En av mina mindre bra idéer..

Det här med att komma med på mest-aktiva-listan var inte en av mina bättre idéer. Jag fattar inte hur vissa kan blogga 8 gånger om dan, hur hinner man ha ett liv liksom?
Dessutom blir det ju värsta lågkvalitéts-inläggen, man har ju inget att skriva om efter ungefär 12 inlägg?
Då blir det typ "Nu går jag ut och åker snöscooter". Skitkul inlägg liksom.
Så nu slutar jag blogg-bajsa och återgå till att skriva inlägg med mer än 10 ord.
Nu ska jag kolla på Eliot Chang, jeeze vad skön! ;)

Gratis designer?

Anledningen till att jag jag varit så dryg och inte svarat på era kommentarer är den här internetuppkopplingen. Alla sidor tar överdrivet lång tid att ladda, men jag ska ta tag i det direkt!
.
Något som jag ofta blir frågad är om jag fortfarande gör gratis designer. Svaret är nej, och anledningen är helt enkelt att jag inte har tid och egentligen inte tjänar något på det, så det känns lite meningslöst...
Däremot hjälper jag er gärna att lägga in designen och ge tips, eller svara på frågor om mina knappt förståeliga youtube-videor!
Så om ni vill ha hjälp med något, eller har frågor, hjälper jag mer än gärna till, men jag gör inte hela designer längre.
Hoppas ni förstår!
Min mejladress: [email protected]

Kul start på dagen!

Den här måndagen har spenderats i Hammardalens skidbacke! När vi kom dit fick vi först vänta nästan 3 timmar på att liftjäveln var trasig. Jättekul start på dagen, verkligen!
Dock var det värt all väntan, för backen var sådär perfekt brant och bra att åka i. Dessutom fick jag chansen att lära min kusin lite mer!
På väg till backen såg vi renar också, hur coolt är inte det? Sånna har jag knappt sett på Skansen liksom, men här kom de springande på vägen. Såklart hade jag itne min kamera med mig, tänk vilka bilder det hade blivit...

Buttache

Att säga att jag är lite mör efter en dag på snowboarden är att underdriva. Framför allt rumpa och handleder har mått bättre kan jag säga.
Men helt galet hur kul det är! Nu börjar det faktiskt gå bra också, så några gånger till i backen och sen är jag värsta proffset (-ish).
Imorgon byter jag dock ut brädan mot blades, för då ska vi till en annan backe och jag har ingen större lust att skämma ut mig inför ännu fler människor...
Så då ska jag lära min kusin Alexander att bromsa i backen, för just nu åker han bara rakt ned tills han välter...
Nu ska jag se på Patrik 1,5, någon som sett den och vet om den är värd att titta på?
Mm vad snygg jag känner mig iklädd täckbyxor och helt osminkad...


Some say love


Barabababa I'm lovin' it

Trots mitt deprimerande inlägg tidigare (dålig internetuppkoppling does that to me) känns det helt okej att vara här faktiskt!
Mina små kissekatter finns här och verkar vara keligare än någonsin, överallt finns potentiella foto-motiv och snart ska vi dra till skidbacken och åka snowboard.
Fast det blir nog mer så att jag ligger nersnöad på marken eftersom att jag precis lärt mig åka...
Sen får jag se hur det känns i handen också, Maja sparkade ner mig från sängen så jag jag har ett 10 cm lång rivsår på armen och ont i handleden. Helt utan anledning (det var inte alls så att jag bet henne i armen eller så...nejdå)!
Men det är lugnt, det ska bli kul att åka till backen i alla fall!
Skriver senare!

Great

Internetuppkopplingen här är verkligen grym, verkligen. Fast nä. Den är sådär seg på det sätt att man får en mindre dampattack varje gång man klickar någonstans. Men det får väl gå ändå, en vecka utan dator känns inte jättekul (datanörd som man är).
Eftersom att mitt bildredieringsprogram kommer att fungera sådär (=knappt alls) orkar jag inte redigera bilderna till varje inlägg. Så jag får överleva med min webbkamera där jag ändrar instälningarna lite.
-
Just det, håll utkik efter mina blogginlägg på Annas blogg! Gästbloggar hos henne nu när hon är i Thailand och solar sig. Men vaddå, jag är inte avundsjuk, att sitta mitt ute i den Norrländska skogen i två meter snö är väl minst lika bra? Extrem sarkasm där för er som inte fattade det.

Nämen gud så söt...


Ready for the...skidbacke

Vad heter skidbacke på engelska?
Kom på att jag glömt att visa min nya skidjacka!
Perfekt nu på sportlovet!

Lååång dag

Nu är jag äntligen framme hos farmor i Terrsjö! Det har varit en otrolig seg tågresa med värdelösa SJ (helt sjukt att det varken fanns eluttag eller bredband? Hela tåget drivs ju förrihelvete med el!), och sen en lika seg bilresa från Östersund till Terrsjö.
Snacka om bympy ride, vägarna ska tydligen bli asfalterade (nejmen vaddå, det är ju bara 2000-talet, inte behöver de väl ersätta grusvägarna med asfalt? Det var ju nytänkande...) så de var helt uppriva. Snacka om misshandel för min redan sönder-satta rumpa...
Nu ska jag fortsätta mysa med min tjockis-katt Herkules!
Helt by the way såg jag en amerikansk indian-clown idag. Bara så ni vet.


Fudge.

Tydligen fann det inget internet på tåget. Jättekul, verkligen, den här sega tågresan blev just ännu roligare... Det hela började bra också, precis när vi satt oss på tåget kom nån tant och sa att vi var tvungna att byta vagn. Jippi. Men nu är jag här i alla fall, och ska just sätta på en film på pappas dator. Så ni får ursäkta den dåliga uppdatering jag har att erbjuda idag, men att skriva flera inlägg på mobilen under en skakande tågresa, och dessutom utan bilder, känns inte särskilt lockande. Bloggar när jag kommer fram istället!

Godmorgon! ♥

Just nu står packning på att-göra-listan, för sen drar jag till Norrland! Perfekt plats att spendera sportlovet på, med massor av snö och skidbackar.
Skriver mer när jag är på tåget!

B&W


Sadface

Imorgon åker Anna till Thailand i två veckor, gissa hur avis jag är??
Hur ska jag klara mig utan henne?
Och tänk hur brun hon kommer att vara, jag kommer inte kunna bli sedd tillsammans med henne utan att se ut som ett albino.
Kommer sakna henne galet i alla fall!
Men ha det bäst i Thailand bejbi, love u! ♥



Heta tjejer...fast nä...


Dagens outfit

Från och med nu hamnar dagens outfit i ett eget inlägg, allt för att fylla ut bloggen, hehe. Jag ska in på mest aktiva listan nu har jag bestämt!
Idag blev det i alla fall till att krypa ned i min mysiga H&M-tröja och ett par ut-gångna jeans. Perfekt fredagsoutfit!
Nu ska jag mysa ned mig framför TVn och ta vara på den första kvällen i frihet! Write you later!

Heeeeell yeah!

Lov! Ni anar inte min lycka nu; en vecka av frihet, inte helt fel alltså! Detta firas med min bästa vän, Marabou. Sen kommer min andra bästis Anna hit också, måste ju passa på och träffa henne nu innan hon åker till Spanien Thailand (hade skrivit fel, som en läsare påpekade...bra att ni håller koll hehe). That bitch.
Så här ser jag typ ut nu...minus den galna blicken då...

Duktig tjej

Efter det snabba inlägget tidigare idag, kutade jag iväg till skolan där jag fick skjuts av Åsas mamma till träningen. Där sprang vi ungefär 5,5 kilometer, vilket var så galet skönt!
Åsa och jag bestämde också att det är dags för oss att börja jogga på helgerna, måste börja ladda inför Spanien nu ju!
Sen när jag kom hem blev det lite intensiv-plugg (börjar blir min grej?) och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska bli skönt att sova ikapp lite nu, och imorgon är sista dagen innan lovet! Då drar jag, pappa och Maja till Norrland där snowboard, snöscooter och massor av möjligheter till att fota väntar!
Nu ska jag bara ta en snabb kvälls-mellanmål (herregudär jag 80 år eller?) innan jag sover. Aka en marabou-choklad. Jaja, man kan inte alltid vara nyttig! Hörs imorgon!

*andas ut*

Nu var matteprovet avklarat! Det var inte särskilt svårt faktiskt, men jag tror att jag gjorde några fel...
Sen hade vi franska-test också, jättekul. Verkligen.
Ikväll är det löpträning, vad sugen jag är på att springa runt i minusgrader och förfrysa lungorna! Men det ska bli skönt att träna, jag känner verkligen hur jag förvandlas till världens soffpotatis ;)
Just det, testade nya ögonskuggorna. Love them, jag har haft jättesvårt att hitta matta ögonskuggor!
160:- från IsaDora!

Each flower


Shopping of today

Så sjukt skönt att bara strunta i skolan för en dag, den har tagit upp för mycket av min fritid på sista tiden vilket gjort att jag inte kunnat träffa kompisar. Inte okej...
Så idag struntade jag i det kommande matteprovet, men det blev ändå lite intensiv-plugg nu på kvällen ;)
Här är shoppingen från idag:
En magtröja ("måste-ha" i vår enligt mig), ett par ljusa jeans med låg midja (även det ett måste), en hårinpackning och matta ögonskuggor som jag velat köpa länge!

My day!

Nu är jag hemma efter en grym dag i Vällingby med Sanna! ♥
Det blev lite shopping för mig, medan Sanna körde all in och choppade upp halva Vällingby ;)
Nejdå, men det är kul att handla med någon som faktiskt köper saker (menande blick på min älskade bästis med beslutsångest).
Skoldagen var faktiskt rätt bra, min klänning börjar formas på syslöjden och hittills har inget gått fel.
Nu ska jag se på Glee, min blivande pojkvän har kommit tillbaka! Hallelujah moment på hög nivå!



Vällingby

Nu åker jag till Vällingby med Sanna, skriver mer sen! ♥

I dream about summernights


Just because you suck


Gross?

Äntligen hemma! Hade tänkt jogga idag, men hur sugen bli man när det kommer ytterligare tre centimeter snö? Nej, idag stannar jag hemma med en tjock filt och elefantchoklad från Belgien. Den stora frågan är om det är elefantmjölk i den, eftersom att den smakar så konstigt. Sen kommer självklart följdfrågan; kan man mjölka elefanter?
Strunt samma, så länge det är choklad äter jag det ändå.
Ikväll blir det lite plugg, även om det mesta är avklarat.
Sen ska jag laga mat, förhoppningsvis går det bättre än förra gången då jag brände handen på en kastrull, mästerkock som man är. Det blev på något sätt ett sår, som nu börjat trilla av, äckligt nog. Bara så ni vet.
Skriver mer sen!

I need inspiration


Känner att jag behöver lite inspiration just nu, har knappt några foto-idéer alls!
I alla fall, här är fotona från igår; lite annorlunda från mina andra foton, med enkel redigering!

Maybe it's because I love you...

Äntligen ett lyckat muffinsbak!
Det blev riktigt kladdiga kladdkakemuffins, hatar när de är helt torra. Ida, Mickan och Chatnapa tyckte också om dem, tog med några till dem idag, de är ju mina test-ätare, hehe ;)
Receptet var i alla fall hur lätt som helst att göra, tog max tio minuter!
-
Du behöver: (till ca 8 st, eller fyra stora som jag gjorde)
-
2 ägg
2½ dl socker
4½-5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100 g smält smör
3 dl mjöl
-
Sätt på ugnen på 175 grader (jag vet inte hur man gör grader-tecknet, teknisk som jag är).
Vispa ägg och socker så att det blir fluffigt (eller pösigt som det heter om man vill leka besserwisser). Häll i resten och rör ihop. Se till att det inte finns några klumpar...om man nu inte är onormal och gillar klumpar...
Sätt in i ugnen i 10 minuter.
OBS!
Se till att muffinsarna inte är helt klara när du tar ut dem ur ugnen, eftersom att de fortsätter att lagas efter att man tagit ut dem. Lägg dem också på ett galler så blir de inte helt igenom-gräddade!

Oh sweet monday

Det här har varit en riktigt tuff dag idag. Måndagar är aldrig kul men den här var verkligen inte bra. Två av våra lärare fick utbrott, en var väl ingen överraskning eftersomatt hon alltid får det, men den andra var lite surprisesurprise. Bra för henne i alla fall ;)
Nu hade jag laddat inför en träning, men tyvärr inte. Kanske lika bra eftersom att Anna stukade foten sist det var sånt här väder och vi tränade, och hon är ändå den o-klumpiga av oss, hehe.
Så ikväll ska jag kolla på ny mobil (vill ha NU, min förfaller bit för bit), redigera foton och kolla på Top Model, geek som man är...
Jag tänkte skriva "dagens outfit" och "dagens makeup"...men det börjar bli gammalt så ni får väl helt enkelt själva lista ut vad fotona föreställer.
Juste, har ni märkt att mina ögon fortfarande är olika stora? Jag antar att jag får typ lära mig att lev med det...om det inte finns någon magisk typ "gör dina ögon normala"-salva...

Nyttig

Min frukost idag bestod av en kladdkakemuffins (recept kommer nog sen), fiberflingor som smakade papper och en macka. Heeelt okej frukost tycker jag, muffinsarna blev mycket bättre än förra gången (tegelsten är allt jag har att säga) så förhoppningsvis kommer mina kompisar också tycka det idag när de smakar dem.
I alla fall, ikväll kommer fotona från igår upp. Jag tycker faktiskt att resultatet blev rätt bra till slut.
Skriver mer när jag kommer hem, ha en bra dag!

Då var det dags igen

Jag har precis varit ute och fotat i snön, fick något ryck och tog med mig några saker ut och började fota lite.
Det måste ha sett jätteudda ut när jag satt på gungan och rev ut bilder från tidningar (ni fattar närni ser fotona).
Så ikväll eller imorgon får ni se resultatet!
Jag var ute i kanske en kvart innan jag hittade rätt plats att fota på, sen fotade jag i kanske 10 minuter innan jag gick hem.
När jag kom hem var jag helt genomblöt efter att ha legat med kameran i snön för att kunna fota riktigt nära, men kul var det i alla fall!
Nu ska jag mysa lite framför TVn innan jag börjar redigera bilderna!

Kul där, SVT!

Var det bara jag och Anna som reagerade på den galet låga humorn igår på Melodifestivalen?
Exempel:
Shirleys Angels. Dålig fantasi frågetecken? Jättevitsigt där, verkligen.
Det som toppade kvällen med den sämsta ordvitsen var efter Lena PH's låt, när Richard sa "Ja det där höjde verkligen PH-värdet i Sverige(höhöhö)!"
Men va??
Hur har PH-värdet någonting med något att göra? Jättekul det också...
Sen ville Anna härma SVT's dåliga ordvitsar genom att säga "...som jag saade". Bra kväll med humor på hög nivå alltså...
Helt onödigt inlägg, menmen...
Duktigt att jag lyckades se helt seriös ut va?


Hemma!

Nu är jag hemma efter en mysig kväll hos Anna!
Kan inte fatta att hon åker till Thailand om 6 dagar, tänk hur brun hon kommer att vara när hon kommer tillbaka! Jag tror inte att jag kan vara kompis med henne då, det är inte så jättelockande att se ut som ett albino...
Nu ska jag plugga lite. Jippi.
Efter den här veckan är det sportlov, då slipper jag i alla fall läxor och prov, hur skönt som helst!

I'm off to Anna

Ska iväg till bästis nu...eller ja, efter att jag ätit upp min panacotta. Det kommer att bli mysigaste kvällen, men förmodligen ingen uppdatering (måste återgå till att ha ett liv som inte helt går ut på att plugga och blogga).
Så ha en bra lördagskväll!

I'm awesome

Helt sjukt att jag aldrig använt det som rubrik förut
Imorse när jag vaknade gick jag ut och joggade 5 kilometer, hur grym är inte jag? På en lördag liksom, det brukar ju vara tjockisdagen annars ;)
Men jag måste börja träna inför Spanien, och det är faktiskt väldigt skönt att jogga några kilometer på morgonen. Fast jag blev inte jätteglad när jag hade joggat typ 4 kilometer och det kom världens uppförsbacke...
.
I allafall, ikväll kommer några hit på middag, sen ska jag sova hos Anna! Nu ska jag svara lite på kommentarer och läsa bloggar, skriver mer sen!

Color your life

Fotade ju lite med Åsa idag, den här gången med blixt som jag annars inte brukar använda. Jag hade nog föredragot att stå bakom kameran, men Åsa ville också vara fotograf så det blev tyvärr några foton på mig också ;)
Den här gången blev det bara enkel, svartvit redigering, med fokus på sminkningen.
Jag kan ju erkänna att det inte var jättekul att fotas med Åsa som var värsta modellen (snacka om att känna sig aaaaningen mindre snygg när man ser ut som en mupp bredvid henne), men här är resultatet i alla fall!

I slutet dör vi alla ändå

Idag hade vi den roligaste SO-lektionen på länge (ja, texten är både understuken, fet och kursiv så att ni ska förstå hur o-tråkig den var).
Jag, Chatnapa och Mickan analyserade runt vad som skulle hända om tekniken utvecklas. Alla analyser slutade med att mänskligheten dör ut. Men shit happens liksom, viva la teknik!
Vår lärare tyckte faktiskt att vi hade väldigt bra analytisk förmåga och bra svar, till min förvåning.
.
Sen hade vi zumba på idrotten.
Let's just say att vicka på höfterna inte är min grej. Ja, jag antar att ni kan se en bild framför er...
.
Efter skolan träffade jg finaste Åsa för första gången på århundraden. Mycket skvaller blev det, och sen gick vi hem till mig och fotade (bilder kommer sen!). Det är så synd att man liksom tappar kontakten när man inte går i samma klass, saknar att vara så bra vänner som vi var i 6an (innan det übertöntiga bråket då) ♥
Jag ritad av Chatnapa. Likheten är inte alls så slående som alla andra tyckte faktiskt.

Just because I love you


Sen behöver vi ju inte låtsas om att muffinsarna var skitäckliga...


Smink jag vill ha, typ nu!


Las bombas

Idag hade vi det fruktade sexualkunskaps-provet. 7 frågor! Jag hade pluggat hur mycket som helst för 7 frågor! Men ja, det gick ju bra i alla fall.
Sen har vi haft matte, laddar inför provet nästa vecka. Jippie. Fast jag och Chatnapa och jag satsar mer på att bli bäst på hänga gubbe, vilket halva lektionen gick åt till. Fast jag är en sån som föredrar att intensivplugga sista dagarna, det funkar mycket bättre för mig.
Efter skolan gick jag till Anna och blev av med min skuld på 20 kronor. Tydligen hade hon glömt att jag var skyldig henne pengar, men sen kom jag och påminde henne. Inte så smart...
Nu ska jag äta mellis, sen plugga. Vilket liv man har alltså!

Valentine's gift

I alla hjärtans dag-present fick jag ännu en berlock till mitt armband! Söt va?

I dream about SUMMER


Plugg-dags...igen

Det känns som att plugga är allt jag gör? Snacka om no life. Men jag har bestämt mig för att kämpa för mina betyg, så ikväll ska jag plugga sexualkunskap, massor.
Egentligen är det rätt pinsamt att få MVG på det provet, men min lärare tror tydligen inte att jag kan få MVG i NO så självklart måste jag bevisa det motsatta?
Idag hade vi syslöjd, håller ju på med en sommarklänning som går sådär alltså...Det är typ tusen sömmar och inget tycks passa ihop. Det löser sig nog till slut, annars får jag väl gömma den längst in i garderoben!
.
Nu ska jag plugga, skriver mer sen!

Blackboard


Power-smoothie

Nu ska jag ut och jogga. Japp, ni läste rätt, jag låter den helt oöppnade och otroligt frestande påsen med ostbågar ligga kvar på hyllan, och ger mig ut i snön!
Måste ju ladda inför Spanien, och nu har jag bestämt mig för att ha värsta beeachbody 2011 när jag kommer dit. Typ. Eller inte, men bra kondition i alla fall!
.
Här är ett litet tips på bra mat (eller mellanmål) innan träningen!
Powersmoothie
.
Du behöver:
2 dl naturell yoghurt
1 ägg
1 avokado
2 msk honung
1 tsk vaniljsocker
2 msk grapefruktjuice/citronjuice
.
Mixa bara ihop allt och drick! Perfekt, eller hur?

Tänkte göra det till en vana...

...att blogga tre gånger om dagen. För jag ska komma upp på blogg.se's startsida över mest aktiva bloggar! Lycka till med det, där ligger ju bara de som bloggar typ 10 gånger om dagen.
Jag tänkte också börja göra det, men sen kom jag på att jag har ett liv. Tihi det där var inte så snällt, men en blogg tar upp så galet mycket tid!
Anyhow, nu ska jag snart sova, är trött som en...koala? Sover inte de jättemycket? Kanske inte. Men ni fattar, jag är jättetrött.
Så jag skriver mer när jag vaknat ur mitt ide, någon gång efter april typ...
Nyduschad och iklädd mina übertuffa pyjamasbyxor. Bara så ni vet liksom.


Äntligen klar!

Nu är läxorna klara! Ish. Inte helt klara, men jag förtjänar en paus! Jag har lärt mig alla ackorden (utan gitarr!) och skrivit värsta NO-texten. Så nu blire en pluggpaus!
.
Dagen idag var faktiskt helt okej, friends-dagen är nog världens sämsta dag, eftersom att jag och Daniel då måste hålla en egen lektion. Men idag hade Daniel fixat lekar, som faktiskt var väldigt bra för att vara friends-övningar. Och jag fick ingen choklad!! Det är ju liksom hela poängen med att vara friends? Sadface.
Daniel och jag ska fråga om vi kan byta friendsare, känns bara så sjukt meningslöst, jag som inte ens är en speciellt snäll person? Hehe...
.
Vi fick minisämlor och saft i alla fall, och vi hade lite kul med muggarna. Sen ritade Ida och jag snoppar på Chatnapas hand (hon började, bara så ni vet), och helt plötsligt skrek Chatnapa "MEN JAG VILL INTE HA EN SNOPP!"
He.re.gud vad vi skrattade. Vi fick lite snea blickar från resten av klassen, men det gick inte att sluta. Ja, ni vet hur det blir ibland!

Glad alla♥dag!

Denna romantiska/deprimerande dag kommer att spenderas framför datorn och en NO-text om smaksinnet, med en äcklig muffins som sällskap.
Nästa år ska jag inte vara ensam på alla hjärtans dag, om jag så måste släpa hem en kille! Nejdå, det är inte hela världen, alla hjärtans dag känns over all ganska meningslös tycker jag. Jag menar, man visar väl kärlek året runt? ♥
Anyway, back to läxorna! Ha en jättemysig kväll allihopa!

Till alla♥dag!

Matchen idag gick bra, jag sög inte och jag har nästan lärt mig musik-läxan. Mitt liv äger(-ish). Och, som jag i stort sett alltid gör när jag har den här känslan, har jag bakat muffins!
Det blev XL-chokladmuffins, som jag snart ska dekorera med rosa vit choklad/cream cheese-frosting och en hjärta ac florsocker.
Låter väl rätt bra?
Så till frukost imorgon får alla i familjen en sån muffins, perfekt! :)
Nu ska jag fortsätta baka, lägger in resultatet sen!

Gah!

Alltså seriöst, när ska pluggandet få ett slut?? Jag orkar inte med mer musikläxor, NO-redovisningar och franska-förhör!
Hur ska jag kunna lära mig gitarr-ackord när jag inte ens har en gitarr? Genomtänkt läxa där!
I eftermiddag blir det cup i alla fall, skönt att bara strunta i läxor och skit. Sen ska jag baka alla-hjärtans-dag-muffins. Alltid skönt att dränka sin stress i muffinsar ;)
Nej, men det löser sig nog med alla läxor, men uppdateringen blir nog inte den bästa idag!
Vaddå motljus? Och jag gillar att mina fingrar ser ut som små korvar...

Ny header!

Nu har jag gjort och lagt in en ny header! Älskar designen jag har nu over all (ja, så får man faktiskt säga), men störde mig galet på mellanrummet som blev mellan headern och resten av bloggen.
Så nu gjorde jag en ändring, känns mycket bättre!
Vad tycker ni?
Den förra:

Notes


En lördag att se framemot!

Eller inte.
Min lördag kommer att spenderas framför en mur av läxböcker, och sedan städning om jag hinner (=orkar). Jag tror att lärarna just nu gått ihop och bildat en klubb som går ut på att dränka oss i läxor och helt förstöra våra privatliv.
Påtal om privatliv, är det bara jag som alltid tänkt att lärarna liksom bor på skolan?
Jag blir alltid jättechockad när jag ser en lärare utanför skolans område, det är ju typ som att se Kissie utan en barnmatsburk (bra exempel där. Fast nä), jag blir helt förvirrad.
Sen kommer jag på att lärare också har liv (-ish).
Jaja, nu ska jag börja riva ned muren av läxor framför mig!

Jeeze vad skönt!

Finns det något bättre än fredagar?? Det skulle väl i så fall vara lördagar då, men fredagsmys är ju typ the ultimate happiness.
Hela dagen har jag bara haft en tanke i huvudet: helg. Sen kom vår svenskalärare och störde med sin onaturliga röst. Dessutom tror jag att hon med flit ignorerar oss, pure evil or what?
Dock kommer kvällen förmodligen att bli väldigt bra, det är en fotbollscup som jag ser framemot.

I skolan

Sitter just nu i skolan på SO-lektion. Eller vad man nu ska kalla det, vår lärare är inte här.
Men ja, vi får väl ha en egen lektion, det finns inte direkt så mycket att göra när hälften av skolans lärare och elever inte kommit hit på grund av snöstorm.
Jag fick gå till skolan idag, trots snöstormen och snön som gjorde mig halft blind. Så nej, jag var inte det sexigaste on two legs när jag kom till skolan idag, med is i håret och mascara rinnande ner för kinderna...
Jag får hoppas att det går att åka till cupen ikväll i alla fall, annars ska jag personligen gå ut med en gigantisk hårtork och smälta snöhelvetet.
Skriver mer när jag kommer hem, om jag nu inte fastnar i skolan på grund av snön (duh-duh-duuuh) (←dramatisk musik för er som inte fattar)
Helt random bild från den tiden då snö fortfarande var kul...och sen vill jag ju såklart visa vara heta rumpor också ;)

Different nationalities

Jag tyckte att det var hur kul som helst att redigera bilderna som jag gjorde i ett tidigare inlägg, så jag har gjort ett till! Den här gången försökte jag få det att se ut som att jag kom från olika världsdelar.
Jag vet inte om jag lyckades riktigt, jag menar, den där jag försökte se amerikansk ut blev ju helt failad...
Men ja, kul var det i alla fall.
Och jag vet, jag överdrev den asiatiska bilden, men ni skulle bara veta hur svårt det var att redigera den bilden!
En sak jag kommit på är att det inte är särskilt kul att redigera bilder på sig själv, det blir ju värsta ego-bloggen...jag får väl fota Anna någon dag och testa redigeringar!

Ny kategori!

Jag leker mästerkock
Efter att ha upptäckt att jag inte alls suger på att laga mat, har jag nu bestämt mig för att ha en matkategori, men både failade och lyckade recept. Mest failade kanske det blir.
.
I alla fall, här är det första receptet:
Nyttig (-ish) havregrynsgröt med bär!
.
Du behöver:
3 dl vatten
2 dl havregryn
ca 1 dl bär (man kan välja själv, den blandningen jag valde var inte den bästa), ett tips är blåbär eller hallon.
2-2,5 msk honung
½ tsk salt
.
Värm bara vattnet, häll i bären, honungen och saltet. Vänta tills de blivit mjuka, och häll i havregrynen och vänta tills gröten är klar!
Förutom att den ser ut som maginnehåll var den faktiskt god, även om vinbären (vem fan har vinbär i en bär-påse?? Det kan man ju gå ut och plocka själv liksom!) förstörde helhetskänslan lite.

Funny thing...or whatever

Sidan där jag redigerar mina foton har massor av effekter, som jag aldrig testat. Det finns liksom allt från brun-utan-sol, till nya ögonfärger!
Så nu har jag börjat testa dem på några helt random bilder av mig, som jag inte har något minne av att ha fotat. Läskigt.
Här är resultatet (kom ihåg att jag inte testat detta förut!)!
Ändå en rätt kul idé va? Man kan verkligen göra så att man ser helt annorlunda ut!
Min favorit är nog den sista, men goth-bilden var också kul att göra.
Vilken var er favorit?


Åh. Herre. Gud.

Det är kul att avsluta en jobbig dag med en och en halv timma SO, speciellt när benen väker och huvudet tycks jobba helt emot resten av kroppen.
Skönt att dagen är över nu i alla fall, och ikväll får jag ju spendera en timma med snyggaste Mark Salling. I och för sig är det ju en TV-ruta mellan oss, men pff, man får nöja sig med det lilla!
Idag har vi åkt skridskor. Jag dog inte, trots att jag åkte utan hjälm (jag vet, rebell eller vad?? Ehm...).
Nu ska jag...ja, jag vet inte, mysa ned mig i soffan framför någon dålig humorserie?
Japp så blir det!



Mästerkock /slash/ geni...ish

Nu har jag gjort klart 3...nej 4 läxor! Jag vet, man bli ju nästan tårögd över hur ambitiös jag är. Eller inte.
Kakorna jag gjorde tidigare blev liiiite kolsvarta och sönderbrända, men ja, det är ju kakor så man äter dem ändå? Eller i alla fall tjockisar som jag.
Dagen var rätt tråkig, men imorgon är det slöjd så jag är jätteglad! Tyget som jag beställt hade kommit också, så nu j*vlar ska jag sy!
Där vart det många ego-bilder. Jaja, det är ju min blogg om moi liksom....
Gulligt att mina ögon fortfarande är olika stora, och nu är mina ögonfransar f*cked up också. Kul.


Hurry curry

Kakorna är i ugnen (förhoppningsvis lyckas de bättre än de jag gjorde förra gången) och läxböckerna är framtagna. Typ. Nej.
Kak-baket var egentligen bara till för att skjuta upp läxorna, men efter bara typ 20 minuter är de helt klara. Jäkla kakor. Nu hoppas jag bara att de varken är helt degiga i mitten, eller blir till små förkolnade klumpar.
Det kommer ett längre inlägg sen, när jag pluggat klart. Vilket förmodligen kommer att ta sin lilla tid. Jag har i allafall kakorna att äta på medans.

Stressad übernörd

Jag är galet stressad just nu, läxorna väller in som värsta flodvågen, och jag hinner inte med!
Men jag antar att det var min tur nu, jag har totalt pluggat kanske tre timmar sen terminen började eftersom att vi knappt haft några läxor (tycker jag då).
Så nu ska jag ta fram alla böcker och beta av dem som värsta übernörden. Sen blir det i alla fall träning, det får mig alltid att slappna av lite.
Så medan ni ligger hemma i soffan, med ostbågar och cola framför topmodelrepriser, får ni tänka lite på mig. Ja, det där gav väl en ganska tydlig bild av vad jag egentligen vill göra nu?
Galet att vi inte har pojkvänner va? Hetare tjejer får man ju leta efter!

Nya skinnjackan

Här är några bilder på nya skinnjackan från Mango!
Väldigt enkel, med dubbla dragkedjor och luvan (som går att ta av).
Är inte säker på att jag ska ha kvar den, men jag tror det ;)

Hemma och hungrig

Jag är faktiskt nöjd med dagen i Vällingby, trots att min plånbok är helt slaktad.
Dagens köp blev en skinnjacka (äkta, vilket jag upptäckte först när jag köpt den. Bra där, Emma) som det kommer bilder på sen,  och en sport-bh/topp. Jag hittade också en magtröja som jag nu i efterhand ångrar att jag inte köpte, och ögonskuggor som jag får köpa senare.
Till lunch blev det en McChicken Jr och äppelbitar. Typiskt Anna att välja det nyttigaste, och jag ville inte ta pommes och se ut som värsta tjockisen bredvid henne ;)
.
Nu är jag jättehungrig, så jag skriver mer sen!

We are off to Vällingby

Nu ska jag och Anna till Vällingby. Till min besvikelse hade jag inte så mycket pengar på mitt kort som jag trott, så det blir nog ingen supershopping direkt.
Skirver när vi kommer hem!

Redigerat, lagt in, redigerat igen

I stort sätt hela kvällen har gått åt till att redigera fotona Anna och jag tog idag! JAg har redigerat, börjat lägga in dem på bloggen, ångrat mig och redigerat igen.
Här är de i alla fall!
Det är galet vilket snygg kompis man har alltså ♥

Foto-dags igen!

Jag har haft en jättemysig kväll med Anna, saknar att träffas så ofta som vi gjorde förut ♥
Vi pratade (massor), det var bara så skönt att få prata av sig med någon, och vem passar bättre för att bli offer för mitt prat än Anna? ;)
Vi lagade pastasås till middag, helt påhittat, och ändå blev det jättegott. Mästerkockar eller vad?
Sen idag har vi fotat, med världshistoriens sämsta ljus. Ändå blev det bra tillslut (tror jag) så ni får se resultatet ikväll! Tyvärr blev det ingen galen sminkning (det är ju liksom min grej), jag antar att Anna tröttnat på att behöva stå i timmar och skrubba bort foto-sminkningar by moi, hehe...
Nu ska jag göra läxor och städa. Jippi. Hörs senare!
Nejmen vad gulligt att mitt ena öga är helt ihoptryckt. Faktiskt så ser det inte ut så, men jag antar att jag fick något litet cp-ryck på bilden...

Så var min kväll gjord

Efter en helt okej dag med en galet rolig idrottslektion (i vår klass handlar allt om liv och död...i alla fall för killarna) kändes det riktigt skönt att komma hem. Och dessutom är det fredag! Min (och förmodligen alla andra normala människors) favoritdag!
Ikväll ska Anna sova här, känns som att det var...ja minst en månad sen? Alldeles för lång tid när det gäller oss. Det blir mys med Lidl-glass (den bästa, alla kategorier!), kina-snacks-grejer och cola! Så var min kväll gjorde liksom ;)
.
Nu ska jag provsmaka mina chokladkakor, första gången jag försökt mig på hårda kakor.
Dock verkar inte mina ha blivit särsklit hårda...jaja, man kan inte ha allt här i livet!

Sh*t happens...

Har varit upptagen hela dagen, men bättre sent än aldrig!
Dagen var....tråkig. Faktiskt. Jag kommer knappt ihåg vad som hände, men det är väl lite typiskt torsdagar?
Direkt efter skolan åkte jag till träningen, och nu ska jag bara slappa i soffan med något onyttigt ûbernyttigt.
Det blev en riktigt dålig uppdatering nu, men ni överlever va?
Skriver mer imårrn!

Jag tänkte börja med dagens makeup. Fast nu ser det ut som att jag har en blåtira. Sexigt. Faktiskt såg den bättre ut irl, men aja, jag gör ett nytt försök imorgon ;)

Just random


Fast nä

Idag har jag varit med finaste Sanna, därav den dåliga uppdateringen. Jättemysigt att träffas igen efter hur lång tid som helst!
Dagens höjdpunkt (om det nu finns någon höjdpunkt med skolan) var slöjden. Vi får sy kläder, vilket klädesplagg som helst. How awesome liksom??
Jag, Ida, Chatnapa och Mickan blev bara lite överlyckliga. Nu har jag designat en jättesöt klänning (får man säga så om något man själv gjort? Det är min blogg, så ja, jag får säga så) som vår lärare ska beställa tyg till. Nu måste jag bara vara riktigt noggrann så blir den nog bra till slut!
Nu ska jag kolla på Glee (med finaste Mark Salling. Nej vaddå jag är inte besatt eller har läst hela hans sida på wikipedia. Pfft)




I want SUMMER


Många kondomer blir det...

Vår skola verkar ha gått in i värst kondom-perioden! Först ungdomsmottagningen igår, och nu idag fick vi hålla på med kondomer på sexualkunskapen.
Det finns alla möjliga sorter; black jack, magic, knottriga, extra stora, extra tunna...ja. För er som vill veta alltså.
På musiken spelade vi gitarr. Jag dog lite. Mina fingrar känns helt trasiga och inte gick det bra heller.
Nej, musiker är nog inget jag borde satsa på...
Nu ska jag skriva lite på svenska-arbetet, sen ska jag laga mat (japp, ni läste rätt, jag ska laga mat).