Zombie

Har varit så himla trött den här veckan! Snacka om att det är jobbigt att både plugga till prov, göra läxor, träffa kompisar och träna plus bloggen, men den är inte direkt viktigast för tillfället, hehe). Visst, jag skulle ju kunna sitta hemma och bara plugga, men jag vill inte bli något osocialt MVG-barn utan vänner...så jag försöker hinna allt.
Jag tycker faktiskt att jag har lyckats rätt bra, har både hunnit göra alla läxorna så bra jag kan, träffat kompisar och tränat.
Dock märks det väldigt tydligt på mitt humör när jag sovit dåligt och är stressad, är sur hela tiden och fräser åt alla. Mest här hemma verkar det som, i skolan brukar jag nog vara ganska bra på att hålla masken.
.
Idag var det vår längsta dag, vi slutade 4 och sista lektionen var teknik. Snacka om kaos! Man kunde seriöst tro att vi gick på dagis, men trots det fick jag rätt mycket gjort och för att vara ärlig var jag faktiskt inte så jobbig, sådeså. Sen har i haft idrott, vi hade orientering och jag som äntligen tycker att jag börjat bli bra på att läsa kartor upptäckte idag att jag inte är det. Snacka om lost, plus att 2 kontroller var borttagna så jag och Chatnapa sprang runt i 20 minuter och letade efter något som inte fanns. Kul.
Så vi får väl se hur det går på orienteringsdagen på tisdag, det går väl alltid på något sätt, annars har man ju mobil så att jag kan ringa typ 112. Alltid något...
.
Dagens outfit:
Och lite störda bilder från idag när jag och Chatnapa försökte kittla Mickan, mwohahaha...
Chatnapa har kul :P
Jaaa...vet inte riktigt var jag ska skriva...
Inte här heller...
Söta Ida ♥

Veckans outfit


Halva veckan klar √

Idag hade vi NO-prov. Jag har gått och haft ångest för det hur länge som helst känns det som, sen får vi prov-pappret och det finns 5 frågor. 5! Det är ju ingenting, snacka om onödig ångest...Men jag vet inte hur det gick, det kändes sådär så vi får se, håller tummarna för att jag får lite högre än G iallafall :P
.
Sedan hände det inte mycket mer, ska snart på träning så jag hinner inte skriva mer. Får se om det blir ett inlägg ikväll också!
Dagens outfit:
Definitionen av "random". Hehe.
Nu ska jag äta sockerkaka och se på Vänner tills träningen börjar. Tihii.

Gr8 -.-

Det här måste vara världens sämsta dag; först hade vi matte och jag fick jag fick en läxa där man ska jobba med bipolärer eller nåt. Okej, det kanske inte hette exakt så, men ni fattar poängen, det var konstigt.
Sökte just på "bipolär" på Google (bara för att se om det var ett ord) och tydligen är det en psykiskt sjukdom...det kanske inte var det vi höll på med? Hm...
.
Sen hade vi skol dm, en fotbollsturnering mellan skolor typ, vill inte ens beskriva hur det gick. Men vi mötte iallafall två lag, det ena var väl okej, vi borde ha vunnit tycker jag (såklart) och det andra var jättebra. Tycker dock att de körde väldigt fult och hade väldigt dålig stil, men jaja...
.
Efter skolan fick jag veta att vi skulle ha Friends-fotografering. Kul, enda dagen jag inte har smink (eller okej, mascara, men inget annat) och värsta typ uteliggar-outfiten. Gah! Som tur är kollar ingen på Friends-fotona, så jag kanske inte blir mobbad.
.
Nu sitter jag här hemma och har ångest (som jag verkar ha varje gång innan prov) inför humanbiologi-provet imorgon. Jag brukar alltid säga att det kommer gå jättedåligt och blablabla, men oftast löser det sig och jag får ändå ett rätt bra resultat, men den här gången kommer det verkligen gå dåligt. Jaja, det är inte hela världen, vi får se hur det går ;)
Vår heta klass...hehe.

Grattis! ♥

Kom på att jag behöver lägga in bröllopsbilderna, så jag satte ihop ett snabbt kollage. Det blev inte så många bilder, men jag hoppas att ni gillar det! :)

I'm back!

Nu är jag tillbaka så ni slipper Chatnapas fula bilder på mig...bra va? ;)
Jag tänkte göra ett fotoinlägg senare ikväll med bilder från bröllopet, frågan är om jag ska redigera dem eller inte? Jaja, ni får se resultatet sen.
.
Idag hade vi bara 1 lektion, hallelujah, behöver verkligen plugga inför humanbiologi-provet på onsdag. Hemsk.
Vi hade skolfoto också, men jag räknar inte det som en lektion. Skolfoto är för mig lika med ångest, lyckas alltid se helt efterbliven/störd ut. Och då pratar vi om helklass-fotot, jag vill inte ens gå in på det enskilda fotot...Och det här året känns det iiinte bra :P
.
Nu sitter jag med Chatnapa, vi ska se på Glee. Enda anledningen till att man kollar är ju för att Mark Salling är med, hehe.
Dagens outfit:
På väg hem från skolan träffade den där mig i huvudet. Jag måste ha tappat minst 200 hjärnceller, gjorde skitont!

Jag igen... :)

Hej hej! Chatnapa gästbloggar igen!
Emma är hemma (haha det rimmar :D) men hon hinner inte blogga för hon måste fixa kläder till klassfotot imorron! Jag fixar imorrn istället ;)

Kort inlägg.. Jag kollade på Camp Rock 2 idag :D Längtade faktiskt sådeså! Den va bra ;)

Min blogg: http://onlycr.blogg.se

Hinner inte skriva så mycket så bjuder på en finfin bild på vår Emma istället! :)

(Bilden är borttagen av Emma, den borde aldrig visas för någon igen)


SOET ASSO! ;)

pusshej! :)


Chatnapa gästbloggar =D

Okej Emma bad mej o gästblogga igår kväll men eftersom hon bloggade så struntade jag i de .. :D
Emma är ju på bröllop nu så de e säkert olika personer som kommer blogga i helgen! :)

Okej ... hm ... idag hade vi djurexpo i skolan, alltså typ öppet hus i djurhuset och så och man fick gå in och kolla, köpa fika, rida ponny och mer. Jag var där och lämnade mammas goda kladdkaksmuffins #allsmiles
Vi har en riktigt cool sköldpadda med typ spikar på ryggen och vassa tänder...fett coolt! :D Vi kallar den mata mata som betyder på latinska: döda döda (obsarvera också att jag är duktig på latinska haha)

Men va?? Hittade inte så fina bilder på mej i arkivet! har hon lagt ut domdär bilderna omg! :(
nu...HÄMD! :D<3 (obs, i do love u :) ) OCH jag fick tillåtelse att lägga ut fula bilder, har bevis på sms! Så don't think I'm mean ;) Okej jag ska va snäll och inte lägga upp fler bilder hon hatade för vi alla vet att hon kommer ta bort dom sen ;)

Love you <33333333333
pössar http://onlycr.blogg.se



Anna gästbloggar

Hallådär alla människor som läser Emmas blogg! Emma är på bröllop i Kalmar så därför kan hon inte blogga (hon har säkert redan skrivit det men jag skriver det igen för jag är så busig). Jag tror hon kommer hem i morgon eller något. Så istället ska jag skriva vad jag har gjort idag (för att jag har så dålig fantasi, hehe).

I dag så har jag pluggat och varit på stan i Gävle. Det blåste och var svinkallt (eller skitkallt). Jag köpte 3 toppar på hm, en kofta på lindex och ett par vantar.

Så här såg en ut :D

När jag ändå håller på att gästblogga så kan jag passa på att länka till min blogg ;)
Annagoesrandom Detta inlägg var inte särskilt spännande men håll ut, snart kommer Emma tillbaks!
Bajbaj!!

Wohoo thank god för trådlöst bredband!

Äntligen har mormor och morfar skaffat rauter (det heter väl så?) så jag kan sitta vart jag vill med min bebis, även kallad dator.
Anledningen till att jag inte bloggat på hela dagen är att jag suttit i bilen sen klockan 12. Ska på bröllop imorgon och det är ända nere i Kalmar (Småland) så att åka bil från Stockholm tar runt 5 timmar. Men nu är jag här iallafall, vi bor hos mormor och morfar under helgen så slipper vi hotell :)
.
Så den här helgen blir uppdateringen förmodligen inte den allra bästa, men jag har raggat gästbloggare så förhoppningsvis vill någon ta hand om bloggen. Annars får jag väl hoppas att någon hackar sig in på den och skrivet något busigt, så får ni något att läsa iallafall. Varför nu någon skulle göra det :P
.
Nu vet ni iallafall varför jag inte har tid att uppdatera, nästa vecka blir det mycket bättre! Hoppas jag.
.
Snabb dagens-outfit på OKQ8's toalett, som by the way inte äcklig alls. Blev nästan lite sugen på att stanna där istället för att sätta mig i vår ner-smulade bil. Eller det var nog bara min plats som var smulig, är tydligen rätt dålig på att pricka munnen när jag äter chips, hehe.


Franska-prov (=ångest) och sockerkaka

Usch idag blev det franska-prov, och det första jag ser när vi får provet är en helt obegriplig text som vi ska svara på frågor om. Great. Men det gick, och resten var inte alls så svårt som jag trott. Nu är det bara att hoppas på minst VG, men hörförståelsen imorgon kommer förmodligen dra ner hela betyget,  förstår verkligen ingenting, det låter verkligen som att någon bara spyr ut massa obegripliga ord. Jaja, det brukar lösa sig ändå ;)
.
Förutom provet hade vi Orienterings-teori istället för idrott. Karta+Emma=Error. Utan kompass (eller en riktigt bra orienterings-nörd) kommer det aldrig att gå, men med lite träning kanske jag kan få...VG, iallafall? Eller jag vet inte, blir glad om jag får godkänt, bara.
.
Sen hade vi massa andra mindre intressanta lektioner, och efter skolan gick jag hem och började göra läxor. Och så gjorde jag en sockerkaka, tihi. Jag som verkligen inte kan laga mat eller baka var typ beredd med brandsläckare (inte riktigt, men nästan), men otroligt nog gick inget snett! Den blev faktiskt riktigt snyggt också, happyface :D
.
Dagens outfit: (med våra resväskor i bakgrunden)
Och min sockerkaka, är inte det den snyggaste sockerkaka ni sett? Okej, kanske inte, men bara för att ni gillar mig så mycket får ni låtsas att det är det...

Veckans outfit

Hade helt glömt bort "Veckans outfit", har haft så mycket att göra den här veckan att bloggen knappt uppdaterats. Jaja, nästa vecka blir det bättre! :)

Men för livet...

Ledsen för sen uppdatering, har varit upptagen med att plugga inför franska-provet imorgon. Har aningen ångest, men det har jag nästan alltid innan prov :P
.
Okej, det enda värt att berätta om idag var när vi disikerade får-inälvor. Två ord: Fy. F*n. Det var det absolut äckligaste jag gjort i hela mitt liv. Vi fick klippa itu lungorna, njurarna, hjärtat och lever och sen hålla på och peta runt inuti dem. Uuuuuusch. Alltså, konsistensen, lukten och hur äckligt det såg ut gav mig värsta uppstötningarna. Snacka om att jag har men för livet.
Och det jag undrar mest är; Varför?? Jag menar, vill man inte bli veterinär eller kirurg har man verkligen ingen användning av det här.
.
Annars hände inte mycket idag, efter skolan åkte jag och tränade, vilket var hur skönt som helst trots att jag verkar ha sträckt ena rump-muskeln (hehe)...
Okej, en random bild från igår i brsit på annat :P
Nu ska jag mysa framför Idol i mitt heta nattlinne :D

*happyface*

Den här morgonen kunde definitivt börjat bättre, var så trött att jag blev helt yr bara av att stå upp. Sen var det "svin-kallt" (=Annas ord för skitkallt) och helt mörkt. Så jag kände mig lite som ett lik när jag började gå till skolan, hade mycket hellre velat stanna hemma men eftersom att jag är så duktig tog jag mig dit iallafall, även om det tog ett tag ;)
Det som verkligen gjorde min annars rätt trista dag var när vi fick tillbaka våra SO-arbeten, mitt första arbete där jag fick betyg och jag fick MVG! Happyface :D Blev hur glad som helst, speciellt eftersom att SO inte är mitt starkaste ämne.
Efter skolan skulle jag klippa mig, usch hatar verkligen att göra det, försöker få mitt hår att växa ut och bli lite längre iallafall, men varje gång jag klipper det blir det för kort känns det som. Men det var rätt skönt att slippa de slitna topparna ;)

Men vaf*n Sverige??

Hur tänkte vi (eller inte jag då, jag menar liksom Sveriges befolkning) egentligen när vi (än en gång vill jag påpeka att det inte är mig jag menar...bara så ni vet. Okej, nu ska jag sluta med parenteser) röstade in sverigedemokraterna i riksdagen?? Jag vet att många använde hjärnan när de röstade och valde därför att inte rösta på dem, men alltför många gjorde tvärtom.
Jag gick in och läste på deras hemsida, tänkte att alla borde få en chans och farligt kan det väl inte vara? Men jag menar, det räcker att se deras reklamfilm för att verklien börja ogilla dem (skulle egentligen säga hata, men nu är jag snäll och säger ogilla istället ;))
.
Okej, idag har vi haft halvstudie dag så vi skulle börja klockan halv 1, men sen säger några att vi inte har några lektioner alls, eftersom att det står det på schemat.
Sen när jag sitter hemma runt klockan 1 och går in på facebook ser jag att Daniel skrivit att vi visst har lektion. Inte kul.
Men jag cyklade iallafall till skolan, trodde att bildlärare skulle vara skitsur men hon verkade mest tycka synd om oss för att det stod fel på schemat (?).
Så ingen i vår grupp fick frånvaro, hur skönt som helst eftersom att jag fick rätt mycket frånvaro förra terminen (skitskumt eftersom att jag kom i tid nästan varje lektion) och satsar på att få under en halvtimme den här ;)
Bild från imorse innan jag stressade iväg till skolan. Har by the way upptäckt att jag ser ut som värsta babyfacet utan smink, inte najs :P



Random höst outfit

I brist på bloggidéer får ni ett mode-inlägg. Har verkligen ingenting att blogga om just nu, men jag lovar att bli bättre på att uppdatera.
Snälla, kan inte ni tipsa om saker att skriva om, min hjärnkapacitet ligger på 0 just nu så ni får ursäkta de otroligt tråkiga och totalt meningslösa inläggen. Eller okej, mina inlägg är nästan alltid meningslösa, but I know you love it ;) 

...

Ångeeeest, hatar när helgen är slut! Det är så skönt med sovmorgon och man bara kan göra vad man vill.
Men jag börjar 20 i 10 imorgon så jag överlever nog ;)
Inatt sov jag ju hos Anna och klockan halv 10 väckte hon mig genom att fråga "Sover du?". Har aldrig fattat varför man säger så, jag menar jag sov ju innan hon frågade. Dessutom fortsätter man alltid fråga "Sover du" tills personen man försöker väcka vaknar. Så alltså behöver man ju inte fråga om personen sover...ville bara skriva det.
.
Efter att jag blev väckt följde jag med Anna och hjälpte hennes klass att sälja fika. Man kan ju fråga sig varför? Det var iallafall lika kul som att sitta och stirra in i en vägg. Förutom när Anna sa att det såg ut som att Jakob hade en dildo i väskan.
Nu ska jag träna inför franska provet, vi får väl se hur det går. Men jag har bestämt mig för att få iallafall VG, så jag får väl börja nu så att jag lär mig. On l'utilise quand on est enrhumée, det låter väl rätt? Nu jävlar ska jag vara duktig och plugga :D
.
Fina bilder från igår. Jaa...
Jag är så otroligt grym på att pausa filmer ;)

Det är dags för lördagsmys...

...med Anna. Ikväll satsar jag på att gå upp typ 10 kilo, har laddat upp med pizza chips (ÄNTLIGEN någon som förstår vad jag vill ha för chips, hallelujah), super chips (som inte alls var superstora...blev lite besviken där) och chokladglass. Sen har vi hyrt "Norbit" och någon annan skum film. Förhoppningsvis är de bättre än "Another gay movie" som i stort sätt bara var bögporr. Inte kul.
.
Det blir inte mycket mer skrivet idag, så ni får nöja er med det här inlägget!
Juste, the worlds hottest video of all times. Anledningen till att jag valt världen sämsta video-uppladdnings-program-sak är att jag inte orkade bry mig. Sådeså.



Vintage photoshoot


*lyckodans*

Så överdrivet skönt med helg, även om jag förmodligen måste spendera större delen av den med att göra läxor. Stackars mig va? Sen har vi prov i franska och humanbiologi (fast det kanske är längre fram. Känns som att jag har bra koll, alltså). Varför lägger alla lärare prov och läxor på exakt samma dagar, snacka om ondskefulla.
Hur ska man hinna med allt liksom?
Jag skulle vilja ha fotografiskt minne, fan vad najs. Då skulle det räcka att bara titta på alla konstiga franska ord så skulle jag få MVG.
Och sen skulle jag kunna jobba i CSI och vara värsta tuff och ha en bricka och pistol. Eller inte, men det skulle vara väldigt skönt iallafall.
.
Jaja, nu kommer snart Anna så jag skriver mer sen.

Babababababababababababababababababaaa

Den låten (↑) har fastnat i mitt huvud och vägrar försvinna! Nu har jag lagt upp den på bloggen så att inte jag ska vara den enda som hör "bababa" i huvudet hela tiden. Mwohahahaha.
Idag i skolan har vi haft franska. Lyssnade på den där "Oh he hein bon", och den var lika störd som första gången. Sen hade vi matte, börjar gilla det ämnet starkt, idag fick vi 16 godisar var, tihi ;)
Efter det hände inte mycket, eller inget ni vill läsa om iallafall.
.
Bilder från idag:
Heta Becka ;)
Fjortis-wannabes. Också väldigt heta, eller inte.

(ô.Ô)

Idag har jag tränat, vi körde träningsmatch och (förlåt Spånga) men vi var riktigt dåliga, alltså på riktigt.
Efter träningen duschade jag, är rätt säker på att jag råkade ta bodylotion istället för tvål, fail? Men till mitt försvar vill jag bara säga att flaskan såg ut exakt som en dusch-kräms-flaska, sådeså. Sen träffade jag Manda, vi hade ett väldigt seriöst samtal (eller ja, så seriöst som det kan vara när vi är tillsammans).
.
Glömde lägga upp bilder från idag, jag lekte fotograf på skolgården. Inte för att det gick så bra; Chatnapa stod och tjatade om att få vara med på bild och Ida ville bara se min karate-försvarspose-sak (riktigt tuff. Eller nej).
Här kommer iallafall tre bilder, fan vad jag vill ha en systemkamera, fatta vilka snygga bilder jag kunde ta!
Min mobilkamera fokuserar ju på helt fel saker, störda lilla sak ;)

Lite bråttom...

...ska snart på träningsmatch mot Hässelby, ska bli skitkul!
Så jag slänger in ett snabbt inlägg, förmodligen blir det helt värdelöst menmen ;)
Idag har det inte hänt mycket, jag har tagit min puls efter att ha rushat runt skolhuset (för en NO uppgift, inte frivilligt såklart, då är man ja helt efterbliven eller nåt) i häng och skor som trillade av varannat steg. Lyckat.
Sen har vi jobbat med partierna igen, så fruktansvärt tråkigt och onödigt! Och vår lärare som bara håller på och viftar med händerna hela tiden, hur ska man kunna fokuserar när hon står där och viftar?
.
Sen så har vi haft svenska, Wille somnade (I don't blame him, det var ju inte historiens roligaste lektion direkt) medan vi andra läste debatt-artiklar. Jippi liksom...
Det var väl det, efter skolan följde Chatnapa, Arin, Rickard och Niklas med mig en bit på vägen så att jag skulle slippa gå själv, snälla va, och jag behövde inte ens slå dem eller köra puppy-eyes :D
.
Jag just nu, i min sexiga Spånga-tröja...Känner mig alltid lika het i den. Eller inte.

THIS SEASON IS IN NEED OF COLORS

Vädret blir allt gråare och jag börjar undra när alla fina löv ska börja komma? Det är ju då hösten börjar på riktigt, just nu är det bara någon sorts...mellan-sommar-och-höst-säsong. Och det gillar jag inte. Så nu har jag satt ihop ett färgglatt kollage som ska göra min blogg lite färggladare (även om färgerna inte har ett skit med höst att göra...var nog inte så genomtänkt det här).

Måste bli bättre på att säga nej -.-'

Idag efter skolan hade jag tänkt göra NO-läxan vi fick idag (ska fixa någon typ tabell, lycka till liksom) mn Manda ringde mig och lät helt desperat. Hon vågade inte träffa Rickard ensam (hoppas inte att hon eller han läser det här, då blir det piiiiinsamt) så hon ringde mig. Han är läskig, han ;) Nej, inte alls, men jag gick iallafall och träffade dem.
.
Jag har upptäckt att jag inte gör något vettigt alls i mitt liv, antingen sitter jag i soffan och äter glass (hehe) eller träffar kompisar och bara sitter och pratar. Sen tränar jag ju också, men det tar inte upp så mycket tid. Jaja, välkommen till mitt lata och ointressanta liv, I know u love it ;)
.
Dagens outfit: Benvärmare (mysigaste som finns), stickad tröja (det näst mysigaste som finns) och prickiga leggings. Heta va? :P

Måååååndag igen...

Idag har vi först haft mentorsråd och livkunskap som jag varken märker skillnad på eller fattar poängen med. Efter det hade vi bild, där vi började rita av närbilder på djur. Jag ritar en säl, men den ser mest ut som en typ kudde eller nåt...
Sen hade vi SO, så otroligt tråkigt! Vill jag inte bli politiker har jag verkligen ingen nytta av det vi gör just nu, varför tvingas man lära sig saker som bara tar upp hjärnceller som jag kunde använt till annat. Heeeelt onödigt.
.
Nu har jag precis ätit mellanmål, skulle ha tränat men är sjukt trött och orkar verkligen inte. Dessutom är jag så duktig på att träna annars, så ibland får man vara lite lat ;)
.
Dagens outfit:
Okej, nu till det viktigaste som hände idag: (trumvirvel)
Ja må hon leva
ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade år
javisst ska hon leva
javisst ska hon leva
javisst ska hon leva uti hundrade åååååååår
.
Grattis finaste Ida! :D ♥
(tre random bilder från min mobil)

Oopsie

(Haha Chatnapa kommer du ihåg vad det kommer ifrån ↑)
Glömde helt bort bloggen idag, först gjorde jag läxor (jag vet, hur duktig har jag blivit liksom??) sen träffade jag världens finaste Manda. Vi gick runt någon timma och bara snackade *host och lekte på vårt gamla fritids lekplats host* innan vi ringde Rickard och Arin.
Sen träffade vi dem och gick runt och snackade lite till, egentligen skulle jag hem och göra det sista på läxorna men glömde visst bort det. Jaja, de görs väl någon gång antar jag.
.
Mycket mer har inte hänt idag, mina öron har förmodligen fått skador för livet efter allt byggande som pågår här hemma. Funderar seriöst på att flytta in hos någon kompis eller gå runt med öronproppar dygnet runt.
Okej, två söta (-ish) bilder på mig och Manda.
Och juste, dagens roligaste: Jag såg en hink som låg på marken så jag lobbade upp den skithögt *stolt* och så landade den perfekt i Mandas huvud. Ni anar inte hur snyggt det var! Förlåt älskling :* ♥

I ♥ fall


Oh he hein bon (←bra rubrik detdär)

Idag har jag först haft match vid 10, 5 personer sa "Meh vafan göru??" så fort jag nuddade dem. Fotboll, hallå? Jag är inte helt lost liksom.
Efter det har jag ätit ostbågar, kollat på Extreme Home Makeover och gjort läxor, känner mig skitduktig även om jag totalt gjort typ 3 mattetal och beskrivit 2 förmål på franska. Och nejdå, jag har inte använt google translate nååååågonting, hehe...
Nu ska jag fortsätta med franska-läxan, sorgligt nog, skulle vara skönt att bli klar med den ;)

Wiiihoooo

Måste bara börja inlägget med "Veckans läskigaste": Läskiga polisong-mannen. Han bara smög runt i våra korridorer och såg skum ut, utan att någon visste vad han gjorde där egentligen. Och han var typ 30-40 år så han var inte direkt en elev heller. Varje gång jag gick förbi honom följde han mig med blicken, skitläskigt, och polisongerna gjorde honom bara ännu läskigare. Han såg ut som en töntig och omuskulös Wolverine med dålig hållning, typ.
.
Okej, idag hade vi bara 3 lektioner, så vi slutade 11. Först hade vi franska, vi fick hör på en låt som hette typ "Oh! Hé! Hein! Bon", vilket betyder ungefär "Åh! Va? Vaddå? Bra!". Logik på hög nivå.
Den handlade om en kille som sjöng massa random ord om saker han tappat bort, sen började han helt plötsligt sjunga "lalalalalalalalalalalala" och sen fick sångaren en hostattack. Hög logik där också som ni märker.
.
Efter skolan gick Mickan, Ida, Chatnapa och jag till ett konditori och fikade. Kände mig som värsta pensionären som satt och tog en förmiddagsfika. Titta, jag använder ju tillochmed pensionärsord -.-'
Efter att ha fikat började jag gå hem, och då träffade jag Becka och Tecia. Jag tänkte att de skulle skjutsa mig på Beckas cykel men vi bara välte, så vi fick gå istället.
Sen stoppade jag in fingrarna i hjulet för att fixa ventilen som lossnade men då började Becka rulla fram cykeln så mina fingrar trasslade in sig i ekrarna. Mitt långfinger fick värsta cancer-bucklan som var helt vit, skitäckligt.
Men som tur var försvann den så det var nog inte cancer iallafall :P
.
Bilder från idag:
Dagens outfit:
Jag är mogen för att jag dricker kaffe-latte, säger Ida, bara så ni vet ;)

Sen uppdatering (igen)

Men innan träningen var jag ju med Becka så då blev det bara ett kort inlägg.
But I'm back :D På träningen körde vi intervaller, har kommit på att det inte är min grej, man måste liksom...springa så mycket. Okej, fotboll handlar ju mestadels om att springa efter en boll (när man beskriver det sådär låter det som något hundar eller riktiga retards håller på med) men intervaller springer man ju utan boll. Så då är det i stort sett bara att springa fram och tillbaka tills man tror att man punkterat en lunga eller två, och sen springer man lite till.
.
Idag i skolan pratade vi om debattartikeln igen. Nu har jag kommit på bästa ämnet att skriva om, ska bara kolla om vår lärare godkänner det, annars får jag köra på miljöpartiet istället.
Sen på tekniken skulle vi göra en kvadrat med 36 små kvadrater i. Pfft, lätt för ett arkitekt-underbarn som jag, tänkte jag (eller inte) men det var svårt. Jag blev sist klar och kände mig helt retarded, gillar inte den känslan men får den alltför ofta. Jag antar att jag kan glömma VG i teknik?
Dagens outfit:
I väntan på teknikläraren:
Hej fail-bild eller?
Ja vad vi är söta (och duktiga på att posa inför foton...)

Beeecka är här...

...så jag orkar inte blogga just nu, vi ska kolla på mobbade människor på YouTube. Då blir man verkligen glad att man inte är som dem, fattar seriöst inte hur man tänker när man lägger upp videor på sig själv när man bara f*uckar ur totalt, hela världen kan ju se det? Piiiiinsamt, Becka och jag föredrar att vara störda när ingen ser på :]

Veckans outfit

Tänkte ju börja med veckans outfit, och den här gången blev temat en av mina favoriter: 50-talet!

Politiker nästa eller?

Idag hade vi vårt val-tal, det var faktiskt inte så hemsk som jag trodde. Jag trodde att jag skulle faila totalt (det är liksom min grej) men det gick faktiskt...okej, otroligt nog. Så nu är det politiker nästa eller? Nej, de tråkiga kläderna avskräcker mig fortfarande. Fast samtidigt, jag kunde ju bli någon typ ny fashionista-politiker. Jag skulle lätt bli statsminister, sen kan jag ta över Sverige moahahaha!
.
Sen ska vi börja med en debatt-artikel också, jag ska skriva om miljöpartiet. Vem vill inte ha en bättre miljö liksom?
Och jag har ju massa åsikter (inte alltid de mest seriösa, men iallafall, jag kan vara fett seriös bara jag försöker...sådeså) så min debatt-artikel kommer bli awsome dudes. Okej den där "awsome dude"-stilen passar inte mig tror jag, iallafall, här är lite bilder:
Dagens outfit:
Lunch-time :D

Blandade foton från idag

Fortsättning på temat Urban photoshoot, sen blev det några nya bilder också :)
En lite fråga bara: Tycker ni att jag ska sluta lägga in foton, eller lägga in lite då och då som jag gör nu?
Urban photoshoot:








Lite andra foton:










Sen uppdatering...

...men jag har haft annat att göra idag. Efter skolan träffades jag och Anna och fotade lite mer. Vi början fan bli bra på det, efter att ha gjort det några hundra gånger ;)
Sen försökte vi att göra amerikanska pannkakor också...ett ord: FAIL. De smakade som salt blandat med mjöl och vatten. Matlagning är verkligen inte min grej, sorgligt nog. Jag tror att jag skulle vara söt i kock-hatt och förkläde, eller inte.
Men det var seriöst en av de värsta pannkakorna jag ätit (dock tar nog Sannas och mina brända kakao-pannkakor priset, de var hemska)
Nu ska jag sätta mig och redigera bilder, sen gör det sista på mitt val-tal till SOn. Det är faktiskt lite taskigt att tvinga oss att jobba med massa politik-saker, om man inte ens vill jobba som politiker. Vilket jag absolut inte vill, usch, då måste man ta massa beslut och ha tråkiga kläder...låter inte så kul.
Dagens outfit (med vår heta bygg-hög-skräp-sak i bakgrunden)

HEJ

Shu, jag heter Becka och just nu sitter jag hos Emma och pluggar franska. Jag skulle ta en bild på mig själv i Emmas finfina webcam meeen jag såg inte vacker ut så vi skiter i det. Men nu kom Emma och waynar.. stavas det så..? Nae.. Do not think soo. Nu kan jag avsluta inlägget med att Emma älskar mig, för jag vet det. Vem gör inte. Hejdå alla Emmas fina bloggläsare...
KOLLA MIN BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :D






Nu fixar emma mat till mig, mohahahahah. hejdå


Man bara måste älska måndagar -.-

Ångest är det enda jag känner varje måndag morgon när väckarklockan ringer. Sen är det bara iväg till skolan och så har en ny vecka börjat, och så är det liksom 5 dagar kvar till nästa lediga dag. 120 timmar, 7200 minuter. That's a loooong time, men måndagar är ändå värst.
.
Okej, slut på klagandet.
Idag hade vi först mentorsråd och livkunskap, har fortfarande ingen aning om vad de lektionerna är till för, menmen.
Sen hade vi bild, vi höll på att måla med bläckfiskbläck. Vet ni hur äckligt det luktar?? Verkligen uäk-äckligt. Och det målade vi med, mysigt liksom.
Sen hade vi SO, detta fascinerande ämne. Eller inte. Vi håller på att skapa ett parti, mitt heter Utvecklings-partiet, vilket gör att förkortningen är UP. Up, liksom, så symbolen är en pil snett uppåt (jag vet vad ni tänker, jag är så otroligt kreativ, typ)
Bilder från idag:
Dagens outfit (älskar fortfarande betongväggen, tihi)
I have the knowledge of looking cute. Eller bara se helt efterbliven ut, bestäm själva ;)
Nu sitter jag och dricker te samtidigt som jag gör SO-läxan samtidigt som jag äter russin samtidigt som jag bloggar. Jag vet, tjejer har förmågan att göra många saker samtidigt.

Urban photoshop

Shit vad jag älskar att fota och redigera! Fotograf måste vara världens roligaste yrke!
Idag kunde jag och Anna äntligen träffas och fota, jag hade tänkt mig en utomhus fotografering där jag tänkte prova en ny idé, men hur kul är det att fota ute när det ligger ett metertjockt molnlager över hela himlen? Inte så. Så vi stannade inne istället, men med tanke på hur bilderna blev är jag riktigt glad att vi gjorde det!
.
Vi håller just nu på att göra om vårt gamla förråd till ett gästrum, så allt som finns där nu är omålade betongväggar. Men vad kan vara en bättre fotoplats än det? Enkelt och kul att jobba med. Dessutom har vi varit så mycket utomhus och fotat, och där behöver man i stort sett inte göra någonting efter som att dem fina miljön gör allt jobb. Nu fick vi göra lite själva istället ;)
Vi valde väldigt enkla kläder, så stjäl de inte uppmärksamheten från oss heller, la till lite accessoarer och kängor, sen sminkade jag lite (sotade ögon, det känns väldigt "jag" och dessutom passade det så himla bra) och sen var det bara att börja fota!
.
Här är resultatet, säg gärna vad ni tycker, era synpunkter är jätteviktiga för mig ♥
OBS! Mag-flash-bilderna är inte seriösa, bara så att ni vet (jag vet att jag ser väldigt seriös ut, har ingen aning varför, hehe) ;) Vi blir ofta lite oseriösa efter att ha fotat ett tag :P

Black and white sunday

Idag ska jag träffa Anna, känns som att det var jättelängesen konstigt nog. Men idag ska vi iallafall ut och fota lite, har redan en jättekul idé som jag vill prova. Förhoppningsvis låter hon mig sminka henne också, fast kanske inte, även om jag är bra på att sminka folk (eller enligt mig iallafall, förmodligen skulle inte de säga samma sak :P).
.
Just nu sitter jag och tittar på Criminal Minds, i väntan på att Anna ska ringa. Är det bara jag som tycker att Gideon ser ut att platsa i maffian?
Egentligen är den största anledningen till att jag tittar Shemar Moore, så snygg/söt/underbar (ni måste nästan se serien för att fatta).
Okej, här är två bilder på mig idag:
Dagens outfit blev bara gråa jeans, jeansskjorta och grått linne, plus min nya peace-ring :)

New fashion favorites

Lite olika saker som jag gillade, jag tänkte börja med typ "Veckans outfit", vilket betyder att ni får ett sånt här kollage med en outfit varje vecka. Alla kollage kommer att ha olika teman, det här var alltså Amerika som ni kanske ser ;)
Vad tycker ni? Låter det som en bra idé?


Matte+Städning=Perfekta lördagen? -.-

Den här förmiddagen har jag spenderat med att göra matteläxan och hjälpt mamma och pappa att lyfta lådor. Kul lördag eller? Fast iochförsig har det varit massa gamla disney-avsnitt på Disneychannel så jag överlever, just nu tittar jag på typ Piff&Puff-Räddningspatrullen som var mitt favoritprogram när jag var liten (och fortfarande är ett av dem, hehe)
Aja, så fort ljuset blir lite bättre tänkte jag gå ut och fota, så får ni se resultatet ikväll! Det var ett tag sen jag hade ett foto-inlägg:)
Juste, tänkte svara på en fråga jag fick av en läsare igår:
Jo, jag är medlem här, där man får ett öre varje gång någon klickar in sig på min blogg. Visst, ett öre är rätt lite, men det kostar inget att bli medlem så jag har ju inget att förlora. Och efter ett tag kanske det blir rätt mycket pengar, så blir jag värsta triljardär...eller inte. Men alla små bidrag är välkomna i min plånbok,skulle lätt ta emot lite extra pengar till kläder och sånt.

I Vällingby med Åsa!

På eftermiddagen åkte jag och Åsa till Vällingby, vi hade inte träffats på hur länge som helst så det var jättemysigt ♥ ♥
När vi kom dit gick vi först till H&M där jag började blöd näsblod. Bra början eller? Så vi gick till McDonalds där Åsa tjockis köpte mat och glass medan jag försökte stoppa näsblodet, sen gick vi upp till toaletten där nån liten unge ba: "Blöder hon näsblooood?" och stirrade på mig. Men nej, jag bara trycker upp ett blodigt papper i näsan för att det är kul smartass. Sen försökte han följa med mig in på toaletten, dagens ungar alltså -.-
.
Iallfall, i Vällingby köpte Åsa en 3 tröjor på H&M och ett par skitfina solglasögon på Topshop. Jag tror att jag kommer sno dem någon gång när hon minst anar det, tihihihi :P
Jag köpte bara 2 ringar, ekonomiskt av mig va?
.
Här är lite bilder:
Ringarna jag köpte :)

Yey!

Äntligen är fredagen här, shiiit vad skönt det ska bli med helg efter en riktigt dålig vecka!
Idag har vi bara haft 3 lektioner; franska, idrott och engelska.
På idrotten körde vi lacross, det var faktiskt väldigt mycket roligare än jag kom ihåg. Kanske för att mitt lag vann då, men iallafall.
På engelskan gjorde vi...Har faktiskt ingen aning, och ändå lyssnade jag. Det fanns 2 papper som skickades runt i klassen som man skulle läsa några meningar från, men hade man inte pappret fick man typ bara sitta och lyssna. Kulkul. Så Chatnapa och jag satt och chattade med hjälp av ett papper, typ. Lättroade eller vad? ;)
.
Snart ska jag till Vällingby med Åsa, hon har massor av presentkort på alla bra affärer, gissa om jag är avundsjuk?
.
Lite bilder från dagen:
Dagens outfit:

Bara eeeeeeeen dag kvar!

Yes, nu är det bara en dag kvar innan helgen. Hallelujah, den här veckan har verkligen inte varit den bästa enligt mig.
Okej, idag skulle vi sluta kvart över 4, men jag antar att vår lärare tyckte att vi var så jobbiga (eller inte jag då, jag är ju aldrig jobbig, tihi) så vi fick gå halv 4 istället. Jippi! :D
.
På vägen hem tog Becka och jag massa bilder. Alltså jag är ju inte världens sötaste när jag går, kan jag erkänna, så ni kommer säkert få se massor av fina bilder på Beckas blogg ikväll. Kuuul.
.
Idag i skolan hade vi först franska, jag valde franska som språkval för att det låter så fint, och romantiskt och allt sånt. Men nej. Det låter helt seriöst som att någon försöker prata medan de spyr, hur romantiskt låter det liksom? Not much.
.
Sen har vi haft massa andra ointressanta lektioner, så istället för att skriva om dem kommer lite bilder:
Dagens outfit:
Julias konstverk i min mattebok.
We have the knowledge of looking smart. Eller inte. Observera gärna hur konstiga mina fötter ser ut...
Juste, blev vald till Dagens blogg här, happyface :D

Ännu en dålig dag

Usch vad jag hatar att vara förkyld, och alltid när jag är det blir jag jättegrinig och klagar på allt som går att klaga. Och det finns mycket att klaga på ska ni veta...
.
Idag har jag verkligen ingen aning om vad vi gjort, har varit i halvkoma hela dagen känns det som. Eller så har jag bara inte lyssnat. Bortslösad dag liksom, men förhoppningsvis har jag inte missat något viktigt ;)
.
Nu ska jag jobba med någon SO-grej där man ska hjälpa till att förbättra landet "Demokratiska Rebubliken" eller "Demokratien" (tydligen funkade båda namnen). Det ironiska är att landet var en diktatur som precis blivit demokratiskt, så landet borde väl snarare heta typ...jag vet inte, men någonting med "diktatur" iallafall. Som ni märker fokuserar jag på heeelt fel saker på lektioner, måste nog jobba lite på det...
.
Dagens outfit:
Såg just denhär bilden på Willes blogg, alla har alltid retat mig för att jag håller handen så överdrivet tjejigt när jag går (och springer), men jag har alltid ba "Neeeej, det gör jag inte aaalls de". Här har vi beviset: Jo, det gör jag.