Romme 2011

En av årets bästa dagar (hittills!), hade verkligen hur kul som helst!
Här är foton som sammanfattar dagen!

Lat tjej...

Då var måndagen över, shit vad skönt! Vi åkte till en ungdomsmottagning på förmiddagen. Det var bara lite pinsamt sådär. Vi fick ta kondomer om vi ville (vilket killarna såklart ville...lycka till med att få användning av dem...) men det kändes inte sådär jättelockande.
-
På lunchen fikade jag, Mickan, Ida och Chatnapa. Årets första semla!
Sedan hände lite fler saker som jag inte är så supersugen på att skriva om, sweeties vet vad jag menar ;)
-
Jag skippade träningen idag, känner mig trött och hängig. Och lat också...
Romme-bilder kommer ikväll! :)

Smexiga tjejer ;)

Jag tänker inte skriva någon lång text, jag antar att bilderna räcker för att beskriva vår kväll!
Älskar er sötnosar! ♥

Hemma...

...efter en sjukt rolig kväll/natt med Mickan, Ida och Chatnapa! ♥
Skvallertanterna nummer 1 samlade liksom, så mycket prat blev det ;)
Jag ska på cup nu, så jag hinner inte skriva något långt inlägg. Lägger in bilderna ikväll när jag kommer hem, och imorgon kommer nog Romme-bilderna också.
Har haft saker att göra hela helgen, så ni får ursäkta uppdateringen...
I alla fall, hade världen bästa kväll, älskar er! ♥

I'm off

I'm off to Mickan nu, ha en bra lördag!
Random foto som blev över från förra fotograferingen

Tårta och gossip

Den här lördagen har jag spenderat med att städa, bland annat. Superkul.
Vad som däremot känns mycket roligare är kvällen som kommer! Jag, Chatnapa, Ida och Mickan ska ha värsta tjejkvällen. Äta tårta direkt med sked, skvallra och mysa framför film, blir det bättre?
Sen ska jag sova hos Mickan tillsammans med Ida också, jättemysigt!
Nu tänkte jag avsluta städningen, sen sticker jag till Mickan! :)
Om jag hinner kommer även Romme-bilderna in idag.

När Tinytank är borta så dansar Chattis på bordet =)

Hejhej Emmas internet är helt cp så hon bad mej att blogga :D Idag hade jag planerat att lägga upp massa busiga bilder och ni kanske tänker: "Nej fett taskigt att göra så mot sin kompis!" men för er information så sa hon att jag kunde blogga om VAD JAG VILLE :)
btw så håller jag inte med om henne angående hennes snygga-killar-kollaget! :/ Ni får se dom riktigt snygga killarna på min blogg HIHI passar på att göra lite reklam för den också ;)

Men nu ska jag berätta vad som har hänt idag! Inget speciellt faktiskt förutom att vår svenskalärare är helt (-.-) och we don't like her. Och hon vill att vi ska gå och kolla på bio med henne på en ledig dag?! Pff..
Blev lite problem på idrotten pg.a. schemat så vi hade ingen riktig idrottslektion så istället satte jag, Ida, Emma och Mickan oss och pratar om the p.r och hade lite kul, hehe...
Nu bjuder jag på bilder från min dator/mobil! (snäll som man äääär!) :D


Påväg till romme (onsdags)! Sweetisar! <3

Idag på gympan, inte direkt finaste bilden men this is all i've got! ;)

Varsågod Emma nu har jag bloggat åt dej (borde nästan få skaffa en egen "hälsning" eftersom jag bloggar rätt ofta här ... eller inte)! :)
Puss och kram Emma ssöta läsare! Ni som inte är så söta får en klapp på ryggen. :)
/Chattis :)


Hallelujah!

Oh my gosh vad skönt att internet fungerar, tack vare min superpappa! ♥
Pinsamt nog fick jag en mindre panikattack när jag fick veta att internet inte fungerar, vilken nörd man är alltså.
.
Dagen var helt okej, en vanlig fredag. Vi hade muntligt SO förhör, snacka om att ordbajsa. Alla bara pratade på och skita i om det var helt påhittat eller inte.
Efter skolan träffades jag och bästis, och nu ska jag iväg på träning. En fredakväll. Kul.
Men jag älskar trots allt mina träningar, och är helt beslutad vid att få värsta beach-kroppen 2011, så nu ska jag ta mig tusan (har ni märkt hur duktig jag blivit på att inte svära?) inte missa en träning!

Fudge.

Nämen vad kul, vårt internet fungerar inte, och inte ens datasnillet pappa kan fixa det. Great... Därför bloggar jag nu ett kort inlägg från mobilen, bara så att ni inte tror att jag typ flytt landet eller omkommit i en tragiskt köks-olycka (det skulle väl ändå vara ganska troligt?) Chatnapa kommer i alla fall se till att bloggen inte blir helt död, tack bebi! Så ja, ni får överleva utan mina underbara inlägg om mitt superintressanta liv. Sarkasm kallar det där. Nej, men förhoppningsvis löser sig internet-problemet. Let's hope so...

Bästa dagen i skidbacken!

Jag är ju mer av en foto-människa, och tycker mer om att lägga upp massor av bilder istället för text som förklarar dagen.
Så blir det även med den här dagen! Imorgon eller på fredag kommer jag att lägga upp bilderna, det blev många kan jag säga ;)
.
I alla fall, idag var ju skolan i Romme. Det var verkligen hur kul som helst! Jag älskar att åka skidor, det bästa med vintern nästan.
Jag säger inte att jag är bäst på det, att jag ser snyggast ut i skidbacken eller håller armarna i styr när jag svänger, men det är verkligen hur kul som helst. När världens bästa kompisar dessutom var med, blev det en riktigt bra dag.
Till och med bussresorna var kul, trots den jävliga busschauffören. Han tyckte själv att han hade värsta humorn, vilket kanske inte alla höll med om...
.
I alla fall, en jättebra dag! Nu ska jag ladda upp med mys inför glee, skriver mer sen!

Rubbin' it in (tidsinställt)

Eftersom att jag är i Romme idag och åker skidor, medan ni andra sitter i skolan och halvsover, så kommer jag inte att uppdatera särskilt mycket. Jag menar, vem tänker på bloggen när man är ute i skidbacken med sina kompisar? Inte jag i alla fall.
Så jag kör på ett tidsinställt inlägg!
.
Pappa kom ju hem från Kina för några dagar sedan (the land of cheap stuff and faked brands typ), så han hade fått en shoppinglista av oss som tvingades stanna kvar här hemma.
.
Till mig köpte han två hoodies; Quicksilver och Abercrombie, Björn Borg trosor (alltså med tryck som inte går att hitta i Sverige, t ex apor, svampbob, Mimmi...ja, ni fattar), ett stativ som kallas "aphanden". Man kan fästa det på träd, lyktstolpar bl a. Supersmart ju! Sen fick jag ett nagelset. Han verkar tycka att det är Guds gåva till människan, så han passade på att köpa ett till mig också. Inte mig emot, det var ju smilisar på nagelklipparna ;)
.
Bilder på några av sakerna:

Emmas och Annas chokladcafé

Så ska Annas och mitt café heta i framtiden, för idag lyckades vi! Vi gjorde världshistoriens godaste muffins (bild finns nedan) enligt eget recept!
Idag fick äntligen jag och Nora göra omprov på musiken, starkt VG. Hur grym är jag? Det var en retorisk fråga alltså, ni behöver inte svara.
Dagen har bara passerat, vår franska-lärare mutade oss med att lära oss en svordom om vi jobbade (ta gueule, merde), vi gjorde ett apsvårt test på NOn (jag kände mig blondare än Kissie för typ två år sen) och jag invigde mina Björn Borg trosor med apor.
Det var väl det?
Nu ska jag mejla om prao, sen göra ett tidsintällt inlägg inför imorgon, då jag är i Romme. Det kommer att bli grymt kul, längtar trots att vi ska vara vid skolan 6.15!

Gah

Inte kul med nytt schema, att sluta 4 på måndagar står inte alls på min önskelista.
Jag överlevde trots allt dagen, den gick faktiskt förvånansvärt fort. Hemkunskapen dödade två timmar, och laga mat är ju ändå kul. Däremot vill jag gärna ge vår lärare en deo och exem-salva.
Annars var dagen helt okej.
.
Jag fick svar på ett mejl jag skickade om prao (här), tyvärr fanns det ingen plats just där jag ville vara, men kanske kan jag få en prao-plats hos chefsredaktören.
Nu till det coola: De vill (kanske) att jag ska blogga på deras hemsida, om västerort! Det kanske inte låter så kul, men jag menar, tänk hur många som kommer att läsa det? Snacka om bra reklam för min blogg!
.
I alla fall, nu ska jag fortsätta titta på prao-platser (just in case), sen är det träning!

Morgon-foton

Kul att båda dagens inlägg börjar med ordet "morgon". Eller inte.
I alla fall, nu är det dags att lägga in fotona jag tog i morse! Jag vet att många av er föredrar foton framför text, så jag ska inte skriva något långt inlägg.
Här är bilderna!

Morgonpigg?

Direkt när jag vaknade tog jag min kamera och gick ut och fotade. Faktiskt. Det var inte alls så jag tänk mig min morgon, men jag kunde inte sova och jag måste ju passa på att fånga all fin frost på bild innan den försvinner.
Så i eftermiddag kommer fotona!
.
Dagen kommer att spenderas med plugg, plugg och städning. Inget Vällingby idag för mig alltså, som jag hade tänkt.
Och imorgon är det måndag, första dagen med nytt schema. Ikväll ska det slutgiltiga schemat komma, och om det inte är bättre än det vi fick i fredags ska jag strejka.
Det kan man väl göra? Skolstrejka.
.
Ikväll kommer i alla fall pappa hem från Kina, förhoppningsvis med några presenter från the land of faked brands ;)
Är det någon annan som måste spendera dagen med skolböcker, eller är jag helt mobbad?

Teknisk tjej...

Som några av er förmodligen märkte igår var bloggen aningen fucked up fel.
Det finns faktiskt en väldigt bra förklaring till det:
Jag hade råkat blanda ihop stilmallarna, så inläggssidan hamnade på startsidan. Anledningen till det är att jag alltid testar designerna på min prov-blogg först, och sen flyttar över dem till den här bloggen.
Då kan det ibland gå lite snett.
Men nu borde det vara löst!
Så alla ni som legat sömnlösa inatt och undrat vad som hänt med bloggen (det var säkert jättemånga...ehm) kan andas ut.

Aaaahhh...

Vet ni vad jag sitter och tittar på just nu? Glee! Med apsnygga Mark Salling, aaahh.
Dessutom fick man se en av de andra killarna utan tröja. Wow. Där snackar vi magrutor.
Nejdå, ja är inte obsessed...
Kvällen kommer att spenderas med massor av choklad, ostbågar och cola. Bättre blir det inte?
.
Kort om min dag då: Först spelade jag match, och äntligen känns det som att det gick bra. Jag blev så sjukt taggad så fort matchen startade, och tydligen syntes det på planen. Sen har jag gjort klart bloggdesignen, äntligen är jag nöjd!

Ny design!

Ny design, kul va?
Jag har ju aldrig riktigt gillat den jag haft hittills, så det känns bra att ha en ny.
Jag vet att deisgnen just nu ser helt mupped up ut, med dubbla header och helt fel bakgrund. Jag lovar att det kommer att ändras, bloggen måste bara uppdatera sig. Om ni vill att det ska gå snabbare kan ni skriva en kommentar, då laddas sidan om till den nyaste versionen.
.
Så, vad säger ni:

One of those days

Det här var visst en av de dagarna då jag helt struntar i bloggen. Men ja, alla har väl sånna dagar?
Idag är det i alla fall fredag, jeeze vad skönt det känns. Dock ser jag inte framemot måndag, med nytt schema. Han som skulle göra scheman fick en stroke (sadface-ish, jag vet inte ens vem han var) så nu har är det någon annan person som gör dem.
Min fråga; vad är det med honom?? Vill han straffa oss genom att ge oss bajsdåliga scheman??
Lite mer om dagen; det var skol dm, och jag var målvakt. Fråga inte hur det gick.
Nora och jag tränade en sista gång innan omprovet i trummor, och efter skolan kom bästis hit! ♥
.
Nu ska jag jobba på designen som vägrar fungera...wish me good luck...

Vart tog kvällen vägen?

Mamma och jag har letat prao-plats, vilket inte är helt lätt. Har hittills två som verkar rätt kul och ligger på lagom avstånd.
Sen har jag jobbat på en ny bloggdesign, som är helt omöjlig att få ihop, men kod-mästare som jag är (självutnämd titel, men ändå) så löser det sig nog.
Och när det gör det kommer designen att bli awesome!

Söta-ish tjejer

Just nu sitter jag hos Anna, snart ska vi iväg på träning. Hon sitter och flåsar lite små-snuskigt bredvid mig, så det blir ett kort inlägg.
Det var bara det jag tänkte skriva. Skll er själva när ni vill ha mer uppdatering, då blir det fler dåliga inlägg.
Anyway, ha en bra kväll medan vi springer runt i kylan.
Vi tar gärna emot en inomhushall om någon vill sponsra oss, bara så ni vet.

Annas brorsa kom just in och frågade vad jag gjorde här. Jag vet inte om han trodde att jag gjort inbrott eller något. Jag kanske känns som en typisk inbrottstjuv? Hmmm...


Vill ha i min sminkväska!


Jag vill stoppa min slickepinne i din godispåse

Vilken hemsk dag! Sista lektionerna var jag helt död. Jag hade seriöst kunnat somna på SOn...
På sexualkunskapen skrev vi upp ord på könsorgan, och jag lärde mig något nytt; Killar har massor av fantasi. Och inte på ett bra sätt. Tydligen kallar killar sin grej för slickepinne (med mera) och tjejens för godispåse (därav rubriken alltså).
Nej fy tusan, inte mysigt alls.
Vad som däremot var kul med dagen var när Nora, jag och Elsa tränade trummor i musiksalen. Jag kände mig fortfarande galet dålig, men det var skönt att bara kunna träna lite. Så imorgon ska jag göra om provet tillsammans med Nora, och helvete vad bra det ska gå! Hoppas jag.

Saker som stör mig:

På väg hem från Anna kom jag att tänka på alla saker som stör mig.
-
1. Att det blir värsta korsdraget inuti mitt huvud när jag svänger
-
2. Att det gick bajsdåligt på musiktestet idag
-
3. Att man får finnar av choklad
-
4. Att marabous Cookies and cream smakar vinäger och gammal mjölk
-
5. Att vi får ett nytt schema precis när jag lärt mig det gamla
-
6. Att matte är helt obegripligt ibland
-
7. Att priset på tomatsoppa höjts med tre kronor
-
8. Stockholms väder, kan snön bara typ...försvinna??
-
10. Att jag faktiskt orkar skriva en sån här lista

Ehm...

Anna och jag diskuterar Romme-resan med skolan.
Jag: Men Anna du måste följa med!
Anna: Jag har ingen lust att åka skidor, jag kan åka med nästa år...
Jag: Men då går vi i 9an, då kanske inte vi är bästisarlängre.
Anna: Så du ska inte vara kompis med mig nästa år?
Jag: Jag vet inte (okej, jag märker hur taskig jag låter i den här konversationen, men det var bara för att få henne att åka med. Anna vet att jag älskar henne! ♥).
*Lång paus*
Anna: Såå...gör du slut med mig eller?
.
Jag tror att Anna missförstått vår relation lite...

Gammal bild, med våra fina halloween-sminkningar!

Helt random

Nu blir det en helt random, vår-inspirerad outfit som jag satt ihop på typ fem minuter. You are welcome, kära läsare!
Nej, men faktiskt har jag ju lovat att bli bättre på att blogga?



Monday morning

Dagen har varit väldigt lugn, sånna här dagar älskar jag vårt schema!
Tyvärr ska vi börja med hemskunskap nu, och vår lärare där är lite...speciell. Jag kan ju säga att hygienen borde vara liiite bättre om man nu är hemskunskapslärare...
Jag trodde faktiskt att min grupp skulle faila totalt, eftersom att ingen av oss tydligen kunde laga mat. Men det gick bra! Inget brann eller ens brändes.
.
Nu ska jag se klart på det näst sista avsnittet av Pillars of the earth, herregud vad jag kommer att sakna den serien! Men eftersom att jag faktiskt har ett liv utanför TV-rutan kommer jag att överleva. I hope.
Mina sötnosar (minus Ida som vi saknade idag) ♥

Snygga, okända-ish killar...bra rubrik där

Jag tänkte sätta en superflashig rubrik på mitt kollage nedan. Det var inte helt lätt faktiskt, så jag får förklara tanken istället;
Anna skrev ett inlägg om mindre kända, men snygga kändisar. Jag påpekade att hon hade glömt massor, men när hon frågade vilka så kom jag inte på en enda. Men nu har jag satt i ihop ett kollage som är übermycket bättre än hennes (fast jag älskar henne ändå).
Jag har också skrivit vart de var snyggast (Adam Rodriguez är inte alls lika snygg i CSI Miami, konstigt nog). Bara så ni vet.
.
I alla fall, här är mitt kollage. Ni ska veta hur svårt det var att hitta snygga bilder, alla ser ju typ 10000000 gånger bättre ut live!
(och vill ni jämföra mitt superdupermycket bättre kollage med Annas, kan ni klicka här!)

Man måste inte alltid ha byxor på sig...

...enligt mig. Så idag (=min städ-/pluggdag) struntade jag i byxor. Just so you know. Jag har snott en av pappas tröjor och städat klart, så nu har jag bara pluggande framför mig.
Jag försöker på alla sätt som går att skjuta upp matteläxan, så jag har gjort värsta inlägget om snygga killar (kommer senare).
Men nu då?
Nu har jag ingenting att göra längre!
Jag antar att jag får ta tag i läxan nu. Vem var aset som kom på huvudräkning egentligen? När det finns miniräknare borde inte huvudräkning behöva ta upp så många av mina hjärnceller.
Okej, på allvar, nu ska jag plugga. Wish me good luck.

Outcast

(Såg en insändare nyss med den signaturen, så det fick bli rubriken för kvällen)
Jag har inte bloggat på hela dagen. Fan tusan vad skönt det känns att bara strunta i den för en dag.
Den här lördagen har spenderats med extremt illamående och Sims 3.
Hej jag har inget liv?
Men ibland orkar jag bara inte bry mig, imorgon ska jag göra läxor, städa och kanske se på bio, så jag behövde faktiskt en "göra-ingenting"-dag. Dessutom är man inte så supersugen på att göra något alls när det känns som att magen ska explodera vilken sekund som helst.
.
Men nu mår jag bra i alla fall (för dem som vill veta), och resten av kvällen kommer jag nog spendera på att radera hälften av det jag skrivit i min självbiografi. För det typ...suger. Riktigt hårt.
Skriver mer imorgon, så god natt alla läsare!
Jag gillar att Jessica Simpson mer eller mindre ser ut som en transvestit i den här vinkeln *ler ondskefullt*

Fredag!

Jag överlevde första veckan, ett gott tecken!
Idag har jag träffat Anna, vi gjorde skitgoda muffins av eget recept (typ). Inget brann upp eller brändes, jag är faktiskt stolt!
Dagen var väldigt ospeciell, allt man tänker på är ju att få vara ledig två dagar?
.
Nej, nu ska jag ta blogg-ledigt resten av kvällen.
Just nu sitter jag och tittar på ett inspelat avsnitt av Svärdet och spiran, men min blivande pojkvän. Dock finns ju det lilla problemet att han är gay i verkligheten...Hmm...det går nog att lösa ;)

Wohoo, I'm back!

Äntligen känns det bra efter en träning, inte bara för att jag gjort något nyttigt. Idag gick det faktiskt bra, surprisesurprise, trots min halv-split och sönderfrusna händer.
Så I'm back, nu ska jag kämpa som in i helvete för att inte bli sådär sämst igen, 'cause it kind of sucks.
.
Kvällen kommer att spenderas med mys i soffan, så att mina fötter tinar lite. OCH IMORGON ÄR DET FREDAG!!
Söta tjejer från idag, observera också Chatnapas snopp-teckning. Mycket sexig...eller inte.

Bra dag?

Den här dagen går faktiskt att beskriva kort (jag har som sent nyårslöfte att skriva kortare och oftare här på bloggen); maten påminde om maginnehåll, i svenskan lånade vi en bok som mer eller mindre var incest mjukporr och på gympan lekte vi lekar som jag helst bara vill förtränga.
Det var väl inte så lång beskrivning?
.
Dagen var ändå helt okej, jag fick bröd och tuggummi av Niklas, och Chatnapa och jag drack varm oboy i grottan medan vi diskuterade den fantastiska boken. Hittills har den handlat om snorkråkor, topless tjejer och en syster som huvudpersonen verkar ha en crush på.
.
Nu ska jag till Anna, en träning på en isig konstgräs-plan väntar. Trots det faktum att jag förmodligen kommer bryta äggstockarna eller något (de går väl att bryta?) så ser jag framemot det, känslan av att ha tränat är hur skön som helst. Plus att mina nästintill obefintliga magrutor faktiskt syns aningen när jag precis tränat.

Mina fovoritlåtar (tidsinställt)

Okej, kanske inte. Några av låtarna älskar jag bara för att jag har bra minnen från då jag lyssnade på dem, andra blir jag bara allmänt glad av ;)
Anledningen till ett rätt dåligt, tidsinställt inlägg är att jag först slutar rätt sent, sen har jag träning direkt efter. Förmodligen kommer jag att ramla och bryta svanskotan eller något, is+springa runt är inte den bästa kombinationen för mig.

Vi får se om länken funkar, med min naturliga tur så antar jag att den inte gör det...

Zoomin' in

Ni vet ibland när man bara har sådär allmänt tråkigt? Sådana dagar får jag ibland, då jag ör helt rastlös trots att det finns tusen saker jag borde göra. Då brukar jag ta fram min kamera, bara testa lite.
Precis nu hittade jag massa bilder som jag tydligen tagit någon gång jag haft tråkigt, bara för att se hur nära kameran kunde fota.
Strunt samma att det bara är meningslösa testbilder, jag slänger upp dem i alla fall. Det är trots allt min blogg, så jag får lägga upp hur många tråkiga bilder jag vill!

"Det ska jag skriva upp i min bok för extra intressanta saker"

Mitt nya favorituttryck. Enda nackdelen är att vid det laget man hunnit säga klart det har personen man ska säga det till gått iväg.
-
Anyway, andra dagen i skolan och jag kommer inte ens ihåg lovet. Antingen beror det på guldfiskminne, eller så har skolan redan dragit in mig i sin hjärntvättar-bubbla där lektioner får hela dagarna att flyta ihop till en enda klump av tråkighet.
-
Anyway #2, idag har jag ritat en snopp. Japp. Sexualkunskapen har nu delvis blivit en bildlektion där vi får rita snoppar i genomskärning. Pinsam stämning när alla satt helt fokuserade och ritade av en skrynklig snopp på whiteboarden. Nästa gång ska vi fokusera på kvinnans könsorgan. Mm vad jag längtar (jag hoppas att alla förstod vilken ironi som låg bakom den meningen?).
-
Vi fick också träffa vår nya svenska-lärare+klassmentor. Hon pratade i någon onaturlig tonart som jag inte ens tror är uppfunnen. Det gjorde nästan fysiskt ont i öronen och huvudet. Hon var väldigt oldfashion (jag försöker välja så snälla ord som möjligt här) och tvingade oss att stå bakom stolarna helt tysta innan vi fick gå. Me not like at all. Det kanske bara var jag som tyckte att hon var aningen läskig?
-
Anyway #3, nu ska jag göra franskaläxa och sen börja fundera lite på självbiografin vi ska göra på svenskan på 10 sidor. Faktiskt ett ganska kul projekt enligt mig, jag menar, finns det någon lättare att skriva om än just sig själv?

Sommarens nya trend?

Något som återkommer på olika onlineshoppar är magtröjor. Möjligen sommarens nya trend?
Jag har aldrig gillat det, men nu när jag ser alla snygga tröjor som kommit in överallt blir jag jättesugen på att shoppa upp ett helt lager inför sommaren! De allra snyggaste finns enligt mig på H&M, för ett lät överkomligt pris ;)
Jag som har massor av presentkort kanske ska ta en vända till Vällingby och förbereda mig inför sommaren (trots att den förmodligen inte kommer att visa sig förren om ett halvår) ?

Första dagen i skolan

Jag dog lite i morse.
Att gå upp halv sju är inte superkul faktiskt, framför allt inte då jag vant mig vid att vakna vid tio som tidigast.
Så fort jag kom till skolan var det matte, bra start liksom. Jag tror att lärarna satte matte på första lektionen efter jullovet bara för att jävlas med oss.
Typiskt lärare alltså...
Jag ville helst bara lägga mig på golvet (trots alla loskor och slask) och strunta i matten, sedan låta någon släpa mig hem.
.
Dagens lågpunkt (alltså motsatsen till höjdpunkt...lågpunkt är väl ett ord?)   var nog när jag fick reda på att vi skulle börja med sexualkunskap. Något mer awkward än det får man leta efter alltså;
Massa tonårskillar som nästan hänger över bänkarna, fulla med frågor som inte direkt sänker den den pinsamma stämningen samtidigt som tjejerna bara känner sig allmänt obekväma. Superkul.
.
Däremot fick jag veta att killar består av en underutvecklad kromoson, så tjejer är i stort sätt fulländade medan killar inte är det. Det gjorde det hela aningen roligare för ungefär tre sekunder.
Efter skolan kom Anna hit, och tuffa som vi är spelade vi Spore.
Nu ska jag svara på kommentarer, skriver mer när min skrivkramp släppt!

Screw the redigering

Det har liksom blivit min grej att redigera alla bilder jag tar, men nu orkar jag inte.
Dels för att Anna och jag tagit hur många bilder som helst, och dels för att Anna sitter här bredvid och flåsar, så det stör min koncentration liiite grann.
Idag ska vi ut och fota, jag ska testa panorama-inställningen igen (fortfarande utan stativ, eftersom att ingen verkar vilja sponsra mig).
Nu flåsar Anna som värsta flodhästen (det känns som ett väldigt flåsigt djur) så jag ska bara lägga in bilderna och sen går vi ut.

Kind of dead

Efter två timmars inomhus-träning (tack för det i allafall, jag hade inte gärna halkat runt på en frusen fotbollsplan ikväll) känner jag mig kind of dead. Mina fötter är med som mos, och kroppen känns bara allmänt mörbultad. Trots det är det väldigt skönt att träna, springa bort alla godis-kalorier, det har blivit många de senaste dagarna.
Jag ska lägga mig tidigt ikväll, faktiskt.
Mina dygn har blivit helt vända, och med bara en lovdag kvar (åh herregud, man blir ju helt deprimerad bara av att tänka på det...) måste jag börja komma i gamla vanor igen, annars kommer skolmorgnarna att bli ett helvete.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, Anna ska inte behöva väcka mig ännu en morgon ;)

Tralala

Ganska uppenbart att jag inte kom på någon rubrik va?
Den här morgonen har jag, förutom att fota lite (ett inlägg som kommer senare idag), tittat på världens hemskaste film enligt mig; King Kong.
Oväntat va?
Men jag hatar verkligen när de fångar honom och sen skjuter ned honom från Empire state building. Jag tror att det har att göra med att jag, när jag var yngre, tyckte att djurplågeri var det värsta som finns. Det tycker jag ju fortfarande att det är (vem gör inte det?, men då var apor dessutom mitt favoritdjur och jag grät som en galning när King Kong dog.
Vad hände med the happy ending där liksom?
.
Anyway, idag ska jag träffa Anna. Tyvärr blev det ingen bio, men vi hittar nog ändå på något att göra ;)
Nu ska jag äta lunch och se klart på Criminal minds! :)
Bara helt by the way, ser inte mina überkorta ögonfransar ovanligt långa ut idag? Kanske inte...

Fail

Nu på morgonen/förmiddagen har jag testat ännu en funktion på min kamera; panorama. Alltså där tre bilder sätts ihop till en, och skapar en...hur ska man förklara? Det får det att se ut som att rummet blir som en enda linje...typ.
Aja, ni får se.
Jag försökte testa effekten utan stativ, eftersom att jag ännu inte har något (blir absolut en punkt på min önskelista till min födelsedag). Det gick...sådär. Mitt rum såg mer ut som ett Dr Seuss-hus...Lite smått fail sådär.
Ja, ni ser ju själva...den nedre blev i alla fall bättre tycker jag.
Någon som har lust att sponsra mig med ett stativ?? :)

Bara för att jag har tråkigt

Den här lördagen har blivit fylld av onödiga saker, såsom sims 3, maraton-lyssnande på min nya spotify-spellista och gammalt godis.
Därför passade jag på att redigera några bilder, bara för att jag har tråkigt.
Bara by the way, ser inte pollenet (så kan man ju inte säga? Pollenet...Jaja, ni fattar vad jag menar) skitäckligt ut på den andra bilden?

God morgon(-ish)

Inte riktigt morgon, men jag har haft en riktigt slö morgon så jag är klar först nu.
Duktig som jag är har jag ändå hunnit med att städa. Dammråttorna hotade att ta över mitt rum och göra det till ett typ...slott av damm. Så jag kände att det kanske var dags att dammsuga...
Vad blire av dagen då?
Jag skulle träffa Anna, men jag känner mig lite hängig och är på ett riktigt bitch-humör inte på mitt bästa humör.
Dessutom har jag träffat kompisar varje dag den här veckan, så det kanske passar med en lugn dag? Imorgon ska förmodligen jag och Anna se på Harry Potter.
Jag. Kommer. DÖ.
Har fått höra att den är full med saker som hoppar upp helt plötsligt. Sånt får jag seriöst en hjärtattack av, och jag är för ung för att dö av hjärtfel.
Men jag vill ju se den, så jag plågas av ett stort dilemma här...
.
Jaja, det blir nog bio i alla fall, jag har ju min bästis med mig:
Baconchips! Och Anna såklart ;) ♥
Nu ska jag ta tag i mitt liv, skriver mer sen!
VARNING: Osminkad och iklädd de mest osexiga kläder man kan ha (utom haremsbyxor då, what's the deal with that?)

Sadface

Just nu sitter jag och tittar på någon serie som började i onsdags, jag hänger inte riktigt med i handlingen, men det verkar som att alla går bakom ryggen på varandra in a not so nice way.
Dessutom dog just en av mina favoritpersoner (skitsöt kille såklart), så mitt liv är i stort sätt över...NEJ han öppnade ögonen, så det är lugnt *pustar dramatiskt ut*.
Som ni ser är jag otroligt insatt i den här serien, trots att handlingen är smått obegriplig.
.
Kvällen kommer förmodligen att spenderas framför TVn med datorn i knät. Vi har gäster som jag borde sitta och prata med, men jag mår inte sådär jättebra (kanske håller på att bli sjuk? Stackars mig...) och känner mig inte übersocial för tillfället. Man kan inte alltid vara perfekt...
.
Jag är jättesugen på att chatta med någon, men alla verkar ha liv som inte går ut på att sitta framför datorn på en fredagskväll. Vad har hänt med världen egentligen??
Så ja, jag får väl spendera kvällen med att tröstäta chokladmousse och se på King Kong.
Livet kan faktiskt inte alltid fyllas med betydelsefulla tidsfördriv...

My day in black and white

Kvällen igår var jättemysig, Anna och jag var inne på datan, snackade, åt godis och skrattade massor.
Jag hinner inte skriva mer just nu, ska svara på lite kommentarer och senare ikväll kommer ett till inlägg :) Ha en bra fredagskväll!


In a rush again

Nu drar jag till Mickan, måste passa på att träffa henne nu när hon inte simmar varje dag (hur orkar hon och Ida?? Jag skulle vara död efter en vecka). Det blir förmodligen massor av snackande som vanligt, man får ju hoppas att människor inte har ett begränsat förråd av ord att förbruka genom hela livet, för då håller nog mitt på att ta slut, hehe...
Ikväll kommer bästis hit och sover, har väldigt viktiga saker att diskutera med henne (killar+skvaller). Väldigt viktiga saker. Sen så ska vi kolla i genom en viss persons album på facebook också, hehe.
Så ha en bra dag, det ska i alla fall jag ha! :)

Det här var första gången på länge jag inte kommer på någon rubrik

Godmorgon! Idag vaknade jag halv 9, måste ju börja ställa in mig på att börja skolan igen...
Idag ska jag till Sanna, jag måste ju passa på att träffa dem som går i andra skolor nu på loven.
Vi ska förmodligen laga lunch och bara sitta och snacka.
.
Har många minnen från när vi försökt lagat mat; en gång började det brinna på spisen, en annan gång blev de helt brända på utsidan och degiga inuti (hur nu det är möjligt med pannkakor vet jag inte, men vi lyckades i alla fall) så vi slängde dem i hennes häck. Pinsamt nog hittade hennes morfar dem sen...
.
Redan då förstod jag att jag skulle bli en stor kockbegåvning. Nu kan jag både koka nudlar, göra fattiga riddare och mikra panpizza. Japp, en sann kockbegåvning...
.
Nu ska jag leka lite i mitt nya paint (-ish) prgram och kolla på CSI innan jag går till Sanna, hoppas att ni också får en bra dag! :)

Som sagt...

...så borde jag ha gjort massa saker idag. Jag tror knappt att jag gjorde hälften. Well well, det är lov, jag hinner med det någon annan dag.
Förresten är jullovet slut om exakt en vecka! Helt sjukt, det känns som att det nyss började?
Imorgon ska jag träffa Sanna, det blev ingen bio tyvärr, men det blir kul att träffas ändå.
.
Idag har jag och Anna träffats, det blev mycket prat (duh, det är väl det man gör med kompisar?) och skratt innan vi gick hem till mig och spelade PS3 Move. Vi testade barnspelet EyePet. Man typ...skötte om ett katt-troll-hundsak som skuttade runt. Man fick tvätta den, slå den (eller ja....jag gjorde det i alla fall) och rita penisar med den.
Ett givande och fullt normalt spel som jag önskar att jag inte slösat bort 30 minuter av mitt liv på.
Jomen erkänn att det ser ut som en...okej, bara för att jag är en duktig flicka (yes I am) så tänker jag inte skriva ut ordet, men jag vet att ni vet vad jag menar...
Och hur i helvete kunde det där bli ett flygplan? Det såg ut som att katt-troll-hundsaken flög runt på en toast när den var klar...

Saker jag borde göra idag...

Jag borde klä på mig, städa upp i mitt rum, plocka ögonbrynen (vi snackar på gränsen till unibrow), använda en anisktsmask och leta efter någon bra bio Sanna och jag ska se imorgon.
Saker jag borde göra alltså, vi får väl se hur det blir. Oftast när jag säger att jag borde göra något slutar det med att...ja, jag struntar i det helt enkelt.
.
Senare kommer Anna, efter att hon har vaccinerat sig. Usch jag hatar verkligen sprutor, får alltid panik och vill helst bara springa ut från sprutrummet (så heter det nog inte?). En gång när jag var liten gjorde jag det, jag blev så rädd när jag såg sprutan att jag skrikande sprang ut därifrån, så pappa fick springa efter mig...
Nej, jag var inte supernormal när jag var liten...
.
Nu ska jag se på Spiderwick med lillasyster. Varför slutade man någonsin att titta på barnfilmer? De är ju så mycket bättre än de filmer man ser nu?

Hoppsansa

Jag glömde helt bort att blogga idag, har träffat Sanna och varit med henne hela dagen.
Vi hinner nästan aldrig träffas längre, jättesynd!
Idag har vi snackat massor, spelat PS3 Move och sett på Criminal Minds. Mest snack blev det, älskar att bara sitta och prata med någon man inte träffat på länge.
Sen så är jag ju värsta skvallertanten också, hehe.
Nej, men vilken tjej gillar inte att sitta och skvallra egentligen?
Nu ska jag gå och möta Sanna, vi ska snart på träning. Jag vet hur avundsjuka ni blir, vem vill inte springa runt på en nedsnöad plan i minusgrader?

...


02/01/2011

Jag kom just på att efter den kommande terminen börjar jag nian! Nian! Då är det bara ett år kvar innan gymnasiet, sen ska vi börja utbilda oss till något jobb. Helt sjukt. Är det bara jag som får smått panik när man tänker på hur snabbt allt går?
.
Idag har jag i alla fall tagit en riktigt slö dag, spelat PS3 Move, läst ut en av mina julklapps-böcker.
Våra gäster åkte hem idag, tråkigt, men samtidigt blir det ganska skönt att bara vara med familjen lite. Även om det är mysigt med många släktingar på besök, blir man ganska trött också efter några dagar ;)
.
Nu ska jag äta glass som blev över från nyårsafton och se på family guy!

Min nyårsafton i bilder


Favorit i smyckeslådan!

Eller ja, smyckesträdet då...
En av mina bästa julklappar (kameran ligger såklart fortfarande på första plats) var mitt berlockarmband! När jag döptes fick jag ett, som jag tyvärr aldrig använde, och nu är det för litet. Därför önskade jag mig ett nytt i år, fast lite annorlunda än det jag hade.
Jag har använt det här armbandet nästan varje dag sen jag fick det (med undantag för när jag gick ut i pulkabacken, hehe).
Det som är kul är att man själv bestämmer hur det ska se ut, med olika berlocker. Så på mina framtida önskelistor kommer förmodligen "berlocker" stå med, för det här är absolut min nya favorit i smyckeslådan!