På Pride-festivalen!

Var det någon mer än jag som åkte in till stan idag för att se Pride-festivalen?
Jag och mina familj, plus mina kusiner och deras föräldrar tog pendeltåget in till stan för att titta. Shit, det var ju hur kul som helst! Stämningen, människorna, den förvirrade känslan av att inte veta om vissa personer var tjejer eller killar ;)
Och färgerna! Regnbågs-flaggor vart man än tittade, tillsammans med glittrande klänningar och platåskor...
Sen var det ju vissa som knappt hade några kläder alls på sig, många killar (och tjejer också för den delen) föredrog att gå klädda i bara speedos eller stringtrosor och låta överkroppen vara bar. Inte världens vackraste syn kan jag säga...
Okej, nu ska jag låta bilderna tala för sig själva!
Dagens outfit:
På taco restaurangen Macho.
En låtsas-stay som Vanna tyckte var väldigt rolig...
Jonnas och min nya favoritsak: Ful-trollet! Mycket fin måste jag säga...
Och nu bilderna från själva festivalen. Min mobil dog efter bara halva, så dumt att jag inte laddade den innan, men jag fick låna mammas mobil och ta lite bilder. Tyvärr var minnet fullt där efter typ tre bilder, så jag fick fota resten med pappas mobilkamera. Lite jobbig at tladda in bilder från tre olika mobiler bara ;)
Mona Sahlin, den där andra politik-killen och nån tjej. Ni märker kanske att att jag väldigt insatt i dethär med politik ;)
Babsan! :D
Weird....
Den gröna personen sprang iväg så det blev ingen riktigt regnbåge...jäkla glädjedödare ;)
Då var den bildbomben släppt ;) Jag tror inte att det blir mer uppdatering idag, men imårrn är jag back on track again!

A small step for humanity, a big step for me ;)

Idag fyllde min söta lillasyster år, som ni kanske såg i mitt förra inlägg. Så hon fick bestämma vad vi skulle göra idag, och det blev minigolf med kusinerna. Jag lovar att hon valde det bara för att reta mig, jag förlorar alltid på det. Hålen är så himla små, det är nästan ologiskt att bollen ska få plats där, eller hur?
.
Iallafall, först på morgonen kom mina kusiner och väckte mig för att vi skulle gå och sjunga för Maja och lämna paket. Först kom min äldsta kusin Jonna in och viskade "Emma? Är du vaken?", men jag hade sånna där öronproppar i öronen så jag hörde bara något mumlande, så jag fortsatte halvsova. Sen kom min andra kusin Vanna in, som är fem år, och skrek " EMMA VI SKA GRATTA MAJA NU" ända tills jag reste mig upp. Ett mysigt sätt att vakna på -.-'
.
Sen åkte vi till minigolfen i Akalla by. För ovanlighetens skull failade jag inte totalt, eller så var alla andra bara så dåliga att jag verkade bra. Jag tror snarare att det var så, hehe...
Konstigt nog kom jag på andraplats av 8 personer, jag brukar alltid komma sist...a small step for humanity, but a big step for me ;)
.
Lite bilder:
Dagens outfit (tydligen var det bara jag och Vanna som ville posa lite :P)
Den äckligaste banan. Jag lovar att minst fem personer kissat i det där vattnet, det var nästan onaturligt gult. Och äckligt.
Man kan ju tro att jag slog bollen rätt långt, men nej. Det stod en stolpe i vägen, hur tänkte de när de satte än stolpe fem centimeter från banan? Så jag skyller på dem som byggde banan, och inte mitt dåliga sikte ;)
På Majas "fest". A wiiild party....eller inte...

Grattis bebis!

Ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva uti hundrade år
Javisst ska hon leva
javisst ska hon leva
javisst ska hon leva uti hundrade åååååår!
Grattis världens bästa lillasyster! ♥
Hoppas du får världens bästa födelsedag!

Varför älskar vi att läsa om kändisar?

En sak som jag undrar mycket över är varför vi älskar att läsa om kändisar och deras liv. Jag säger inte att alla gör det, men i stort sätt alla jag vet intresserar sig för en eller flera kändisars liv.
Varför egentligen?
.
Vad är det som är så underhållande med att läsa om människor som vi bara sett på TV eller i tidningar och som vi (antagligen) aldrig kommer att träffa, än mindre prata med? Jag säger inte att jag inte gillar att läsa om alla skandaler, vilka kändisar som fyllehånglat på efterfester och vem som misshandlat sina fans, det är skitkul, men det är ändå konstigt att vi spenderar så mycket tid och pengar på olika kändistidningar.
.
Egentligen tror jag att det är så intressant bara för att många kändisar lever så spännande liv, jag vet inte hur många gånger jag har tänkt: "Sådär skulle jag också vilja leva". Men jag menar, vem skulle inte vilja bo i hus för flera miljarder, spendera dagarna med att shoppa kläder från skitdyra märken och synas på galor i vackra (och förmodligen lika dyra) klänningar som alla avundas.
Jag tror att vi gillar kändisar så mycket för att vi skulle vilja vara som dem. Kanske inte bli förföljda av papparazzis och fans hela dagarna, men lyxen. Den skulle iallafall inte jag ha något emot att leva i ;)
.

Jäkla äckel-väder

Det här måste vara världens jobbigaste väder; regn, varmt och molnigt. Om det ska vara varmt måste det ju fan vara sol så man kan åka och bada, eller om det ska regna måste det vara svalt ute. Inte såhär äckligt, klibbigt väder -.-
.
Idag har jag nästan inte gjort någonting, mamma och jag fyllde i nån lapp på banken så att jag ska få ett ID-kort, sen åkte vi till Lidl där jag köpte en bricka/skrivbord/laptopbord.
Vilket oerhört intressant liv jag lever ;)
Juste, min bild som jag gjorde klart idag. 
Har ni några bra tps på vad man kan göra sånna här tråkiga dagar?

Wiiiie :D ♥

Idag fick jag äntligen träffa Chatnapa igen efter en månad! ♥
Vi satt och gjorde kändis-quiz från FRIDA (no-lifers, hehe), tagit massa bilder och köpt glass och choklad. Det är sjukt hur längesen det var jag åt choklad, det är ju typ Guds gåva till människorna, jag fattar inte hur man inte kan älska det?
.
Nu har hon precis åkt hem, vi upptäckte att bussen skulle komma om en minut så det blev värsta rushen de hundra meterna till hållplatsen, men vi hann iallafall. Så vi kan ju säga att jag varit ute och sprungit, så får jag känna mig lite duktigt ;)
.
Nu ska jag se på Ugly Betty, kan ni fatta att det är sista avsnittet?! Call me no-lifer men jag kommer att sakna den serien :'I
.
Bilder från dagen:
Dagens outfit:
När jag väntade på Chatnapa:
Våra bilder tillsammans:
Så jävla heta -.-'
Jag försökte vara lite tuff och hänga i basketkorgen, det gick sådär som ni ser...
Jag hoppas att det var tillräckligt många bilder ;)

Så gick det med den uppdateringen...

Som jag skrivit tusen gånger förut sk jag bli bättre på att uppdatera, men hur tycker ni att det går? Rätt sämst va?
Meeen nu har jag kommit till insikten (det är väl så man säger? Pinsamt annars...) att hela mitt liv inte kretsar runt bloggen. Så idag har jag istället för att sitta och slö-blogga åkt till Kanaan med Moira.
.
Imårrn ska jag äntligen träffa bebi som varit i Thailand en månad och dissat mig. Ja, jag tycker faktiskt att hon hade kunnat stanna här i Sverige för min skull istället för att leka shoppaholic i gigantiska köpcenter proppfulla med underbara kläder. Hallå, då är det väl roligare att träffa mig?! Förstår inte hur hon tänkte där ;)
.
Så vad har jag mer gjort idag?
Jag har börjat på ett nytt kändis inlägg, så får ni läsa om lite annat än min otroligt fascinerande vardag där höjdpunkten är när jag köper kläder på rean.
Ibland undrar jag faktiskt vad ni tycker är så intressant med min blogg, men så länge ni fortsätter läsa är jag glad! :) ♥
Sen har jag också börjat på en ny teckning, den här gången ska ni få se resultatet också, hur fult det än blir ;)

Kändisarnas stilar, då och nu!

I brist på blogg-idéer får ni ett kändisinlägg. Lucky you ;)
Nejdå, ska nog komma på något att skriva om, då blir det bättre uppdatering, lovar!

Home sweet home

Nu är vi hemma igen, så jag slänger in ett blogginlägg med lite bilder från dagen. Jag har ju trots allt lovat att bli bättre på att uppdatera (något jag hittills inte riktigt hållit...hehe) ;)
Dagens outfit:
Deras (skitfina) hus:
I badtunnan, en sån borde ALLA människor ha hemma på på tomten...Iochförsig skulle den ta upp nästan hela vår lilla gräsplätt, men det är det värt...typ.
Saken som ser ut att drunkna är bara Maja, så ni behöver inte oroa er ;)
Och bildbevis på att jag faktiskt badade i det 14.5 grader iskalla vattnet. Jag höll på att få en hjärtattack och förfrysa typ 500 gånger, men nu har ni iallafall bevis på att jag inte är en badkruka som jag ofta blir anklagad för att vara!
Någon sa till mig att fotbollsspelare har bra balans. Här ser ni att så inte är fallet, jag kunde inte ens stå upp på den där saken (förutom på bilden ovanför, men där håller jag också i Ellen för att inte trilla i).
I did it! Ja, jag ser störd ut och det ser ut att bli ett magplask, men vafan, jag gjorde det! :D
Och igen! A big day for me ;)

Mobilblogg

Just nu är jag hos några kompisar till familjen i deras "sommar-stuga" som egentligen är en skitstor lyxig villa. Det ligger nästan precis vid vattnet och dom har en jättemysig bubbelpool... Japp, här skulle jag lätt kunna spendera min sommar ;) Vi har just badat i det 14.5 grader kalla vattnet. Brainfreeze på hög nivå säger jag bara, men sen är det bara att krypa ner i bubbelpoolen igen tills kroppen tinat lite ;) Det har borde fan inte kunna kallas sommar-stuga, men jag kan erkänna att jag hellre skulle bo såhär en sommar än att sitta och trycka i nån liten sliten stuga. But that's just me :p Bilder och bevis på att jag badat kommer ikväll, plus ett kändis-inlägg som jag jobbat på ett tag xoxo emma :)

*Stolt*

Ännu en regnig dag här i Spånga, och ingen av mina kompisar verkar vara hemma heller så jag sitter här hemma. Heeelt ensam. Men det är faktiskt inte så illa som det låter, idag har jag faktiskt haft något att göra hela dagen, nämligen fixa lite grejer med bloggdesignen. Jag har varit missnöjd med lite olika saker ett tag nu, så idag tog jag mig äntligen tid att fixa dem :)
Så jag har fixat kommentarsrutan, en bild ovanför alla kommentarer och rubrikerna i sido-menyn. Dessutom har jag bytt ut massa bilder på headern som jag tyckte var för gamla eller helt enkelt inte gillade längre.
.
Om ni inte kan se ändringarna jag gjort kan ni skicka en kommentar, på det sättet brukar den nya designen visa sig (iallafall för mig :P)

Ny mejladress!

Idag har jag verkligen inte haft blogglust eller några bloggidéer, så jag har fixat en ny mejl, som är till bara för bloggen. Sen har jag lärt mig medium på Guitar Hero, så nu kanske jag blir värsta GH-nörden? ;)
Iallafall, vill ni mejla mig kan ni klicka här!
Tänkte ha en liten (eller ja, om det kommer några frågor, annars skiter jag i det), det kommer bara bli några frågor, men om ni har någon kan ni skicka den antingen via kommentar eller mejl :)
Ha en mysig lördagskväll!

Lite nya favoriter!

Har kollat runt lite mer på nätet, och hittat superfina svart-vita favoriter! Till ett pris som passar min budget och snålhet också ;)

Dåligt med blogg-idéer idag -.-

Jag har verkligen inget att skriva om just nu, men jag antar att det är så på sommarlovet när man bara slappar hela dagarna ;)
Idag har jag träffat Anna för sista gången innan hon åker till Gotland en vecka, kommer sakna henne och hennes weird-ness...
Sen har jag fixat lite småsaker i mitt rum, värsta inredningsdesignern! Eller inte ;)
.
Nu ska lillasyster Maja och jag mysa framför Alice in Wonderland med färdiglagade plättar och sen glass. Mycket hemlagat den här kvällen, men mamma och pappa är på bio, och jag antar att de inte vill att vi ska elda upp hela huset vilket förmodligen kommer hända om jag kommer i närheten av en spis, hehe.
Lite av det jag fixade idag: Känner mig händig som lyckades sätta upp både bokstäver och byta fotona i ramarna. This is a big day for me :P
Och min namnsdagspresent, juste, grattis till alla er som heter Emma ;)
En bild på pappa och mig från igår (nej, han brukar inte idiot-flina sådär som han gör på bilden, bara så att ni vet)

Foton!

Först en bild på Anna :)
(och resten är på mej)

I'll make it up to you ;)

Förlåt för dålig uppdatering, idag har det varit full rulle (är inte det typ världens töntigaste uttryck??) hela dagen.
Först stranden med Anna och lillasyster, sen gick Anna och jag ut för att fota, så bilder kommer senare ikväll!
But I'll make it up to you; bara för att jag haft så dålig uppdatering den senaste tiden får ni läsare bestämma vad jag ska skriva om imorgon. Tävlingar, kändisar, veckans blogg, you name it! Skicka bara en kommentar och skriv vad du vill ha :)
Och nej, jag är inte så blek som jag ser ut i webkameran. Hoppas jag...

Random fashion favorites

Nu har jag suttit hela kvällen och letat snygga höstkläder, and there's ALOT! Passar mig perfekt, jag älskar att sitta och titta på kläder. Gärna dyra som jag inte skulle ha råd med ens i mina drömmar, men vafan, önsketänkande funkar också ;)
Nu har jag iallafall satt ihop ett kollage med några av mina favoriter (både sommar och höst), enjoy!

Shoobidoobi

(Som ni ser hade jag lite brist på idéer när det gällde rubriken)
Idag åkte familjen till stranden där jag höll på att blåsa bort, men det var ganska skönt med "lite" vind när solen gassade.
Nu har jag äntligen solat bort mina bikiniränder iallafall, och förhoppningsvis fått lite färg i ansiktet också, jag blir alltid brun på kroppen medan fejset fortsätter matcha Dracula typ -.-
.
Och imårrn kommer min bebi Anna hem! Wiiiie :D ♥
Nu orkar jag inte skriva mer, det blir fler inlägg senare...
Nu ska jag bara sitta och mysa framför Family Guy ;)

Eftermiddag med sötis! ♥

Den här eftermiddagen träffade jag Åsa, det var skitlängesen och jag fattar verkligen inte varför vi inte träffas oftare!
Men idag gick vi ut på en promenad med hennes hund och köpte glass, pratade och skrattade precis som vi gjorde förut :)
Nu ska jag bara mysa framför TVn ikväll med FRIDA, en drink och bra filmer...jupp, tonight's gonna be a good night ;)
Vad ska ni göra ikväll då?

Let's go eco!

Alla håller ju på att prata om vad man ska göra för att vara "snäll" mot naturen, köpa ekologiska mat, organic cotton-kläder och miljövänligt smink, men helt ärligt: Utbudet är inte det största om man söker miljömedvetet mode för tonåringar.
Visst, jag har försökt att köpa kläder i organic cotton och andra bra material, men det finns nästan inget att köpa! Samma sak med smink, det finns nästan inget att välja på.
Men samtidigt vill jag köpa saker som hjälper naturen, så jag har letat runt lite på olika hemsidor med bra smink och kläder:
Från eleven.se
Från slowmotionshop.se

Nu ska jag vara lite duktig...

...och jogga! Visserligen kommer jag bara vara ute i typ 3 minuter, med tanke på min just nu dåliga kondis ;) Fast iochförsig kanske inte konditionen blir så jättedålig på bara två veckor? Let's hope so...
Så nu får ni heja lite på mig när jag är ute och joggar, hehe, så får vi hoppas att jag inte får typ en hjärtattack och 4000 myggbett...
.
Juste! Det här blir mitt 600de inlägg! Wiiie :D Tänk att jag har hunnit skriva 600 inlägg på mindre än ett år, bloggnörd?

Goodmorning!

Idag är det riktigt soligt och skönt, så jag ska försöka ligga och sola några timmar för att få bort mina fula bikiniränder.
Sen kanske jag ska jogga några kilometer också, har inte tränat på 2 veckor, så jag känner mig som värsta latmasken. Men vi får se hur duktig jag är, förmodligen kommer jag bara ligga som en slö padda i solen hela dagen ;)
Här har vi Dagens "Vill-ha" från Cubus...jag älskar verkligen stora, stickade tröjor att ha när det blir lite kallare. Tyvärr får jag nog vänta ett tag med att köpa den, eftersom att jag redan är skyldig mamma 300:- som hon satte in på mitt kort inför Kalmar.
Så då har jag bara 300:- kvar att handla för den kommande månaden, och de vill jag nog spara, för jag hatar verkligen känslan av att inte ha tillräckligt med pengar. Så tröjan från Cubus får jag vänta med till nästa månad :'(
Nu ska jag snart börja fixa lunch...eller ja, lägga in de färdiglagade vårullarna i ugnen :P
Skriver mer senare!

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång bilresa från Kalmar! Trots att det alltid känns lite tråkigt att åka därifrån är det skönt att komma hem. Det finns vissa kompisar som jag verkligen saknat, så det ska bli mysigt att träffa dom :)
.
Jag är lite trött just nu och sugen på söndagsmys och pizza som pappa är och hämtar, så här kommer lite bilder från Söderköping där vi stannade en stund, det får ni nöja er med idag ;)

Mer foton ;)

Idag har det åskat och regnat hela dagen, så jag har sysselsatt mig med att fota och redigera.
Här är bilder både från igår och idag:
Och en bild på Maja :)
Förlåt för dålig uppdatering, det finns inte mycket att skriva om en dag som denna...

Gah -.-

Idag har jag varit och hälsat på mina älskade kusiner, vi hade tänkt åka till deras "reserv-vatten-sjö" (lite snuskigt att man badar i samma vatten som de dricker :P) och bada, men sen blev det molnigt och kallt så vi åkte hem efter ett tag.
Jag vet verkligen inte varför, men väldigt ofta när jag är på stranden försöker helt okända personer bli vän med mig, börjar prata och fråga vad jag heter och sånt.
Som idag till exempel;
Okänd tjej som badar: Är det kallt i vattnet tycker du?
(Jag fattar inte att hon snackar med mig och ignorerar henne)
Tjejen: Hallå är det kallt i vattnet tycker du?
Jag: (fattar att hon pratar med mig) Ehm...nej...
Tjejen: Vad heter du?
Jag: Öh...Emma
.
Sen simmar jag bort från henne snabbt som fan för att hon inte  ska fortsätta prata. När jag vänder mig om igen ser jag att hon frågar samma saker till min lillasyster och kusin?? De simmar också iväg och hon följer efter dem, hallå, fatta vinken liksom.
Och jag fattar faktiskt inte varför så många pratar med mig, ser jag ovanligt snäll ut eller? Nej. Verkar det som att jag har lust att prata med dig? Nej, precis. Och att personen sen inte fattar, om jag svara väldigt kort när du frågar något eller ignorerar dig borde du väl förstå att jag inte är intresserad??
.
Men det värsta var ändå när jag var med Manda på Kaanan och jag pratade lite med henne på bryggan. Helt plötsligt kom en tjej i vår ålder och började svara åt Manda, till exempel när jag frågade om det var kallt i vattnet, då svarade den där tjejen istället.
Liksom, om jag stå med ryggen mot henne och ignorerar hennes svar, så borde hon väl fatta att jag inte pratar med henne?
.
Okej, nu kanske jag verkar som värsta bitchen efter det är inlägget, men det kan jag lova att jag inte är, behövde bara skriva av mig lite ;)
.
Jag och min heta lillasyster på väg hem från kusinerna ;)

Ute och fotade igen

Har varit ute och fotat lite igen, mormor och morfar har världens paradis för alla med en kamera! Tyvärr har min digitalkamera som jag brukar ta bilder med gått sönder, så under hela tiden vi har varit här har jag använt min mobil. Men den funkar bra den med, dessutom redigerar jag ju alltid bilderna så bildkvalitén spelar inte så stor roll ;)
Egentligen skulle min lillasyster följa med ut, men hon mådde dåligt så jag fick fota mig själv precis som igår...jaja, jag får tvinga med henne någon annan gång istället :P

På stan med mamma ♥

Idag åkte jag och mamma in till stan en "snabbis" (det blir aldrig en snabbis när hon och jag ska shoppa, hehe) för att fixa mitt nya kort, yey! Så nu kommer mamma sätta in 600:- på kortet varje månad som jag får göra vad jag vill med, men de är till för kläder, bio och sånna saker. Så jävla skönt, och så känner jag mig hur cool som helst när man får dra kortet och skriva in koden och allt...Nepp, det krävs inte mycket för att jag ska känna mig cool ;)
.
Så idag fick jag äntligen inviga det efterlängtade kortet, det blev en klänning, två bh-ish-toppar och en t-shirt. Man ska ju passa på när det är rea ;)
Dagens outfit:
Halleluja!
Och dagens inköp:
Från bikbok
Ljusrosa t-shirt från NewYorker
Klänning (som också kan bli en tröja :P) från NewYorker
Jag tror att jag börjar fatta vad en av mina killkompisar menade när han sa att jag handlar väldigt mycket, menmen, den enda som lider av det är min plånbok ;)

Hallihallå

Idag har det nästan inte hänt någonting här, var på stranden nästan hela dagen där jag såg en skitsöt kille med världens finaste ögon ;)
Sen har jag bränt både axlar och rygg, känns ju sådär, dessutom glömde jag min "kylande aftersun-lotion" hemma. Det känns som att jag borde följa mina egna "soltips" från inlägget jag skrev för ett tag sen, idag sket jag i både solkräm och att sola försiktigt...
.
När vi kom hem gick jag ut i mormors och morfars trädgård och fotade lite, så här kommer lite bilder:
Alla bilderna är redigerade här, en jättebra sida om man är för snål för att skaffa photoshop (som jag, hehe).

Lammet och grisen

På eftermiddagen åkte vi till Lammet och grisen på Öland. Det är en jättemysig restaurang (titta, nu stavade jag rätt) mitt ute i ingenstans som serverar lamm och griskött med en massa såser och tillbehör. Jag, som inte ens gillar kött, var väldigt skeptisk, men när vi väl kom dit var det mycket bättre än jag trott.
Hela restaurangen var jättemysig, när man kom in var det första man såg ett par stora grillar med massor av köttbitar på, och bredvid stod 4 personer och skar upp de olika bitarna till gästerna. Hela taket var öppet, så det var inte alls så varmt som jag trott att det skulle vara.
Sen fanns det långa bord med massor av såser, bröd och sallader. När man hämtat allt det gick man till någon av de 4 personerna som skar upp kött, och så fick man bara säga vad man ville ha. Min absoluta favorit var lammrostbiffen, hur god som helst, och inga senor alls (har verkligen fobi för senor i kött). Men allt kött var riktigt gott, och till efterrätt beställde jag créme brulée (stavning?) med jordgubbar :)
Lite bilder:
Kvällens outfit: Förlåt för suddig bild, fick lite bråttom ;)
Smycken
Resturangen:
Utsikten från taket
Jag och min söta kusin ♥
Den goda maten :)

Marknad

Idag åkte jag, Maja, mamma, pappa och morfar till Öland för att gå på någon marknad. Man höll på att svettas bort i värmen, men det var ändå värt att åka dit; det fanns massor av fina kläder och smycken hur billigt som helst.
Jag köpte ett halsband, en solklänning, en mobilväska och ett kanderat äpple som fastnade rejält i tänderna -.-'
Här är lite bilder:
Dagens outfit:
Och dagens smycken:
Klänningen jag köpte
Halsbandet för 50:-, hur billigt som helst :)
Och mobilväskan
Kanderade äpplen, jag tror alltid att det ska vara så gott, men sen fastnar det bara i tänderna och smakar som ett vanligt äpple med socker på...
Nu ska jag göra mig iordning, min och kusinernas familj ska till resturangen (jag vet att det egentligen stavas "restaurangen" men det ser så konstigt ut :P) Lammet och Grisen. Bara kött, vilket inte är min favorit egentligen. Mina kompisar tycker att jag ska bli vegetarian eftersom att jag nästan aldrig äter kött i skolan, men idag ska jag fan äta riiiktigt mycket kött och gilla det. Eller ja, låtsas gilla det iallafall ;)

Heldag i (eller om man säger på? Bra svenska Emma -.-) Ölands djurpark

Idag har jag och min familj plus kusinerna och deras föräldrar varit i (på?) Ölands djurpark/nöjesfält/vattenland.
Vi barn (antar att jag fortfarande räknas som barn) ville helst skippa djuren och gå direkt till vattenlandet. Enligt mig är det den bästa anledningen att komma till Ölands djurpark, med alla pooler, vattenrutschbanor och Pirate Island som är en sorts borg i en stor pool med massor av mindre rutschbanor som leder ut i poolen.
Nöjesfältet däremot är inget att hänga i julgranen som mamma säger ;) Tror att Ölands djurpark får ta över karusellerna som tex Gröna Lund och Liseberg inte vill ha kvar...
Så vi har i stort sett bara badat hela dagen, och jag har riktigt ont i huvudet just nu efter alla gånger jag landat hårt i vattnet efter alla hundratals åk i vattenrutschbanorna. Men kul var det iallafall, så om ni har vägarna förbi Öland (hur man nu kan ha det?) så borde ni definitivt åka dit :)
.
Bilder från dagen:
Dagens outfit:
Alla kusinerna+min lillasyster ♥
Och bildbomb på några av djuren:
En konstig apa med vit mohawk eller nåt...
En till liten apa med vita toffsar. Gillar apornas frisyrer ;)
En lite större apa som posade snyggt framför kameran ;)
Alla flamingosar, trodde att dom skulle vara lite mer rosa, men nejnej -.-
Jag gillar inte att den liksom följde mig med blicken, scary...
Så söt, men jag tror inte att getter gillar mig; antingen jagar de mig eller så springer de iväg.
Någon som vet vad det här är för djur? 'Cause I'm lost, trodde att det var en lemur, hehe :P
Det här är lätt dagens sötnos! Världens gulligaste apa som nyfiket nosade på min mobilkamera, så jag behövde inte ens zooma in. Undra om man kan ha en sån sötnos hemma? ;)
En emu. Mitt nya favoritord, haha :P
Det här måste nog också få titeln "Dagens sötaste". När jag kom fram till den och sträckte fram kameran pressade den ut huvudet och ena armen genom gallret, sen försökte den ta tag i min hand. Jag sträckte fram några löv till den, jag trodde att den skulle försöka typ slita ifrån mig det eller nåt, men den tog det jätteförsiktigt och stoppade i munnen. Så söt :')
En annan apa (många apor blir det, men de måste väl ändå vara ett av de roligaste djuren att fota?)
Okej, det här blir dagens snuskigaste. Ser ni apan närmast stänglset som står på alla fyra? Han satt och runkade hur länge som helst! Eller okej, "rengjorde" kanske är rätt ord, men det såg ut som något helt annat. Och det äckligaste var att när han var klar tog han upp något från marken och stoppade det i munnen, men sina äckliga händer! Eww...
Söta surikater, också väldigt roliga att fota ;)
Ledsen att det inte blev någon bild på vattenlandet, glömde helt bort det, men det blev ju rätt många bilder ändå ;)

Förlåt!

Hann verkligen inte blogga igår (syntes på statistiken) men jag ska försöka bli aningen bättre :)
Idag blev det stranden, höll på att svettas bort helt, speciellt eftersom att jag inte kunde bada. Men jag fick agera fotograf istället och fota Maja och kusinerna när dom höll på i vattnet, men de plaskade så mycket blev jag lite avkyld ändå ;)
Det blev inget långt inlägg, men här är lite bilder från idag iallafall:
På bryggan med ölands-bron i bakgrunden
Eww...I'm not a big fan of alger ;)
Maja, Jonna och Vanna som hoppar från bryggan


Maja och Jonna under vattnet


Och sötnosen Vanna ♥

Som ni ser blåste det som tusan (alla här klagar på att jag svär för mycket, så nu bevisar jag att jag inte gör det genom att skriva "tusan" istället för "fan". Duktiga lilla jag :P)

P.S Kommer förmodligen inte hinna blogga något alls imorgon, familjen+kusinerna och deras föräldrar ska till Ölands djurpark (med nöjesfält och vattenland, så egentligen spenderar man knappt någon tid alls vid djurparks-delen :P)



Ni får nöja er utan rubrik

Har gått och mått illa/haft ont i magen några dagar nu, skitjobbigt. Vissa stunder vill jag bara kräkas så att illamåendet försvinner (trodde att det berodde på något jag ätit, vilket det inte var fattade jag sen) men jag har inte spytt på mer än 3 år så jag tro faktiskt inte att jag kommer att göra det nu heller ;)
.
Okej, nu har jag klagat färdigt:
Idag vaknade jag halv 8 (ska man inte sova längre när man är tonåring?) och kunde inte somna om så jag gick upp och kollade på Stitch. Är inte han typ världens sötaste tecknade figur by the way? När alla andra vaknat och vi ätit frukost kände jag mej väldigt nere och deppig, så jag låg och vilade ett tag innan mamma och jag åkte in till stan. We like rea, you know ;) Det blev två nattlinnen och lite underkläder, självklart fick mamma betala eftersom att jag inte fått mitt nya kreditkort än, så "tyvärr" har jag inga pengar att betala grejerna med, hehe.
.
Jag kommer känna mig så cool när jag har fått mitt kort, trodde faktiskt att mamma skulle vilja "prata lite mer om saken innan vi bestämmer oss" (vilket betyder att jag skulle fått kortet lagom till jag fyller 20 typ) men hon var mer: "Visst, vi fixar det på fredag". Jag behövde inte ens köra med "...men alla andra har ju" och darrande underläpp ;)
Så ikväll när pappa kommer hit till Kalmar har han med sig min bebis nr 3 (kortet alltså). Bebis nr 1 och 2 är såklart datorn och mobilen, som jag inte klarar mig utan :P
.
Dagens outfit: Mjukiskläder+halsband=godtagbar outift, orkade inte byta om bara för en snabbis in till stan.
Och nya nattlinnena/myströjorna som jag tror att jag mer kommer använda dem som :P
Egooooooooo...
Och dagens låt. Jag gillar egentligen inte Eric Saade, men den här låten är faktiskt jävligt bra enligt mej...hoppas ni tycker likadant :)

Är klockan redan 3??

Vad gör jag med mitt liv egentligen? Trodde att den var typ...mindre än 3 iallafall :O
Aja, idag har jag inte gjort någonting, verkar ha något skit med magen så jag har haft magknip hela dagen (intressant att veta?). Sen så har jag legat i gräset och lyssnat på 101 dalmatiner, så cool är jag, samtidigt som jag solade lite. Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att ligga i solen och känns som att man ska ånga bort?? Men vill man bli brun och fin får man väl lida pin ;)
.
Juste, hittade några collage som jag gjorde ages ago men som jag tydligen glömde lägga in sen. Så i brist på andra bilder kommer dom nu:
Tihi hittade en gammal bild iallafall ;)

On the beach

Idag blev det stranden på öland, vi åker alltid dit när vi är i Kalmar, men de senaste åren har det antingen varit dåligt väder eller alg blomning.
Men idag åkte vi iallafall dit, och oh my gosh vad fin strand det var, helt kritvit, mjuk sand och en lång brygga. Dessutom var det väldigt långgrunt så jag bottnade säker 50 meter ut i vattnet, och bottnen var så underbar med helt fin, mjuk sand.
Ändå badade jag och Maja nästan ingenting, på grund av alla äckliga fiskar! Visst, jag har absolut inget emot de levande, så länge de inte kommer för nära. Men de döda! Sååå äckligt, speciellt om några andra fiskar har ätit lite på den så att den är helt typ styckad...Ysch :S
Små söta fågelungar inne på toaletten...man kan ju undra varför någon skulle vilja bygga bo där?

Ko-stad minus D

Gah vad jag saknar mitt trådlösa bredband hemma, inga sladdar eller annat shit, det är bara att sätta på datorn så kommer man in på nätet direkt. Här, däremot är det tusen sladdar och jag, som ändå anser mig själv ganska teknisk (vare sig ni tror det eller inte) fattar INGENTING! Tusen sladdar som inte verkar ha någon direkt mening, men om dom inte är inspoppade på preciiiis rätt ställe laggar hela datorn!
Varfööööör??
Så nu har jag jobbat en halvtimma med att försöka fixa en åtminstone fungerande uppkoppling, men inget har funkat. Sen ser jag att en kontakt inte är instoppad, så jag säger till morfar att det var därför det inte fungerade. Vet ni vad han säger? "Just det, jag drog ju ur den förut".
Varför sa du inte det för en halvtimma sen liksom?? -.-'
.
Okej, iallafall. Idag åkte vi till the middle of nowhere; Kosta. Man säger det inte som "kosta" (=typ "Kosta vad det kosta vill") utan man säger "Ko-stad". Minus bokstaven D...Hur kom någon på det namnet?
Aja, där fanns det ett jättestort köpcenter, lite skumt in the middle of nowhere, men allt var jättebilligt så jag var glad ändå ;) Allt som fanns där var minst 40% billigare än i vanliga affärer, trots att det var samma grejer. Me like ALOT :D
Här är en bild på dagens inköp:
'
...och dagens outfit:
...och dagens mat:
...och dagens godis:
Nu blev det mååånga "dagens" ;)
Direkt när vi kom hem åkte vi till något torg och lyssnade på en massa människor som sjöng. Inte kul enligt mej...Så därför känns det riktigt onödigt att skriva något om det :P

...så why not?

Alla har ju tydligen bloglovin, vilken jag också har iochförsig även om jag inte loggat in där på typ 100 år, så jag antar att jag också borde skylta lite för det.
Men nu när så många frågar om jag vill följa som där, why not? Så nu är det bara att skicka en kommentar så kan vi följa varandra :)
Följ min blogg med bloglovin ←Klicka
Ooooooj vilken bra bildkvalitet -.-

Bad bad blogger (igen)

Man märker hur statistiken sjunker varje gång jag blir dålig på att blogga...får faktiskt aningens dåligt samvete, men samtidigt orkar jag inte sitta inne vid datorn hela tiden heller :P
.
Idag blev det stan med mormor, mamma och Maja eftersom mamma tycker att jag har blivit som en zombie av att inte göra något, vilket kanske är sant.
Jag saknar faktiskt fotbollsträningarna (how weird is that? :o), visstvisst, jag kan ju ut och jogga själv, men helt ärligt: Vem har lust eller ork att göra det?
Då är det bättre att ha en tränare som mer eller mindre tvingar en till träningar i 30 graders värme...Eller så kan man ju pressa sig själv till att träna, men jag tror inte riktigt att jag har den viljestyrkan ;)
.
Dessutom har mormor köpt massor av glass och sen så har dom ju en stor inomhuspool också, så helt ärligt förstår jag inte ens vitsen med gå ut överhuvudtaget? Det skulle vara för att sola då, men jag tror faktiskt att dom har en sån där solarie-sak, så jag skulle lätt överleva här inne i min ensamhet ;)
Men då håller alla på att tjata om att jag är asocial (finns det ordet ens? Borde det inte heta typ osocial isåfall?). Och eftersom att jag hatar när andra måste jag bevisa att jag är jättesocial, sådeså.
Okej, lite bilder från dagen:
Ben&Jerry-glass, är det bara jag som tycker att det är mycket godare att äta direkt ur burken istället för i en strut??

10 saker du inte visste om mig!

Okej, några av de här sakerna antar jag att mina närmaste kompisar vet, menmen...
Och anledningen till att jag gör den här listan är att jag har tråkigt, det finns egentligen ingen annan anledning ;)
(Fick idén från Becka och Mejas blogg)

Smart-ass or what??

Har äntligen fixat uppkopplingen till min dator, shit var jag hatar att inte ha trådlöst bredband :'(
Nu har jag iallafall dampat loss på min dator (och alla i min omgivning som försökt prata med mig) i ungefär en timma, och sen upptäckte jag att det bara var att trycka på en knapp. Hehe...Men nu när det äntlgien är fixat känner jag mig som värsta smart-ass och älskar min lilla dator igen :)
.
Okidoki, igår var vi ju på dop, vi fick åka direkt från tåget, och jag behövde byta om lite innan så jag tänkte att det skulle finnas en toalett. Men inte i Nybro, inte, så jag fick stå bakom ett träd och klä på mig...tur att det bara var linne, smycken och lite annat som behövd fixas.
.
På dopet mådde jag fortfarande lite illa efter tågresan, men efter att ha sett den stora buffén med mat försvann illamåendet direkt...I like good food :D
Bebisen som döptes (Lova, hur gulligt liksom?!) var hur söt som helst, sådär liten och knubbig och söt...
.
Resten av dopet satt Richard (min mosters man) och mobbade mig. Han stog och pekade ut kor och träd och ba: "Jaha så här ser en ko ut i verkligheten, och såhär många träd har ni inte i Stockholm va?". Sen mobbade han mig för att jag gick runt med min mobil hela tiden...det var väldigt synd om mig tycker jag :(
.
Lite bilder från igår och idag:
Gårdagens outfit:
Jag har faktiskt ingen aning om vad Maja gör i bakgrunden...
Jag, Jonna och Maja...som ni ser är jag brunast moahahaha :D
Dagens outfit:
Jag försökte klä mig lite sportigt så att ni ska tro att jag har tränat, vilket jag inte direkt har. Eller jo, om plocka jordgubbar är en ny träningsform så har jag tränat rejält idag ;)
Omogen ful jordgubbe som jag plockade bara-för-att, liksom.

Ett kort inlägg från tåget

Tyvärr kan jag inte skriva så länge, jag mår så sjukt illa! Ska nog sova en lite stund så går det kanske över. Jag ska försöka blogga lite ikväll när vi kommer fram till mormor och morfar, annars skriver jag imårrn :)
Någon som har något bra tips mot illamående?
Kanske inte var så smart att dricka dendär smoothien...

Just 'cause I'm nice ;)

Nu har jag gjort ännu en video till er, för att visa hur jag gör designer. Tydligen fattade ni mitt sludder i den andra videon, eftersom att ni tydligen vill ha en till. Jaja, er önskan är ju min lag, så självklart gör jag en till video, men den här gången visar jag hur själva designen är gjord.
Än en gång får ni ursäkta hur sluddrigt jag pratat och den dåliga bildkvalitén... :P
Om ni har några frågor är det bara att skicka ett mejl eller en kommentar! :)

Sista dagen i Stockholm!

Imårrn tar jag, mamma och Maja tåget till Kalmar, ska bli hur mysigt som helst! Träffa mormor och morfar (alias mommo o moffa, som jag alltid sa när jag var liten), söta kusinerna Jonna och Vanna som jag saknar hur mycket som helst, och en massa andra släktingar/kompisar.
Nästan alla i mammas släkt bor där, så det blir väldigt många att träffa när vi kommer dit. Lite synd bara att jag inte har någon kompis där i min ålder...
.
Idag har Maja och jag fixat pass. Min bild blev...ehm...skitful? Jag lovar att jag har någon sorts pollenallergi, för mina ögon svullnar upp (fiiiint att det kom med på bilden -.-) och kliar som fan. Not nice...
.
Sen har mamma hjälpt mig att fixa ett kreditkort också (har inte fått det än, men snart så :D) Så där kommer hon sätta in delar av mitt barnbidrag och sen är det bara att shoppa som en galning tills kortet rivs! En shopaholics bekännelser nästa eller?
.
Nejdå, jag har övertygat alla i min familj om att jag är ansvarsfull, mogen och inte shoppingberoende längre. Japp, jag hade en tid där jag inte kunde gå in i en affär utan att köpa något. Min stackars plånbok blev helt slaktad av mina onödiga inköp ;)
Lite bilder från dagen:
Dagens outfit: (duktigt att jag har matchat mobilen med tröjan va?)
Dagens inköp: Flipflops (eftersom att mina från H&M inte var av bästa kvalitet...), och två träningslinnen
Min heta jordgubbe
Maja som...vad hon nu gör...

Sista dagen med Karolina :)

Idag var Karolina här igen, vilket var tur eftersom att vi alltid har så kul tillsammans. Först var vi bara här hemma lite, körde Little Big Planet och pratade, sen åkte vi till Kaanan.
Det var bara vi och kanske 5 andra personen där, inte så konstigt eftersom att det kändes jättekallt. Det både blåste och var molnigt, så det kanske inte var världens bästa badväder...
Men eftersom att vi mer eller mindre tvingat mamma att köra oss dit var va tvungna att åtminstone doppa oss.
Så det gjorde vi, och fy fan vad kallt det var! Sen efter ett tag verkade kroppen stänga all känsel, så då blev det aningen skönare ;) Men långt ifrån den värmen som ska vara för att jag ska bli nöjd och riktigt badsugen...någon mer som badade idag?
Hoppas att alla söta läsare haft en lika mysig dag som jag! :)

Don't give up!

Åh är fortfarande så glad över hur besöksstatistiken skjutit i höjden! Och många har frågat hur länge jag har bloggat, och här är svaret: Jag har bloggat sen augusti 2009, så nästan ett år.
Men det är först nu som jag börjat få läsare, för bara 3 månader sen låg min statistik på 8 unika om dagen, och för en månad sen låg den på ungefär 20.
Men om man bara fortsätter, skiter i hur många läsare man har och fortsätter skriva om intressanta saker så kommer läsarna tillslut. Men det är viktigt med reklam också, annars är det inte säkert att läsarna hittar din fina blogg :)
Här är mitt absolut bästa tips för att få fler läsare, det var efter att jag blev medlem där som min besöksstatistik började stiga! Klicka här och bli medlem, om du inte redan är det ;)
Nu ska jag gå och hämta Karolina på busshållplatsen, förhoppningsvis kan vi åka till Kaanan idag också! :)