Vad hände med blogglusten?

Helt borta!
Nej, nu skiter jag i den här bloggen, helt ärligt. Foto är så mycket roligare att blogga om, så jag ska istället försöka utveckla min fotoblogg.
Jag har ju sagt en antal gånger att jag tänker sluta blogga, men nu ska jag det. Faktiskt. Oavsett vad ni skriver (ni har ju skickat så sjukt söta motivationskommentarer förut, som gjort att jag fortsatt), så läggs bloggen ned ett tag. Tills jag får lust igen alltså.
Om det nu skulle vara så att jag blir sugen på att blogga igen redan imorgon, låtsas vi som att detta bara var en tillfällig humörsvacka!
Peace out!

Aj hejt rubriker

Idag har jag spenderat dagen i sängen och i soffan. Jag har fått någon konstig kramp runt halsen som gör skitont, men nu känns det bättre, en dag framför TV-shop och lite sömn kan verkligen göra underverk.
Just nu är jag otroligt otaggad inför att blogga, har någon sorts svacka.
Däremot kommer jag att satsa lite mer på min fotoblogg, så kolla in där om ni har lust!
I Spanien upptäckte jag och Sanna att jag har en väldigt plutig mun och lång tunga...om ni undrar alltså...

Jag vet att ni saknat mig

Eller nej, det vet jag inte.
Men nu är jag hemma från SPANIEN!
OMGOMGOMG...saknar det redan! Även om vädret inte var det bästa hela tiden, fukten i luften var hemsk och alla killar man såg kollade stört mycket (kanske för att många av de tjejerna jag såg där liknade män), saknar jag Spanien.
Jag vet inte om alla tycker som jag, men jag tyckte att det var jättekul.
Dessutom var jag på Camp Nou! Helt jävla sjukt ju!!!
Jag menar, det är ju typ drömmen för alla fotbollsfans, och jag var där! Dessutom såg jag bland annat Messi, det är typ bara helt...jag vet inte. Så stort!
Nu ska jag lata mig lite, imorgon kommer bloggandet igång igen!

In your face Emma!

Jag har två goda nyheter:
1: DET ÄR PÅSK!!!
2: Jag har hittat webbkameran på den här dator.
Jag skrev ju förut att Emma fick ett påskägg fastän hon åker till Spanien (så himla orättvist) och att jag trodde att jag isåfall skulle få ett större. Och gissa vad? Det fick jag! Ett gigantiskt...eller från kameran såg det ut att vara det iallafall. Men ändå! Där fick du Emma!
Aja, nu ska jag självklart inte skriva ett helt inlägg om mitt jättefina påskägg...jag måste ju visa bilder på det också.

Jag vet, den här webbkameran är inte alls lika bra som Emmas, men det stuntar jag i.
Jag är bara glad att jag slipper använda digitalkameran som hela tiden tar slut på batteri...asså, det kan ju vara så att den gör det bara för att jag råkar ha den på hela natten när jag ska föra över mina fantastiska bilder. Men det är bara en gissning.
Nu ska jag gå och äta upp mitt påskägg någon annanstans än framför datan. Det smular så mycket.

 

Ett kort inlägg om en...kort dag?

Hur fort kan tiden gå egentligen? Det känns som om jag vaknade för bara för några minuter sen.
Men att ha tråkigt kanske gör att tiden går snabbare.
För det har jag verkligen haft. Jag har typ suttit hela dagen framför tv:en och datan. Och det som var extra irriterande var att när jag hade skrivit klart förra inlägget och skulle klicka på publicera så märkte jag att jag på något konstigt sätt råkat logga ut. Halva texten hade hamnat i utkast (som tur var) och den andra halvan var borta.
Jättekul, verkligen.
Sen efter det (eller om det var innan, jag kommer nästan inte ihåg någonting av den här dagen) så var jag så trött att jag la mig i tvsoffan och kollade på en barnfilm (jag berättar absolut inte vilken). Det fanns inget annat och kolla på, alla andra kanaler var jättetråkiga. Men jag orkade inte bry mig.
Det gör jag fortfarande inte. Det är till och med ansträngade att hålla ögonen öppna. 
Men en bra sak hann jag med idag, jag tog några bilder...eller en...bild, men ändå. De andra jag tog var hemska!
Jag såg ut som en galning på alla! Utom en.

Oj då, den var...eh...ganska...hemsk nu när jag såg den i större format. Men aja, det får vara så.


Tråkigt,tråkigt,trååååkigt...

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra.
För några minuter sen gick jag runt och försökte ta några bilder som jag tänkte ha med i det här inlägget men då tog så klart batteriet i kameran slut. Jag kan inte använda min mobil eftersom till skillnad från Emma r håller inte jag koll på var min USB-sladd är någonstans och däför så följde den inte med mig till Kalmar där jag nu sitter utan foton, utan något bra att skriva om och utan USB-sladd.
Mitt enda hopp är att jag kommer på hur man får fram webbkameran på den här datorn. Men det lär ju inte hända. Jag är inte som Emma när det gäller sånt. Hon kan typ allt om datorer och sånt medan jag säkert är mindre än hälften så datakunnig som hon. Hon är dessutom aningen bättre än mig på att blogga ...okej väldigt mycket bättre.
Min blogg är ett jättebra exempel. Den är död, jag har inte skrivit ett enda inlägg sen i somras och bloggens statistik är fantastisk. Den högsta siffran var typ åtta besökare.
Det har nog berott på att jag har tyckt att bloggar är jättetråkiga. Både att skriva och att läsa.
Så när Emma bad mig att blogga åt henne tänkte jag: NEEEEJ!!!! Men jag är väldigt svag för hennes "puppyeyes" så jag svarade okej. Jag trodde att jag skulle få antalet av hennes följare att gå ner till noll. Men tack vare mina magiska bloggfingrar (Aa,visst) så gjorde de inte det...men jag tänker inte berätta vad siffran står på...pinsamt, För när jag väl började skriva så var det ganska svårt att sluta.
Jag höll på  tills vi skulle åka och jag blev ändå tillsagt ett antal gånger att jag skulle stänga av datorn (och när jag säger ett antal menar jag många gånger). Det var faktiskt roligare än jag hade trott att det skulle vara.

Men nu ska jag kolla om batteriet har laddat klart.


MajaTime!!

Jag börjar med ett vanligt hej för att få igång allting...
Hej!
Som ni vet åkte Emma till Spanien imorse (klockan var typ fyra på morgonen när hon gick upp, kanske till och med halv) så hon har lämnat bloggansvaret till världens sämsta bloggerska nämligen *Trumvirvel*...sin lillasyster! Ja, hon lämnade allt ansvar över sin blogg till lilla,lilla mig, och jag kan göra vad jag vill med den...Mwohahahaha...
När jag tänker efter så tror jag nog att jag låter den vara som den är och bara gör det Emma sa att jag skulle göra med den. Blogga åt henne.
Undra vad hon gör just nu... hon går säkert runt och ropar: VI ÄR I SPANIEN!!!! Precis som hon har gjort hela den här veckan: JAG SKA ÅKA TILL SPANIEN! AHHH!!!
Det är verkligen nåt hon har sett fram emot, fast hon visste att hon inte skulle få nåt påskägg. Det gjorde jag med...tills igår då mamma gav henne ett.
Typiskt, då hade ju jag också velat åka om jag hade fått ett påskägg. Men jaja, mitt kommer säkert vara mycket större än hennes lilla pluttiga.
Ni har säkert läst att Emma gick på prao förra och förförra veckan. På nåt som heter typ Mediaprofilering. Så idag när jag stog och diskade (jag vet, visst är jag duktig) kom det en kille med en blombukett och ringde på.
Det enda som stog på den var Mottagare Emma Jonsson och lite andra ointressanta grejer, vår adress och sånt där. Inte vem det var ifrån eller nånting. Emma var ju på flyget så jag öppnde "blompaketet" för att sätta dom i vatten. Och där inuti fanns en lapp. Det stog:
Mamma tyckte det var "jättegulligt av dom" och det var det ju men det var lite tråkigt att Emma inte får "njuta av dom" (om ni inte har fattat det så gör jag "     " eller situationstecken som det kallas runt de ord som mamma använde...bara så att ni vet). Men jag håller med henne så jag tog nåra bilder på Emmas tulpaner så hon får se hur de ser ut iallafall.
Jag hoppas att hon förstår hur fina blommorna var...eller är, men det kommer bli var för Emma. Aja, strunt samma. Jag tyckte om de och det tror jag att hon också kommer att göra när hon ser bilderna.
På tal om bilder så tog jag några på mig också om ni inte skulle veta hur jag ser ut. Jag varken näms eller finns med på varje inlägg som en viss Anna gör...men jag är åtminstånde med på mina egna och det räcker för mig.
Jag skriver mer imorron. Då är jag i KALMAR! Inte lika coolt som SPANIEN, men ändå!

Billig fjortisdesign?

Okej jag måste bara fråga er detta; ser inte Kissies nya bloggdesign ut som värsta billiga fjortisdesignen?
Snacka om diss!
Jag tror faktiskt att jag föredrar hennes gamla, trots att den var hemsk den med.
Nej, då föredrar jag Kenza's design, har inget minne av att hon någonsin haft en ful design...

AAAAAAAAAH!

Imrogon åker jag till Spanien! AAAAAH! Jag vet att jag har skrivit om Spanien i de senaste 157 inläggen, men ändå. Imorgon!!!
Idag har jag packat, packat ännu mer, pluggat, och packat lite till. Kul dag.
Sanna undrade om jag ville följa med till Vällingby för en paus, men just nu är en paus det sista jag hinner med tyvärr.
Det som gjorde min dag var i alla fall när mamma gav mig ett påskägg. Jag var lite orolig över att jag inte skulle få något, och vad är en påsk utan påskägg liksom?

Smart

Manda och jag pratar i telefon.
Jag: Du vet att det står att du är inloggad på facebook va?
Manda: Men jag är inloggad på mobilen.
(Manda pratar om något som jag inte lyssnar på)
Jag: Nu har jag skrivit hej till dej på facebook ungefär 25 64 gånger (Manda räknade sen)
Manda: Men varför?!
Jag: Du svarar ju inte...
Manda: Men jag pratar ju i telefon med dej pucko, jag kan ju inte skriva samtidigt!
.
Hej jag heter Emma och jag är smart liksom...

Panik?

Jag känner att jag har tusen saker att göra för tillfället, men ingen tid. Sen blev det ju inte bättre av att Manda kom hit för en joggingtur/pluggning men stannade hela eftermiddagen (självklart blev det inget pluggande heller). Men det var mysigt att bara sitta i solen och prata ♥
Sen har mamma hjälpt mig att packa inför resan, kan inte fatta att vi åker i övermorgon!
Schnögg bild på mig med en sminkning av Manda. Hon kallar det konst, jag vettefan vad man ska kalla det...


60's


Hej dålig bloggerska?

Jag är helt uppslukad av Spanien-resan, så bloggen hamnar liksom i andra hand.
Dagen började med att jag väckte Sanna (som klagade på att jag pratar i sömnen. Pfft, gör jag ju inte?) klockan åtta för att spela första matchen i Sanktan.
VI VANN! Jag älskar Spånga IS, gryyyyymt bra jobbat idag tjejer! En otroligt skön vinst och en bra början inför Spanien.
Efter matchen stack jag till Kista med Anna, där jag hittade en bikini och Anna köpte historiens mest osexiga badmössa.
Nu ska jag fortsätta packa, write you later!


Ägget. Hon har tagit bort tandställningen, nu är jag den med fula tänder. Ååååh...Och jag hittade klämriskbilden! Löv it!

Borta med vinden

Jag kände att jag dissade bloggen lite igår...jag har faktiskt en bra ursäkt; jag fick som sista-minuten-erbjudande att följa till Sannas landställe. Så därför varken hann eller ville jag blogga.
Många snygga bilder kommer när jag hittar min usb-sladd.
Bland annat once-in-a-lifetime-bilder på mig när jag klättrar in (snarare pressar mig in) i ett ihåligt träd. Det vill ni inte missa, tro mig.
Nu blir det en snabbis till Vällinby innan Sanna sover här!

Inget säger godmorgon...

...som en stor reva i leggingsen. Det första jag ser när jag kliver av bussen är en stor maska längs låret, och smart som jag är försöker jag dra upp leggingsen, vilekt gör att revan nu är ja...fem gånger så stor som när jag klev av bussen?
Bra där!
Så typiskt mig...
Här har ni dagens outfit i alla fall (in-a-rush-bild utan skor, men ändå), men nya knästrumpor som min lillasyster totaldissade imorse när jag frågade vad hon tyckte. Well, gissa vem som inte får låna dem sen när det blir nya trenden?
Eller inte, men sköna var de!
Och kärlek till mitt halvrisiga hår och skuggan som gör att det ser ut som att jag har en halv mustsch!

Helvete vad stor den vart...aja, ni får leva med det helt enkelt!


6 dagar kvar!

Nu är det bara 6 dagar kvar innan träningslägret! Happyface x 100.000.000!
Imorgon är det sista dagen på min praoplats också, lite synd faktiskt, det har varit kul att vara där.
Nej, nu ska jag ladda inför träningen ikväll!

Mwoahaha

Sjukt att jag inte använt den rubriken tidigare? Det är ju liksom min grej att skratta ondskefullt...
I alla fall!
Idag har jag fått sitta med Jesper och kollat när han gjort hemsidor. Jag kände mig bara pyttelite efterbliven när jag frågade vad som var skillnaden mellan en css-mall och en html-mall...Men seriöst, det är ju exakt samma sak som på blogg.se? Stillmall=css-mall och kodmall=html-mall.
Hur lätt som helst!
Baj de wej har jag upptäckt en låda choklad ute i matsalen/köket, vågar man ta en tror ni?

Jaa...det här är vad jag gör på min prao. Fatta vilket helvete det kommer att kännas som när det är dags för skola igen...

Ny design och svar på kommentar!

Postat av: emma

men lol, du har ju bloggtrafik? då e det bara sidovisningar. h

Först av allt: Var det nödvändigt att skriva två kommentarer?
Sen hade jag inte bloggtrafik då, så de så. Och vaddå ha-ha? Har jag sagt att det var unika besökare?
Så lol på dig själv hörru...
.
I alla fall, nu är den nya designen uppe! Vad tycker ni? :)
Jag har blivit helt galen i gråa bakgrunder, älskar dem. Kan ni inte se den är det bara att klicka på f5 eller skicka en kommentar för att uppdatera sidan!

Duh-duh-duuuuh

Jag funderar på en ny design...min suger, helt ärligt.
Dessutom är vädret dåligt och jag är jättesugen på en kladdkakemuffins eller vit choklad, men självklart finns det inte hemma. Sen gick det sämst på träningen också.
Hela världen är emot mig ikväll.
Okej, snap out of the negativ inställning! Jag är bara jättetrött...
...
...
...
...
YES!
Jag kom just på att vi visst har kladdkakemuffinsar! WOHO!
Nej, nu blire Glee (bara jag som blir sjukt sur på den tjocka tjejen för att hon dissar Mark Salling aka Puck? Vem skulle inte ta chansen att gå på en dejt med honom liksom?? Weirdo...)


I'm in love...

Jag har hittat en underbar (ja, det tåls att understrykas och fetas!) bikini. I'm in love...nästan. Förmodligen kommer den att se hemsk ut på, men just nu njuter jag bara av att ha hittat den.

Nu borde jag nog återgå till praoen, fast just nu behövs jag inte till så mycket så då får jag göra lite vad jag vill. Än en gång: Underbar prao jag har!

Ehm. Alltså.

Jag känner att min sidovisnings-mätare gick upp väääldigt mycket medan jag höll på med designen. Typ "Hej jag heter Emma och besöker min egen blogg ca 155 gånger på en dag".
Kanske dags att skaffa sig ett liv, eller vad tycker ni?

Men åååh

Min bluetooth-anslutning till mobilen fungerar inte! Jag som hade tänkt lägga in en bild på "klämrisk-gubben" som jag såg idag...den som ritade den bilden är helt j*vla awesome.
Nu ska jag faktiskt ladda inför en joggingtur, hur duktig är jag liksom?

Nu är den klar!

Min nya fotoblogg är klar, och har en sjukt fin design enligt mig ;)
Jag funderar på att göra något liknande till denna blogg, har redan tröttnat på den jag har...
Vad tycker ni?
Nu ska jag korrekturläsa lite, jeeze vilken najs prao jag har by the way, känns som värsta semestern jämfört med skolan (känn er avundsjuka!)
Min nya fotoblogg: emmasaralinnea.blogg.se. Alltså. För er stupids: Alla tre namn är mina, det är inte tre personer som äger bloggen som Anna trodde...fast sen så är hon lite speciell också ♥

Still alive!

Jag överlevde dammråttorna, och nu är rummet fritt från gud-vet-vad för skräp!
Jag har tränat lite gitarr, det låter faktiskt...tja, helt okej nu. Funderar på att lägga ut en video, bara för att jag måste träna på att sjunga inför folk.
I alla fall! Nu ska jag kolla lite busstider och (förhoppningvis) göra klart den nya designen!

Ajsingbajsing

Jag har varit sämst på att blogga...eller veckorna.
Men nu blire förbättring! Dessutom är min nya fotoblogg på G med en grym design (ja, man får säga så om sina egna designer)!
Nu ska jag städa, om jag inte bloggar på resten av kvällerna bör ni ringa någon och meddela att dammråttorna under min säng kidnappat mig.
Osminkad och med en lugg som är värre än Elvis...galet vad snygg jag känner mig.

Reload

Just nu laddar jag om inför en ny praovecka!
Matcherna idag gick sådär. Jag blev galet glad när det blev lika i sista matcherna, även om jag mer än gärna velat spöa skiten ur dem vi mötte.
Så himla dålig stil; de svor, kallade några i vårt lag jävla hora, djur och fitta och spelade allmänt fult på planen. När en av tjejerna skrek "Men vafan gör du??" år mig när jag ramlade (kommentarer överflödiga) skällde jag ut henne.
Jag såg förmodligen rätt galen ut där jag stod och skrek "MEN VAFAN GÖR DU SJÄLV? SLUTA KLAGA HELA JÄVLA TIDEN!".
Men ja, det är skönt att skrika av sig ibland...
Nu ska jag bara slappa lite, det blir skönt att ta det lugnt nu!
Jag har ingen aning om vad som hände med min arm på mittenbilden...

Tagga

Efter en riktigt pissdålig match igår mår jag ändå rätt bra nu, börjar känna mig lite taggad inför matchen idag trots huvudvärk.
Dessutom är det bara 10 dagar kvar till Spanien! Tanken på det får väl vem som helst att tagga till? ;)
Nej nu måste jag röja upp i mitt rum. Ett tecken på att man bör städa är när det inte längre går att öppna dörren, och det stadiet har mitt rum passerat för länge sen hehe...
Panorama med Sanna och mig


Ojdå

Glömde visst att blogga igår. Sanna och jag träffades i alla fall och fotade lite, resultatet får ni se sen.
Idag har jag spelat två matcher i Kick off cupen. Vår målvakt Vanessa gjorde illa sig redan efter första matchen, tycker jättesynd om henne, kunde inte motståndarlagets målvakt ha gjort illa sig isället? Okej, så får man inte skriva kom jag på, då låter jag som en väldigt elak person...

...

Jag åker 24 hållplatser på väg till praoen. Kul. Jag räknade dem på vägen hem igår, hej inget liv?
I alla fall, idag har jag gjort en hemsida!
Jag hade lite tid över så jag började på en foto-hemsida.
Den är inte helt klar, men snart så!
Nej, nu ska jag göra lite mer på hemsidan innan jag åker och tränar. Skirver mer sen!

Lack of ideas

Även idag har jag lärt mig massor, framför allt om layout och olika program som används för att göra en tidning, vilket är det jag faktiskt är mest intresserad av!
Efter praoen tog Anna och jag en joggingtur, det är rett under att hon lyckades få med mig, så lat som jag är...
Nej, nu ska jag jobba på ett nytt projekt, nämligen en hemsida där jag kan ha mina foton!
Jag vet att många av mina läsare inte direkt är superintresserade av foto, så därför gör jag en hemsida/blogg (har inte bestämt mig än) där jag bara lägger ut foton!

As the worlds goes down, the clock keeps ticking

Jag hittade ett gäng gamla foton som jag tydligen glömt redigera, så de kommer komma upp på bloggen lite då och då!

Heeell to the yeah

Min handledare ringde precis och sa att jag kan ta sovmorgon till halv 11 imorgon. Well, jag är inte den som säger nej till en sovmorgon direkt!
Idag har det faktiskt varit en bra dag, trots att jag inte hade något att göra stor del av tiden, men ändå. På slutet fick jag sitta med Emelie som också är praktikant (fast jobbpraktikant...eller vad det nu heter). Hon var verkligen jättesnäll berättade massor om hur man gör annonser och sånt.
Snacka om att det jobbet skulle passa mig!
Förhoppningsvis orkar hon eller någon annan av dem som håller på med formgivning och annonser berätta mer för mig någon annan dag.
Efter jobbdagen köpte jag den nya Daimstruten med päronsmak. Because I'm worth it.
Har ni förresten tänkt på att päronglass och melonglass är samma sak?
Varför inte bara ha ett namn för det? Störande.

Hints of red


I survived

Engelska rubriker börjar bli min grej så det fortsätter jag med ett tag.
Jag överlevde första prao-dagen, how awesome am I??
Nej, men det verkar vara rätt kul, så dessa två veckor blir nog rätt bra ändå!
Nästa vecka kommer dessutom Anna praoa i närheten av mig, hur kult som helst.
Ikväll blire träning, inomhus! Snacka om surt att vädret är skitfint just idag, när vi ska vara inomhus och träna, till skillnad från alla andra dagar då vi tvingats träna ute i halv storm...

At the job

Eller prao. Så himla mycket jobb blir det inte. Just nu håller jag på med ett repotage om världens bästa lag, gissa vilket? (hostspångaIShost)
Jag hade mer eller mindre panik imorse när jag inte hittade hit, men efter några djupa andetag och med hjälp av en snäll tant kvinna (antar att man inte ska skriva tant om någon som är i ens mammas ålder) var det hur lätt som helst.
Så idag har jag följt med min handledare och fotat. Först en rallyförare som hette typ Markus Pelnér eller något osm tydligen är jättekänd, och en mattaffär. Det var faktiskt roligare än det låter...
Nej, nu ska jag återgå till att skriva och leta bilder, wrajt ju lejter!

Trött/übernervös tjej

Nu är cupen över, det har ändå varit rätt kul att sälja och sånt. Städningen däremot...not so much.
Imorgon börjar praoen, jag. kommer. dö.
Är så otroligt nervös av någon anledning, det kanske inte verkar så, men jag är jätteblyg. Förmodligen kommer jag att knappt våga öppna dörren dit...Men nej, det ska gå bra. Hoppas jag.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova, fifan vad skönt det ska bli!

Panorama

Jag har ännu inte riktigt förstått min panorama-intällning på kameran, men jag tycker ändå att bilderna blev rätt coola...eller ja, annorlunda i alla fall.

Kick off

Större delen av sagen har spenderats på Knutby med att sälja fika, korv och annat. Självklart kommer några småtjejer och beställer sex våfflor precis när vårt järn ser ut att vara trasigt och det är som mest kö. Tack så jättemycket liksom.
Sen har jag ätit massor, diskuterat om ett bröd utan pålägg kan kallas rått (fattar inte hur Tecia tänkte där) och blivit buren på Julias rygg.
Nu ska jag riva ut alla kläder i min garderob för att sedan lägga in dem fint. Tydligen kallas det inte att städa om man bara plockar undan det som syns...

Ta mig tillbaka

Bilder jag hade med i mitt svenska-arbete...

We stand together

Nu är jag fri under ca 30 dagar! Eller ja, prao, men det ska bli rätt kul faktiskt.
Dagens händelse:
Axel kastade upp mina skor på de där linorna som sitter ovanför bommarna i gympasalen så att de fastnade. Självklart visste jag inte att han skulle kasta upp dem dit, då hade jag ju liksom...ja, typ...slagit honom eller något.
Sen spenderades i alla fall halva lektionen med att försöka få ned skorna (och få bommen att fungera igen eftersom att skorna fastnat i någon grej...också Axels fel).
Det krävdes två stegar, två vaktmästare, 30 elever, en plåtkrok och en gympalärare innan Quim klättrade upp och tog ned dem.
Nu ska jag iväg till en cup och jobba...kul fredagskväll!
Ser ni skorna?