Videobloggning med Amie

Helt onödig, menmen ;) Amies blogg!

En av dom finaste låtarna enligt mej

Kanske för att texten betyder skitmycke för mej. Den påminner mej om en speciell händelse som jag grät skitmycke över. Men jag ville liksom inte att någon skulle märka hur ledsen jag faktiskt blev, så jag bet ihop och visade att jag jag var starkare än h*n.

Freeeeeedag och valborg!

Idag är det ju valborg, tydligen är det värsta grejen, men för mej är det bara en stor eld i slutet av månaden. Har aldrig fattat grejen?
.
Idag hade vi beeptest, lyckat när man har ont i halsen+träningsvärk+en hostattack i minuten...Men jag slog mitt förra rekord iallafall ;)
.
Nu ska jag kolla på CSI, skriver mer ikväll!
Saknade dej i skolan älskling!

Depressed and alone

Imårrn är det valborg och jag ska sitta hemma och dega. Kul liv liksom -.- Men jag kanske ska träffa Amie, var skitlängesen så kankse vi ser en skräckfilm eller nåt, får snacka med henne imårrn.
Och då är det fredag och vi ska ha beeptest, och jag kommer dampa sönder om jag inte slår mitt förra resultat ;)
.
Idag hände typ inget, Chatnapa, Ida och Mickan höll på och mobba mej lite för att jag INTE gillar en viss person mer än kompis (som dom säger att jag gillar och att we are ment to be och grejer -.-).
Chatnapa gjorde om typ alla kärlekslåtar hon kom på så att dom passade "min situation". Det blev många, som hon sjöng för mej och honom...ehm...men jag älskar er ändå!
(i brist på bilder↓)
Dagens outfit:

I'm an addict

Sqamlade ihop alla mina fungerande mascaror (finns alltså fler) men ingen av dom verkar hjälpa mej att få dom där Ida-fransarna som jag vill ha ;)



Onsdag, halva veckan kvar...

...och jag har ont i halsen och känner mej hängig. Och på fredag är det beeptest...kul att vara sjuk då, jag ska ju slå mitt förra resultat! :(
Menmen, stannade hemma från träningen idag iallafall, känns onödigt att träna ifall att det skulle göra så att allt blev ännu värre och jag inte kan träna på resten av veckan...

Idag på NOn kom vår lärare fram till mej och Chatnapa. Vi pratade ganska mycke så jag trodde att hon skulle typ skälla ut oss, hon ba: "Vem har ritat det här?" och pekade på min skrivboksak som var helt fullklottrad (art by Emma&Chattis :P) "Jättefint tycker jag!" Hehe, okej, säger du det så...det blev ingen utskällning iallafall.

På SOn höll Niklas på med mina fötter hela tiden så jag klämde fast hans ben så att det böjdes jättekonstigt (?) och satte min armbåge på en nerv tills han gjorde jättekonstiga djud...ganska kul tycker jag ;)

Och när jag kom hem hade mitt paket kommit! :D




Och några bilder från datakunskapen när Chatnapa och jag lekte coola var extremt coola! ;)



EmJon010, testar, 1-2-1-2!




Och ni får kommentera lite mer! Annars kan jag lika gärna sluta blogga...


Trodde han att jag var hatad eller?

Klassen gick inne i stan, och jag gick lite bakom alla (typ 1 meter) och så stod det en kille som delade ut lappar. Han gav liksom inte till någon annan, men till mej! På lappen stod det typ "Jesus loves everybody" och sen massa om att man skulle komma till något ställe för att få tröst. Och när han gav mej den blinkade han liksom och viskade "Varsegod". Som att det var vår lilla hemlighet eller nåt. Trodde han att jag var hatad eller? Ser det verkligen ut så? -.-

"Känn dig själv!"

Idag var vi på Kulturhusetoch kollade på en utställning som hette Känn dig själv. Sjukt skum, och dessutom hade hon som guida oss en docka som hon pratade genom (?). Men några grejer var ganska kul, t ex en gigantisk hjärna som man gick in i och där blinkade massa lampor...och dropprummet, som var typ gummikuddar fyllda med vatten som låg på golvet. Men jag kunde inte riktigt slappna av, för Niklas låg och klappade mej i ansiktet hela tiden ;)
.
Chatnapa och jag vid plattan. Hon är så söt, vi gick precis bredvid plattan och jag ba:
Det är typ skitmånga hemlösa tonåringar som går runt här...
Hon: Juste! Håll hårt i väskan så att ingen snor den.
Så vi gick runt som två gamla tanter och höll i våra väskor...hehe
Rummet där gummivattensakerna fanns...
Och dagens outfit:


Halvstudiedag!

Idag börjar jag halv 1! Hur skönt som helst! När jag gick upp hade alla i min familj redan gått, så nu är jag helt ensam hemma :)
Jag ska faktiskt vara lite duktig och plugga också, har SOprov på torsdag om Nya testamentet. SO är inte min grej och nu ska det handla om saker som kanske inte ens stämmer? Det kommer ju gå bra...
NU ska jag äta och sen läsa igenom SOn...Så får jag se hur mycke som går att fatta ;)

Än en gång sen uppdatering...

...men jag har varit jätteupptagen. Först städning, sen match och sen dela ut en massa NewBody-grejer.
På matchen fick jag spela topp, har inte gjort det på 2,5 år så jag visste inte riktigt vad jag skulle vara och sådär, men det gick ganska bra...Och shit vad kul det var! Äntligen fick man vara nära målet och inte bara försvara. Kanske ska satsa mer på anfall? ;) Tyvärr vann vi inte, men det var kul iallafall.
.
Två bilder från igår med älsklingarna: (vi saknade dej Chatnapa!)

Kort inlägg

Nu blir det ett lite kortare inlägg, ska snart fixa mej lite innan jag sticker till Mickan. Hon fyllde ju år för ett tag sen och nu ska hon ha en middag. Tyvärr kunde inte Chatnapa komma så det blir en till sen, we'll miss u baby!
Så det blir bara Ida, jag och Mickan (eller det är ju inte så "bara"). Jag som hade tänkt ge henne något jättefint som en sen födelsedagpresent, men jag hann inte köpa det tills idag, så hon får det senare. Ikväll får hon istället en tack-för-att-jag-fick-komma-blablabla-present. Hoppas hon inte läser det här innan hon får den ;)
Dagens sysselsättning: Lägga olika newbody beställningar i påsar som jag sen måste dela ut. Kul. -.-

Hur kommer man på att man ska göra sånna här videos?!

Och ändå känns det precis som min humor. Kanske för att jag är trött, rummet snurrar och jag är hög på ostchips. Och ensam också för den delen...(Nån som vill hålla mej sällis?)
Imårrn när jag ser det här inlägget kommer jag förmodligen undra vad som var så kul? Men kul är det, sådeså ;)

Känns lite småpatetiskt att sitta och asgarva åt en apelsin som saäger TOE-MAY-TOE, menmen, welcome to my meningfull life liksom ;)

Blogglista:

Hur många bloggar läser du? frågade Maja. Så här kommer en lista på mina favoritbloggar:
-
Moa Murderess
-
Lifestyle of Brownsugar
-
Fokis
-
Dessies
-
Kissies
-
Kenzas
-
Chatnapas
-
Egoinas
-
Lady Dahmer
-
Som ni ser är det lite blandat ;)
Någon annan som har något bloggtips/bloggfavorit?

Geekish

Idag hade vi mattedag i skolan. Jag vet inte om det bara var jag som ställde mej frågan: VARFÖR? Jag menar, jag kunde redan allt vi höll på med, och helt ärligt var det inte mycke. 3 olika moment som knappt blev klara, tråkiga dessutom.
Man lär sej så sjuuukt många onödiga saker i skolan! Saker som jag aldrig kommer ha användning av igen. Men det är bara att stå ut, för om jag skulle börja skolka skulle jag få dåliga betyg, och med dåliga betyg kommer färre jobb, och med färre jobb kommer mindre pengar, och mindre pengar ger ett ganska tråkigt liv (och jobb. So that's why jag inte skolkar :)
Dessutom gör mina sötnosar att man faktiskt klarar det ganska bra ;) Vet absolut inte vad jag skulle göra utan er! ♥

Okej, dagens outfit:


Jag och världens sötaste :)







Hockeyfrillor once again...

Alla modetrender verkar komma tillbaka, typ som platåskor, jeansjackor, stuprörsjeans, Dr Martens, axelvaddar, utsvända jeans och sotade ögon. Sååå, tänk om hockeyfrillor skulle komma tillbaka? Mardrömmar...Det måste seriöst vara det absolut fulaste som finns! Men iochförsej har så många andra trender kommit tillbaka att man aldrig kan vara säker. Men det är iallafall en trnd som jag INTE tänker följa. Hellre snagga mej helt än gå runt och se ut som en purjolök i håret -.-'

*Mördarblick*

Idag slutade vi 4, veckans längsta dag -.- Ingen bra dag för mej heller, Ida snodde min mobil och kollade igenom lite privata sms, och sen började hon och Chatnapa snacka om "den rätte" och "soulmates" och shit...Men som tur är vet jag hur jag ska hämnas, så vänta du bara Ida...
.
Men det var lite kul idag också, Chatnapa och jag höll på att garva ihjäl oss på franskan. Precis när vi skulle sluta så började alla ba: "Asså var e min penna? Den låg ju här..." Sen hade vår hjälplärare tagit dom och hade typ en liten samling...scary o.O
.
På SOn satt jag med Niklas och Chatnapa och snackade hemligheter och grejer. Dom tyckte att det var skitkul eftersom att det mest handlade om mej -.-'
På NOn dissade jag Chatnapa och Simon och satte mej hos Sebbe istället. Quim och André satt och pussade mot mej hela tiden. Udda? Men det var skitkul, Sebbe sa att jag var smart (told u so!) och vi var bääst på att koppla lampor, alltid något att skryta med ;)
Dagens outfit:
Ni vet att jag älskar er, oavsett hur jobbiga ni är! ♥

Trött och träning...

Imorse la jag min tandborste i diskmaskinen och hängde upp handuken på soffan. Förvirrad? Ja. Skittrött? Ja.
Men ändå gick jag på träningen, då fick man avreagera sej lite. Har haft damp på en viss person hela veckan. Asså herregud hur jobbig får man vara??? Gaaahh -.- Men nu ska inte bloggen handla om honom, he's so not worth it...
.
Idag fick vi tillbaka våra NOprov, det där jag nojjade över typ hur länge som helst. VG-! Fatta vad glad jag blev! *stolt*
Dagens outfit:
Chatnapa när hon ritar på mina trasiga leggings ;)
Efter skolan var det bara direkt hem, äta en macka och ta cykeln ut i regnet till spånga ip. Som tur var hade vi inomhusträning, så det var inte så kallt. Jag tränade på understöd, fattade verkligen ingenting först, men sen var det inte så svårt. Det var bara att följa med backarna och finnas som stöd bakom ifall att anfallaren skulle komma mot mål. Som att ni bryr er? ;) Men iallafall, jag hittade jättesnygga sportbagar som jag önskar mej i födelsedagspresent (bara 2 veckor kvar!)

Guy on the inside, girl on the outside ;)

Jag börjar faktiskt tro det, känns som att jag kommit i målbrottet? Kan inte säga en mening utan att det låter som att jag har svalt en säckpipa ;)
.
Iallafall, idag slutade jag 1, hur skönt som helst. Första lektionen hade vi teknik, vi håller på att bygga broar. Jag var precis klar med min, sen sa teknikläraren att jag hade gjort den för låg. Mm, va bra att hon sa det innan liksom! Så jag fick ta isär skiten igen och börja om -.-
.
På matten var jag jätteduktig, algebra och ekvationer är ju hur lätt som helst! Däremot har jag skitsvårt för gånger (multiplikation på geekspråket) och delat (division på geekspråket)...bara så ni vet, hehe ;)
.
Nu ska jag fixa fattigriddare och se klart på världens sämsta film...
En mix av gamla bilder :P

Let's do it!

Fast då är man väl ingen nunna? Hmmm...

Måndag: klar √

Första dagen klar, men jag längtar till helgen! Skönt med många sovmornar den här veckan iallafall.
Idag hade vi slöjd, och hela lektionen snackade killarna om cod, sport och pokemon. Det är typ det vi andra (=vi normala) får lyssna på heeela dagarna. Det har tydligen smittat av sig på oss normala, så jag börjar fatta vad dom snackar om! Herregud, snart kanske jag också börjar snacka om pokemon och m7or?
Dagens outfit:

Anna gästbloggar ;)

Hejhej! Emma försökte nyss lära mej att skjutsa på cykeln det gick väl sådär :S Sen har vi inte gjort så mycket mer, det började regna så vi blev jätteblöta, men det luktade fett gott. Har inte så mycket mer att skriva om, nu kollar vi på talang.
Kraaam//Anna :D

Söndag, snart skola

Helgen är slut! En till sovmorron hade varit skönt, fast jag börjar ju kvart över 9 imårrn så det är ganska okej ;)
Just nu sitter jag med blubbis alias Anna och kollar på Magi på Waverlyplace. Yes, we are cool, hehe.
Idag har jag först tränat, Anna dissade mej och städade istället -.- Men efter att jag förlåtit henne gick vi och köpte glass, jag provade den nya Ben&Jerry-glassen. Sjukt god! Men för liten...
Dagens outfit:
Scary tant som följer mej med blicken varje gång jag öppnar kylskåpet :o
Ska hon få folk att köpa mer hallon kräm eller?

Okej, jag ska sluta!

Som ni kanske ser har jag gjort om designen ännu en gång. Så är det alltid, jag gör en design som skulle kunna vara klar på en halvtimma, men sen jag jag hundra olika varianter på den tills den blir helt annorlunda, och vips har det gått hur lång tid som helst. Men nu är jag nöjd. Tror jag...Vilkn blev bäst, nya eller gamla? Hmmm...


Gamla designer

Hittade några av mina gamla bloggdesigner nu när jag loggade in på familjens gemensamma dator. Tydligen har jag sparat många, även dom jag inte gillade?


Det här var min näst första (den första var någon läskig emo-sak med gamla dockor på...udda?) Shit vad stolt jag var när jag hade gjort den, jag visste ju liksom ingenting om hur man gjorde eller så, och när jag äntligen hade satt in den var jag jättenöjd...


Ganska okej ändå. Jag hade just lärt mej använda photoshop så jag tyckte såklart att effekterna var skitcoola. Kände mej som värsta proffset, bloggvärlden here I come, liksom ;)


Jag gillar faktiskt fortfarande den här...Jag höll på hur länge som helst med den, totalt använde jag 2 sorters photoshop, paint, en hemsida där man laddade ner texter, en hemsida där jag fixar alla mina nuvarande designer också och tinypic.com. Naledningen till att jag bytte ut den så snabbt var för att den ländes så oseriös...fattar inte varför.

Min juldesign. Always hated it.



Designen som jag gjorde för att verka mer allvarlig. Misslyckades totalt eftersom att den bara ser tråkig ut, jag tror att det var när jag hade den här som alla läsare försvann ;) Fail?



Min förra, som jag antar att alla har sett? Jag har aldrig gillat den så mycke heller, men inte orkat göra en ny...til now :P


Min nya! Yeeey, äntligen lite färg!


Och min nya "XoXo Emma"-sak


Ny design!

Förlåt för dålig uppdatering hela veckan, man märker hur statistiken sjunker när man är dålig på att blogga ;)
Iallafall, nu var det dags för ny design igen! Hade verkligen börjat tröttna på min gamla, den kändes så deprimerande och vintrig. Så nu blev det en nu vårdesign med lite nyare bilder. Ganska annorlunda...Hoppas ni gillar den! Blir jätteglad för en liten kommentar om vad som borde ändras också ;) Okej, nu ska jag fixa det sista på designen och sen äta kall pizza från igår. Welcome to my glamorous life liksom...

Day with sweetie

Idag hade vi NO prov! Ah, jag kände mej helt lost. Jag blir skitnöjd om jag får G...
Efter skolan tog jag och Chattis bussen hem till henne, där vi snackade, körde biljard (jag förlorade) och gick runt.
Det var jättemysigt, vi har inte inte träffats efter skolan på hur länge som helst. Love u sweetie!
Dagens outfit:
...och gårdagens:
Lite bilder med muppen:
Nice ass ;)
Love u! Och jag behöver dej i mitt liv också ;)

Nu har jag iallafall klarat halva veckan...

...så jag tror att jag överlever två dagar till. Let's hope. Jag har iallafall gjort alla läxor (japp, jag är duktig jag) så nu har jag bara bajs-kemi-provet kvar. Good luck liksom?
.
Idag var det tråkigt, vi körde brännboll på livkunskapen och jag kom inte ens till första "basen" med kärringracket. Känner mej duktig -.- Sen hände inte så mycke annat, eller jo, vår fysiklärare (är också vår tekniklärare som jag skrev om i förra inlägget) fick damp på två tjejer i min klass för att dom härmade henne när hon sa uuuuulja (=olja). Jag antar att dom inte trodde att hon hörde?
.
Sen skulle vi hålla på med statiskelektricitetsak och man skulle gnida en stav med en pälsbit och liksom sätta handen runt den och gnida upp och ner, upp och ner. Lätt att misstolka kan jag säga. Jag tänkte inte riktigt på det först så jag ba: Men ja e ju fett bra på de här, ja kanske ska bli (*fattar vad Chatnapa tror att jag menar*)...de va inget. Sånt snusk asså, Chattis höll på att garva ihjäl sej ;) André tyckte också att det var kul när jag höll på där med staven...
.
Just det, gå in på Chatnapas blogg annars slutar hon, och tro mej, det vill vi inte!
.
Dagens outfit: (tydligen har jag gått upp rätt mycke i vikt eftersom att dom här byxorna var vääääldigt slappa och långa förra sommaren...)
Och grattis Mickan! ♥

Knarkar schampoo?

Jag stör mej verkligen på Just Glow schampoo-reklamen. Asså knarkar tjejen shampoot eller? Det ser ut som att hon sniffar det och får värsta ruset. Jag hittade inte den jag letade efter, men tjejerna på dom här reklamerna ser också lite smågalna ut, kolla smajlet liksom?

Jag gillar inte facebook >.<

Efter en dag!
Jag ska starta en grupp som heter "Vi facebookmedlemmar som hatar facebook" Någon som vill joina?

First day at school

Inte så hemsk som man skulle kunna tro, jag fick ju träffa mina älskligar ♥
Först hade vi teknik, jag gillar inte vår tekniklärare. Asså inte för att jag har något emot folk som bryter på ett annat språk, men jag hör inte vad hon säger! "No schka vi djöra klarrt vår sprattlgoppe" (=Nu ska vi göra klart vår sprattelgubbe) och sen är hon senil, jag lovar! 5 minuter efter att jag redovisat frågade hon mej när jag skulle redovisa. Herregud...
Sen hände det inte så mycke, det blev brandövning på lunchen, sen på svenskan skulle vi börja skriva ett tal. Mitt handlar om pantning och att det är bra för miljön och blablabla. Sånt som alla redan vet...
Här är lite bilder:
Haha fail, en lärare gick i vägen...
Dagens outfit: Nya tröjan från NewYorker :)
Jag får se om jag lägger in grejer om Vimmerby sen, tror inte att någon vill läsa om det iallafall ;)

Dags för lite bättre självförtroende ;)

No one is perfect, inte ens dom snyggaste kändisarna...

G som i Gemenskap

Nu är jag hemma igen :D Jag lägger in lite bilder och sånt senare...
Idag var jag hemma, jag gjorde illa mej på träningslägret och hade fortfarande ont i morse. Så skönt att krypa tillbaka ner i sängen ;) Sen har jag nästan bara sovit fram tills nu.
Just nu sitter jag och titttar på "G som i gemenskap", typ världens äldsta film. Han som spelar Abbe i "Madicken på junibacken" har en av huvudrollerna. Jag kommer ihåg när man var liten och tittade på Madicken, var lite kär i Abbe. Men asså i den här filmen är han helt....ewww, inte najs. Fast ingen i filmen är väl direkt särskilt snygg, med sina hockeyfrillor och minishorts (ja, killarna har minishorts).

Iiiiiihhh!

Sista inlägget nu innan jag och fotbollslaget drar till Vimmerby, börjar bli lite nervös, by the way :P
Idag gick Anna ut och tog lite bilder. Det hände lite olika saker, bland annat trillade jag ner från ett träd och bet mej i tungan. Lite smått udda sådär...Här kommer några bilder!
Haha det blev bara två bilder på Anna, batteriet tog slut på kameran så jag kan inte ladda upp fler, får väl göra det sen...
Nu får ni inget mer inlägg förren på måndag, men kommetnera mycke s får jag något att göra när jag kommer hem :) Pöss sålänge!

Suck asså -.-

Någon mer än jag som börjar hata facebook?


Och det där var bara början...

Shiiit vad jag längtar till Vimmerby! :D



Då var det presentkortet borta...

Idag följde jag med mamma och Maja till Kista, där vi mest kollade på presenter till mej, hehe...
Sen så fick jag och Maja användning för våra presentkort också. Här kommer en bild på det jag köpte :)
Nu ska jag kolla på TopModel :)

Kista med Anna :)

Idag blev det Kista med Anna hela dagen. Jag hittade lite grejer som jag ska önska mej när jag fyller år (om en månad och 1 dag) så vi gick mest runt och tittade. Men det blev iallafall en tröja från NewYorker för både Anna och mej, och hon köpte jeans och en t-shirt också.
Asså alla i Kista var typ sura på oss idag, en tjej som jobbade i nån affär stog och stirrade på oss när vi kollade runt. Som att vi skulle sno en gigantisk burk med badscrub? Herregud...en annan som jobbade på Make Up Store kom fram till mej när jag tittade på grejerna och ba:
Och vad kan jag hjälpa er med då?
Jag: Vi kollar på mascaror...(falskt)
Hon: Okej, här har ni några, bland annat drama-blablabla och den är blablabla. Ska ni ha den eller?
Jag: Nej asså vi kollar bara på presenter (halv-sant)
Hon: Jaha, men jag står preciiiiiis här borta om ni behöver något (lät mer som om hon trodde att vi skulle sno nåt och ville spionera -.-)
Liksom bara för att vi är tonåringar är vi inte direkt kriminella. Det är inte direkt så kul att någon står och glor när man kollar runt...
Sen när vi skulle åka hem tog vi fel buss och en resa som borde tagit 15 minuter tog en timma...
Jag använde nån foundation-mousse-nyhet på Annas hand för att se om det blev skillnad...jag tänkte ta det i ansiktet men det fick jag inte -.- Iochförsej var den för mörk så det hade blivit lite Kissie-varning...
Snyggt va? ;)

I'm back :D

Nu har jag precis kommit hem från Kalmar och mormor och morfar (och kusinerna). Det var jättemysigt eftersom att vi inte träffas så ofta :) Faktiskt glömde jag bort att blogga, så nu när jag kom hem och packade upp datan kom jag på att jag kaaaanske borde göra något som jag inte gjort på 4 dagar. Juste, har inte jag en blogg? Så därför bloggar jag nu innan TopModel börjar. Fast det känns inte lika kul när jag ser hur statistiken sjunker när jag inte bloggar på några dagar...och om 3 dagar ska jag åka iväg igen (på träningsläger i Vimmerby) så då blir det ingen bloggning heller...
Här är iallafall lite bilder på mej och "dendär" ♥
solen i ögonen?
Mina söta kusiner (och Maja) badar i mormor och morfars pool. Tyvärr fick inte jag göra det (vilket framförallt lilla Vanna funderade väääldigt mycke på) så jag gick runt och fotade istället...
Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar, skriver mer sen!

Najs ;)

Idag har jag tre timmar inget-att-göra. Först lunch en timma, sen so-håltimma, sen engelska-håltimma. Går jag ens i skolan längre? Men det passar bra nu, sista dagen innan påsklovet WIIIIIE! Ikväll åker hela familjen till Kalmar och mormor och morfar så stannar vi där tills på måndag. Sen är jag hemma tre dagar, sen åker Spånga IS 96or till Vimmerby och har träningsläger. Det här kommer lätt att bli det bästa påsklovet!

Men nu ska jag packa lite och sen göra nudlar, så ska jag föröska hinna med att blogga lite sen.
Hoppas att alla får ett bra påsklov!