Halloween-foton!

Nu är det dags att lägga in alla halloween-foton från när jag och Anna var ute och tog bilder!

...så vad är skillnaden?

Tack vare blogg.se's startsida har jag blivit medlem på YO!. Jag tycker att det är viktigtatt vara aktiv på nätet och visa sig, för att...okej, jag tyckte att smajlisarna var så söta så jag blev medlem. Hehe.
MEN jag kan iallafall stolt meddela att jag skrivit två inlägg redan, och på mitt första fick jag två...kommentarer eller vad man säger. Fan vad grym jag är, alla andra hade fått typ 20 kommentarer på varje, men iallafall!
Nu till varför rubriken heter som den gör:
Jag förstår inte skillnaden på YO och Twitter?? Men det måste väl vara någon skillnad (förutom de otroligt söta smajlisarna som tyvärr inte finns på twitter), eller?
.
Besök min YO-blogg här!
.
Okej, nu har jag grubblat tillräckligt.
I brist på bilder får ni två dåliga halloween-redigeringar, nu drar jag till Anna!
Happy Halloween!
Juste, fotona från igår kommer ikväll!

(rubrik-torka)

Jaha, idag har Anna och jag först varit ute och fotat (kommer en rejäl bildbomb senare), sen gått runt och försökt sälja julblommor. Folk verkar ha något sorts hat mot julblommor, nästan ingen vill köpa! Vart tog jul-stämningen vägen, liksom?? En gubbe smällde till och med igen dörren framför oss medan vi pratade! Hur dryg får man vara? Ville nästan rycka upp dörren och tvinga på honom massa julblommor -.-
.
Men förutom det har jag faktiskt känt mig ovanligt positiv och glad, men jag antar att man blir så av lov? Tog först en skön sovmorgon, sen en lång frukost framför två CSI avsnitt innan jag ringde Anna och vi började sminka oss.
Kvällen blir förmodligen också skön, pappa kom hem från South Hamton igår och hade med sig massor av godis. Bland annat Jelly Babies (små bebisar som smakar frukt...känner mig som värsta mördaren när jag sliter huvudena av bebisarna och äter upp dem), Jelly Beans (som Jelly Bellies), tre gigantiska Toblerone-förpackningar och maltesers! Jag gillar starkt!
.
Nu ska jag fortsätta redigeringen, galet hur många bilder vi lyckades ta på bara någon timma!
Hm, en mycket vacker förhandstitt på fotona vi tog...även om jag har redigerat liiiite grann på den här bilden (bara typ ögonen, färgerna, min hud-färg, konstrasten och ljuset. Inte aaalls mycket. Men erkänn att ögonen blev heta? ;) )

Vår tredje video-blogg


5 tips för deppiga höstdagar!

Hur deppig blir man inte när världen är helt grå och deprimerande utanför fönstret? Jag blir så otroligt rastlös sånna dagar, vet inte vad jag ska göra och är bara allmänt trött. Nu har mitt höstlov precis börjat och jag vägrar slösa bort det med att bara ligga hemma och ha tråkigt! Därför har jag satt ihop en lista på saker man kan göra just sånna dagar.
Hyr massor av filmer, gärna med ett tema (som "Scary Movie"-maraton, "Harry Potter"-maraton, "Saw"-maraton, you name it!).
Sitt och snacka om allt mellan himmel och jord, kolla klipp på youtube, gör vad som helst. Allt blir kul med rätt människor omkring dig.
Jag, som är kak-monstret nummer 1, älskar ALLT som har med bakning att göra! Eller okej, jag är nog bättre på själva "äta-delen" än bakningen. Men ingen kan väl förneka att det ändå är rätt kul att hålla på i köket, oavsett vad man gör? Dessutom är det ett känt faktum att det smakar bättre när man gjort det själv ;)
Har hittat några riktigt svåra spel, man kan bli helt fast när man väl börjar...ett bra tidsfördriv ;)
Jag har hittat massor av nya favoriter på den senaste tiden, det gäller bara att leta lite!
.
Hoppas ni hittar något att göra tråkiga dagar :)

It's a hallelujah moment!

Nu är det officiellt HÖSTLOV! Fattar ni hur skönt?? Har dock massor av läxor och skolarbete framför mig, men det ska jag väl klara av? Hellre sitta och göra det nu än i Egypten liksom ;)
.
Idag har vi först haft franska. Vi har något kommande arbete om mode, och man fick välja om man ville göra en modeshows-teater eller dialog. Trodde att alla killarna skulle välja dialog, men alla valde modevisning. Skulle vilja se när de spelar upp den, men då är jag borta! Ska försöka muta Chatnapa till att filma, mwoahaha...
.
Sen hade vi basket på idrotten, och en kille hoppade på mig så att mitt huvud typ sprängdes (eller, ja, det kändes så). Våldsam sport ;)
Okej nu ska jag spendera lite tid med Sanna som är här! Skriver mer ikväll!
Hm vet inte varför jag har en mandarin på (eller säger man i? Jaja, jag säger på) pannan
Man såg inte att bilen drog på ett hus...men det gjorde den.

Bara freeedag kvar!

Sen är det looov! WOOHOO!!! Och efter det drar jag och min familj till Egypten, shit vad skönt.
Blir lite solbränd, får använda mina sommarkläder igen och snorkla i en vecka, ska bli hur kul som heldt. Anna kommer att gäst-blogga under tiden jag är borta, så bloggen uppdateras lite allafall!
.
Okej, idag har det inte hänt mycket faktiskt, segaste dagen ever, men så är alltid torsdagar. Vi hade beep-test iallafall, slog mitt rekord! Ida sa att jag fuskade, men neeeejdå. Pfft, absolut inte.
På svenskan körde vi Rita, gissa, spring med ordklasser...fast utan spring, så det blev typ Rita, gissa, inget mer. Jag fick rita en säng, kul liksom, men mycket bättre än typ "runka" som man kunde få. Ja fy tusan ;)
.
Nu ska jag på träningsmatch och kuta runt i minus grader. Ibland undrar jag faktiskt varför jag frivilligt ställer upp på att spela fotboll i sånt här väder, men när man väl kommer dit är det hur skönt som helst att bara släppa allt och göra av med överskotts-energi.
Skriver mer när jag hinner!

*Pustar ut*

ÄNTLIGEN klar med prov-ångest, både svenska och so-provet är avklarat, vet inte hur det gick men jag är bara glad att det är över nu.
Idag har vi, förutom so-provet, fått tillbaka både enegelska-prov och matte-prov, fick MVG på engelska och VG (som var det högsta man kunde få) i matte, så är skitglad! Och jag som trodde att jag skulle faila rejält på matten!
Mer som har hänt idag? Istället för svenska gick vi på "rockkonsert" där några från Sollentuna fria gymnasium spelade i vår aula. Några var faktiskt riktigt grymma, speciellt en Hayley Williams-wannabe var hur bra som helst!
Måste åka till träning nu skriver mer sen!
Oj, hann inte posta inlägget, fick lite bråttom! Så det blev en sen uppdatering, jaja.
Ska sätta ihop ett Veckans-outfit-kollage, som kommer snart ;)

Bara för att jag är så snäll

ska jag följa med mamma till Vällingby, bara för att hämta Maja på judon, sminka henne inför halloween-festen (är ju som alla vet grym på halloween-sminkningar, eller inte, men Maja har inte så många att välja på) och sen åka hem. Jag är så snäll, ser ni vilka uppoffringar jag gör? Som att...sitta hemma och proppa i mig nocho-chips och plugga. Kul.
Men nu kan jag passa på att köpa vantar och mössa också, då är jag helt klar inför vintern! Snö, slask och kyla here I come.
Idag hade jag svenskaprov, not so fun. Det gick väl rätt bra, har ju pluggat som en galning och när jag kommer dit är provet tusen gånger lättare än jag trott. Var både lättad och...snopen (säger man så? Det låter ju helt mobbat?). Snacka om onödigt pluggande...
Sen har vi haft musik, min taktkänsla är ju inte okej alltså! Vi snackar tondöv flodhäst med ett trumset, på den nivån ligger jag känns det som. Där rök mitt VG i musik, förmodligen.
.
Nu ska jag mysa framför Project Runway innan mamma hämtar mej!
Dagens outfit: Fick inviga nya tubhalsduken! Hur skönt som helst, och mycket varmare än jag trott...
Och jag fick inviga mina uggs från förra året! Love them!
Egopiiiiics:

All the things I love

Gjorde ju ett kollage för typ hundra år sen som jag glömt att lägga in. Temat var "All the things I love", därför har jag lagt in lite bilder som jag tycker mest om, kanske för att jag har vissa minnen från tidpunkten jag tog dem. Sen finns det vissa bilder som bara visar saker jag älskar, som bilderna på mig, Ida, Mickan och Chatnapa ♥
Juste, tittar ni nära på den vita, lite mindre texten kanske ni förstår lite mer av temat ;)J

Wonderful monday -.-

Ge mig heeeelg igen! Har sån otrolig plugg-ångest ïnför SO-provet. Har pluggat svenska som en galning, så där borde jag nog kunna få ett rätt bra betyg. Men SO? VA?? Kan ingenting, bajsbajsbajs -.-
.
Okej, idag hade vi livskunskap och mentorstid först. Vi pratade om alkohol, någon gång ska vi tydligen prata om sex också. Det blir kul, att prata om sånt med sin mentor. Inte alls obekvämt, liksom.
Sen hade vi bild, höll på med färgtryck och kladd och färg och usch, blev verkligen hur kladdigt som helst, många gick runt med färgstreck i ansiktet som jag gärna påpekade (hehe).
.
Nu ska jag plugga lite SO, wish me good luck!
Dagens redigerade bilder. Blev faktiskt ganska chockad över att jag lyckades göra vissa delar i svartvitt och andra i färg, trodde att det var mycket svårare! Än en gång hyllar jag picnik, redigeringsprogrammet jag använder, så otroligt bra och lätt att använda :) (Hade fler bilder men ja tappa bort dem...hur kan man tappa bort något på datan? Hej, tekniksnille liksom)

Dålig bloggerska?

Ja, får nästan lite dåligt samvete för att jag dissar bloggen en hel dag, men strunt samma.
.
Idag åkte Anna och jag till Kista för att se "Avatar - the last airbender" och få chansen att shoppa lite, hade några saker som jag veeerkligen "behöver".
Anna slutade med sin störande beslutsångest och handlade mer än hon gjort under alla gånger vi vart och shoppat sammanlagt. Okej, kanske inte, men hon handlade mycket iallafall. Jag, som slutat slösa pengar köpte inte alls så mycket, är riktigt stolt!
.
Filmen var faktiskt bra, effekterna var skitcoola även om jag inte tycker att det var så mycket 3D. Längtar redan efter nästa film!
Anna och jag skämde såklart ut oss, jag råkade hälla ut popcorn över hela golvet (och Anna skrek såklart "MEN EEEMMMMMAAAA!! jättehögt).
Under en av de mest seriösa delarna i filmen sa en av personerna "This is the map" (eller något i den stilen), helt utan inlevelse och med värsta målbrottsrösten, så jag och Anna började asgarva och kunde verkligen inte sluta. Dessutom var vi de enda som skrattade, men hallå, hur kunde man inte tycka att det var kul? Torra j*vlar ;)
Fick lite déjà vu från när jag och Becka såg på "Benjamin Buttons otroliga liv" för typ hundra år sen...
Bilder:
Vi hittade en bh som jag trodde att jag kunde få in huvudet i. Jag hade rätt. Förstår inte vem som har så stora...tillgångar...att man kan ha bh'n som mössa :P
Juste, hade fått en kommentar som jag tänkte svara på :)
Svar: Jag använder picnik.com, där man kan redigera foton gratis. Tycker att det är en jättebra sida om man vill ha lätt och snabb redigering :)

I ♥ halloween-makeup!

Det bästa med halloween måste vara alla konstiga/coola/skitläskiga/failade halloween-kläder och sminkningar, eller hur? Har aldrig kört "bus eller godis"-grejen (mobbad eller vad??) så halloween är inte riktigt någon stor grej för mig.
Men de senaste åren har jag verkligen börjat gilla alla konstiga halloween-kläder. Inte för att jag klär ut mig, men det är kul att titta på/hjälpa andra med deras. Så idag prov-sminkade jag min lillasyster Maja inför nån halloween-fest hon ska på på tisdag.
Tänkte visa lite bilder, har ändå inget att skriva om ;)
Sminkningen är gjord av mig, egentligen såg den väldigt annorlunda ut i verkligheten. Kläderna är sönderslitna av mig (hehe), vilket inte heller syns så tydligt på bilden. Men jaja, ni kommer att få se ännu snyggare bilder på mig och Anna på själv halloween-afton (va? Det låter ju skitskumt, "halloween-afton"...).
Har världen bästa smink-idéer, spännande va? :)

Duktiga lilla jag...

Idag har jag varit riktigt duktig, har både pluggat, krattat löv och hjälp pappa att slänga dem. Och jag fick inte ens betalt, tyckte att det var ganska generöst av mig att göra det ändå faktiskt.
Ångesten för proven börjar släppa, bara jag lär mig alla ord, vilket kan bli svårt. Hur lätt är det att komma ihåg vad "preteritum" betyder, liksom. Men jag tror att det är samma sak som imperfekt, och det betyder...något man brukade göra. Titta vad duktig jag är! ;)
.
Nu ska jag bara sitta och slappa framför TVn tills Sanna ringer, vi kanske ska träffas för första gången på typ hur länge som helst.
Dagens redigerade bilder, shit vad jag älskar att redigera höstbilder! Utan att boosta upp färgen (säger man så? Aja...) ser de så gråa ut, men det räcker liksom med att bara göra små ändringar så förändras hela bilden.
Iallafall, skriver mer sen :)

Sluta klaga...

Okej, ännu ett videoinlägg av mig och Anna! Som ni märker är vi väldigt bra på att hålla oss till ämnet
-.-'

Hallelujah...

...för fredagar! Så otroligt skönt!
Idag har jag först haft franska där vi pratade om possessiva pronomen. Lite skumt att jag lär mig dem på franska innan jag kan dem på svenska. Sen hade vi håltimme och jag, Nora, Chatnapa, Ida, Mickan och Leo körde "bubblan". Jag upptäckte också ett nytt, riktigt skumt ljud jag kunde göra...bara så att ni vet. Många kommenterar att jag gör väldigt många olika ljud och typ ljudeffekter när jag pratar, men jag har aldrig märkt det förren nu, det bara blir så. Låter förmodligen helt stört, hehe.
.
Efter det hade vi engelska, får mindre damputbrott på vår engelskalärare; "Sccccchhhhh" "Nu är ljudnivån aaalldeles för hög". Så fruktansvärt jobbig, men samtidigt bättre än vår förra som mest verkade se våra engelskalektioner som en möjlighet att typ...ta det lugnt. Jag lärde mig inte ett enda nytt ord under hela 7an, bra utveckling liksom.
.
Efter skolan följde Chatnapa som är världens snällaste och bästa (nej vaddå jag fjäskar inte. Neeejdå.) med mig nästan hela vägen hem så slapp jag gå själv, tack bebi! ♥
Okej, nu ska jag ringa Anna, skriver mer senare. Dagens redigerade bilder:

Veckans sämsta dag?

Tror nog att det är dags att utnämna torsdagar till veckans absolut sämsta dag! Jag slutar sent, har tråkiga lektioner och avslutar dagen med det otroligt fascinerande ämnet teknik...eller inte. Jippikayeymathafackah (jag vet, man blir helt blown away av min stavning).
På tekniken håller vi på att göra en ficklampa. Hallå, vad ska jag ha en ficklampa till?? Gå ut i skogen mitt i natten och leka skogsmulle eller? Nää, jag tror faktiskt inte det.
Och om jag nu skulle behöva en ficklampa skulle jag inte använda en som jag gjort själv, och som högst har ljusstyrka nog att lysa upp en mugg.
.
Okej, slut på klagandet. Snart är det träning, thank god för att träningarna finns iallafall, så otroligt skönt att bara kuta runt på en upplyst fotbollsplan 1,5 timme. Och, nej, jag var inte sarkastisk, älskar verkligen känslan man får efter träningen.
.
Efter att ha läst igenom det här inlägget får man nästan känslan av att jag verkligen hatar skolan, men nej, den kan faktiskt vara rätt okej. Så länge mina finaste kompisar finns i närheten (även om en av dem slickade på min hand idag, snuskpelle ♥) så överlever jag ♥
.
Nu ska jag fortsätta med läxorna, ska ta mig f*n få bra betyg på både svenska och so-provet!
Till Ida som säger att jag aldrig skriver om dem på bloggen, ni vet att jag älskar er iallafall ♥

Hej, provångest!

Mm, vad kul det känns med prov på både tisdag och onsdag nästa vecka. Dessutom är ett av dem i SO som inte är ett av mina starkaste ämnen. Jaja, med en helg full av pluggande framför mig borde det väl inte vara helt omöjligt att få ett bra betyg?
Idag hände inte mycket, saknade älsklingen Ida som sjuk, hoppas hon mår bättre imorgon! Var så galet trött hela dagen, vill ha loooov, typ nu! Och för mig blir det ju två veckor eftersom att jag reser bort veckan efter lovet, mwoahaha.
Men herregud vad skönt att det är sovmorgon imorgon iallafall, ska ställa klockan på halv 9, vilket är två timmar längre än jag brukar sova. Så lite sovmorgon blir superskönt!
Nu ska jag göra mig iordning inför träningen, trots att det känns riktigt segt att ge sig ut för att träna i det här vädret (vad hände med färgglada lövhögar och höstsol?? Är besviken på detta års höst...) säger jag hallelujah för att det är inomhusträning än så länge!
.
I brist på bilder får ni en på mig och Anna ♥

Veckans outfit

Hade noll inspiration inför denna veckan outfit, tills jag såg alla mysiga same-tröjor (vet inte varför jag kallar dem det, men varje gång jag ser en sån tröja tänker jag på samer som jagar reanr och bor i igloos. Bra verkligehetsuppfattning jag har...). Så nu fick "Naturligt mode" blir temat, för vad kan bli mer naturligt än en mormors-/same-tröja, slitna skinnstövlar och ett par ingångna jeans?

Hemma hos Manda! ♥

Sitter jsut nu hemma hos Manda. Hon försöker få mig att spela kort men det går väl sådär...
Okej, idag fick jag tillbaka 3 prov och läxor som vi har gjort; VG+ i SO, VG i NO och "Asbra :)/Exelente" på SO-läxförhöret. Lite annorlunda betygssättning där, men läraren som vi hade är hur grym som helst, vill ha honom hela tiden!
Sen har det inte hänt så mycket mer, och nu sitter jag hos sötaste Manda och väntar på att vå kladdkaka ska bli klar. Jag råkade göra lite fel när jag hällde i äggen o kastrullen, så nu ser det ut som små bitar med stekt ägg flyter runt i smeten. Mysigt...Men med min naturliga kockförmåga är det ganska rimligt att något går fel -.-'
.
Dagens hyllning: De tre vännerna (och Jerrry) ! ♥ Eller egentligen jag, Manda och bästis Niklas, hihi. Och så är Rickard Jerry :D
Vet inte när Manda tog den här...ser lite läskigt drömmande ut...



Bara för att...

Alla video-bloggar hela tiden, och jag har gjort det...tre gånger i hela mitt liv? Och det var när besöksstatistiken låg på...5 unika om dagen? Pinsamt lite måste jag säga, och förmodligen var det bara mina kompisar som kände sig tvungna att läsa, hehe.
nu j*ävlar ska jag börja videoblogga! Nej, men något inlägg då och då kanske det blir? Och framför allt med Anna skulle jag tro, hon verkar ha en crush på min mobilkamera...
Här är iallafall vår första officiella video, där vi hyllar Andreas Weise! Men helt ärligt, en brat i Idol, som dessutom äger skiten ur alla andra? Gilla starkt!
Och lägg gärna märke till min ovanligt efterblivna min i början, tills jag säger "WOOHOOO!". Sexig värre. Och Annas otroligt heta miner som hon gör när jag letar efter personen som säger "RING KLOCKA RING!". Jag vet, så otroligt söta man kan vara -.-
Nu har jag dessutom en ny kategori som måste fyllas med inlägg, så håll utkik efter fler failade videos. Är dock inte så säker på att "Videor" (som kategorin heter) verkligen är ett ord. Jaja.
Juste, besök Lisas blogg, där kommer jag att gästblogga de kommande...dagarna? Jag vet inte riktigt, men hon bad mig att blogga lite där iallafall.

Allt för att slippa plugga...

Åh nej matteprov imorgon, let the ångest begin liksom. Egentligen borde jag sitta och plugga nu, men vem orkar en grå måndag som denna? Inte jag. Förhoppningsvis går det ändå ganska bra, ska försöka plugga lite iallafall, hur tråkigt och tungt det än kan kännas att sätta igång. Satsar ju ändå på VG och matte är verkligen inte mitt starkaste ämne.
.
Så, idag vaknade jag 8, tog en lång dusch och åt världens onyttigaste frukost i form av nougat-flingor. Happiness in a box, och en sockerchock behövs verkligen en måndagsmorgon. Sen var det bara att plåga sig iväg till skolan.
Det är inte skolan som gör att det tar emot, hade värsta slappdagen idag, men vädret?? Vad hände, var det inte sol för bara några dagar sen? Och jag som är så duktig går ju dessutom till skolan varje dag, 20 minuter oavsett väder. Känns så onödigt att ta bussen två stationer när jag lika gärna kan gå och samtidigt få lite motion och vara snäll mot naturen.
Jaja, imorgon blir det antingen till att ta fram vinterjackan, eller sätta på sig lager efter lager med tjocktröjor.
.
I skolan hade vi först mentorstid och livskunskap där vi pratade om känslor. Jag var framför allt trött, vet inte vad som händer: även om jag sover bra är jag galet trött och hängig ibland, medan jag andra dagar är helt hyper. Snacka om att mina hormoner are going crazy -.-
.
Sen hade vi bild, satt i nästan en timme och försökte skära ut konturer och grejer. Vi håller på med tryck och jag gör en säl (vilket ingen verkar se? Först fick jag höra att det såg ut som en grävling, sen en björn och en igelkott! Fail.)
Sen fick vi göra något sorts tryck och min blev ju...lite speciell. Efter det slutade vi och nu sitter jag här och väntar på bästis som snart ska komma. Ska försöka muta henne till att hjälpa mig med matten, mwoahaha.
Måste bara tipsa om en gratis-sida där man kan redigera bilder. Äger skiten ur det gamla programmet jag använde, hehe.

Warming winter favorites

Har ju mer eller mindre bestämt att jag ska behålla min jacka från förra året, så nu gäller det bara att hitta riktigt snygga accessoarer så blir det skitbra ;)
Har hittat en mysig halsduk på Gina som jag tror kan passa till, vad tycker ni?
Och anledningen till att jag censurerat mitt ansikte är inte att jag vill leka fjortis med tillgång till photoshop, gjorde bara en riktigt konstig min...



Ojdå

Glömde helt bort att blogga idag, har haft massor att göra hela dagen; först försökte jag sälja julblommor med Manda, det gick väl inte så jättebra. Sen åkte jag med familjen till nya Bromma Block och letade efter snorklings-grejer till Egypten, shit vad skönt det ska bli att åka dit i november!
Sen har jag städat sen jag kom hem. Ska äntligen få flytta ner i mitt rum igen, galet skönt att slippa sova på bäddsoffan.
.
Okej lite bilder från dagen:
Kände mig riktigt snygg när jag stod och provade cyklop på XXL's sportavdelning...

Uggs is the shit

Uggs måste vara det skönaste som finns, som tofflor man kan ha utomhus! Älskar mina lila uggs, så idag när det var läskigt kallt tog jag fram dem igen.
Anna och jag försökte sälja julblommor. Det gick ungefär lika bra som när Columbus försökte segla till Indien (åt helvete alltså). Men jaja, vi gör ett nytt försök någon annan dag.
Sen har Anna och jag haft CSI-maraton, har ni märkt att alla olika CSI-program har samma karaktärer, fast med olika skådespelare? Hmm...
Vad har vi mer gjort? Juste, chokladkorvar (vilket är samma sak som chokladbollar fast vi formade dem till korvar bara för att vi är så otroligt mogna) och så köpte vi pizza som vi tjockade i oss.
Bilder från idag:
Mina uggs, funderar på att ha dem på sommaren också bara för att de är så sköna, hehe.

Va??

Anna har aldrig ätit snabbnudlar (sånna med smak)! Hur kan man inte ha ätit det?? Det är ju typ...Guds gåva till människan (precis som choklad, magrutor och Johnny Depp).
Men helt ärligt, jag levde på nudlar förut, mamma slutade köpa dem ett tag eftersom att jag åt det istället för mellis, innan träningar och såfort jag fick läge. Men det är så gooott.
.
Det där var ju lite random början på inlägget, men jaja.
.
Idag har jag varit duktig; först har jag gått bort med alla äckliga sopor. Sopor måste helt seriöst vara världens äckligaste sak, så kladdigt och så luktar det...Usch! Sen har jag sopat trappan och gjort klart svenska-läxan. Sen måste jag plugga inför matte-provet, men hur ska man kunna plugga till det?? Antingen kan man det ju eller så kan man det inte, så är det bara.
.
Mer som jag har gjort idag...jag har provat förra årets vinterjacka, som jag fått för mig är jätteful. Efter att ha provat den upptäckte jag att den inte alls var så ful, så nu "slipper" jag köpa en ny vinterjacka. Tråkigt för mitt shoppaholic-alter ego men skönt för min alltför tunna plånbok.
Sen så har jag snott lite av pappas tigerbalsam som jag tog på handen bara för att det luktar så j*vla gott, men nu känns min hand helt stickig och kall...man kanske inte ska använda det om man inte har ont någonstans?
.
Höstbilder från igår ♥

Boring days like this...

...kan man göra roligare genom träffa världen finaste Manda ♥
Och såklart tog vi tusen bilder, bara för att liksom. Och här är det pinsamma resultatet.
Ja det är galet hur ful man kan vara...de här frisyrerna borde aldrig mer se dagens ljus. Aja, älskar dej sötis! ♥

Fredaaaag

Älskar känslan när man vaknar på en fredagsmorgon och vet att nästa dag kan man ligga kvar hur länge som helst...
Idag har det inte hänt mycket, på idrotten körde vi dodgeball. Det räcker nästan med att säga att det inte var en av mina starkaste egenskaper.
På SOn hade vi prov...fast man fick använda böckerna. Jag som inte ens hade läst igenom texten ordentligt innan tyckte att det var hur lätt som helst! Vad är poängen med att göra ett prov när man bara kan titta på svaren. Så nu förväntar jag mig minst ett VG+, annars är det pinsamt.
.
Just nu sitter jag och redigerar bilder i väntan på att Manda ska smsa. Det känns så otroligt skönt att läx-vågen är över, nu kan jag liksom ta det lugnt och fokusera på andra, roligare saker.
.
Juste, vad tyckte ni om kollaget jag fixade igår? Håller iallafall på med ett till nu, fast med ett annat tema. Ni får se resultatet ikväll eller imorgon.
Dagens outfit:

En av bilderna som kanske avslöjar lite av vad temat på kollaget ska vara....eller okej, det kanske inte var till någon större hjälp ;)


Passion for fashion

Jag älskar mode, inte för att jag följer vissa trender slaviskt som många gör, men för att se hur långt vissa faktiskt är villiga att gå för att vara "modern".
Sen är det alltid kul med kläder, vilken tjej tycker inte det liksom?
Det finns trender som man försöker följa, men ibland blir det bara överdrivet. Som "underkläder över kläderna", fattade aldrig hur någon ville följa den, men det var det iallafall många som gjorde.
Det är väl ett tecken på vad vissa gör för att sticka ut och skapa nya trender?
.
Alla pratar om att man ska ha en egen stil, inte se ut som alla andra, men hur många vågar egentligen stå ut från mängden? Jag tror inte att någon jag känner struntar helt i vad andra tycker.
Jag har nog alltid gjort mitt bästa för att se ut som alla andra, iallafall förut. När alla hade mjukisbyxor i sexan köpte jag flera par bara för att. Det var liksom så man skulle se ut.
.
Jag skulle ljuga om jag skrev att jag skiter i vad andra tycker, men jag bryr mig inte alls lika mycket som förut. Man ska inte låta andras åsikter bestämma hur jag ska se ut, klädstil är ett sätt att uttrycka vem man är, och klär jag mig inte som jag vill, är det mer eller mindre som att låtsas vara någon annan.
Nu klär jag mig lite som jag vill, följer inga trender - har nästan slutat försöka hålla koll på vad som är modernt och inte eftersom att det ändå ändras inom en vecka.
Jag älskar säckiga jeans, häng, oversize tröjor och sköna, platta skor. Jag har inte på mig sånt som jag inte trivs i bara för att alla andra tycker att jag borde det. Det är liksom lättare att bara se ut som jag vill, då behöver man inte ta hänsyn till hur någon annan ser ut.
.

Har man lång lunchrast så har man...

Slutade 4 idag, med teknik. Så otroligt tråkigt! "Njae, nu gjorde du en millimeter snett, då får du nog börja om...", är iallafall klar med den där jäkla hus-ritningen nu.
Så, idag hade vi lite olika ämnen, jag fick lära mig om adverb som inte alls var så svårt som det lät. På lunchrasten tog jag, Ida, Chatnapa och Mickan lite bilder, känns som att det var jättelängesen nu.
Nu ska jag fixa lite grejer och sen blire träningsmatch, wish us good luck!
Dagens outfit:
Kompis-pennor; Mickans, min och Idas, tihi...
Naw älskar den här bilden ↓ ♥
Älskar er! ♥

Veckans outfit

Hade verkligen ingen inspiration till Veckans outfit, tills jag såg den här skiiitsnygga skjortan från Bikbok, viiiill ha!
Sen fick jag lite idéer och här är resultatet! Jag gjorde den hur snabbt som helst, så det blev kanske inte världens bästa, hehe.

When I c ur face, there's not a thing that I would change...


(Sjukt bra låt by the way↑)
Okej, idag har det inte hänt mycket, jag presenterade min nyhet som var...totalt ointressant. Jag välte iallafall inte, jag får alltid en känsla av att jag ska ramla varje gång jag ska prata inför klassen, det känns liksom som något jag skulle göra.
.
Sen har vi haft fysik, börjar på allvar undra skillnaden mellan det och matte, det verkar ju vara nästan exakt samma sak! Varför inte bara kalla det typ "matte 2" eller något.
Nu ska jag snart på träning, så jag skriver mer sen!
Dagens outfit:

Äppelkrig

Oj, glömde helt bort att uppdatera, har haft saker att göra hela dagen idag. Först gick jag ju i skolan (nähää?), vi hade musikprov och jag sög. Verkligen hur dåligt som helst, var helt inställd på att jag skulle få göra "omprov". Men jag fick ett (*hostsvagthost*) VG! Blev skitglad!
.
Efter skolan kom Becka hit för att jag skulle hjälpa henne med engelskaläxan. Yeah right, det blev snarare så att jag gjorde den åt henne, så om hon får jättebra betyg nu är det pågrund av mig (a)
När Becka gått fick jag en mindre stressattack när jag kom på att jag ska redovisa en nyhet imorgon på SOn, men jag hann klart med den så nu är jag heeeelt lugn. Visst, den blev inte värsta MVG+++++ texten, men jaja.
.
Lite pinsamt bara att jag inte ens vet vad Västsahara är, liksom är det ett land, ett område, en öken?? Om någon vet svaret på den frågan är jag väldigt tacksam för svar.
Dagens outfit fotat i vårt latte-färgade data-rum. Great, jag kommer aldrig kunna sitta här utan att få värsta kaffelatte-suget.
Yes we are cute...

Jippi...

Idag åkte mamma och jag till banken för att hämta mitt ID-kort, fiiiiiiiint; fejkat leende som täcker halva ansiktet och utsmetad sminkning, önskar nästan att jag inte hämtat det.
Fast nu får jag hyra film på Coop, det var typ den enda anledningen till att jag ville ha ett ID-kort, hehe.
.
Idag har vi haft mentorsråd, livskunskap och bild. Är riktigt glad över att vi flyttade SO-lektionen, så blir måndagar inte lika jobbiga. Men samtidigt slutar vi senare på fredagar...Jaja, måndagar är ändå värst.
.
Det enda som egentligen är bra på måndagar är att det är Topmodel, och som värst Topmodel-nörden är jag hur glad som helst över en ny säsong.
Okej, mer bra saker med måndagar? För varje dag blir det en dag mindre fram till höstlovet, alltid något.
.
Skulle göra det mesta för en ledig vecka just nu, är galet trött och vill bara slippa alla läxor och sånt, imorgon har vi musikprov där vi ska spela trummor. Och jag har liksom taktkänsla som en...jag vet inget djur som har lika dålig taktkänsla som jag, den ä verkligen sämst. Så jag blir glad om jag får G. Sen har vi en matteläxa till imorgon, och jag fattar ingenting! Känner mig som en riktigt dum blondin :P
.
Okej, nu ska jag "plugga" (=försöka så gott det går). Wish me good luck!
Dagens outfit:
Har ingen aning vem som tog den här bilden...spooky...
F-Y-F-A-N vad mobbad jag ser ut. Nästan så att jag inte vill använda det ;)

Men åååååhh...

Idag är det söndag! Helgen är redan slut! Nu är det en vecka kvar till nästa, och jag längtar redan...
.
Den här söndagen har jag spenderat med mina läxor, mysigt va? Efter lunch tog jag iallafall en paus och gick ut med Anna för att sälja julblommor. I oktober. Kände mig aningen mobbad som gick runt och spred julkänsla trots att det är nästan två månader till julafton.
.
Men vi sålde ändå rätt mycket tycker jag, jag fick ihop lite över 500:- på bara någon timma och Anna fick ihop runt 400:- tror jag. Dessutom var vi bara ute någon timme, så det var väl ändå rätt bra.
.
Nu ska jag fortsätta med min favorit sysselsättning: läxor. Det enda som kan få mig att återgå till att läsa en två meter lång text om Västsaharas blivande krig är att jag blir mutad med en stor påse grillchips och något bra och Topmodel-repriser jag redan sett. Jaja, jag natar att jag borde börja nu...
Världens sötaste (och tjockaste) katt som vi såg när vi var ute och sålde. Ville bara ta hem den och gosa med!

Ny design!

ÄNTLIGEN har jag fixat en ny bloggdesign! Inte för att jag inte gillade min gamla, men jag behövde verkligen en ny höst-design. Och nu är jag klar! Eller inte helt klar, har fortfarande lite småsaker att fixa som förmodligen blir klara idag.
Tycker faktiskt att den blev helt okej, jag är aldrig helt nöjd men den här känns ändå rätt bra. Vad tycker ni, den gamla vs den nya?
Gamla:
Nya:
Om ni vill se den nya designen snabbare kan ni skicka en kommentar, då laddas hela sidan om till den nyaste versionen så att ni kan se designen. Och jag vet, bilderna passar inte in på min nuvarande design, men den nya har ett annat format så att bilderna passar in, om ni förstår vad jag menar...
(Plus en ny "XoXo Emma"-bild)


Håller just nu på att göra...

...en ny design! Behövs verkligen, har haft denna jättelänge. Så nu blir det en ny höst-design, förhoppningsvis blir jag klar idag.
.
Idag har det hittills varit värsta lata dagen, men det är skönt det med, jag känner mig allmänt trött och hängig så idag ville jag bara ligga och lata mig i soffan samtidigt som jag jobbade lite med designen.
Ikväll har jag träning, tydligen ska den vara "extra jobbig". Känner mig aningen o-peppad, men om jag går på träningen kommer vår tränare mejla mig och fråga varför jag inte kom, och då är "Jag orkade inte" inget bra argument.
Okej, nu ska jag göra läxor, något vettigt borde väl göras denna lördag? Snacka om bortslösad dag annars...
Så här het ser jag ut idag, i mjukisbyxor och värsta myströjan som inte borde viss utanför detta hus. Jaja, är det helg så är det ;)
Och en bild från igår som jag hittade :P

Foton från idag!

Idag tänkte Anna och jag passa på att fota lite höst-bilder, älskar färgerna och mys-känslan på hösten.
Det var tyvärr väldigt grått och tråkigt väder så bilderna blev väl sisådär. När vi kom hem redigerade vi bilderna, men jag tyckte inte att de blev så jättebra, så när Anna hade gått redigerade jag dem igen, fast på mobilen med PhotoDJ (busigt va? :P). Amatörmässigt eller vad? Men där jag brukar redigera bilder försämrar verkligen kvalitén på bilderna, och så tar det längre tid så jag var ltie lat och använde mobilen.
Här är resultatet!
Nu ska jag börja jobba på en ny bloggdesign, kul va? :)

Ooopsi

(Haha Chatnapa, kommer du ihåg? Shit vad vi garvade!)
FREEEEEDAG! Hur skönt som helst, känns dock lite tråkigt att återvända till vanliga lektioner och lärare efter en riktigt skön temavecka.
Men det ska bli kul att träffa Ida och Mickan mer än 5 minuter/dag, har saknat att ha dem på mina och Chatnapas lektioner..
.
Idag spelade vi först upp vår teater som vi tränade på igår, och konstigt nog kom jag ihåg alla mina repliker, trots att de var på franska *stooolt*
Efter skolan följde Anna med mig hem och vi gick ut och fotade, bilderna kommer snart :)
Nu ska jag kolla på film och äta ostbågar, tihi.
Dagens outfit:

Sjögurka

Sitter här insvept i mitt mysiga täcke och är helt genomfrusen.
Kom just hem från matchen vi hade, ÄNTLIGEN vinst. Dock var det bara en träningsmatch, men man ska vara glad för det lilla.
Regnet bara öste ner, men det var  skönt, då blev man inte lika svettig. Tyvärr var det väldigt kallt så mina armar domnade bort :P
Nu ska jag träna lite på en fransk teater som vi ska spela upp imorgon. Det kommer nog att gå jääättebra...eller inte?
(Till Anna) Såhär ser en sjögurka ut:



Anna gästbloggar del 2

Hejsan alla Emmas läsare :D Nu är jag hos Emma och vi ska spela match ikväll, i regnet. Det kommer att bli riktigt trevligt. Nu ska jag kolla på top model.
Bajbaj! :D
.
Eller inte, visste ni att Tyra Banks är 45 (enligt Emma). Jag menar HUR kan hon vara så gammal, hon ser ju jätteung ut :O Hon var bara 36 men ändå jag trodde typ att hon var 30 eller nåt. Undra hur mycket smink hon har liksom, typ allt som går att ha.
.
Nu ska vi se om Emma har några roliga bilder på sin data.
Bilder från igår vid creperiet.

Hemma igen...

...efter en riktigt bra kväll med galet god mat.
Jag har ju franska som ämne under temadagarna, och blev riktigt glad när det stod "Riktig fransk middag" på schemat. Så idag började vi klockan 2, läste lite dialoger och tog sen pendeln till...vart vi nu var. Alla hade varit där typ 1000 gånger och jag tror aldrig jag har satt min fot där. Det är ju pinsam, det var säkert ett jättekänt ställe och jag kände mig helt efterbliven.
.
Iallafall, när vi kom dit hade restaurangen (titta jag stavade rätt!) inte öppnat än så vi fick gå runt lite och titta i alla affärer.
Restaurangen vi skulle äta på hette Crêperie Fyra knop, såg hur mysigt ut som helst; det var jättelitet och trångt, fast på ett mysigt sätt liksom. Sen var allt inrett i båt-stil (kan man säga så? Nu gjorde jag det iallafall), t ex var ryggstöden ersatta med typ flytvästar. Det var verkligen hur mysigt som helst, och man såg rakt in i köket, så man såg precis vad de gjorde. Tyvärr hade våra lärare tvingat de som jobbade där att bara prata franska med oss, piiiiinsamt.
Men jag behövde i stort sätt bara säga "Merci" och nicka som om jag fattade precis vad de sa, så det gick jättebra :D
.
De serverade bara crêpes och gallettes (som är lite större och saltare än crêpes) men shiiiiiiiit vad goda de var! Har ni inte ätit där fattar ni inte hur gott det var. Måste kolla upp var de låg och åka tillbaka dit, skulle kunna äta den maten i all evighet ;)
Bilder från kvällen:
Mörka bilder från restaurangen...någon ge mig en systemkamera så att jag kan ta någorlunda normala bilder!!
Jag vet att det ser jätteäckligt ut, men det var helt...oooh skitgott.


HAHA KÄNN ER MOBBADE

(Har använt den rubriken förut, men jaja)
Idag börjar jag klockan 2! Shit vad najs, börjar gilla tema-veckan. Dessutom ska vi bara till skolan, gå igenom lite franska-dialoger (kulkul, eller inte) eftersom att jag fick franska som tema de här dagarna, sen ska hela gruppen in till stan och äta på fransk resturang (jag vet att det stavas restaurang men det ser så konstigt ut). Så, känn er mobbade alla ni som är i skolan just nu, mwoahaha.
.
Okej, det blev ett kort inlägg men nu ska jag till världens bästa Anna och vara med henne en stund innan vi går till skolan ♥
Dagens outfit:
Mitt fina best friends-halsband som Anna och jag köpte (det fick bli dagens smycke) :
Fast jag upptäckte just att man varken ser att det är ett hjärta eller att det står "Best" på det...jaja vi får låtsas att det syns.
En random smink-bild. Använde för första gången foundation-pensel, det var faktiskt mycket lättare än jag trott, plus att det är bättre för huden och så absorberar den inte massa foundation som en svamp.

Colour the fall

Jag tänkte att det var ett tag sen jag la in ett smink-inlägg, så den här kvällen har jag satt ihop ett snabbt inlägg med olika teman, hoppas ni gillar det!

Orienterings-proffs nästa?

Idag hade vi orientering, hur tråkigt som helst! Egentligen finns det ju ingen bra orsak att kunna orientera om man inte vill bli proffs eller så. Och efter idag är jag 100% säker på att jag inte vill bli det. Dessutom har jag upptäckt att det är lättare att orientera utan kompass, konstigt nog. Den som uppfann kompassen var riktigt korkad som inte gjorde den lättare att förstå, man behövde ju vara värsta Einstein eller scout (fast man kanske inte håller på med kompasser då?) för att fatta den.
.
Vi hade stjärnorientering, vilket betyder att man måste springa tillbaka till det stället man började på efter varje spår för att få en ny karta. Låter logiskt...eller inte, varför inte bara springa hela spåret på en gång?
Och han som förklarade allt var verkligen helt värdelös, istället för att förklara blev allt bara svårare. Men jag lyckades iallafall ta 3 av 4 kartor, eller vad man säger. Och det var aaaaabsolut inte för att jag följde efter Daniel. Pfft.

Miljödag

Idag var det miljödag i skolan, det var ungefär lika kul som det låter. Vi började titta på en 2 timmar lång film om hur vi förstört miljön och att det nu är upp till oss att rädda jorden innan vi dör om 2 år. Jag känner mig aningen pressad här. Den var så himla deprimerande, snacka om att att tappa livslusten...Dessutom var det någon tjej som skrek i bakgrunden så att man trodde att hon hade kolik eller något. Men ja, det lär väl fint på sitt sätt...eller inte.
.
Okej, dagens outfit:

Veckans outfit

Idag blev det sen uppdatering, har bara tagit det lugnt hela dagen och glömde helt bort att blogga.
Temat för den här veckans outfit blev 50-talet, igen. Men jag älskar verkligen det, och H&M har fått in en så fin klänning som jag kände att jag verkligen ville använda. Har ni någon idé för nästa veckans outfit? Har lite idé-torka, hehe.

Det jag köpte idag

(Bra rubrik eller? Men orkar inte bry mig)
.
Så, idag var Anna och jag i Kista, och här är bilder på det jag köpte:

Fattig och glad

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Först match vid på morgonen, Anna och jag behövde gå upp klockan 7 (ja, det är okej att tycka riktigt synd om oss). Väldigt onödigt för Annas del, som skadade sig 3 minuter in i matchen.
Min insats första halvleken var riktigt pinsam, sprang runt som en förvirrad höna och gjorde allt man inte ska göra.
Andra halvleken gick bättre, jag gick mycket mer själv med bollen och tänkte inte bara på att få bort bollen så fort jag fick den utan ta tid och sedan lägga upp den till mittarna (för er som ork att bry er).
.
Efter matchen fick jag skynda mig hem, ta en snabbdusch och sen skynda iväg till fotbollsavslutningen där det delades ut priser och bullar. Var helt inställd på att inte vinna något, jag visste redan vem som skulle vinna "Bästa kompis"-priset. Därför blev jag verkligen jätteförvånad när jag vann, tyckte definitivt att det fanns andra som förtjänade det mer. Men det var kul iallafall, jag antar att det betyder att jag gör något rätt ;)
.
När det var slut åkte Anna och jag till Kista. Jag fick med allt som stod med på min shoppinglista plus en parfym, täckstift och halsband (bilder kommer sen). Så ca 450:- fattigare men mycket gladare har jag nu allt jag behöver. Sen är det klart att jag kommer komma på tusen till saker som jag veeeeeerkligen behöver och måste ha, men till vidare är jag iallafall fattig och glad :)
.
Bild från igår:
Bild från idag. Det pinsamma är att jag inte ens visste att Sofia tog bilden...vilket alltså betyder att jag ser ut så utan att märka det. Känns ju bra. Det finns värre bilder som jag raderat för att ingen någonsin ska få se dem...herregud vad hemskt.
Skulle behöva en sån här bad hair day-mössa, eftersom att alla mina dagar är bad hair days, hehe :P

Emma "Barnvakten" Jonsson

Det blir ett snabbt inlägg, ska vara barnvakt åt våra grannars barn snart. Av någon anledning brukar barn gilla mig, vet inte varför, så därför tycker de att det är jättekul att jag ska vara barnvakt åt dem. Dessutom skulle jag verkligen behöva lite extra pengar, hehe.
.
Idag har jag träffat Manda, Rickard och Niklas. Shit vad roliga de är, lite konstiga, men vem är inte det? ;) Vad vi gjorde i flera timmar har jag ingen aning, mest satt vi på den stora gungan i Soltunet och pratade.
Hade en skitbra lördag helt enkelt!
.
Älskar dej sötaste! ♥

I ♥ fridays

Idag hände inte mycket i skolan, vi hade orientering och jag var beeeest. Nej, men om man jämförde med de andra i vår grupp var jag värsta proffset, hehe.
Efter skolan kom Amie hit och vi geekade (ja, det är ett ord) Robot unicorn attack hur länge som helst. Hur töntiga får man bli liksom? Jaja, det var kul att träffas iallafall ♥
.
Shit vad skönt med fredag, den här veckan har varit hemsk. Har bara varit allmänt trött och on top og that har det varit prov, läxor och träningar som jag har varit stressad av. Så nu ser jag fram emot en riktigt skön slappar-helg, vilket det tyvärr inte kommer bli; Imorgon ska jag först träffa Manda, Rickard och kanske Arin. Sen ska jag vara barnvakt åt våra grannar (eller inte åt dem, men åt deras barn). Sen kommer Anna på kvällen och håller mig sällskap, och när föräldrarna kommer hem går vi tillbaka till mig och så ska hon sova här.
.
På söndagen hade det varit riktigt skönt med en lååång sovmorgon, men istället måste vi gå upp klockan sju! Vi har match och det är helt galet att vi tvingas gå upp så tidigt. Inte ens de riktigt kristna som går till kyrkan varje söndag behöver gå upp så tidigt! Tycker galet synd om mig själv men jag får sova extra länge imorgon istället.
Söta bilder från idag (eller inte):
.
Haha nördiga lilla jag...
Dagens outfit:

Saker jag måste ha!

Är riktigt sugen på att bara åka till Kista och shoppa upp hela mitt barnbidrag (eller de 600 kronorna jag får varje månad) men jag har ju blivit ekonomisk. Eller försöker iallafall. Plus att jag sparar till en kamera, så jag försöker spara lite pengar, även om det går sådär, hehe.