Bloggen kommer alltid först <3

Japp, jag dissar Idol för att blogga. Men Idol slutar vara intressant efter alla auditions...och efter att sötnosen Eddie åkte ut :'(

Så här är en bild av honom :D (hjärta gjort av mej, ofc)



Jo, men han är ju faktiskt underbart söt/snygg, right?
Okej, hela inlägget har ju handlat om Eddie (och vad är så fel med det då?! :P) men jag hinner tyvärr inte mer...Nu måste jag kolla på lite kommentarer och sen ska jag väl fösöka hitta adress och telefonnummer till min sötnos (kalla mej inte besatt!!!!). Och just det! Framgång på LapTop-fronten! Den kan kankse funka, woohoo!

Det var allt för ikväll, så gonatt alla underbara läsare!


Ny bakgrund!

Gjord av moi i paint. Inte världens snyggaste, men jag har ju iallafall gjort den själv :D *stolt*. Nu måste jag verkligen skynda mej till fotbollen! Har BRÅTTOM! Men jag skriver mer tomorrow...



Har inte mycket att skriva...

...men jag kan ju berätta lite om dagen! sista lektionen (svenska) lekte vi charader. Det var faktiskt jättekul! Vi var två lag och man fick olika meningar som man skulle försöka få dom andra att förstå. Min mening var "En sjuk häst spelar trumpet i stallet" (weird...men alla var sådär konstiga :P). 

Här är iallafall mina kläder jag hade på mej idag! :D





Imårrn tror jag att jag lägger in ett videoklipp också :)


My baby <33




Min älskling <33


Klar!

Nu ät jag klar med läxorna och kan fokusera på viktigare saker: mina naglar! Tog bort mitt nagellack igår och upptäckte att mina naglar var jätteojämna, men det är ingenting som inte min HalloKitty nagelfil kan fixa! Så det är väl i stort sätt det jag ska göra till klockan fyra, då måste jag lyfta min slöa rumpa från stolen och fixa vitabönor med korv :). Japp, jag har ett jobbigt liv, haha. Jag ska på fotboll ikväll, och inatt drömde jag en mardröm om att jag skulle på fotbollen och det hände massa olika saker som jag inte orkar berätta nu :P. Hoppas bara att inte det händer på riktigt...Aja, det var nog allt för idag skulle jag tro. Här är en bil på mej i arbete ;)


Nu upptäckte jag att jag glömt skriva prickar över "ä" på fråga två... :S


Jag är ledsen för att jag inte skrev igår...

...men pappa paxade datorn eftersom han behövde skriva sitt tal till min farbrors bröllop som vi ska på. Så den här fredagen ska jag alltså spendera i en bil på väg till Norrland med mitt Nintendo och (förhoppningsvis) pappas LapTop om han får den att funka! :D.

Nu borde jg göra läxan som jag har tills imorgon men jag orkar inte, fatta inte och vill inte :(...Men jag måste, så jag får sluta skriva nu.




 
Och så en liten bild på mej :). Tror inte att alla mina läsare vet hur jag ser ut...

Jag måste bara skriva en sak...

...till mina underbara läsare! Förut hade jag högst två-tre om dagen, men på bara några veckor har det gårr upp till 10-11! Ville bara skriva hur glad jag blir över att ha folk som bryr sej om vad jag gör och följer min blogg!

Så tack till alla er!







Vällingby-dagen

Idag var vi (Vanna, Jonna, Maja, mamma, pappa, moster Helen och Rickard...) i Vällingby, eftersom det var vällingby-dagen. Man kunde bli målad som en tiger utanför Donken (vilket jag konstigt nog inte ville :P) och klättra klättervägg. jag tog ganska många bilder och här är några av dom!


men först en bild på mina underbara bauta-tofflar (som jag by the way sytt själv...) :D

 

Maja på klätterväggen :)


Vanna blev målad som en läskig tiger...

 

...och så här blev det när hon var klar! :D


Vi provade enhjuling (Maja på bilden)...


...och minicykel (jag på bilden).


Och här är sötnosen Jonna :)


Och sen köpte vi en jacka+halsduk till mej! :D

Det var det! Det var faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara...


Jo, jag vet...



...vår klass är snyggast :P


Dålig start...

...på min fredagskväll med kusinerna. Jag mår jätteilla och orkar bara inte vara med dom mer. Illamåendet kan ju kanske bero på att jag drack massor av Cola och chips...Imårrn ska vi iallafall till Vällingby (tror jag...) och då måste jag köpa nya pennor, japp, välkommen till ännu en dag (/kväll :S) i mitt intressanta liv...Det kan ni ju skriva upp i era dagböcker: "Oldbabydoll upptäckte idag att hon behövde nya pennor och ett sudd" Man kan ju undra varför jag ens har några läsare :S.

Idag hade vi iallafall skolfoto, och jag (miss beatuiful her self) blev såklart underbarast. Nej, på den första bilden kollade jag åt sidan och på den tredje blundade jag. Man är ju  så fruktansvärt fotogenisk...Hoppas att dom andra bilderna blev okej iallafall.

Nu ska jag FaceBooka (säjer man verkligen så? Är lite skeptisk...) och sen ska jag väl proppa i mej ännu mer chips :P.


Snyggaste eller vad?



Sötaste älsklingen EVER!

Idag gick jag in på min älskling Beckas blogg och såg detta! Har man underbaraste BFF*en eller vaddå?

Fatta att hon skrev allt det här!




Info about my BFF.

1. Vad heter hon? Emma Jonsson
2. Hur gammal är hon? 13 :)
3. När träffades ni sist? idaaag typ 30 min sen
4. Vad har hon för hårfärg? brun med typ liite blont
5. Brukar hon färga håret? typ slingat det nån gång :)
8. Är hon galen? aa! :D
9. Vad är erat bästa minne? Har grymmmmmmt många!
10. Har ni många minnen ihop? Guud ja!
11. Vart bor hon ?  2 minuter från mig
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej :(
13. Är du avundsjuk på henne? ja , vem vill inte vara underbar?
14. Vad heter hennes syskon? Maja
15. När träffades ni första gången? Början av 2an (aa)
16. Hur träffades ni? Asså det va i skolan
17. Vad går hon på för sporter? footboll
18. Vad kan hon göra på helgerna? typ kompisar å fotboll
19. Göra efter skolan? bara roliga grejer
21. Har ni pussats? på kinden (å näsan) :*
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? eh aa <3
23. Har hon fräknar? kanske liite
       Vart tog fråga 24 vägen?
25. Har ni bråkat någon gång?  aa fast inte så stoort :(
26. Har ni sovit i samma säng? haha aa !
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? hihi aa tror det
28. Har du sett henne gråta? aa :'(
29. Vad gjorde du då? kramade henne!



Jag började allvarligt talat gråta när jag såg det! Så underbart söt hon kan vara!


Sitter här med Vanna...

...och vi har precis ritat klart vår fina prinsess-teckning :) Jag hjälpte henne lite grann men det mesta har hon gjort själv.




Snygg va?


Inlägg från No-lektionen

Just nu bloggar jag från NO-lektionen. Min grupp (Chatnapa, Becka och jag) blev klara jättesnabbt så nu ska vi bara "chilla", som vår lärare säger :). Jag längtar hem riktigt mycket nu eftersom mina kusiner Jonna och Vanna från Nybro (Småland) väntar hemma hos oss. Jonna är nio år och Vanna är tre (eller snart fyra) och verkar bara bli större och större varje gång vi ses...

aja, tillbaka till lektionen. Vi håller på med labbraporter coh fotosyntes, men det är ganska lätt jämfört med andra ämnen.

Nu måste jag gå tyvärr, men jag bloggar mer senare :)

XoXo
Emma    

Nu är jag glad igen...

Sååå, nu har jag blivit lite gladare :). Efter katastrofen med nudlarna har jag kommit på min lösning: tomatsoppa :D. Så nu ska jag gå och fixa det samtidigt som jag måste läsa "Imorgon när kriget kom". Ha en bra dag/kväll!


Hmm...

Alla våra nudlar är slut! Precis när jag behövde dom som mest också :(.



ÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!


Nytt inlägg på fotobloggen!

klicka här!


Nu när jag äntligen varit duktig...

Nu när jag äntligen varit duktig och fixat min naglar måstejag ju skriyta lite med dom! Dom är ganska korta, men om några veckor kommer dom att vara perfekt längd. Iallafall, here they are!


Än en gång; förlåt att bilderna är så suddiga... -.-


Nu gjorde jag den lite mindre (=mindre suddig)

Det var det! Vad tyckte ni?


Vaaaaarför?

Varför måste men kunna NO? Vad har jag för nytta av det om jag ändå vill tatuera? NÅGON som kan svara på den enkla frågan?! Dessutom själ allt NO-pluggande tid från min sista lediga dag :(. Nu måste jag snart börja om jag ska hinna klart tills ikväll, men här är min jobbiga dagordning iallafall:

-Plugga till NO-prov
-Dammsuga under sängen
-Lägga in bilder på blogg
-Undersöka varför min fot knakar så fort jag rör på den (o.O)

Okeeeej, det var kanske inte så jättemånga saker, men ändå! Jag hade ju tänkt ligga och mysa helsa dagen... :(




Bra början på en bra kväll? :)


Orkar bara inte...

Jag orkar bara inte lägga in bilderna nu när jag kom hem! Man måste bestämma vad som är viktigast, och ikväll väljer jag mina naglar och lillasyster :). Vi ska ha en egen myskväll nu när mamma och pappa är på bio, och det blir äkta lyxmat: (trumvirvel...) PANNKAKOR! Woohoo! Nej, men det blir mysigt, så nu måste jag gå och hjälpa Maja i jakten på sockret (det verkar vara borta, mystiskt nog o.O)





Hemma hos Manda! <3

Just nu sitte jag vid Mandas dator och kollar runt lite. Det var typ hundra år sedan vi träffades så när det för en gångs skull går så måste man ju passa på :). Vi ska snart gå ut och ta lite bilder med min mobil, men vi var precis ute och gick så vi väntar lite. Ikväll när jag kommer hem ska jag lägga in blåa bilder som på min fotoblogg (som jag by the way varit SÄMST på att uppdatera!). Nu orkar jag inte skriva mer, och dessutom har Manda börjat skaka min mobil som en galning, så för alla fönsterrutors bästa borde jag nog ta ifrån henne den :D. 

 (bilden som jag brukar ha i slutet finns ju inte här, så jag struntar i den)

XoXo
Emma

Lördagskväll!

Nu sitter familjen och kollar på Superstar, vilket inte riktigt är min stil, så jag sitter och myser inne i "data-rummet" med min zoom-klubba...Jag kom precis på en sak: Jag tar avstånd till mina (få) läsare! Inte så bra, det är ju kul om man kan t ex mejla mej. Så här är mina mejladresser: [email protected] (kollas dagligen) [email protected] (kollas då och då) så skicka gärna mejl, jag har oftast väldigt lite att göra på dagarna så lite mejl skulle definitivt få tiden att gå :D.



Dag nr 1 i min underbara 3-dagars helg!

Idag har jag gått i barkaby hela dagen med mamma och pappa, som tur var slapp vi ta med den fjärde lilla saken (även kallad lillasyster Maja :D). Nejdå, jag skojade bara, hon sitter här bredvid mej och spelar FMX III på min mobil. 

Efter barkaby har jag städat mitt rum, det tog ca 4 timmar (alltså en timme per kvadratmeter typ :P). Sen har jag busat med Maja och ätit fullkornsmacka...japp, välkommen till mitt högst intressanta liv. Men det har varit skönt, och imorgon ska jag träffa Manda. Nu måste jag gå, men imårnn lägge rjag in lite bilder, jag hinner inte nu.





Helluuu again!

Jag måste bara påpeka en sak, eller rättare sagt ett program: KÄNDISDJUNGELN! Det måste väl ändå vara det sämsta programmet som TV4 någonsin har sänt!? Jag tappar helt förtroendet för TV4:s goda program-smak. Bara namnet får mej att undra: Kändisdjungeln, men vilka är kändisarna? Jag har inegn aning om vilka dom flesta är, och då har jag ju ändå levt i 13 år...Dåligt TV4, riktigt dålig! Kunde ni inte hitta något bättre än bortglömda B-kändisar?



Nytt header!

ÄNTLIGEN blev jag klar med mitt nya (riktigt skumma) header! Bilden i mitten är då moi, i egen hög person som är sminkad som en babydoll (vilket tyvärr inte syns så tydligt) och runt har jag satt lite roliga bilder :D. Mitt gamla header tyckte jag var så tråkigt så jag gjorde ett eget! Bilderna runt om är från freeglitters.com, där dom har dom snyggaste bakgrunderna ever! Jag använder alltid deras bakgrundsbilder på mina bloggar och andra hemsidor :). Jag försöker förbättra min bloggdesign bit för bit, så om ni blir förvirrade och undrar varför bloggen t ex inte ens finns att söka på, är det för att den är under uppbyggnad...

Nu till viktigare saker: Idag redovisade min grupp vårt SO-projekt, för vi hann faktiskt klart! FATTA vad jag kände mej bäst när vi hade redovisat! Affischen blev väldigt  ful, men we made it! Dessutom är jag lite extra stolt för att jag klarade att gömma ett tuggummi under tungan i en halvtimme utan att läspa...

Så nu har jag bara en underbar tredagars-helg att se framemot, japp, tredagar! På måndag är vi heeeelt lediga. Än en gång: JAG ÄLSKAR MITT LIV!
Men jag har också lite problem...jag har redan en sen ankomst (franskan, 5 minuter) och en "skolkning"! Till mitt försvar vill jag bara säga att jag är oskyldig, jag vet inte varför det står att jag skolkat en timme, för det har jag faktiskt inte :(. Måste ta upp det med min mentor...men nu ska jag bara njuta i tre dagar :P



Just det! Ikväll ska jag nog fixa naglarna, så om några dagar kommer jag att lägga in lite najsiga bilder! Ha en superbra helg, det ska jag :D

Mrs. zombie?

Känner mej aaaningens trött today, men det går väl över (???) man får hoppas det för jag kan INTE bli sjuk just nu, mitt under ett grupparbete där jag är ledare (självutnämd, men iallafall...) och det går faktiskt inte utan mej! Det där lät ju lite ego, men det är faktiskt sant :S.

Idag var det verkligen Emma goes zombie, och dessutom slutade vi klockan fyra! Man blir väl nästan tvungen att tycka synd om mej? Jag skippade fotbllen eftersom min mage tydligen mat-strejkade så strax efter det att jag ätit fick jag akut ont i magen och gick och la mej i min underbara säng med Nalle Puh lakanen :D

För en liten stund sen trodde jag också att min knäppa lillasyster Maja förblött. Hon skulle bada och helt plötsligt sa hon: EEEEmmmmaaaaaa, hjäääääälp! (med ledsen röst) Så jag sprang in i badrummet och gick fram till badkaret där hon stod, och i badkaret var det helt rött! Jag fick en mindre allvarlig hjärtattack tills jag upptäckte att det bara var hennes röda badskum...lite pinsamt när jag skrek till och Maja stirrade på mej och frågade hur man sätter på duschslangen :S






Ny superstar?

Jag blir bara mer och mer nere för varje minut som går! Snacka om att tappa suget totalt...Inte bra, om jag är sur blir det ju inga vidare blogginlägg, så jag får lyssna på några av minna Happy-place låtar :D.

Jag hittade just  en Country Roads-video med text! Nu får grannarna hålla för öronen för när jag sjunger låter det inte direkt som Celine Dion :S Nu måste jag sluta så att jag kan sjunga med min underbara, trötta röst och allt :)

Have a nice evening! (x2)


Trött :(

Idag har jag varit jättetrött! Becka och jag försökte ta lite babydoll-bilder på mej (vi fixade smink och allt, jag såg helt sjuk ut! :D) till mitt nya blogg-header, men det blev inte bra. Dessutom började jag blöda näsblod precis när Becka gått, det bara forsade och jag mådde jätteilla :(. Nu ska jag iallafall vara inne lite på FaceBook och sedan har mamma gjort nån thailändsk mat :D Have a nice evening!


Mina favvisar :)

Jag måste bara visa mina favorit låtar som gör mej så grymt gad varje gång jag hör dom!

Y.M.C.A med Village People

http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k


Take me home country roads med John Denver

http://www.youtube.com/watch?v=oN86d0CdgHQ


You're the one that I want med Olivia Newton-John och John Travolta


http://www.youtube.com/watch?v=IG2sk2yteQQ&feature=related


Det var mina favoriter när jag är lite nere :) Jag har såklart många fler men dom här är olsagbara! Jag lovar, prova lyssna på någon av dom när du är lite ledsen, så kommer du bli glad igen på mindre än en halv minut :D




10 år igen?

Jag har precis varit duktig och gjort två läxor, medna jag haft en citron-ansiktsmask från Yves Rocher. Nu sitter jag och äter ett sånt här godis-sprej som man älskade när man var typ 10 år (eller jag iallafall). Maja var i vällingby med pappa och köpte lördags godis till henne och mej (hockeypulver, zoom-klubba, jordgubb/cola-sprej) men tyvärr skulle jag sova hos Becka den kvällen så jag hann aldrig äta något av det :(. Trots att jag lovat mej själv att bli nyttigare sitter jag då här och äter godis...men det var faktiskt sockerfritt så då får jag lite mindre dåligt samvete :D Nu måste jag sluta, men jag skriver mer imorgon!


Makeup-video...igen

Jag försökte än en gång med min make-up video, och den blev lite bättre...Men långt ifrån bra. Får göra ett till förök imorgon, men ni vet vad man säger, tredje gången gillt :). Just nu sitter jag och har superont i magen, har ätit alldeles för mycket torkad frukt (är värsta små-ätaren och tittar alltid i "godis-skåpet" när jag kommer hem). Men gott var det. Nu ska jag titta runt på facebook och ta hand om Min FarmVille-farm :D Så vi ses imorgon!



Jippi!

Idag slutade jag skolan klockan 12! Jag gick totalt tre timmar iskolan idag (om man räknar med lunchen) och nästa måndag går jag bara i skolan i 45 minuter! Jag älskar mitt liv...Direkt när jag kom hem fixade jag naglarna, eftersom mitt andra blivit helt utslitet. Den här gången körde jag vattenmelons-tema (röd-rosa/ljusgrön/vit) i ränder...Det kommer lite bilder längre ner. Snart ska jag äta kyckling med bulgur (mammas nya favorit...) innan jag cyklar till fotbollen. I morse försökte jag göra en make-up video, men misslyckades helt. Ska göra ett nytt försök imorgon :)

Här är mina nya naglar!

  

Kanske inte den bästa bilden men iallafall :)



Inte dom allra bästa bilder jag tagit, men ni fick ju iallafall se mina nya naglar :D


Premiär-bad

Nu är vårt badrum äntligen klart så idag premiärbadade jag lite. Fast innan det hade jag match (fråga inte hur det gick...) och jag var jättetrött så jag blev blev glad när mamma sa att det gick att bada nu...Här kommer lite charmiga bilder :)



Nu är det nästan helt klart!


Min aloe vera-kur


Mitt söta badskum :)


Pappa tog en bild när jag låg och myste...


Har TRÅKIGT!

Jag har så grymt tråkigt! Kändisdjungeln är på TV så alla barn (utom jag) sitter och kollar på det. Jag ska nog titta på lite roliga filmer på YouTube, då kankse det blir lite kuligare att sitta här :P

Fast nu kom Maja in och sa att vi ska spela Buzz...så jag gör nog det :)


miss outsider

Våra gäster har kommit, men dom är båda i Maja's (lillasyster) ålder, vilket är 2 år yngre än mej. Just nu håller dom på med lego, vilket inte direkt är min favorit sysselsättning en lördagskväll. Jag håller på att kolla lite olika LapTops just nu, eftersom jag tycker att jag borde köpa en. Jag har tyvärr inte råd så det dröjer nog ett tag innan jag kan få en, så jag får tigga pappa om en av hans, fast dom fungerar kanske inte ens...Aja, nu ska jag kolla runt lite på YouTube.

hörs imårrn!


Lite arkiv-bilder :D

Jag kom just på att jag måste lägga in lite bilder från igårkväll!
Here they are!


Min nya, söta Jordan-tandborste :D Fick premiär andvända den igår

 

Jag gjorde en skog av skummgodis (Svampar, banan, groda och sockerbit) :P

Resten av bilderna var inte så vackra så jag tar inte med dom...


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från Becka! Tillbaka till min icke-engelska dator där man kan skriva å, ä och ö :). Jag har inte mycket att skriva om just nu, men ikväll får vi gäster så då bli det nog lite mer. Ett litet länk-tips: Cocoo.se, där har dom jättesnygga saker! Vet inte riktigt varför jag skrev det nu men den sajten förtjänar lite uppmärksamhet :D


Vad tycker ni om min nya "XoXo Emma"-bild?
Ska jag kanske ha kvar den gamla?


Slumber party!

Just nu bloggar jag pa Beckas dator, och den har blivit lite konstig sa alla bokstaver med prickar over forsvinner. Det blir ett kort inlagg for att man ska orka lasa. Jag skriver mer nar jag kommer hem imorgon. Ska sova har o.o


XoXo Emma

P.s min bild finns ju inte pa den har datan, sa det blir inte lika fint som forut...

Go'morron

Det här blir ett kort inlägg, för jag måste snart till skolan. Vi börjar kvart över 9 idag så det är skönt, men jag lyckas ändå alltid få bråttom på slutet när jag har sovmorgon, lite konstigt. Jag slutar 4 idag så jag kommer nog att blogga lite senare ikväll men ett inlägg till borde det bli :). Nu borde jag nog göra mej iordning...


IDOL!

Nu har jag ätit, och kom just på att jag glömde skriva en sak! För er som inte redan visste det måste jag bara påminna om idol som börjar idag! Det måste väl nästan vara årets största händelser? Så sätt på TV4 (det är väl på den kanalen?) och titta på alla idioter som tror att dom kan sjunga fat dom nte kan det...det är ren skadeglädje. Men som någon gammal poet eller nåt sa någon gång: "Skadeglädje är den enda sanna glädjen!" Sant eller falskt?

Ha en bra kväll!