Den var ungefär 2 cm lång, och simmade hela tiden bredvid den stora fisken, hur söt som helst!
Hej, töntiga familje-foto? Men man måste ju nästan föreviga hur snygga vi var i cyklop.
Pappa som bevisar att man kan dyka utan dykarutrustning ;)
Okej, nu kommer lite bilder från vår digitalkamera!
Ja...jag gillar min min på denhär bilden.
Vissa kvällar fanns det "underhållning" på hotellet, här är lite bilder från ormshowen. Han höll på med riktiga kobror, så läskigt! De kröp liksom runt på golvet, precis framför oss. Och han stoppade en av dem i munnen, alltså en riktig, giftig orm i munnen! Han blev dessutom biten, herregud, trodde nästan att han skulle trilla ihop på marken!
Några frivilliga som fick ha kobror runt halsen, ner i urringningen och hängande från tröjan. Vad i helvete tänkte de med när de gick med på det??
Som ni ser hade jag väldigt kul. Bra att personen fotade med blixt också, så att jag ser ut som ett albino. Fint.
Jag och söta Ellen!
Fina handuks-skulpturer som städarna gjorde för att fjäska till sig dricks. Inte mig emot ;)
Fakirshow på hotellet. Blev så himla rädd att spikarna skulle gå rakt igenom honom, jag menar, en tjej stod på dem, dessutom låg han på glas!
Ja, han ligger med ansiktet i glas, och ja, en tjej står på ansiktet.
All inclusive baren, bara att gå och hämta en drink, helt gratis. Inte helt fel!
Nej, jag tackar inte nej till efterrätterna heller! Tänk att ha det så varje kväll!
Roligaste apoteket ever! "Buy 2 viagra, pay for 1", "We got all the steroits" (=steroids)
Eldshow, hur coolt som helst!
Det var alla! :)
Som ni kanske märker flyttade jag inlägget, eftersom att många missat det!

Snart fredag!

Jag har gått runt med världens huvudvärk nästan hela dagen, jag som typ aldrig har huvudvärk!
Dagen var ändå helt okej, på idrotten fick vi testa HLR. Jag var grym på att blåsa in luft i lungorna på den otroligt heta dockan. Att trycka sådär på magen däremot, not so much.
Herregud vad hård bröstkorg, jag fick ju nästan hjärtstopp själv bara av att försöka rädda dockan...
Nej, jag skulle nog inte vara så bra att ha i närheten om man fick ett hjärtstopp.
Mer som hänt idag...jag har fått snö i ansiktet, sett en pingvin blivit uppäten, en bläckfisk blivit född och...ja, det var nog allt.
Som tur var var träningen inställd, hade nog aldrig orkat, huvudvärken blir bara värre och värre!
Nu ska jag vila bort huvudvärken, skriver mer sen!
Imårrn är det fredag, hallelujah vad skönt, snart helg alltså! :)
Fina dockan ;)
Jag och Ida ♥

How to style...

..."polaroid-plaggen"!
Jag älskar verkligen allt som har med polaroid-bilder att göra, och redigerar ofta mina egna foton för att få dem att likna riktigt gamla, urblekta och slitna polaroidfoton.
Därför blev jag hur glad som helst när jag såg att Gina Tricot fått in en t-shirt med otroligt snyggt tryck inspirerat av polaroid-foton!
Efter det började jag titta runt på några av mina favorithemsidor, och hittade fler klädesplagg med liknande foto-tryck.
Så jag satte ihop ett litet kollage med mina personliga favoriter, en outfit för varje tillfälle!
(Och ja, jag är medveten om att jag stavat fel på "bekväm" där jag istället skrev "bäkväm". Jaja, även den bästa kan göra fel)

Idag skiter jag i rubrik

Jag kom precis hem från skolan och sitter just nu med en stor kopp varm O'boy och tittar på TopModel. Sometimes, life's good ;)
Snart blire plögg, ska svara på frågor om kristendom och islam. Jag som trodde att koranen hade med judendomen att göra, jag känner att det kommer gå bra för mig alltså...
idag har jag haft värsta...vad säger man...hormonrusningar kan man nog säga, men det låter så kontsigt...humörsvängningar.
Hur jobbigt som helst! Men nu känner jag mig heeelt stabil ;)
Det här har faktiskt en helt okej dag iallafall, fick tillbaka svenskaprovet jag gjorde innan jag åkte til Egypten, och blev jättenöjd med resultatet!
Jag hade kämpat som bara den för det provet, och tydligen lönade det sig.
Nu ska jag plugga lite, hur tråkigt det än är...Skriver mer senare!
Världens godaste mellis; Stekta (ja) rostmackor med äppelmos och kanel!

manda :P

heej!
manda gästbloggar ....emma sa att jag va tvungen att säga de :P jag och emma har bytt hon har min  mobil och jag hennes dator :D så nu får jag göra vad jag vill :O eller inte :( emma ringer sig själv vääääldigt moget :) älskar dej :*
fan va jobbigt det var att blogga man kommer bara två rader när det känns som att man har skrivit en hel jävla roman :O emma e jätte stolt nu hon klara första banan på ett spel på min mobil som är vääääääääldigt lätt;P idag har emma haft studiedag och jag har gått i cpskolan :( plus så har jag haft utväcklingssamtal :S så alla vet ska emma bli polis :D för när vi titta på en polis serie så visste hon allt  :O puss på rumpan :* oj va långt det blev<3

Studiedag med Lanvin och läxor

Så överdrivet skönt med studiedag. Måste tyvärr spendera dagen med att plugga (det kanske är det man egentligen ska göra på studiedagar, men vem gör det liksom?), ligger fortfarande lite efter med vissa saker sen Egypten. Bilderna därifrån kommer komma in på bloggen idag också, har bara typ...200 bilder kvar? Jaja, jag får väl rensa lite!
Idag släpptes ju Lanvin kollektionen på H&M, och allt är redan slutsålt! Blir så arg, jag ville ju kolla närmare på allt!
Klänningarna orkar jag inte ens titta på, kommer för det första inte ha råd (vilken tonåring har det precis innan jul, liksom?) och för det andra undrar jag när jag ska använda dem? I skolan? Mysiga hemmakvällar? Don't think so...
Men t-shirtarna kommer lätt ta plats på min önskelista, precis som vissa smycken :)
Nej, nu ska jag göra mig iordning och börja plugga, lämna soporna och plocka ur diskmaskinen. Jag vet, man blir helt blown away av hur duktig jag är.
Nu får ni några ego-bilder i brist på annat. Och jag vet hur snygg jag är i pappas tröja.

I see snow

Gud vad det snöat idag!
Men jag antar att snön ändå kommer smälta bort snart, det brukar bli så.
Idag har vi haft mentorstid och sen kom två författare och pratade om böcker de skrivit. Jag missade början (nejnej jag klagar inte, hade aldrig klarat 40 minuters bok-prat) eftersom att jag var hos skolsyster. Jag har bara väst en halv centimeter sen sist, Chatnapa hade typ vuxit nio cm! Helt sjukt.
Vi fick kryssa i någon fråge-grej med olika hälsofrågor. Pinsamt läge att kryssa i alla frågorna tillsammans med skolsystern, typ om man vet hur man skyddar sig mot "sexuellt överförbara sjukdomar". Ääääh, inte awkward alls.
Sen kom jag hem och gjorde en omellet (så stavas det väl inte? Whatever) som failade så hårt att det fick bli scrambled (nääää, så kan det inte stavas? Än en gång, whatever, ni vet vad jag menar jö!) eggs som smakade olja, salami och bildäck.
Sen hade jag utvecklingssamtal, det gick faktiskt bättre än väntat! Nu är det bara att kämpa sista veckorna innan betygen kommer. Dö-dö-döööööö (för er som inte fattade var det där "dramatisk-musik-ljud"). Jag börjar fatta varför jag heter "Noisy" på Chatnapas mobil.
Nu ska jag se Scrubs och äta färdigpizza. Yes, life's good.


Dags att byta skor?

Random bild på Anna och mig från i förrgår. Söta.



Då var helgen snart slut

Varför är helger så korta? En dag till kunde de väl vara iallafall, två dagar är ju verkligen ingenting!
Idag har jag varit duktig och rivit ut allt i min garderob och sorterat. Innan såg det ungefär ut som om någon släppt en atombomb därinne.
Men nu är jag klar iallafall!
Senare idag kommer bildbomben från Egypten, det inlägger kanske blir klart ikväll någon gång. Helt sjukt hur många bilder vi tog, eller egentligen tog jag nästan inte några bilder alls (konstigt nog, jag som annars tar bilder på precis allting) men alla andra verkar ha tagit hur många som helst!
Så det blir nog en hel del sorterande, jag ska försöka få ner antalet bilder tills högst hundra stycken.
Nu ska jag göra min idrottsläxa, musikuppvärmningen. Bland annat ska takt känsla bedömas, där rök mitt VG liksom. Jag har verkligen pinsamt dålig takt, så det kommer att krävas mycket träning innan jag får VG. Jaja, det är väl bara att börja träna?
.
Hemska webcam-bilder från igår. Men jämför man med hur jag ser ut idag är de här bilderna på nivå med modelbilder :/

*trött*

Usch, hade varit riktigt skönt med en lååång sovmorgon idag, men istället gick jag upp vid 8-halv 9 för att åka (=gå, i snöslasket) till Mickan och spela in vår bokrecension.
Som vanligt tog det hundra år för en viss person att få sin text rätt och inte börja asgarva. Och neeeejdå, den personen var absolut inte jag.
Men det blev rätt till slut, kanske inte världens bästa och mest intressanta video, men iallafall!
Skulle ha spelat fotbollsmatch idag, men snön på planen gjorde att det inte gick att spela. J*vla snö.
Men förhoppningsvis blir det en ny match snart, har inte spelat på skitlänge.
Så istället för att kuta runt på en snöslaskig fotbollsplan hela eftermiddagen har jag latat mig framför datan med min påse sega kolaflaskor. What a life, men skönt är det, att bara ta det lugnt.
Nu ska jag till Anna och spöa skiten ur henne på Wii Tennis. Yeah right, jag suger verkligen på det. Anna brukar fråga om jag vill att hon ska låta mig vinna...då känner jag mig riktigt dålig ;)
.
Fiiina bilder från idag. Som ni ser vägrar Chatnapa och Mickan att hålla still sina huvuden när jag fotar -.-'
God, vegetarisk lunch, jag kanske ska bli vegeterian ändå? Nää, jag gillar hamburgare för mycket.
Beviset på att grejsimojs är ett ord. Sådeså.
På tal om ingenting egentligen, var det inte otroligt längesen Mika hade en hit? Hans låtar hördes ju verkligen överallt förut. Saknar lite hans låtar, blev alltid glad när jag hörde Grace Kelly och Lollipop (blir fortfarande även om jag inte tycker att låtarna är speciellt bra), och hans videos är ju inte tråkiga heller direkt ;)

Hmm...

Jag tror seriöst att jag har cancer i handleden. Not funny. Jag vet iochförsig inte hur det känns att ha cancer, men jag har som en knöl under huden som gör ont när man petar på den och rör handleden.
Dessutom är den på vänsterhanden, så om jag måste amputera handen är jag riktigt körd eftersom att jag är vänsterhänt.
Jaja, så länge den inte typ växer är det väl lugnt. Om den inte växer in i armen. Ew.
.
Okej, nu har jag pratat klart om det, har brist på saker att skriva så det får bli lite random tråkiga grejsimojser. Visste ni att det var ett ord, det finns tydligen i ordlistan. ÄNTLIGEN lite kuliga ord i ordlistorna!
.
Jag tänkte på en sak, visst brukar man säga att böckerna är bättre än filmerna? Typ Harry Potter, Eragon...Inte för att jag orkat läsa någon av de böckerna (för tjocka, för tråkiga). Jag håller inte med! Eragon var en av de sämsta böckerna jag läst! Eller börjat på, den var så otroligt tråkig! Och Bridget Jones dagbok var bara otroligt seg och allmänt sämst.
Den enda bok jag läst som varit bättre än filmen var Låt den rätte komma in, men den filmen var så värdelös att den knappt räknas.
Oftast blir det mer tempo i filmerna, där allt onödigt tjafs som man annars fyller 80% av böckerna med försvinner och kvar blir alltså bara det bästa. Utom då i Låt den rätte komma in, där de snarare tagit bort de bästa 20% och förlängt de resterande 80 så att de täckte hela filmen.
Inte så kul att se Oskar stå och titta ut genom fönstret i tre minuter var femtonde minut. Men det hade de iallafall lagt in (och liknande onödiga ögonblick), istället för att man fick se när Håkan sprang runt och mördade folk, som var en stor del av bokens handling.
.
Men annars är ofta filmerna bättre, när man tagit bort alla sega delar och bara det bästa är kvar.
Jag ville bara säga det.
Jag tror att jag fått en sockerchock av all choklad jag åt, därav det konstiga, onödiga inlägget. Jaja, I know that you like when I uppdaterar, så... ;)

"I said brrr, it's cold in here..."

Från min favoritfilm när jag var liten, vet inte varför jag kom och tänka på den nu...Kanske för att det är så himla kallt överallt, håller på att förfrysa!)
.
Okej, idag har vi haft franska, sen idrott. Vi håller på med musikuppvärmning, uschåblä, vad det kommer gå dåligt för mig. Ska tvinga Anna att hjälpa mig ;)
Sen har vi haft SO, jag trodde att Koranen hade med judendomen att göra. Ja...SO är absolut mitt starkaste ämne...not...
Mycket mer har inte hänt, just nu sitter jag med en skål nudlar och tittar på "Låt den rätte komma in". Boken var så otroligt mycket bättre, filmen är hur seg som helst! Tråkig också, förutom när Oskar frågar varför Eli inte fryser, och hon säger "Jag har väl glömt hur man gör. Oskars min då! HAHA! Egentligen är han det enda som får mig att titta på filmen, hans miner made my day ;)
Nu kommer snart Anna, så ska vi se klart filmen och (kanske) kan hon hjälpa mig med musikuppvärmningen!
Bloggar mer senare!

Wohoo!

Sista lektionen håltimme, hur skönt som helst! Teknik är ungefär lika kul som att sitta och stirra in i en vägg 2 timmar, om inte tråkigare, så det var jätteskönt att slippa den.
Första lektionen hade vi franska, Chatnapa och jag fick spela upp vår dialog. Faktiskt gick det bättre än förväntat, var orolig för alla saker som gick fel när vi tränade. Som när hon frågade om jag ville ha en cykel istället för vilken sorts tröja jag ville köpa, shit vad vi garvade! Men det gick :)
.
Sen har vi haft svenska, där vi fick låna böcker. Man fick välja mellan en mjukporrs-deckare och en deckare om en bögvåldtäktsman, man kan ju undra hur vår lärare tänkte sig där?
Sen har jag minnesluckor från hela dagen, är bara så otroligt trött hela tiden! Men så är det väl på vintern ;)
Nu drar jag på träning, första på...en eller två veckor.

I'm back!

Yes, efter en vecka i Egypten är jag tillbaka! Tack till finaste Anna, som gästbloggade hos mig (besök hennes blogg!) ♥
.
Jag tänker inte skriva om resan just, det kommer ett extremt långt inlägg+bildbomb i helgen, så ni får veta allt då! :)
.
Första dagen i skolan på en vecka började med två jättekramar av världens bästa Ida och Mickan ♥ Sen var det matte, kul sätt att börja skolan igen? Jadå -.-'
Sen hade vi NO. PROV! Kul att vår NO-lärare berättat det för mig, så att jag kunde plugga, jag frågade ju liksom vad jag behövde göra när jag var borta! "Läs igenom Värme-kapitlet bara".
IG nästa? Blir överlycklig om jag får G liksom...
.
Men iallafall, sen har det inte hänt så mycket mer, har mest myst (mysit, mysat...eller hur man nu säger) med bejbis! ♥
Efter skolan följde Anna med mig hem och vi var inne på vår favorit-hemsida, Sveriges stolthet ;)
Okej, nu blire TV och så ska jag läsa ikapp lite bloggar, har ju missat massor!
Herregud, längtar tillbaka bara av att se stranden!

Sista gästbloggningen

Just nu är jag hos Emma :D Och nu är det sista gången jag gästbloggar på väldigt länge. Så jag tänker passa på att länka till min egen blogg ;)
Hej då för den här gången!!!!

Nu tillbaka till verkligheten (Anna gästbloggar)

Jag tänker inte hitta på något mer vad Emma gör i Egypten. Så nu hade jag tänkt skriva ett heeeeelt vanligt inlägg, bra va? Emma kommer hem i morgon (eller ikväll?) så nu har ni något att se fram i emot :P Snart är det jullov också.
.
Vad ska Emmas kära läsare önska sig i julkapp?

Det här är ett djur.

Glass...(Anna gästbloggar)

...till frukost. I Lajk Very Much.

Förlåt att jag inte han blogga något igår, var ute i öknen och gick hela dagen. Det var faktiskt riktigt fint (och varmt). Men det var inte så kul när det blåste sand i mitt ansikte :( I dag ska vi nog bara vara på hotellet och slappa, vara vid poolen och så. Fast det är egentligen skönare att bada i havet tycker jag. Vad tycker ni mina kära läsare, poolen eller havet?

(Ungefär inget i detta inlägg är sant) 

Veckans outfit (tidsinställt)

Som rubriken säger är detta ett tidsinställt inlägg, jag är ju i Egypten (och har det förmodligen jätteskönt ;)) så jag har såklart varken tid eller lust att blogga! Men här är veckans outfit, Geek-chic. Och jag hoppas att ni har det skönt här i Sverige! ♥

Veckans outfit (Anna gästbloggar)

Är inte så bra på sånt hä men jag kom inte på något att blogga om ;)


God morgon ♥ (Anna gästbloggar)

Har precis ätit frukost, lite sent kanske men det gör inte så mycket. I dag ska jag gå på stan och kolla lite vad det finns för roliga grejor. Det mesta är jättebilligt här i Egypten, och man kan pruta ner priset jättemycket. Me like :P Hoppas jag hittar något jättekul som jag kan visa på bloggen sedan. De kanske har snygga kläder här också, inte så troligt men något borde det ju finnas tycker man ju.
.
Nu ska jag ta och borsta tänderna så skriver jag kanske mera lite senare.
(Ungefär inget i detta inlägg är sant)

Mums (Anna gästbloggar)

Hello!!! Titta vilken god lunch vi åt idag, det var buffé på hotellet. Det var vekligen supergott, hoppas det blir samma mat imorgon, hehe. I dag har jag badat och solat (som vanligt), börjar bli ganska så brun nu. Skönt att man slipper känna sig blek när man kommer hem. Jag älskar stranden här, den är jättelånggrund och vattnet är glasklart och varmt.  

Jag ska passa på att lägga in en typisk egyptisk låt. Ja, det är sådana här låtar man lyssnar på till vardags i Egypten. Men dem är ändå ganska charmiga om jag ska vara helt ärlig. Man kommer att tänka på Egypten när man hör dem.
Paul Artinian


(Ungefär inget i detta inlägg är sant, och jag vill än en gång påminna er om att det är jag(Anna) som gästbloggar och gissar vad Emma gör i Egypten)

Heta kameler (Anna gästbloggar)

Jag var och red på kameler idag. Det var jättekul (fast  lite obekvämt). Det gungade jättemycket så jag mådde nästan lite illa när jag klev av den. Söta kameler på stranden.
Jag kom på att jag kanske inte har lagt upp en bild på hotellet så här har ni en:
Visst ser det fint ut? Det är jätteskönt att det ligger precis vid stranden. Men nu ska jag ut och äta på ett kebabställe i stan som alla säger har jättegod kebab. Så man får väl hoppas på det.
(ungefär allt i detta inlägg är inte sant)

Sommar och sol...(Anna gästbloggar)

Eller? Jag har hört att det snöar i Sverige, så nu känner jag mig lite skadeglad (hehe) medan jag sitter här och njuter i solen. I dag har det inte hänt så mycket, har mest legat på stranden och solat, man måste ju fixa lite solbränna i alla fall så man blir brun när man kommer hem.


En bild på mej och Maja påväg till hotellet igår.

Och såklart en bild på stranden :P

(Ungefär allt i detta inlägg är inte sant) 




Första dagen i Egypten (Anna gästbloggar)

Just nu är jag otroligt trött, jag blev tvungen att gå upp klockan 4(!!!!) för att planet skulle gå jättetidigt. Väl på planet så tog jag väldigt vackra egobilder.

Visste ni att jag har glasögon förresten? Den här bilden var visserligen från flygplatsen men den räknas också. Flygresan var vääldigt lång och tråkig, men sedan när vi landade blev jag helt överlycklig och tyckte verkligen att det var värt besväret att gå upp klockan 4 på morgonen. Anledningen var den här mycket goda glassen som jag åt på hotellet när jag kom fram:

Den kanske inte ser så flashig ut men den var asgod, trust me. Det bästa är ju att jag kommer kunna äta den här glassen varje dag som jag är här. All inclusive in my ♥. Efter glassen har jag inte gjort så mycket mera, ska snart ut och äta middag.

(ungefär allt i det här inlägget är inte sant)


Anna gästbloggar

Hallådär alla Emmas läsare!
Som ni säkert redan vet är Emma i Egypten den här veckan så därför ska jag gästblogga åt henne. Jag hade alltså tänkt mig att gissa vad hon gör där, och skriva vad hon gör varje dag för att ni inte ska bli alltför uttråkade. Så vi får se hur det går, men det kommer att stå att det är jag som skriver bara så att ni fattar. Kommer kanske lägga in lite vanliga inlägg från min egen blogg också.


Sista inlägget!

För imorgon åker jag till EGYPTEN! Woohoo! Jag vet att ni hört det typ 5000 gånger, men ni förstår säkert hur glad jag är, så ni får stå ut med mitt tjat!
Idag tittade vi på en Friends-teater. Blev först jättenervös, trodde att jag kanske skulle ha varit med eftersom jag är Friends, har missat massa möten eftersom att jag har haft "viktiga" saker för mig (tycker bara att det är sjukt tråkigt, och har struntat i att gå).
Men det var nån tjej som hette typ Babnatche eller Babche eller nåt, och hon pratade massor om mobbing.
På vilket sätt ska den teatern hjälpa mot mobbing egentligen?
Ska alla mobbare börja tänka efter och bara "Ånej, mobboffer är också människor, nu ska jag bli jättesnäll!" Yeah right.
Men det var skönt med en lugn dag iallafall!
På tal om mobbing (okej, på tal om ingenting), jag tittar på Top Model just nu. En säsong som jag inte alls minns att jag sett. Men allvarligt, vilka bitchar! Jag fattar helt ärligt inte hur vissa kan vara så otroligt respektlösa mot varandra! Jag menar, om jag skulle vara med där (jaa...jag kommer säkert vara med där) skulle jag iallafall försöka att vara schyst mot alla.
Det är bara så himla fånigt att de bråkar om precis allt, get a life liksom!
.
Nu ska jag äta upp min choklad och chips, tihi! Tänkte skaffa mig lite kurvor tills imorgon, vad tycker ni? Nej, kanske inte? ;)
Hur tänkte Metro här?
Så, hejdå alla läsare, ni kommer att få tonvis med bilder när jag kommer tillbaka, tills dess har ni Anna som gästboggar ♥

Jobbig söndag!

Idag har jag städat, gjort läxor och packat. På tisdag åker vi ju så idag var liksom sista dagen att förbereda, för imorgon orkar jag verkligen inte fixa allt!
.
Gårdagen var betydligt roligare, när jag sov hos Anna. Vi köpte glass, nötter och barnmat (fråga inte varför, det såg riktigt gott ut, men smakade typ som...katrinplommon med diarré-konsistens och besk eftersmak. Mysigt värre). Först snackade vi om allt möjligt, sen började The Number 23 så vi kollade på den.
Jag. Hatar. Skräckfilmer.
Den började mysigt, lagom läskig liksom, sen blev den värsta psykologisk, blev värsta paranoid! Den handlade i stort sätt om numret 23, och om en kille som blev besatt av det numret och såg det överallt, sen mördade han en tjej och...ew.
Det som verkligen satte igång paranoian var när Anna sa att hon var född 2/3 (blir 23 om man tar bort snestrecket, för er retards som inte fattat det) och hon bodde på numret 32 (23 baklänges). Dessutom var klockan nästan 23.23...
Så ja, jag blev lite sugen på att hoppa på cykeln och cykla hem. Fast sen kom jag på att jag ville äta upp glassen så jag stannade ;)
.
Nu ska jag jag lägga ned läxbockerna och mysa i soffan, skriver mer när jag hinner!
Morgontrött Emma påväg hem från Anna. Jaja, man kan inte se normal ut hela tiden ;)

Än en gång...

...vaknade jag av ett telefon-samtal från Anna. Inte kul. Men samtidigt var det bra att hon väckte mig, har saker att göra idag och kan (tyvärr) inte sova bort hela dagen.
Igår kom Chatnapa, Mickan och Ida hit för att titta på film, äta pizza (fast Mickan valde hamburgare, den svikaren) och tjocka i oss chips.
Det var jättemysigt, vi träffas så sällan efter skolan pågrund av träningar och så. Vi körde BUZZ, (jag vann, tihihi) tittade på Scary Movie 2 och Austin Powers, hur roliga som helst!
När Chatnapa åkt hem satte sig jag, Ida och Mickan och tittade på Spartacus. Biffiga killar som slåss i blöjor, hur kan man inte gilla det? ;)
.
Idag har jag varit ute och sålt julblommor med Anna, vi tappade helt bort oss. Jag har alltid trott att jag känner till Spånga rätt bra, och hittar även om mitt lokalsinne är nästintill obefintligt. Fel. Vi var helt lost! Sen gick jag hem och nu sitter jag här! Nu ska göra lite läxor, sen ska jag till Anna och köpa grejer inför ikväll när jag ska sova hos henne :) ♥ Så jag skriver mer imorgon!
Sooo Mickan-style att röra på huvudet precis när man tar bilden -.-' ♥
Chatnapa hade tyvärr åkt hem när vi tog bilden, but you know I love u 2! ♥
Mördar-backen Anna och jag kämpade oss upp för när vi sålde julblommor, och så köpte de inte ens! Tycker nästan att de kunde beställt en julblomma bara för att vi kämpade oss upp för deras hemska backe!
Okej, den ser inte så hemsk ut på bilden, but it was!

Godmorgon! ♥

Idag vaknade jag riktigt tidigt för att säga hejdå till min älskade mormor som skulle åka hem, tyvärr. Sen gick det inte att somna om, så jag låg och drog mig i sängen en stund innan jag gick upp och åt frukost, hur skönt som helst!
Efter frukosten testade jag min nya anisktmask, med choklad. Den luktade verkligen som choklad, och såg ut som det också. Men när jag väl hade den på mig blev det värsta ångorna som steg upp i ögonen och sved som fan tusan. Så nu har jag värsta huvudvärken, bra början på dagen?
.
Iallafall, idag ska jag först fixa klart några läxor, sen kommer Chatnapa hit för att göra en franska-läxa med mig. Sen lite senare kommer Mickan också, så ska vi göra klart filmen vi började på i måndags. Efter det blir det myskväll med film, pizza och chips. Ida kommer också komma senare, så det blir jag, Mickan, Chatnapa och Ida :) Tonight's gonna be a good night! ♥
Nya tröjan :D
Ansiktsmasken, 20:- på Åhléns

I ♥ presentkort :D

Idag följde jag med lillasyster, mamma och mormor till Vällingby. Tänkte passa på att titta lite på H&M, jag har precis fått ett presentkort där på 250:- av mormor, så jag tänkte försöka hitta lite kläder där!
Bland annat tänkte jag prova den randiga, stickade tröjan från reklamen. Två ord: Inte. Najs. Helt udda proportioner och den var långt ifrån så snygg som på reklamen.
.
Jaja, jag hittade iallafall en annan mysig tröja, plus en choklad-ansiktsmask och ansikts-scrub (till Egypten. Som jag skrev i mitt "Tips för en långvarig solbränna"-inlägg är det viktigt att ta bort döda hudceller när man solar, så att solbrännan håller längre. Äckligt men sant) och ansiktslotion.
.
Så nu är jag reda för att åka utomlands, resan börjar ju närma sig!
Men som jag skrivit förut kommer Anna att ta hand om min blogg, så den uppdateras lite iallafall :)
Dagens, rätt naturliga, sminkning :)
Och nya tröjan!

Hej, amatörfoton? ;)

Nej men alla foton man tar behöver inte vara så seriösa. Ibland är det kul att bara "leka" lite med en kamera, som jag gjort. Temat var egentligen bara slarviga teckningar blandat med riktiga föremål. Här är resultatet iallafall! :)

Känner mig duktig!

Idag gick jag upp i lagom tid, och mös framför gårdagens avsnitt av Desperate housewives medan jag år frukost.
Sen har jag gjort lite läxor, så otroligt skönt att ha det mesta gjort! Har dessutom valt låt till musik-uppvärmningen, fick ringa Anna 4 gånger för att jag inte fattade hur man skulle räkna ut BPM, men nu tror jag att jag gjort rätt...hoppas det iallafall!
.
Senare idag kommer lite foton som jag tog igår, inte på personer för en gångs skull ;)
Det blev mest övnings-foton, försöker fortfarande lära mig mer om foto och så, så förmodligen kommer det komma upp lite ovnings-foton då och då här på bloggen.
Nu ska jag redigera lite bilder och titta på Top Model!
.
Som ni ser på bilden hade jag lite problem med att plugga idag, tänkte på heeelt andra saker än SO ;)
Min lunch (Spånga-macka): Det här måste vara Spångas stolhet, så otroligt gott!

Well, nobody's perfect!

Jahapp, idag har jag försökt att plugga. Observera ordet försökt, hade varken tid eller ork. Men jag har en helt vecka på mig så jag ska ta tag i läxor och skolarbete redan imorgon!
Jag har iallafall valt ut låt till musikuppvärmningen, nu gäller det bara att hitta rörelser också...vi får väl se hur det går.
Efter lite pluggande satte jag igång att göra en kladdkaka. Kan ni fatta att jag ville bli kock när jag var yngre? Jag? Kock? Don't think so liksom. Jag kan inte ens steka fiskpinnar (allvarligt alltså, de var svarta på utsidan och frysta inuti).
Men iallafall, jag såg fel på receptet och smälte 175 g smör istället för 75. Sen stod jag och rörde ihop smeten i ungefär 5 minuter och skulle precis hälla den i formen när jag upptäckte att jag glömt äggen. IQ: 3 typ? Well, nobody's perfect!
Men den blev faktiskt riktigt god, tycker jag och mormor sa också att den var god när hon smakade sen. Vilket i och för sig inte säger mycket, hon är ju släkt så det är hennes skyldighet att säga att det är gott även om det smakar skit.
Medan den svalnade gick Maja och jag och mötte mormor på Spånga station, sen åkte Maja till judon och mormor och jag åt kladdkaka!
.
Nu ska jag Yoa (alltså vara inne på Yo, men jag är så tuff att jag säger Yoa...jaa...)
Ny karriär som bagare kanske? Fast kanske inte...

Godmorgon!

Så underbart skönt med sovmorgon, och jag tycker faktiskt att jag förtjänade att inte vakna vid halv 9 som jag brukar (helt sjukt).
Idag blir det plugg, ska försöka läsa igenom Judendomen, börja på matten och välja låt till musikuppvärmningen. Sen kommer min mommi (=mormor) hit, från Kalmar! JIPPIII! Tyvärr kan inte morfar följa med, men det är ändå mysigt att mormor kommer :)
Så jag ska fixa kladdkaka, vi får väl se hur det går, man vet aldrig riktigt när jag leker kock...eller bagare.
.
I brist på andra bilder får ni en morgontrött web-cam bild på mej :P

Skådespeleri är nog inget för mig?

Now it's official. Jag är världshistoriens sämsta skådis.
Idag har jag träffat Mickan och Chatnapa, vi skulle spela in en bokrecension i form av ett TV-program (en svenska-läxa). Det gick...sämst, i början iallafall. Jag klarar verkligen inte av att bli filmad! Är en så otroligt dålig skådis så det är ofattbart, och mitt pokerface! Herreguuud.
.
Men kul hade vi iallafall, och vi fick ihop en någorlunda bra film tillslut. Så jag är nöjd ;)
För att vara helt improviserat blev det ändå rätt okej, och med intro och lite musik blir det nog bra!
.
Nu ska jag fixa nudlar innan jag drar till träningen! Skönt att springa av sig lite och verkligen kämpa.
Skriver mer sen!
Juste, om ni inte redan har gjort det, besök min Yo! Just click here, det finns även länkning längre ned i menyn :)
Är ni inte redan medlem där tycker jag absolut att ni ska bli det, så otroligt kul, och alla där verkar jättesnälla! Hur kul (och beroendeframkallande) som helst!

Veckans outfit